​Idag hade 9:orna sin byfest. Jag tyckte att den var väldigt tråkig för det var ingen byfest utan bara en vanlig dag där varje familj fick varsin uppgift och så skulle de redovisa på eftermiddagen. Sedan skulle man skriva en utvärdering om temat och berätta i större grupper.

Utvärderingarna gjorde man i familjerna. Dock tycker jag att man skulle få göra en personlig utvärdering istället för jag delade inte mina åsikter med de andra och jag vågade inte säga något för de stötte ut mig.

De tyckte att grupperna var bra och att alla hade någon de var med i varje grupp. Men i dom flesta grupperna var man 5 personer. I min grupp var det två stycken som känner varandra och två andra som känner varandra. Och så jag som inte känner någon. Och alla har svårt att ta in nya personer i sina vänskapskretsar vilket gjorde att jag kände mig väldigt utanför eftersom att de som var vänner ville vara med varandra hela tiden :(

Därför tycker jag personligen att man borde välja grupper själva. Inte helt men iallafall få vara med en person som man själv vill för jag själv jobbar bättre med de personer jag känner än de som är som främlingar. Jag personligen tycker att jag pratar och samarbetar bättre.

Men detta är inget som jag tycker att de kommande 9:orna ska få välja, det är ju orättvist om de får välja vilka dom vill jobba med men inte vi.

Men i helhet så tyckte jag i alla fall att temat var jättetråkigt. Varför kan inte vi i 9:an få ha de roliga teman som 7:orna och 8:orna har och har haft. 7:orna har tillexempel Disney-tema nu och förut hade de film-tema och 8:orna har skräck-tema. Vi hade bara tråkiga teman som Earth Hour, teknik och sagor. Jaja, det är inget jag kan göra något åt men allt detta är bara min åsikt.

HEJDÅ​


//Alexandra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments