Header
Search
Postad i: Life, PRATA OM DET!

Jag vet minst en vän som typ oxå vill.
Okej nu måste jag ta det från början för att det där kan handla om vad som helst.
Men så här är det, jag känner att jag inte har så mycket att säga om det här men jag har ändå en åsikt. Jag tycker att det inte borde vara en tabu att prata om psykisk ohälsa och att prata med terapeuter/psykologer. (Hon försöker bara vara som Therése Lindgren) Nån kanske tänker så men jag blir bara inspirerad och lär mig av BLAND ANNAT henne.

Jag vet bara från mitt perspektiv att jag vågar inte berätta för mina föräldrar hur jag känner. Jag lider av beslutsångest och socialfobi, inte så grov socialfobi så att jag inte kan gå ut eller träffa människor. Men jag har typ socialfobi mot vuxna. För att jag hatar att träffa vuxna även de jag har känt hela mitt liv eller till och med släktingar. Barn kan jag träffa vilken som helst när som helst, typ. Men jag vet inte vad det är men det känns som att jag kommer göra fel eller något. Det känns som att de kommer att tycka att jag är omogen eller som att jag kommer prata om fel saker eller inte förstå.
Vad det än är så vill jag inte ha något med vuxna att göra. Vuxna jag träffar dagligen eller några gånger i vecka har jag inget emot men andra, NEJ BARA NEJ.
Sen vet jag inte om det är socialfobi eller något annat för att jag har själv diagnostiserat mig. Samma sak med min besluts ångest men den är lite mer solklar. Jag stod tillexempel för ett tag sen och valde kakor i 20 min för ett tag sedan och då hade jag hjälp av jordgubbe. Hon är den enda som jag har pratat med om min beslutsångest. Jag tänker på vad som kan hända om jag gör det här valet så händer kanske det här men det händer inte om jag gör så här men då kanske något annat händer osv. Så då kan jag aldrig bestämma mig.
Så jag e störd.

Men iallafall min mamma vill att jag ska prata med någon om hur jag mår typ, jag smyg äter och har typ socker beroende sen så bråkar jag ganska mycket med pappa. Inte lika mycket för då ska ”Tommy Körberg” (min bonuspappa) lägga sig i och det hatar jag. Så då förstör jag min pappas liv istället. Men hon vill att jag ska prata med någon. Det vill jag oxå göra men jag vet inte hur. Jag vill inte gå genom UMO för att det är en del i min klass och skola som går dit pågrund av olika anledningar sen ligger det typ i centrum av där jag bor. Så ännu mer pinsamt.
Men nån vill jag prata med, någon som vet vad hen (helst hon) pratar om. Jag och jordgubbe har pratat lite om att båda vill träffa någon att prata med. Men jag vet lixom inte vem, helst vill jag att jag ska prata med mig själv om 20 år men det går inte så jag får lösa det på något annat sätt.
Jag tycker att det är sjukt att man inte lär ut hur man kan få hjälp på olika sätt.
Tillexempel min kompis kiwi, hon har blivit inskriven på någon klinik och ingen vet varför (förutom personerna hon berättade för). Men ingen lärare pratar om det eller så, det behöver inte ens vara om henne specifikt men bara helt generellt hur man kan få hjälp eller hjälpa någon. Det är så j*vla irriterande. Jag blir förbannad. Men

Aja, ha deee

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Life, MY FRIENDOZ

Jag vill börja med att säga så här, det finns personer som inte har några vänner alls det vet jag. Men jag har två, TVÅ vänner som jag känner att jag vill vara med. Så när ingen av de kan eller orkar så är jag ensam.
Jag känner mig ännu mer ensam när min bonus bror går ut och är med vänner hela tiden. Då är jag den här tönten som stannar hemma med sina föräldrar och inte har några vänner. Det finns självklart andra som mig men det blir så tydligt när han går ut och jag sitter ensam på mitt rum med min dator.
Det har gått så långt att mamma blir chockad om jag ska vara med en vän.
Därför vill jag bara börja gymnasiet och få nya vänner.
Det är även en av orsakerna varför jag inte vill gå i en liten skola.

Aja, jag kanske överdriver men ha deee

Likes

Comments

Postad i: The Boy..., Life, MY FRIENDOZ

Om nån skulle fråga mig hur jag känner för Albert så skulle jag ärligt talat säga ”Jag har ingen aning”. Det är så svårt att veta vad jag ska skriva. Eftersom jag inte vet hur jag känner kan jag inte skriva att han är så söt när han blablabla, eller att han bara är irriterande eller inget alls.
Jag blir glad när han pratar med mig och så, sen blir jag även lite LIIIIITEEEEE ledsen om nån annan pratar med honom. Det är ju även så att minst en av två vänner gillar honom och då vill inte jag vara obvious.

Det är så svårt att veta hur jag känner, sen är han en kille som inte är så öppen. Jag (jordgubbe) har frågat hans bästa vän (mitt ex kan berätta om det nån annan gång) vem Albert gillar och som svar får man att Albert inte ens säger det till sin bästa vän. Om Albert ens gillar någon.

Men det stör mig hur mycket apelsin och ananas är på Albert för att jag tror att jag gillar honom. Det blir nästan som att jag undviker honom för att inte vara lika på som de är. Eftersom de är på honom hela tiden typ och jag villa vara med de känns det som att andra tror att jag bara vill vara nära honom. Det vill jag... ish eller jag vet inte men det är svårt att veta. DET STÖR MIG SÅÅÅÅÅ MYCKET att inte veta.

Tänkte nästa visa hur han ser ut men vågar inte. Jag vet inte ens om jag vågar lägga upp så här. Men aja jag och ananas hittade honom på yellow för ett tag sen och vi höll på att kissa på oss för hur töntigt att han fortfarande hade appen. Vi laddade ner den för att vi hade tråkigt. Men i allafall lite update om mitt ”kärleksliv”

Aja, ha deee

Likes

Comments

Postad i: Gymnasievalet, Life, MY FRIENDOZ

Idag ska jag på öppet hus på en skolan som jag vill gå på. Jag och jordgubbe ska åka dit självs sen möter hennes pappa oss där och min mamma kommer lite senare. Jag är as taggad, men jag tänker bara på om jag inte skulle gilla lokalerna, vad skulle hända då?

Jag vet inte vad jag tycker längre, innan så va jag helt söker på att jag ville gå på det gymnasiet. Men nu vet jag inte längre. Det var inte WOW men ändå inte Meh... så jag vet inte hur jag ska känna.
Som lokalerna såg ut nu så är det en källarlokal med två klassrum och 64 elever. Så skolan är ganska liten. Men till nästa år så får de övervåningen med sex klassrum. De ska även ta in 160-180 elever.
Min storebror gick i en liten skola och mina föräldrar tycker att det inte var en bra skola så nu är de skeptiska mot mitt val. Jag ska inte låta mina föräldrars åsikter göra mitt val.

Aja, ha d bra

Likes

Comments

I lördags så skulle jag vara ensam hemma, då bjöd jag in jordgubbe till att äta middag med mig.
Så vi gjorde pasta med jag vet inte vad, men det blev gott.
Vi var så insatta på att få bra foton så vi lät maten blev kall.

(Men det blev en bra bild)

Efter det så dog vi av matkoma, medans vi återuppstod så pratade om allt, verkligen allt. Vi pratade dåtid, nutid och framtid. När vi nästan levde så tog vi fram ”lite” snacks. Jag lider av sjuk beslutsångest så vi stod vid kak-hyllan på Ica i ungefär 20 min och bestämde oss för de två basic ass bitch kakorna ballerina och Singoalla original. Snälla skjut mig, såååå basic. Men aja det var gott iallafall.

Det var en jätte mysig kväll och jag vill gärna göra om det igen❤️❤️

Aja, ha d bra

Likes

Comments

Postad i: Gymnasievalet

Det här är en app som är framtagen av GY-antagningen. https://www.gyantagningen.se/ Den här appen kommer att hjälpa mig att veta vad jag ska göra för att göra det bästa valet för mig. Det kanske känns lite töntigt att ha en sån här app. Men jag lovar dig att det kommer att hjälpa. Appen heter "Resan till gymnasiet" och finns tillgänglig för både apple och android telefoner. Här hittar du appen: https://www.gyantagningen.se/resan Man får uppdrag som man får poäng av om man gör dessa uppdrag.

Aja, lycka till!

Likes

Comments

Postad i: Gymnasievalet, Life

Snabbt vill jag bara säga att min SYV suger!! Min bildlärare är till större hjälp.

Jag vet vilken linje jag vill läsa SAM-BET. Men har INGEN aning om vilken skola. Det finns såååå många, jag har funderat över några men med betygen jag har nu kommer jag inte in och de skolor jag kommer in på med mina betyg har dåliga recensioner. Jag har inte dåliga betyg, jag skulle säga att jag är en lat medelmåtta jag har 260 i merit.

Jag ska till gymnasiemässan i Älvsjö imorgon med skolan och på lördag med mamma. Jag tror bara att jag kommer att vara så förvirrad och inte kunna veta vart jag ska gå när jag är där.Aja, lycka till!!

Likes

Comments

Postad i: Life, MY FRIENDOZ

Som jag skrev förut så är min vänskapskrets komplicerad. Men nu så ska jag försöka att förklara den, eftersom jag inte vet om jag får använda deras namn och ansikten så har jag kommit på namn. Så har kommer lite beskrivningar på hur de är som personer. Tänk på att det här är hur jag ser på det, någon kanske håller med nån annan kanske inte gör det.

Jordgubbe kom ganska nyss tillbaka in i mitt liv. Hon har bott utomlands i ungefär tre år. När vi träffades efter att knappt ha någon kontakt när hon va utomlands så blev vi bästa vänner på tre sekunder. Nu kan vi prata om allt mellan himmel och jord.

Kiwi och jag är inte så nära vänner. Vi är för olika. Hon är med oss för att hon inte har några vänner i klassen. En sak som är jätte synd är att hon har någon ätstörning, det är verkligen jättesynd.

Ananas är den jag kallar bästa vän, vi har varit bästa vänner sedan sjuan, och bra vänner till och från innan det. Jag kommer nog skriva mer om henne senare för att det finns en del att berätta. Det här är tjejen som inte vet vad hon vill. Men jag älskar henne.

Apelsin är en jätte bossig tjej. Hon är våldsam och har en skev vy på verkligheten. Hon säger att det är fel att hata och slåss men sen så slår hon oss. Men iallafall det här är tjejen som "älskar Albert".

Sen finn det några andra vänner som Simon, Martin och Natahlie. Simon är en helt jävla störd kille från mongoliet, han var borta från skolan i typ tre månader sen när han kom tillbaka så svimmade han flera gånger i skolan. Nu är han borta igen och vi tror att han är i mongoliet. Men ingen vet säkert. Sen Martin är Simons bästa kompis från typ Spanien och han är en jättekonstig punkare. Efter det har vi Natahlie som ingen av oss gillar förutom Simon. Hon hänger efter även fast man har ignorerat henne flera dagar. Hon är som en jävla blodigel. Så man försöker att dissa henne så gott det går.

Aja, hejdå

Likes

Comments

Postad i: The Boy...

Så här är det, jag brukar inte våga erkänna att jag har känslor för någon så jag över tänker och så slutar det med att jag inte gillar någon. Men nu för första gången på länge så har jag vågat erkänna att jag gillar någon. MEN MÅSTE DET VARA HAN?? Han är den populära killen som typ alla gillar. Han är inte någon som festar och röker eller snusar som de flesta i min ålder. Men han har alltid varit populär i vår klass, och alltid har det varit någon som gillar honom.

En av mina närmsta vänner gillar honom jätte mycket, eller närmsta och närmsta vet jag inte om det är. Min kompis krets är komplicerad. Men hon har typ alltid gillat honom eller som hon säger "älskat" honom. Men det är typ en ny kille varje vecka, hon byter för att hon tror att ingen kommer att gilla henne (hon har aldrig blivit kysst). Sen min allra bästa vän är osäker på vem hon är men hon gillar kanske honom med. Jag tror att hon vill få uppmärksamhet från alla killar, för att så fort man pratar med någon kille kommer hon dit och ska visa upp sin kropp.

Men iallafall, bara så du vet så går jag i en störd klass. Många säger det men min e jätte konstig, lärare som har jobbat på skolan i över 20 år säger att vi är den konstigaste klassen de någonsin haft.

Jag och en annan av mina allra bästa vänner kallar honom för Albert så att ingen förstår. (Det finns en kille i min klass som heter Albert men alla förstår att det inte är han). Albert är rolig, snygg (han är pojkvänssnygg), snäll och han är så gullig när han blir obekväm när andra pratar om fester. Han har bokstavligen inget liv!! Han spelar hockey, är med de två vänner han har och spelar tv-spel. Jag är kanske inte så mycket bättre men jag är en "tönt" för att jag inte går på fester, röker eller dricker. Dessutom är min styvbror en av de populäraste 02:or i min kommun.

Jag hamnar hela tiden off track men det är svårt när ni inte vet allt.

Aja, jag uppdaterar om det finns något som händer i kärlekslivet eller i vanliga livet.

Likes

Comments