​Denna morgon var verkligen en dans på Lego!

Att få upp ett trött barn som absolut inte vill vakna borde vara en Os-gren. Tog mig idag 1,40 min att få upp ungen ur sängen, och jävlar vad hon inte alls var glad på mig.

Detta med att vara ensamstående är något speciellt, att både vara mamma och pappa är något väldigt krävande. Får ofta höra att man är stark och grym som klarar av att ta hand om ett barn själv så pass länge. Ja jo men fan håll käften! Så jävla trött på såna kommentarer, ja vi ensamstående vi kämpar satan men är inga super hjältar för det! Tycker att alla föräldrar är grymma, man har ändå skapat ett liv med någon, man har kämpat igenom bajsblöjor, spyor och vakna nätter! Så fan grattis ALLA föräldrar med partner eller utan!


Måste också bara berätta om något roligt så klart ;) 

I lördags blev jag med dragen på krogen. Och fan va kul jag hade. Dansade röven av mig, blev sjukt onykter (första gången på ett år jag drack mig onykter) fick till och med ragg ;)

Likes

Comments

Fy fan!


Har vabat tis-ons, och jösses det går fan inte att plugga med en livlig och rabiat 8åring hemma.

Har snart studerat i ett år, känns riktigt bra är på rätt väg och detta är jag. Studerar nu till behandlingsassistent inriktning missbruk, har lärt mig mycket om mig själv och även om folk i min omgivning. Har kommit fram till att jag har lätt för att bli beroende, av ALLT! Har ett missbruk som jag kommer leva med resten av mitt liv, men det går sakta framåt med att komma underfund med hur jag ska ta mig igenom mina dagar. Får mycket hjälp av klasskompisar då det gäller mitt missbruk. Och nej det är inte alkohol eller droger, det finns flera olika typer av missbruk och jag har ett. Är inte riktigt där än för att berätta vad det är för missbruk, några få personer i min närhet vet vad det är för missbruk och så får det vara tills jag är där.


Skolan tar då över mitt liv som det är just nu, har inte tid för vänner och familj på samma sätt som när jag jobbade. Men jävlar vad jag trivs, förstår inte varför jag inte gjort detta tidigare?! Nu känns det som om jag äntligen har hamnat rätt, tog bara några år att hitta rätt men nu är jag där.


Att vara ensamstående och studera är nog inget jag rekommenderar till någon. Jag sliter mig gråhårig och känns som att dygnet har 48h istället för 24h. Så extremt tacksam för att jag har den familjen jag har som ställer upp för mig när jag är iväg till skolan som ligger 48mil från hemmet.

Jag blir så mycket starkare av detta och även min dotter. Har vart själv med henne sen starten så hon har blivit VÄLDIGT mammig. Men nu är vi på väg att få en bättre relation till varandra =)


Likes

Comments