Header

I told you. Jag visste att den här bloggen skulle glömmas bort och börja samla damm, det blir alltid så. Ramlade dock in på den när jag googlade mitt eget namn pga i don't know och blev lite sugen på att berätta för er vad som har hänt sen vi sågs sist.

1. Jag har fått jobb. Den 1:a augusti började jag jobba som pool på en förskola i min hemstad och har jobbat varje dag sen dess. Trivs hur bra somhelst och trots att jag kanske valt lite fel yrke pga saknar immunförsvar, så känner jag inte att det finns nånting jag hellre vill göra atm.

2. Jag har skaffat ett liv. Hittat lite nya (och gamla) människor som jag älskar att umgås med och ett jobb som jag trivs med och plötsligt känns det inte lika illa att bo kvar här, även om jag helst vill bo i en egen lägenhet.

3. Jag har kuggat körkortet 2 gånger och vet ni? Det känns okej. Såklart hade det ju känts ännu bättre om jag hade klarat uppkörningen, men shit happens och det är bara att ta nya tag.

4. Min ångest hälsar på mindre. I lördags fick jag ångest för första gången på ett bra tag, men mina bra dagar är härmed officiellt fler än mina dåliga och det känns fantastiskt.

5. Jag har blivit brunett. Behövde en förändring och så fick det bli.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är så trött. Jag vaknade med typ panik imorse vilket tyder på att jag har drömt inatt, men jag kan inte minnas vad jag drömde. Mina drömmar har blivit så intensiva att jag många gånger vaknar med panik och ångest. Jag har svårt att somna och när jag väl gör det så kan jag vakna mitt i natten av att jag är för varm eller för kall och sen återgår jag till att vrida och vända mig i flera timmar. Nu är jag så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna och jag går runt med en liten känsla av ångest över nånting jag drömde inatt.

Likes

Comments

​Jag är helt jävla slut. Både i min kropp och i mitt huvud. Jag har spenderat både söndag och måndag med ångest och igår grät jag tre gånger utan att ens veta varför. Ska det börja om igen? Håller jag på att falla ytterligare en gång? Nej. Det ska inte hända.

Igår var jag både arg och fylld av ångest så jag pluggade i mina hörlurar och tog med mig hundarna ut i skogen. Det var lite mot min vilja då jag helst velat gå helt själv, för deras skull. Det är inte Codys fel och det är inte Columbus fel men det är dom som får ta emot extra hårda ryck i sina koppel och min arga röst trots att dom inte gjort någonting fel. Jag var bara så arg igår. 

Idag vaknade jag och mådde bra. Kom upp på övervåningen och helt plötsligt började ilskan bubbla i mig igen. Helt utan förvarning och anledning. Gjorde samma sak. Pluggade i mina lurar och gick ut i skogen. Denna gång var jag ensam. Jag hade väl inte riktigt planerat att gå så länge men när jag väl var där ute så kändes mina fötter så lätta att jag bara gick utan att egentligen veta vart jag skulle.

Efter ett tag tog jag ut mina hörlurar och istället för musik så lyssnade jag på när fåglarna sjöng. Plötsligt var jag någonstans jag aldrig varit förut. Gick över broar och såg hur skogen blev grönare och tätare. Det kändes som jag var på en helt annan plats i en helt annan värld. Jag bara gick och gick. Eter ca 2 timmar började mina fötter värka och min mage kurra. Min mun blev helt slemmig i brist på vatten och då visste jag att jag borde gå hem, så det gjorde jag. 3 timmar senare var jag hemma.

nu har jag tagit en dusch och slängt i mig en färdig vegetarisk lasagne som smakar absolut ingenting och trots att mina fötter och ben värker så måste jag ta ut hundarna snart. Sen ska jag återgå till att kolla på datorn.

Likes

Comments

Ååååååh alltså jag har så himla svårt att bestämma mig när det kommer till språket på min youtubekanal. En del av mig vill ha den på svenska eftersom det är mitt modersspråk medan en annan del av mig vill ha den på engelska som är mitt andraspråk liksom. Dels för att jag vill sprida min kanal överallt i världen då jag har planer på att göra mer pratvideos på min kanal om saker jag tycker är viktigt, som t.ex feminism och kroppsideal och allt sånt. För ett tag sen provade jag att göra videos på engelska men kände mig direkt ganska obekväm och tappade typ idéer för videos? Men samtidigt handlar det ju om att jag måste bli mer bekväm framför kameran.

Jag pratar faktiskt väldigt mycket engelska hemma, framförallt med mig själv haha. Tycker väldigt mycket om det engelska språket och har ibland lättare att uttrycka mig på engelska. Jag har fått många kommentarer från människor som tittar på mina videos trots att dom inte förstår språket och jag vill ju kunna inkludera alla i det jag pratar om, oavsett språk. 

Tycker det är så himla svårt att bestämma mig när det kommer till youtube. När Sascha Richardsson bytte från svenska till engelska på hennes kanal gick hennes prenumeranter bananas. Nu är ju mitt prenumerantantal långt ifrån hennes, but still. 

Nästa video publicerar jag på lördag, så vi får väl se om den kommer att vara på svenska eller på engelska. 

Likes

Comments

Alltså jag är ett riktigt seriefreak. Älskar att hitta nya serier att titta på att och fastna i så pass mycket att mitt sociala liv hamnar helt i skymundan. Jag är en sån person som har så lätt att fastna i beroenden så det är väl tur att jag tar till serier istället för droger. Skämt åsido men serier är typ det bästa jag vet. Nedan har jag listat mina favoriter och nu är jag på jakt efter en ny. Funderar på Breaking Bad bara för att den finns på Netflix.

1. Supernatural.

Den här serien har jag skrattat, gråtit och skrikit åt i tre års tid. Det är troligtvis den serien som har haft störst inverkan på mitt liv. EVER. Gifen är från ett av mina favoritavsnitt "Fan Fiction" som är det 200e avsnittet.

2. Teen Wolf

Samma här. Jag har skrattat och gråtit och skrikit. Det är så mycket känslor inmatat i den här serien så jag blir helt mätt. Plus att den har så många starka kvinnliga karaktärer som jag älskar av hela mitt hjärta. Lydia är en sån himla viktig karaktär i den här serien och hon är helt fantastisk. Jag älskar Stiles också, så jävla rolig och smart. Den innehåller så mycket witty kommentarer och ironi som är typ det bästa jag vet.

Sen är min personliga åsikt är Void Stiles typ är en utav dom bästa karaktärerna som någonsin skapats. Det kanske har och göra med det faktum att jag av nån anledning tänder väldigt mycket på manipulativa, elaka och mörka killar. Dunno.

3. Game of Thrones.

Yas. Detta är en serie i min smak. Dels för att den innehåller så jävla mycket action men också för att den utspelar sig i en annan tid i en annan värld. Älskar intriger och Daenerys Stormborn aka Khaleesi är the Queen of my life. Den är väldigt blodig och brutal så gillar man inte det skulle jag väl kanske inte rekommendera det. Game of thrones innehåller också flera otroligt starka kvinnor och dom får ta plats vilket är så himla viktigt. Den här serien innehåller också dom största plot twistens ever och cliffhangers that makes you wanna die.

4. The Walking Dead

Det var inte så jättelängesen jag började titta på faktiskt. Tog en paus under hur länge som helst av någon anledning och började titta igen för ett par månader sedan. Tror jag drog igenom typ 2 säsonger på mindre ön två veckor? Den handlar ju om zombies men det jag känner med den här serien är att den inte blir så himla överdriven som många zombierelaterade filmer/serier ofta blir. Den handlar liksom inte bara om människor som slåss mot odöda utan den handlar också mycket om relationer mellan människor och hur bristen på mat och förnödenheter påverkar människor psykiskt.

Likes

Comments

​- Philia
a combining form used in the formation of compound words that havethe general sense “unnatural attraction” ( necrophilia), “tendency” (hemophilia); also forming abstract nouns that correspond to adjectivesending in -philic, or -philous, or nouns ending in -phile.Likes

Comments

Idag tänkte jag tillbaka på Nordirlands gröna kullar och mardrömslunchen vi hade i Belfast. Åkte dit på en tour och sprang ut och in ur bussen för att fly regnet. Sen satte vi oss ner på en restaurang som var helt tom och skickade tillbaka TRE VEGETARISKA RÄTTER. Alltså den första kom in och smaka skit, den andra kom in och smakade ännu värre och den tredje kom in och då gav vi bara upp.

​Förövrigt har jag varit off ett par dagar för i lördags var jag på förfest och sen drog vi ut på krogen. Fick i mig några droppar sprit och låg hemma i kramper i två dagar. Cider pallar jag, men dricker jag något som har en högre alkoholhalt än typ 7% så är min mage körd for daaaays. Igår levde jag på fil, soppa och snabbnudlar och idag mår jag bättre. 

Likes

Comments

​På lördag 12.00 kommer en video på den här sminkningen som jag kallar "The Warrior". Kände mig som en Amazonkrigare så det var nice. Iallafall, 12.00 på min youtubekanal Lisa Preuss. 

Likes

Comments