Jag kommer alltid minnas första gången vi träffades, det var en ganska händelserik första träff. Idag höll jag på att bryta ihop över att några vänner pratade om exakt det vi åt den gången. Jag kommer aldrig glömma hur jag skickade iväg dig med alldeles för lite mat i magen, och hur dåligt jag mådde över det och hur du sa att det var lugnt och att det var jätte gott och att du hade ätit innan och att det var jätte bra och att jag skulle sluta klandra mig själv. Det var lugnande. Även fast att du skrev det på sms så kunde jag höra din lena röst uttala orden och det gav mig en lugnande känsla. Man säger att det sista man tänker på innan man somnar är det man allra helst vill ha. Jag kan erkänna att det inte varit du under större delen jag pratat med dig. Men nu, när allt börjat stupa, har det ända jag kunnat tänka på varit du, dina armar snörda runt mig i ett beskyddande grepp och dina andetag i min nacke. Förjävligt kan man säga. Förjävligt dålig timing iallafall.

Likes

Comments

En vän till mig, en nära vän faktiskt har alltid haft tur i kärlek egentligen. Hon har nyss avbrutit kontakten med en kille som hon typ va tillsammans med. Han va ganska fantastisk från början men han slutade försöka eller tappade intresset eller liknande. Nu har hon träffat en ny kille som är värsta prinsen. Alltså verkligen som i alla romantiska filmer du kan tänka dig, och eftersom jag är en av hennes bästa vänner så rapporterar hon alltid till mig. "Ååh han är så fantastisk vet du vad han skrev?! Han skrev att jag är den bästa på hela jorden bara för att jag var jag och att han aldrig skulle släppa mig" "Ååh hans ögon är så fantastiskt fina och han bryr sig verkligen om mig". Jag bara ler och försöker säga grattis så glatt jag bara kan fast att jag egentligen faller isär varje gång hon säger något om hennes fantastiska prins. Fan vad jag bara tänker på mig själv kan man ju tycka som inte kan glädjas åt min vän men om du läser detta och inte kan känna igen dig så har du ännu inte varit olyckligt kär, och när du varit det, då kommer du förstå. Klart att jag är glad för hennes skull, och det är klart att jag vet att det är mitt fel att det slutade som det gjorde för mig, och att det är mitt ansvar att ta tag i mitt liv och gå vidare. Men denna blogg är för att jag ska kunna skriva av mig och det kommer mestadels vara att jag skyller på saker o ting för att delen där jag går vidare med mitt liv händer utanför skärmen.

Likes

Comments

Jag ligger här uppkrupen i min säng och tänker på hur allt blev som det blev men har svårt att ta mig ur labyrinten av mina teorier. Tänk om allt hade varit annorlunda, om det inte hänt. Men jag kan inte bestämma mig om det är det jag vill, att inget av det någonsin hänt. Jag tänker på alla bilder på we heart it som säger att om han inte kunde älska dig första gången så kan han inte det nästa heller. Men jag antar att min trångsynthet kickade in och intalade mig att han är äldre och mognare och att jag är äldre och mognare och att dessa faktorer på något sätt skulle resultera i en fantastisk kärlekshistoria. Men ingen av oss har förändrats särskilt mycket utan vi är båda samma personer som vi va förut, och vi kommer antagligen alltid vara det. Om detta gör så att du inte kan älska mig så som jag älskar dig, då får det förbli.. Jag vet att du inte är bra för mig, att detta är helt fel tidpunkt, att det inte på något sätt skulle funka egentligen. Men ändå fanns en strimma hopp inom mig som fick mig att tro att du skulle se bortom alla hinder och göra allt för att få det att funka ändå. Men någon ansträngning ens likt den fick jag aldrig se. Medans jag skriver detta så strömmar tårar ner för mina kinder och det ända jag kan se framför mig är dina chokladbruna ögon som jag kan försvinna i, ditt million dollar smile och din skeva näsa som gör hela dig mer perfekt än någonsin. Och när jag skriver detta vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, skratta över möjligheten att ha träffat världens vackraste människa eller gråta över att det antagligen är slut nu. Allt det där perfekta. För om jag skulle beskriva dig med ett ord, skulle det vara perfekt.

Likes

Comments