Hej!
Jag kommer att ha fullt upp i några veckor inklusive denna helgen och känner att det blir stressigt för mig att skriva varje dag. Kommer självklart att skriva ett inlägg ifall jag får tid, men som det ser ut nu kommer det nog ta ett dag innan jag göra det. Ni får dras med Kajsa istället;)
Ha det bäst Finisar:D

Puss&Kram
//Olivia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nämen hej på er!
Idag var första dagen för min praktik. Var lite nervös när jag gick in genom ingången till det stora huset. Upp till fjärde våningen och så var jag framme. Anders tog emot mig och så fick jag en snabb genomgång om vad företaget sysslar med och sedan lämnade han över mig till min handledare Stina. En super gullig tjej!
Hade inte kunnat få en bättre praktikplats! Äta godis, snapchat-skola och sedan fick jag med en gång göra praktiska saker. Super kul! Längtar redan till nästa fredag<33

Puss&Kram
//Kajsa

Likes

Comments

Tja!
Hoppas att allt är bra med er. Efter gårdagens inlägg om självkänsla ville jag bara lägga ut ett par supersnygga underkläder, som ni kan strosa tunt i hemma (eller ute på gatan, ni gör som ni vill) och look bomb i.
Det finns ett fåtal saker som jag gör när ingen kollar och att gå runt naken iklädd bara sexiga underkläder är en av dem. Varför göra detta tänker ni? Jo, för att om mina underkläder är snygga kan jag lika gärna gå runt i dem hemma och känna mig som en sexgudinna. DETTA om något höjer självförtroendet haha!
För att ni också ska kunna gå runt som gudinnor och förblinda alla med er fierceness, så har jag därför tagit fram mina absoluta favoriter till er:

Dessa fina är från Agent provocateur, men vet dock inte ifall de finns kvar.

De här två är från VS, älskar verkligen allt som de tillverkar, perfekt passform och jättebra kvalitet!

Dessa sista är från tigermist, som är en av mina favoritbutiker!

Likes

Comments

OneRepublic: "Kids", jag blir bara sprallig och glad när jag hör den, någon härlig känsla i magen bara dyker upp när refrängen kommer!

A R I Z O N A: " I was wrong - Robin Schulz remix"
En lite lugnare låt, har somnat till den ex antal gånger bara för att den är så go att lyssna på!

Drake: "One Dance"
Denna har ju funnits ett tag nu, och jag tror inte bara att det är jag som har lyssnat på den 100 gånger. Men jag kan verkligen inte sluta tycka att den är bra, jag brukar nästan alltid tröttna på såpass tjatiga låtar. Men Drake, du har lyckats med en riktigt grym låt;)

OneRepublic: "Wherever I Go"
Ännu en låt från OneRepublic, men du måste bara erkänna att låttexten sätter sig;)

Sist, men absolut inte minst!
Selena Gomez: "Hands To Myself"
Grym efter grym låt.. Denna och "We Don't Talk Anymore" med henne och Charlie Puth är ju hur grymma som helst, det är två låtar som iallafall inte jag kan låta bli att sjunga med till! Är jag ensam om det?

Puss&Kram
//Kajsa

Likes

Comments

Efter en stunds omringningar så kom vi oss äntligen hem till Casper. Han skulle ha träning nu klockan 6, så vi fick snabbt göra lite pannkakor..Mmm<33

Han var bättre på det där med att vända än vad jag var.. Får öva tills nästa gång;)

Puss&Kram
//Kajsa

Likes

Comments

Såhär i mellan åt så börjar jag tänka mer än annars. Jag saknar mamma så fruktansvärt mycket och idag har det hittills varit diss jobbigt.. Emellanåt är det faktiskt ganska jobbigt att hålla minen. Jag låtsas inte vara glad, för det är verkligen inte jag! Utan alla runt mig gör mig bara på bra humör, men jag vet att jag hade kunnat vara gladare och spralligare! Tack till er<3

Får hoppas att jag och Casper kan göra något som gör mig på lite bättre humör!

Puss&Kram
//Kajsa

Likes

Comments

Dagens HISS går till 7ELEVEN som har kampanjen "mellis för en 10", jag hade en 20 sedel så jag var ju bara tvungen och köpa båda;)

Dagens DISS går också till 7ELEVEN då det bara var dom två glassarna man fick välja på.. Varför inte OREO eller någon annan smarrig glass?!

Likes

Comments

Hej!
Sitter nu på bussen och har lite tid över i min vardag. Har alltid så fullt upp på dagarna med mycket skola, plugg och träningar att det blir lätt att glömma av (och inte känna lusten) att blogga. Just nu har jag iallafall tid och jag tänkte egentligen att lägga ut mitt träningsschema för er som vill komma igång, men det blev lite djupare tankar som poppade upp. Så jag presenterar för er ett inlägg om självkänsla och självförtroende.

Jag är själv en person som inte har speciellt stort självförtroende, så jag vet precis hur det är. Alla förtjänar att känna sig tillräcklig som man är och jag vet att det är väldigt svårt för många. Dagens media pumpar ut information om hur vi ska bete oss och hur vi ska se ut och jag är så förbannat trött på det. Ni ska bara veta hur många gånger jag bara har gett upp med saker. Detta ångrar jag så mycket i efterhand. Man ska alltid försöka göra sitt bästa, vad det än gäller och ifall man inte anses vara tillräckligt bra på det: vafan ge dig en klapp på axeln och håll huvudet högt, man kan inte göra mer än sitt bästa! Kom också ihåg att när saker ändras, både gott och ont, har det nästan alltid en positiv slut. Det har jag fått lära mig genom att gå den hårda vägen när det har blivit tufft. Kör ditt race och gör så gott som du kan, det kan inte bli värre om du åtminstone försöker!

Något annat jag vet att många har det jobbigt med är kroppsideal... Jag skall inte ljuga, det finns inte EN enda kroppsdel på mig som jag är nöjd med och jag tror att många där ute känner samma. Något jag har märkt är att kroppsidealen påverkar oss tjejer djupare än vad det påverkar killar. Vi tjejer har redan så mycket press och tankar att det blir för mycket ibland. Jag vill att du som läser detta ska komma ihåg att ALLA är vackra som dem är! Det är det individuella hos personer som gör oss speciella och vackra. Man behöver inte se ut som modellerna eller som bloggarna som finns överallt på sociala medier, man behöver inte vara pinnsmal, man behöver inte ha kurvor, man behöver inte ha abs, man behöver inte ha stora bröst, man behöver inte vara någonting som man inte känner för att vara. Man behöver bara vara sig själv. Kom ihåg att det viktigaste är att just DU känner dig vacker! Det spelar ingen roll vad andra tycker om hur du klär dig eller ser ut, bara älska dig själv som du är och slay like your life depends on it!

Kom ihåg, ta hand om er själva, älska er själva och fortsätt vara de vackra individer som ni är!

Puss&Kram
//Olivia

Likes

Comments

Vill bara gratta min underbara och nära vän som fyller hela 16 år! Grattis Vendela<3
Kan inte tänka mig att du är så stor som du faktiskt är!!
Du vet att för mig betyder du väldigt mycket och att jag gör nästan vad som helst för att du skall må bra. I Love You Alot My Sweetheart❤️

Psst! Läs hennes och Hildas blogg!!
http://nouw.com/DEUXDAMES

Puss&Kram
//Kajsa

Likes

Comments

Godmorgon tjejer och killar!
Sovit gott?
Jag själv vaknade runt fyra tiden för att jag blödde näsblod.. Fy vilken äcklig känsla!
Har inte hunnit göra så mycket ännu. Haft retorik lektion.. Jag har helt ändrat uppfattning om hela den kursen, G.Ä.S.P. Jag kanske var trött i förväg, men efter den lektionen så hade jag behövt ta mig en låååååång tupplur för den lektionen var den tråkigaste på hela veckan.

Men nu spånar jag och Julia på att dra en liten Donk innan svenskalektionen.. Hmm tror det lutar mot ett stort JA på den!

Puss&Kram
//Kajsa

Likes

Comments