Jag är inte en lätt person att leva med, det vet jag!
Hade man kunnat göra slut med sig själv så hade jag gjort det för länge sen!!
Varje dag försöker jag att lyckas med något, bara något väldigt litet, som gör skillnad för mig!
Min största önskan är att få leva livet fullt ut, utan ständiga depressioner, ångest attacker och stress.. att klara av en helt vanlig dag, utan massa måsten är riktigt, riktigt kämpigt!
"men du kan ju inte vara trött när du inte har gjort något" får jag ofta höra..
nej, men lev i min kropp bara för en dag och inse vilket jäkla jobb det är för mig att bara ta sig igenom alla plågsamma mardrömmar varje natt, att aldrig få sova och vakna utvilad, att aldrig kunna gå en dag utan att slåss mot det som tynger mig, att konstant tänka på att INTE tänka på de saker som en gång krossade och förändrade mig!
Ibland kan jag inte andas, det känns som om någon stampar på mitt bröst!

Nuförtiden så passar inte planering in i mitt liv, då måendet ofta vill nåt annat.
Att jag vaknar imorgon är inget jag tar förgivet längre.
Det enda jag kan göra, är att ta dag för dag. Och är det nån dag som är lite bättre än en annan, så får jag nöja mig med det.

Jag tycker inte synd om mig själv, men att ständigt höra alla onödiga kommentarer, från folk som inte lever i denna kamp, gör mig bara ledsen och förbannad!

Depression är en sjukdom som inte syns och kanske inte heller märks på alla!
Tänk på det innan ni dömer någon, att ni inte vet vad som döljer sig på insidan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen.. igen.
Men det har varit väldigt stormigt den senaste tiden.
Jag valde för ca 1 månad sedan att lämna Kenneth, det var alldeles för mycket lögner, oroligheter och svek. Jag orkade inte mer!
Det tog fruktansvärt hårt på mig, känslorna för honom var verkligen starka!
Så.. sen dess ungefär kom missbruket tillbaka in i bilden.
Låg på intensiven pga överdos. Och hade skurit mig så jag fick sy.
Det har varit så otroligt turbulent, jag har haft panikångest som aldrig förr!
Men jag känner att stormen börjar avta och jag har varit drogfri och självskadefri i 10 dagar nu. Nu ger jag järnet igen!
Så nu sitter jag mest hemma, det blir en jobbig känsla när jag är i stan, att nåt som inte ska komma med hem, kommer med ändå.
Jag tar en dag i taget, helt enkelt.
Jag kommer att komma tillbaka igen till slut.

  • 25 readers

Likes

Comments


Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, eller snarare vart.. Det här en del av min "nakna" version. Det här är inte lätt, men jag ger det ett ärligt försök.
Efter en rejäl eftertanke på mig själv så upptäckte jag att jag är förändrad.
Både positivt och negativt, men det värsta är att jag har stängt mig som en mussla, värre än nånsin. Jag vågar inte berätta för mina vänner eller familj HUR jag egentligen mår eller VAD som faktiskt händer i mitt liv. Jag har målat upp mitt liv som en saga, känner jag. Det är så mycket jag vill berätta för folk, men jag vågar inte, jag skäms över att sanningen ska komma fram; att jag egentligen inte alls är på väg åt rätt håll, att jag fortfarande stampar på ruta ett! Visst, vissa grejer har blivit bättre, men jag hittar inte det viktigaste, mig själv. Vem är Fannie, liksom? Jag vet inte, men nånstans på vägen tappade jag bort mig själv i kampen om att värna om alla andra..
Utåt sett så kanske det ser rätt lugnt ut, men inuti är det bara spillror, en väldigt trasig människa döljer sig bakom det som ska se "hårt och självsäkert" ut. Det här kanske blir väldigt hoppigt, men jag måste passa på att få ur mig det innan det trillar ur tanken.
Jag vill inte vara såhär, för det ÄR inte den jag är. Det är trist att jag inte kan visa sånt här utåt, folk tror ju att jag fixar det här. Men fan alltså.. att ta klivet ur sängen på morgonen är det sista jag vill, jag vill bara tyna bort, sjunka genom marken, stänga in mig föralltid. Och jag fattar liksom inte att när jag säger "jag mår bra, saker ordnar sig", så är det bara mig själv jag ljuger för.
Jag lägger också för mycket vikt i vad alla andra gör, hur dom gör eller varför.. Det är inte heller jag, jag har aldrig varit dominant/krävande/kontrollerande, förutom mot mig själv då. Så jag vet inte vad som har hänt med mig. Om jag drar till med en vild gissning så är det förmodligen pga alla övergrepp, misshandlar, förhållanden skapade av lögner och svek, otrohet, svek av rättssystemet osv osv, listan kan göras lång. Och jag vet, det gör inte mitt beteende acceptabelt! Jag tror inte att någon egentligen vet/förstår hur trasig jag egentligen är. Teoretiskt sett så ljuger jag varenda dag, när jag säger att det är en helt okej dag eller att jag mår bra. Det är en falsk jävla fasad. Jag vågar inte släppa in människor för nära, med risken att bli sårad. Den muren blir bara högre och högre. Att stampa på den där förbannade rutan nummer 1 är jävligt frustrerande, jag har varit på botten alldeles för länge så jag vet inte ens hur det känns med ett normalt liv, vad det nu är.. jag vågar inte ens ta mig till ruta 2 längre, för den där jävla 1an kommer ständigt i repris. Varenda gång faller jag igen, det finns inget ljus i den där förbannat mörka tunneln. Ibland känns det som att jag kvävs, jag kan inte andas, paniken blir för svår. Det kanske låter som att jag bara vill ha uppmärksamhet, men det här är min vardag, varenda dag! Att klara en enkel dag, som egentligen kanske bara handlar om att sitta i soffan och glo, är för mig en fruktansvärd kamp. Det känns ofta som mellan liv och död. Jag inser i skrivande stund att det är jävligt skrattretande hur bra jag döljer det här för folk jag bryr mig om och som faktiskt bryr sig om mig. Jag har förstört många relationer pga sånt här skit. Och jag har väl aldrig gett 100% i ett förhållande, för att jag inte vågar. Jag vågar inte tillåta mig att vara varken lycklig, trygg eller sänka garden liksom.

  • 25 readers

Likes

Comments

Det blev en superdag!

Efter allt elände så kom det mycket positivt på samma gång!

Jag åkte in till stan för att gå på mitt NA möte som jag gör varje fredag, sen åkte jag med mamma hem till henne och skulle fika.
Telefonen ringer när jag sitter där i soffan, jag svarar och så får jag till svar i andra änden; "Hej älskling", mitt hjärta höll på att hoppa ur! Jag fick äntligen prata med honom!
Så nu känns alltihop mycket lättare!!
Vi fick prata i ca 15 minuter, men det var såå skönt!

Sen var jag på väg hem, då telefonen ringer igen.
Det var han som jag träffade på arbetsintervjun i onsdags, sökte dealer-jobb hos Betman Casino, och han sa att dom ville erbjuda mig jobbet! Jag blev helt ställd!
Utbildningen börjar nästa vecka och jag skulle få mer info på måndag/tisdag.
Blir jag godkänd på utbildningen så blir jag omedelbart provanställd 😁
Om inte så är jag en erfarenhet rikare.

Sen en bonus; vågen står nu på 85kg, vilket innebär att jag är 32kg lättare!

Kan det bli bättre?

  • 29 readers

Likes

Comments

Tiden går fruktansvärt långsamt, tankarna slutar aldrig att snurra, tvärtom, dom spinner vidare på minsta detalj och 4375 olika scenarion..
Jag kommer bli helt psycho om det fortsätter..
Att leva i ovisshet är bland det värsta som finns.. och nu är det helg så jag kommer inte få reda på nåt förrän tidigast nästa vecka isåfall och det jag har försökt ta reda på har fan inte gjort mig klokare!
Jag vet ju att hur mycket jag än försöker så kommer jag inte få något som helst svar av någon. Men ändå kan man fan inte ens försöka stänga av, för 2 minuter senare är man där igen liksom..!
Det gör såå ont att sakna dig, att behöva vara utan dig.
Jag har din (egentligen min, som du har lagt beslag på) tröja på mig och den luktar som dig. Det känns både bättre och sämre på samma gång..
Första natten utan dig, vaknade jag tidigt på morgonen i fullständig panik.
Jag kollade mot din sida av sängen, du var inte där, började känna efter dig med händerna, men det var fortfarande tomt.
Jag fick panik och flög upp ur sängen, för jag trodde du hade stuckit, men kom på mig själv hur det låg till.. 😔
Jag känner mig så ensam, jag blev helt tom..
Får jag bara prata med dig i 1 minut så kommer den största oroskänslan att försvinna.. men det är det jag får gå och vänta på. 😣🔫
Livet är fan ingen dans på rosor och kommer inte med någon jävla instruktionsbok, man får göra sina egna gränser och hitta sina egna lösningar på saker och ting..
Lite vägledning hade varit toppen...

Det här inlägget är säkert helt uppåt väggarna nu, men då är det ungefär så som det är i huvudet, så det blir inte bättre än såhär..

Det är dags att göra sig iordning för ännu en natt i ovisshet.

Jag hoppas att vi båda vet vart vi har varandra 💗

  • 34 readers

Likes

Comments

Det börjar bli jobbigt utan dig.. kvällen är här och jag hatar att jag ska behöva gå och lägga mig med en klump i magen.
Att försöka slappna av när huvudet rusar i 180, ögonen bränner och magen värker.. ja, ni hör själva, det är fan inte lätt!

Folk har tidigare i mitt liv sagt att man inte kan klara sig igenom ett förhållande tillsammans enbart för att man älskar varandra, men vi har fan mer än så, jag vet det, jag känner det!
Vi är så lika, vi får varandra att skratta, vi bryr oss om varandra, vi har så jävla kul ihop och vi stöttar varandra. Det är väl tillräckligt för att ha något att fortsätta bygga på?

Jag har så jäkla mycket jag vill prata med dig om och så jäkla många frågor..
Det äter upp mig inifrån snart..
Jag skulle inte oroa mig, så jag försöker att inte dra några förhastade slutsatser!
Jag väntar på dig här!!

På ett sätt känns det bra att skriva här, för när jag väl fått ut det i skrift så lättar det lite, det känns lite som att jag fått prata med dig.
Men förmodligen så vet du faktiskt allt det här..

Jag trodde inte att jag skulle vara med om något sånt här, men jag gör vad jag kan på mitt håll.

Jag tänker på dig, jag saknar dig, jag älskar dig ❤

  • 37 readers

Likes

Comments

Jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är världens snällaste och den mest genuina människa jag stött på.
Vi kan klara oss igenom det här, precis som vi klarat oss igenom allt annat skit..
Jag ger fan inte upp dig, jag tänker inte ge upp oss!
Att morgonen skulle starta såhär hade jag ingen aning om..
Att sitta här och inte veta något tar knäcken på mig.
Du har alltid behandlat mig som en prinsessa, du har visat mig en kärlek jag aldrig tidigare fått uppleva!
Men det finns alltid 2 sidor på ett mynt, vissa grejer måste du ta tag i.
Jag är inte Guds bästa barn själv och jag vet hur det är att gå igenom vissa saker.
Men jag lovar dig att jag kommer finnas för dig och hjälpa dig med allt du behöver, varje steg du tar, så länge du kämpar för att bevisa motsatsen.
Du har hela världen framför dig, alla är värda en andra chans!
Alla vill dock inte ge en det, men då är dom ändå inget att ha! Kämpa bara på för att som sagt bevisa motsatsen!
Se på mig, förr var jag en jävla idiot och gjorde idiotiska grejer och idag är jag inte ens i närheten av samma människa som jag var då, det finns knappt några likheter!
Jag skiter fullkomligt i vad alla andra säger/tycker. Jag följer mitt hjärta och vad som får mig att må bra!
Och du får mig att må bra, så nej, jag ger inte upp någonting! För du har inte gjort mig något som jag inte kan leva med.
Du kommer inte läsa det här just nu, men kanske om ett tag, och då vet du var jag står.
Så länge du behandlar mig så som jag förtjänar så står jag bakom dig i alla lägen!

Jag älskar dig ❤

  • 36 readers

Likes

Comments

Nu har vi startat dagen här hemma i Tingstäde! Djuren har fått frukost och 4 av dom sitter på baksidan och glassar i solen! Våra små solkatter ❤
Jag och Ken dricker kaffe, as usual, och glor lite teve.
Igår bestämde vi att vi skulle ha en extraordinär myshelg, bara vi och alla 4-benta.
Så idag tänkte vi städa och tvätta, så vi kan njuta i ett rent hem ☺
men annars står inget speciellt på schemat.

Förra veckan var vi barnvakt åt mina kusiner (8år), det blev en händelserik vecka 😂
Vi åt god mat, tog en ridtur i skogen, badade, plockade massa bär som vi gjorde smoothie på, hade vattenkrig osv.
Och ungarna fick träffa sin moster (min mamma) för allra första gången! ☺
Och mamma fick samtidigt träffa våra miniflodhästar första gången som hon blev förälskad i. 😊
Det var nyttigt med lite annorlunda händelser i vår vardag!
Men vi var heeelt slut efter den veckan, dom åkte i fredags.
Jag och Ken bestämde att vi skulle ta en heldag på fårö och bara mysa, äta gott, bada och sola, för det var vi minsann värda och för att få lite egentid med varandra!
Det var en magisk dag, fast vi råkade somna i solen båda två, så vi såg ut som kräftor sen.. 😂

Jag börjar känna mig tillfreds med livet, det är på rätt väg till det bättre.
Jag har träffat någon som bryr sig och som ställer upp. Vi har så jäkla roligt ihop, han får mig att skratta, på riktigt! Det är jag såå glad över!
Sen att jag blir överöst med kärlek från alla djuren gör så det spritter av lycka och välmående i hela kroppen!
Jag är bortskämd med allt sånt, för ovanlighetens skull! 💎

Ha en fin dag 💗

  • 33 readers

Likes

Comments

Det är hemskt vad tiden springer iväg och massa saker man bör göra skjuts åt sidan..

Jag borde arbeta i mitt stegarbete, jag borde ta tag i vardagen, skaffa lite rutiner.

Jag har inte mått så bra på senaste, det har varit rätt svajigt. Det har varit mycket psykiskt och delvis fysiskt jobbigt en period nu. Det är inte lätt att ta sig för saker när man är känslomässigt instabil. Men livet går vidare och ger en chansen att ta nya tag, så nu gör jag det, igen, för 5284586 gången. Huvudsaken är väl att man åtminstone inte ger upp!

Jag håller fortfarande ihop med Ken, killen jag tidigare skrivit om. Han är min stöttepelare, min räddning. Han finns för mig oavsett vad jag gör, hur jag gör eller när jag gör. Han är fantastisk och det vi har tillsammans har jag aldrig upplevt med någon! Vi har roligt tillsammans, han är snäll, han behandlar mig som jag borde bli behandlad, vilket ingen av mina tidigare relationer haft förmågan att göra. Så.. kärlekslivet går iallafall bra, eller otroligt bra! ❤

I skrivande stund sitter vi och dricker morgonkaffe, har precis gett alla 4 benta frukost här hemma. Juste.. Vi har ju skaffat 2 skinnys (nakenmarsvin) också, Tor och Oden. Ca 7 månader gamla, jättesöta!! (Slänger med en bild på dom)

Jag har aldrig varit intresserad av djur i bur, har aldrig tyckt att det känns schysst. Men min moster kunde inte ha kvar dom, så då tog vi över dom och har byggt två stora burar, en ute och en inne! Och dom verkar trivas och mår bra :)

Katterna var väldigt intresserade till en början, stod utanför buren och glodde, men nu är allt som vanligt igen.


Ha en fin dag, allihop!

Likes

Comments

Idag har jag haft kvalitetstid med mamma, det behövdes verkligen!
Vi fikade och hon lärde mig hur man gör armband, 3 stycken blev det och så fick jag med mig säkert 1 ton pärlor, mellandelar, hängsmycken, verktyg och nagelgrejer hem!
Så nu har jag att göra ett tag! Det är ett bra sätt att sysselsätta sig på.
- Tack mamma, för vår fina dag tillsammans och för alla saker! <3

Det var skönt att få tänka på lite annat.

Sömntabletterna är tagna och jag hoppas på att hinna med sömntåget ikväll igen.
Dom funkar faktiskt riktigt bra! *peppar, peppar*, men det är så skönt att dom gör det både för att kunna leva som en människa på dagarna och att få sova klokt nu när allt är som det är!
Att naturliga preparat kunde slå bensodiazepiner kunde man ju aldrig tro! Man slutar aldrig att förvånas, och tur är väl det!
Det är första gången på många år som jag har fått sova klokt!
Det är först nu jag kan jämföra skillnaden på mig själv och hur hårt det tar både fysiskt och psykiskt att inte få sova! Sömnen är grunden till ett fungerande liv!

Gammelman har lagt sig till rätta under mitt täcke tätt intill mig, då vet man att det är dags att sova! Loui, min lilla krake! <3

Postar en bild på ett halsband jag fick av mamma!

  • 58 readers

Likes

Comments