kommer fortsätta blogga på saradahl.vimedbarn.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte uppdaterat eftersom jag ska byta blogg, men det har inte blivit av än. Ska fixa det på tisdag när jag kommer hem från mitt landställe igen. Någon som vet hur man fixar en fin header? Mejla mig. Saradahl1@live.se 😊 annars då, Emilia är snart fyra veckor, en månad den första december, sjukt! Tiden bara rinner iväg.Likes

Comments

Har fullt upp under dagarna så har inte hunnit blogga. Ska skriva en förlossnings berättelse och om första veckan med min dotter. Tänk imorgon blir hon redan en vecka Lill fisen.

Kommer dock att byta blogg först så, men får tar det när jag har mer tid. Nu ska vi byta blöja och mysa ❤️Likes

Comments

Den 1 november klockan 21.00 kom hon till världen. 49 cm lång och vägde 3280 gram. Mamma och pappa älskar dig över allt annat.
Likes

Comments

Tror min lilltjej retas med mig...

Likes

Comments

Nu har vi precis tittat på *hjälp, vi ska föda* på svt. Fan vad man längtar efter förlossningen, känns konstigt och säga att man längtar efter smärtan. Efter förvärkarna och sedan krystningsvärkarna men så är det. När man väl har det längtar man nog bara tills allt är över.

Vi har ätit en super god middag med kyckling inlindande i bacon med kokt potatis och sockerärtor stekta i smör, mumma! Nu är det fifa på tvn och jag är trött igen....Likes

Comments

Blir ingen oktober bebis, vilket betyder att vi måste byta blogg namn sen haha, typiskt. Det va ju inget man direkt tänkte på när man var i vecka 15! Dagen har vart lugn, sammandragningar och lite förvärkar. Inget som håller i länge. Som nu är det borta helt :( men men. Man ska inte ligga och hoppas att snart snart. För det sätts igång när hon är redo. Men man önskar ju inget hellre än att ha henne i sin famn.

Likes

Comments

Godmorgon solstrålar! Ingen bebis på gång, inte ens ett litet tecken tyvärr.

Vaknade till ordentligt nu och klockan är snart 2? Lustigt! Jag är så trött, huvudvärk... Det är fortfarande mörkt i sovrummet, så jag tror att jag ligger kvar här ett tag till...


Likes

Comments

Snuttis, elsas värld och nybäddat. Godnatt ❤️

Likes

Comments

Behöver hjälp och tips. När jag ligger på rygg försvinner bebisen under naveln. Man kan ta tag i skinnet(fettet) och vart eller hur vände sig bebis? Barnmorskan har ju upprepat ett ex antal ggr att hon är fixerad och ligger väldigt långt ner?!
När jag lägger mig på sidan igen blir allt som vanligt? Lite läskigt...


Det är som att hon åker *upp*! Hjälp?

Annars har vi precis ätit ananas, glass och druckit te å kollat på efterlyst. Nu är jag trött...

Likes

Comments