​Detta är mina favoritlåtar nu. Älskar verkligen att musik och vet verkligen inte hur jag skulle klara mig utan musik. Men nu, vad är era favvolåtar just nu? 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska lägga fram detta på ett bra sätt. För de är ett känsligt ämne för mig. Vissa dagar är jag jag superstolt och älskar när folk frågar, medans andra dagar vill jag bara gömma mig och aldrig komma fram igen. För när folk i ens omgivning vet, ska de lägga sig i. Berätta hur jag ska leva mitt liv, fast de inte har någon aning eller kunskap om de. Förstå mig inte fel nu, jag är stolt över de som har hänt, är glad att människor bryr sig och har själv inte den bästa kunskapen. Fast när de dömer, fryser ut eller särbehandlar än, är de inte okej längre. Därför vill jag sätta mina egna ord, så att folk kan få lite mer förståelse och kunskap. För är exakt som alla andra,

Jag är snart 21 år gammal och är 1 av 1000 barn som föds med hjärtfel, varje år. Ett hjärtfel som kommer att följa mig ända in i graven. Gjorde tre stora operationer när jag var liten och med de har jag lite ärr över hela kroppen. Ärr som har mycket minnen i sig, både bra och dåliga. Får gå till läkare några gånger per år för allmänna rutinkontroll och spruttagningar. För mig känns detta inte konstigt, genom att jag har gjort de hela mitt liv.

För några år sedan hatade jag att träffar nya människor, för var så rädd att prata om de eller bara nämna de, för hatade att bli kallad speciell. Kläde mig så att inte människor hade möjligheten att se de och låsandes som om jag inta hade de och funderade länge på att bleka bort ärret

En händelse som gjorde att jag har blivit såhär var när jag gick i gymnasiet. Älskade att idrotta och gjorde verkligen allt för att vara med och leverera. Har väldigt jobbigt att springa och simma, genom att man behöver mycket kraft från hjärtat. De menas inte att jag inte kan, för kan. Men gör inte de på den tiden betygen vill att man ska göra de på. Minns att på alla andra moment man skulle göra och proven jag skrev låg jag väldigt högt. Men genom att jag inte har möjligheten till de två momentet så sänktes mitt betyg ganska drastiskt. Ganska konstigt, JA! Och för ett år sedan pratade jag med min doktor om de. Han sa att de var konstigt, genom att de ska kolla från mina egenskaper om vad jag kan och orkar. Men just nu spelar de ingen roll, fast känslan man fick då sitter ändå kvar.

Hemma har jag alltid fått möjligheten att prova på olika sporter för att se vad som passar mig bäst. Såklart, lyssnar jag på mina föräldrar och doktorer om de avråder från någonting, men har alltid fått känna efter själv. Och är så himla glad att mina föräldrar och kompis stöttar mig i alla mina beslut.

Som sagt ordet speciell, är ett ord som kan tolkas på olika sätt, positivt och negativt. Och om man blir kallad speciell bestämmer du själv hur du vill tolka de. Människor med nedsättningar på olika sätt är precis som alla andra. De är inte att vi inte kan, utan bara att de tar längre tid. Och de spelar ingen roll om de gäller sporter, rörlighet, språk eller något annt. För att du ska vara stolt för den du är och tavara och gynna dina fördelar.

Och tack till mina föräldrar, syskon och kompisar som alltid tror på mig och behandlar mig som om jag är vem som helst. Och i dagsläget tycker jag att mitt ärr är ganska fett och blir stolt när jag blir kallad speciell.

Likes

Comments

Sminkprodukt:

Definitivt min Brow Definer frånAnastasia.

App:

Oj vad svårt? Fast snapchat är ju ändå bäst

Serie:

Gosip girl, kommer alltid vara den serien.

Podd:

Lyssnarinte så mycket på poddar, men om jag måste välja en så är de Simon och Emma Lussetti(Ditt Aunsikte)

Plagg:

Minpolotröja eller mina over knee skor

Mat:

Tacos, eller mammas köttefärsås

Godis:

Marabou oreo

Blogg:

Älskar Janni Delér, Linn Ahlborg och Kenza mest just nu

Likes

Comments

​Nu sitter jag igen och skriver. Vad har egentligen hänt typ den senaste två veckorna förutom att jag har jobbat, extremt mycket.och idag var första dagen jag var ledig på 11 dagar. Kan säga att jag har verkligen njutit av att vara de. Har gjort lyxfrukost, gått ut med några kompisar uppklädda (riktigt mysigt). Och denna helg åker mina föräldrar iväg till Örebro. Så ska jobba och bjuda över lite vänner för att dricka vin, extremt mysigt enligt mig. Men nu ska jag se lite på Bones och sedan sova, jobbar ju imorgon. puss

Likes

Comments

De va ett tag sedan jag var här inne och skrev något intressant. Men inte så mycket som har hänt förutom att jag jobbar extra på dagis och har varit på en Justin Bieber. Kan säga att de var stört bra och ångrar verkligen ingen minut jag var där. Jag vet att han är extremt naturbegåvning men kan väl erkänna att fick känslan att han inte ville vara där. Men har sätt honom live så kan verkligen inte klaga och hade golden cirkel så vi såg bra så man inte behövde trängas så himla mycket. Var där med Ellie, så vi åt middag innan, så hela dagen/ kvällen 10/10

Idag ska jag bara ta de lugnt, fika med Sara medan Linnea är på Öl mössan. Bor hemma hos Linnea tills Måndags kväll genom att hennes pojkvän Alex är i Amsterdam över helgen. Så de ska verkligen bli super mysigt! Men ska fortsätta se på Bones nu så, vi hörs väl när vi hörs.

Likes

Comments

Som ni vet har jag varot i Australien i 6 månader. De är de bästa jag har gjort i hela mitt liv och ångrar inte en sekund i de landet. Har träffat fantastiska människor och fått uppleva saker över de vanliga. Här kommer några bilder från min resa som jag verkligen inte vill glömma.. Vet att denna resa kommer inte vara den sista utan nu är de bara att flyga till nya destinationer.  TACK, Australien för de du har givit mig och för den människan jag har blivit. 


Likes

Comments

Inredning och kläder ären av de roligaste jag vet. Börjar känna att jag brinner för de mer och mersedan jag kom hem från Australien. Detta saker som ni ser skulle jag vilja ha imitt hem (när jag flyttar). För har inser att jag verkligen vill ha ett stiligthem med klara och ljusa färger. Utanför detta har jag kollat på ett par Giuseppe Zanotti klackar. De är lite för dyra för min smak menskulle vara jävligt balt ha dem. Får väl drömma vidare och hoppas på att man någongång i livet har råd med dem.

Likes

Comments

Byxor: H&M / Magtröja: Gina Tricot / Skor: Stan Smith / Klocka: Marc Jacobs

Fotograf: Aiksas

Likes

Comments