​Observera att kappan i collaget inte är en morgonrock xd​ 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Go'kväll allesammans! Märker ni nån skillnad? tror inte det meeen iallafall så har jag fått min nya computer. Såå skönt att ha en egen dator :)

Kan berätta om min dag nu på samma gång; mamma kom in och väckte mig 10:30 och sa att kl. 11 far vi in till stan, masade mig upp ur sängen, sminkade mig och drog på en simpel outfit och trippade ut till bilen. I stan hann vi med lite shopping, bankärende och en subwaymacka. Spelade Pokemon GO på hemvägen och fick faktiskt tag i några pokemons, lite senare på eftermiddagen fick mamma sms från posten att min dator hade kommit, så den hämtade vi direkt. Senare på eftermiddagen, runt kl. 18 satte vi oss i bilen och skulle fara på min kusins examensfest, men precis då jag hade satt mig i bilen ringer Madde och undrar om jag kommer till Fridas med dom, kuuunde ju inte säga nej xD. Vi hann städa deras cafe, till neste efter kotipizza och kolla halva Magic Mike XXL (bäästa filmen btw😏) innan mamma hämtade mig. Atm ligger jag i sängen och lyssnar på Lana Del Rey, hoppas att ni fick en treeevlig fredagkväll xo

Likes

Comments

Vad har hänt den senaste veckan då? -Typ inte ett skit, nämen jag har varit på födelsedagsfest hos Elin, spelat x antal timmar Pokemon GO, torsdag och fredag har jag varit i Kokkola för brorsan har spelat nån fotbollscup så då for jag med och kolla några matcher, igår var vid över till våra grannar på förlovningsfest och idag for vi hit till mammas. Och nu ikväll har jag varit på en liten cykeltur med mamma och syster, ooooccchh... KÖPT EN MACBOOK!!! seriously tagga life 5.0, har inte så mycket speciellt inplanerat nu den inkommande veckan, vet bara att på tisdag bliire Zumba, och på lördag till Seinäjoki på bostadsmässa. Ska verkligen försöka njuta av dom sista tre veckorna av sommarlovet, tagga gymnasielivet eheh...

Hoppas ni får en härlig vecka :)) bjuder på en gammal (ca 2 veckor) bild såhär på slutet xoxo

Likes

Comments

Satt precis och kollade igenom gamla Rhodosbilder och herregud, blir så hiimlahimla resesugen. Hoppas verkligen vi far utomlands till hösten :-)

Likes

Comments

Om ni har missat DIOR's höst och vår kollektion composit 1.0 så antar jag att ni har levt under en sten den senaste månaden, assååå så sjukt snygga brillor. Antingen tycker man att dom eller inte (alltså nää eede såå??). Ifjol var det ju populärt med cat eyes solglasögon, men iår har DIOR tagit solglasögon till en helt ny nivå. Jag tycker att det är staven (?) i mitten lixom gör hela grejen, och det är jättekul att man har börjat uppdatera modellerna på solglasögon. Mina favoriter är dom svarta (hahh big surprise), men skulle också kunna tänka mig att ha dom blåa. Priset är nog alltför saftigt för att jag ens ska våga gå in på det så de skippar vi denhär gången ;-)

Likes

Comments

Sov alltför länge idag igen, ända till kl. 11.30 eheh. Bara slöade runt här hemma hela dagen, kollade ett avsnitt gg och städade lite bl.a. Då mamma kom hem for vi direkt till stranden och jag tog sommarens andra dopp faktiskt. Resten av kvällen ska jag fixa naglarna och hitta en passlig sida varifrån jag ska köpa en ny dator, har funderat på en Macbook Air eller Pro tills jag börjar i gymnasiet i höst. Har lite svårt att välja för Air är lättare och tunnare men mindre minne, och en Pro har mera minne men tyngre. Får nog ta och kompromissa lite sistochslutligen. Avslutar detta halv oklara inlägg med en väldigt fin solnedgång! :-)

Likes

Comments

Jahapp, såå var man tillbaka i bloggvärlden och hur man ska börja sina blogginlägg igen då (ni som läste min förra blogg kommer kanske ihåg att jag hade stooora problem med att hur man ska börja inlägg, vettefan om det kommer gå bättre nu meeen) Nå hursomhelst så har jag börjat blogga igen, delvis för att jag saknar att få sätta mig ner och bara skriva, men också för att Madde har tjatat en deeel och tycker att jag ska börja blogga igen osv. Blir väl att leta upp min dammiga systemkamera som ligger i nått skåp och börja dra med sig den nuudå vart man än ska så ni får bilder i lite bättre kvalite (haahhh, känner på mig att det kommer en massa dåliga mobilkvalitebilder sistochslutligen)

Hur det kommer bli med uppdateringar är ännu oklart (förresten vad tycker ni om mitt bloggnamn OKLARTJEJ?) men aaa, kommer helt enkelt blogga då jag har tid över, så kommer inte sätta några "fasta dagar" för känner på mig att jag ändå inte kommer hålla dom eheh.. Börjar ju i gymnansiet sen till hösten (fattar inte att jag har klarat av heeela grundskolan assåå goals) och då kommer uppdateringen gå upp och ner för antar att det kommer bli väldigt mycke plugg, men det får vi ju se sen senare (se se se, faan vad mycke se)

Och påtal om se så har jag, Madde och Frida + våra mammor bokat en kryssning+shoppingresa till Stockholm i augusti, så det taggar vi till -hejjdåå pengar!

Likes

Comments