Jag har länge haft en dröm, en strävan, ett måste. Det vore ren lycka. Jag har alltid sett mig som en stark person men ju mer klockan tickar desto saktare rullar hjulen. De går på halvfart, jag fungerar fortfarande. Jag kan hitta lycka i livet och kommer framåt, men det går inte att jämföra med när jag kunde somna med ett leende och det inte fanns något som kunde stoppa mig. Lycka i dess finaste form.

Jag har aldrig berättat om min dröm, jag funderar på om det hade fått hjulen att rulla fortare. Som en nystart där jag finner lycka i vad jag gör och ser en mening med allt, men kan en dröm göra allt det? Jag vet att människans strävan att alltid vilja ha mer kommer ta kål på mig en dag.

Jag har länge haft en dröm, en strävan, ett måste. Men det hade lett till ren olycka det med. Viljan gör att jag förlorar den jag en gång var.

Likes

Comments

Regnet täckte mina tårar, men du såg igenom mina tankar. 00:01 och vi stod där, vände oss om när vi låtsades höra något, se utgångar till att kanske ändå skjuta fram det. Du frågade om vi inte bara kunde ses imorgon istället, jag sa att det bara blir samma sak. Mantrat. Spelas om och om igen, inte nog med att jag har tänkt igenom scenariot lika många gånger som det finns stjärnor, men du ger mig tid att tänka igenom det ännu en gång.

Helt igenomtänkt. Det skulle vara samma sak om vi stod där med manus. “Det är inte du, det är jag” skulle nu kunna bytas ut med “det är inte du, det är hon” och jag är förkrossad. Livet springer på som vanligt, men det går inte att vara blind för kärleken i det här fallet. Jag ser henne genom dig, hur det har lagts som ett täcke av dimma varje gång du ser mig, men försöker gömma det genom att ge mig den kärlek som finns kvar. Det finns inget kvar. Allt gick åt och tidtagaruret står på noll. Över. Done. Tanken av att du har en annan förstör mig, men att du inte vill såra mig förkrossar mig.

I tiden finns inget annat än att acceptera. Man måste kyssa många grodor för att hitta sin prins, även fast jag trodde att jag hade lyckan att stå först i kön och finna rätt direkt. Jag känner mig inte hel längre, vet inte hur jag ska gå tillväga. Jag skäms, var jag inte bra nog? Bilden som jag har av mig, stämmer den? Är jag ful, tråkig och dum?

De säger att tiden läker alla sår, och jag har insett att det ä dags att börja använda tiden. Vi får inte dra ut på det mer nu, jag vill bli hel igen. Ta henne istället


Likes

Comments