Ett stycke fina låta!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det handlar om att kolla varandra djupt i ögonen tills någon av er viker av med blicken med ett leende. Det handlar om att hålla varandra i handen samtidigt som han smeker din hand med tummen. Att veta att mellanrummet man har mellan fingrarna passar perfekt till hans fingrar.

Det handlar om att titta på honom medans han sover och veta att när man vaknar upp igen så ligger hon där på exakt samma ställe, brevid dig. Det handlar inte om vem man går till sängs med utan det handlar om vem man vaknar upp med. Att kyssa nån och le mellan kyssarna för att veta att varje kyss generar mer energi en nånting annat på jorden.

Det handlar om den lilla kyssen direkt efter att man har hånglat i flera minuter. Att leka med nåns hår till han somnar. Det handlar om att aldrig vilja sova för att man vet att verkligheter är bättre en drömmen. Det handlar om den enorma ambitionen att varje kyss med dig är den bästa han nånsin har fått. Där trygghet och tillit är lika enkelt som ABC och 123. Att inte bry sig om vem som hör av sig först till den andra, vem som är kyligast eller vem som är mest frånvarandra och är segast på SMS. Det handlar om att din nya favoritlåt är hans hjärtslag. Att det ligger i dina förhoppningar att ditt hjärta slår i samma takt som hans.

Det handlar om att du kan relatera varje kärlekslåt du hör till hennes namn och om att du kan känna igen takten i låten till hennes hjärtslag. Det handlar om att krama om den andra och aldrig vilja släppa.
Att kyssa honom till döds och säga hans namn när det är som allra tystast.

 

 


Likes

Comments

Alla som kanske ser min skolpappershög, skulle säga att det är stökigt och oorganiserat. Det är massor utav saker ingen annan kan förstå, hur dom skulle kunna vara organiserade, när "bara" en stor massa utav papper ligger där. För att inte tala om, att allting kanske är blandat huller om buller - 2013 Engelska - 2012 Svenska - 2005 Engelska. - Men för mig, är det i en perfekt ordning, eftersom jag vet vart allting befinner sig. Det är ett kontrollerat kaos, utspritt, men mycket organiserat. - Mycket likt min hjärna, vilket också kan se ut som en enda rörig röra på utsidans åskådare men är fullständigt vettigt för mig. Allt utav detta - papprena och min hjärna och det mesta grejorna som styr i mitt liv - är på grund utav att jag har adhd.

En kunnig person sa en gång till mig att, för många människor är H i ADHD som en slags listig supermakt som möjliggör en att se och höra och känna allting lite mer intensivt - som i vissa fall kan få universum att verka överväldigande. Men det kan också vara en positiv sak, som att man alltid är faschinerad utav allting runt omkring en: blåa himlar är blåare och allt sådant.

Det har definitivt både varit lycka och ett helvete för mig. Det gör vissa saker svårare (Bara för att ge ett exempel - jag blir uttråkad vääldigt lätt), men de flesta utav mina användbara talanger är bundna till det, också (jag har ett ton av idéer flödande inuti mitt huvud vid alla tillfällen, och även om 99% utav dessa är skräp, så är det vanligtvis en knäpp idé jag kan ha väldigt stor nytta utav). Och inkluderat dessa bra saker, förenklas de jobbiga sakerna, att så som att handskas med som att ta itu med. Och det inkluderar inte bara just en själv, utan även människorna runt omkring.

Om du inte är särskilt nära nån med adhd, så kanske du undrar vad som skulle kunna vara så "bra" med det. Vem skulle nånsin vilja ha en distraherad, desorganiserad, hyperaktiv, lätt uttråkad vän?

Ja, för att nämna nånting, man tenderar att vara snabbtänkt och kreativt tänkande. En hjärna som ständigt hoppar ifrån en punkt till en annan. Till en annan, är ganska bra på idékläckning och på att improvisera. Om du ha problem att komma på ett tema för din bat mitzvah eller ett namn till din fisk, fråga en vän med adhd - 10 sekunder senare, kommer denne ge dig en lista av kanske 32 alternativ.

Man tenderar att vara extremt känslig ibland. Men känsliga personen är också bra på att vara sympatiska gentemot andra. Så man kan vara en riktigt bra vän, om man vet hur man ska hanteras ibland.

Med ADHD blir man liksom inte heller arg. Utan man blir fly förbannad! Man blir inte heller tråkad, men man blir däremot, totalt uttråkad! Inte blir man lite glada heller, men man blir överlycklig!
Det jag menar är att ens medkänsla är så stark, så man går in med allting med livet som insats. Det är verkligen slitet, men samtidigt så trot jag det är en bonus! Allt man lever och upplever är mycket starkare, på både gott och ont.

Likes

Comments

Illusion, det fina i livet, är bara en illusion.
Jag finner lycka i saker, som sedan spricker, gör sönder, blir ett med det förslutna. Jag drömmer om att ta första bästa tåg bort härifrån, bort från verkligheten.
En unken vindsvåning, dricka kaffe ur en sliten kopp, vad som helst för fan... allt förutom verkligheten.
Mina ideal har raserat, djupa sår och svarta naglar. Jag häller i mig nånting jag inte har nån aning om vad det är.
Det ringer i öronen, som musik, en syndig psalm.
Jag kan inte gå, jag kan inte ens stå...

Likes

Comments

Sömnlös, och litet nattfilosofiskt inlägg... Godmorgon förresten. Morgonkaffen väntar på mig! :)Likes

Comments

Sitter här sömnlös, men jaja. Är inte så seg, så ska nog ut en runda snart och ta en cigg, och vänta på att kunna sätta på morgonkaffet! ;-)

Men denna dagen har varit en riktigt härlig dag! Babe gjorde universums godaste frukost! Och mättande var den också! Och med en sådan stadig frukost begav jag och Marie oss till Kalmar och köpte ett par ytterst fina balskor!

När vi kikat på precis allting som ens ögat kunde snappa upp på vägen, så som vi kvinnor gör... - Tro mig! - Begav vi oss till Marie och Pelle. Och där väntade en liten sötnos som serverade en rent utav perfekt, färgglad fruktsallad och en kopp kaffe. Som satt... utmärkt! Vad mer kan en kvinna begära efter två timmars smått ögonslitage? ;-)


Avslutlingen, blev det en promenad med hjärtat på kvällen, inkluderat oerhört mycket bladder och nöje! Fin dag!

Likes

Comments

Varit ute och gått och pratat litegrann och bara njutit utav det fina vädret. Utomordentligt härligt hörni! ;-)

Likes

Comments

Ett antal morgoncigg avnjutna, och nu är det bara morgonkaffet som saknas! Får vänta till min kära vaknar så vi kan avnjuta det tillsammans! :-D


 

Likes

Comments

Du kan skratta, du kan gråta, du kan förlåta.

Du kan göra en massa olika saker som människa, när alla dina känslor sätts i gungning.
För du kan även älska, pussas och kramas, eller hata, då du bara vill döda. Bara hålla på och bråka.
Men vad du nu än gör som människa får det sina konsekvenser.
Både goda som dåliga
Blir som en kedjereaktion. För precis som ringarna på vattnet om du kastar i en sten, kommer alla dina handlingar slå tillbaka på dig.
För det som går runt, kommer runt.
I alla fall förr eller senare...

Likes

Comments

Hjärtat har klippt sig till studenten, och så drog vi och köpte mat på Subway, mmmmhhh.... så himla gott! Skink-kalkon macka, med oliver för min del (A) Tim hatar det... haha!

Likes

Comments