1. Beroende av? Mat, bubbelvatten, kläder.. hehe kanske ganska mycket

2. Du måste klä i en färg resten av livet, vilken? SVART, men gör redan de så inte så konstigt

3. Vad får du ofta komplimanger för?. Mitt leende eller garv...tror jag

4. Dina planer under 2017? Bara köra mitt race och strunta i alla andra. Göra de som jag tycker är roligt och vad jag trivs me.

5. Brukar du skratta för dig själv? JA, verkligen. Gör de dagligen

6. Vad är det konstigaste du ätit? Sniglar, var verkligen inte gott

7. Vilken stad vill du bo i resten av livet? Sydney eller New Yrok. Fast om de är i Sverige så kommer jag välja el Stockholm

8. Hur ser din morgon rutin ut? Extremt stressig om jag går upp tidigt och ska passa en buss. Men annrs brukar jag kliva upp och göra lyxfrukost

9. Vad längtar du efter? VÄRME!!

10. Serier du följer just nu? Gåsmamman, Pretty Little Liars, Orange is the new black och någon som jag börjat se på SVT.

11. När brukar du oftast gå upp och lägga dig? Brukar gå upp runt 9:00 om jag är ledig och lägger mig alltid för sent, men väldigt blandat. Men vet att de inte brukar bli innan 00:00

12. 3 saker du vill göra i framtiden? Resa runt om i världen, bo en gång till i ett annat land och hitta min kärlek.

13. Vad finns alltid i din handväska?. Mobil, mobilladdare, plånbok, extra smink.

14. 3 bloggar du följer? Kenza, Janni Delér och Linn Ahlborg

Likes

Comments

Idag var de skola och redovisning. Shit va skönt de var att bli av med den, för de är inte de roligaste jag vet. Alltså att stå inför personer men nu är de iallafall gjort så extremt soft. Kom hem och bara tog de lugnt, hängde med mamma och bara tog de lugnt. För vid 17:00 skulle jag vara i Solna för att hämta Linnea. (snäll kompis) Genom att vi bara ville chilla tillsammans och gå ut och ta ett glas vin.

Sedan har jag ingen läxa att göra tills på fredag så kan bara slappa och ta de lugnt. Att inte känna att jag måste göra någonting så de är soft. Så på torsdag blir de en chill dag men städning, bloggning och netflix!!

Likes

Comments

Hej babes! Vet att min uppdatering inte har varit den bästa på den senaste tiden. Men känner att jag börjar bli sjuk och känner mig ganska stressad med skolan och allt runt omkring den. Men när denna uppgift som ska göras imorgon är klar kommer jag att kunna vara lite lugnare. Har bara 1,5 månad kvar av detta plugg, si himla skönt känns som om jag började nyss, kanske känns så för att jag bara är i skolan i tre timmar.

Igår så var jag och tog några foton i min kompis studio. Jag tror att de blev bra, ni kommer iallafall få se dem när jag får dem. Hon skulle ha de till sitt skolarbete så de är ganska nice att vara modell. Sedan har jag en användning själv för bilderna. Efter de drog jag och hämtade upp min kompis Elisabeth, vi drog och käkade sushi i Djursholm och shit va god den var. Ni som bor norr om Stockholm åk dit, den var helt fantastiskt verkligen!! Annars har jag legat i min säng och skrivit mitt tal till imorgon och de jobbigaste är att jag inte är klar än. Har små saker jag måste fixa, men sen är de bara att öva och öva.

Likes

Comments

Upp och ner. Ner och up! Ungefär så har min helg varit, var ute både fredag och lördag och de är de dummaste beslutet jag har fattat. Sedan gjorde jag massa dumma beslut men man kan ju inte ändra några saker så de är bara att kanske göra bättre beslut en annan gång.

Men en sak jag hade var roligt. Gick till Vapiano Stureplan efter skolan och käkade lunch, hälsade på massa gamla kollegor som jobbar kavar. Var där i ungefär 3 timmar, sedan åkte jag hem för att äta mat och därefter åka och chilla hemma hos Tim. Som vanligt slutade de med några glas vin och därefter drog vi oss vidare till Public. Man känner ju ungefär alla som jobbar där så de var mysigt. Träffade några gamla kompisar, körde följa jon och bara hade allmänt roligt . För mig slutade de med en trip till Åkersberga till ett litet hemmakrök, men de var ändå mysigt.

På lördagen kom jag hem runt ett och bara dog i sängen framför Netflix, för att ladda up batterierna. För på kvällen skulle jag och Linnea hem till Jesper för att fira honom. Var extremt mysigt, god mat och bar sällskap vad mer ska man begära. Sedan när klockan hade slagit tio begav vi oss in mot stan för att nöta upp våra andra kompisar. De slutade med massa skitsnack och dans, så föll mig helt klart i smaken.

Söndagen blev en intensiv pluggdag där jag ändå fick mycket gjort. Såklart hade jag önskat att jag hade fått mera gjort men men. Denna vecka kommer bli ganska lugn känner jag, behöver återhämta mig från helgen och ta tag i plugget.

Likes

Comments

De är så mycket jag vill säga och göra i mitt liv som man inte hinner. Ett av mina stor mål förut va att åka down under, för att upptäcka de landet (kontinenten), eller hur man ska förklara de. Jag gjorde de och hade helt fantastiskt roligt, lärde mig så mycket om mig själv och vem jag är och vem jag vill vara. Bästa, resan jag har gjort och ångrar verkligen ingen sekund jag var där!!

Men de är många ställen jag är sugen på att åka till och vill upptäcka. De finns ställen jag vill bo på och upptäcka deras kultur och språk. Fast de är väldigt svårt att åka och besöka alla länder för de är dyrt att upptäcka världen och man kanske inte alltid har den tiden som behövs.

Men en av mina största mål är att jag ska ha skaffa möjligheten att åka tillbaka till Australien, för de är ett helt fantastiskt land och ångrar som sagt ingen sekund jag var där.


Australien 2016

Sen har jag en lång list vart jag annars vill åka innan jag dör. Här kommer mina favvo platser jag skulle vilja besöka. Men dessa resor behöver man planera lite än andra.

Maldiverna - Några av mina kompisar har varit där och säger att de är helt fantastiskt. Har sätt massa bilder och vad man kan göra. Men hallå, tänk man kan ligga på en en vit strand och se ut på turkust vatten och njuta av värmen. Vem skulle tacka nej till de?

❥ Bali - Sedan har vi detta land. Vet faktiskt inte varför jag åkte dit när jag var i Australien. För tänk hela deras kultur och land. Sedan säger ju alla att man måste dit för att åka till Gili Island. Jag vet bara att de finns en gunga där som är extremt populär som folk står i kö för att ta foto.

❥ Istanbul - Har faktiskt bara hört att de är en fantastisk stad och att extremt vacker. De är en ganska bra anledning att vilja åka dit och då har jag också varit i Turkiet, hehe.

❥ Moskva - Skillanden med den kulturen som Ryssland har skulle jag vilja uppleva. Men en dröm är at få åka dit med min syster. För att hon har kompisar där och har varit där förut. Men som jag sa om Istanbul, extremt cool upplevelse och det tycker jag om detta också.

❥ New York - För att jag aldrig har varit i USA och denna stad är ju som en dröm. Man ser bara se stora tv serierna spelas in där. Tänk att få gå på den staden gator och få uppleva deras liv iallafall för några dagar. Sedan tar de ändå inte så lång tid att flaga dit, så de gör de ännu bättre.

Kan rabbla upp massa ställen jag vill åka till men kände att de räckte. Ska snart åka till Danmark för att hälsa på min syster, sedan vill jag ta en wkn i London med min bästa vän. För saknar så att prata engelska och få leva i ett sådant land. Om ni får säga ert favvo land eller ett ställa ni skulle vilja åka till, va skulle de vara?


Likes

Comments

Fredag, fredag, fredag! Verkligen äntligen är de helg, inte för att de är något speciellt som händer, förutom att jag ska umgås med kompisar typ. Kom nyss gem från skolan och ska plugga till typ fem, för att sedan möta upp Linnena och Tim. Vet inte riktigt vad vi ska göra men de kommer sluta med att vi kommer dra till Public och ta en öl eller något liknande. Kanske ska dra till stan för att gå på en sak som gamla jobbet erbjuder, men får se om jag har orken till de. Genom att jag ska upp vid 08:30 på lördag för att gå till synvårdsmottagningen, roligt va?

Men nu för att sparka in helgen så slänger jag in en låt som ger oss lite fredags feeling!

Likes

Comments

Hej torsdag. Förlåt för världens sämsta uppdatering, men har verkligen inte haft tid att skriva något. Har suttit på ett bibliotek och bara skrivit på min presentation tills nästa onsdag. För kände att jag var tvungen att bli klar i tid och öva så att man kan de. Sen har jag hämtat upp Linnea från jobbet och hängt med henne en stund, kollade lite kläder och köpte hö till hennes kanin.

Idag är de också min pappas födelsedag, men de tråkiga med de är att ligger hemma med feber och ingen ork. Tycker verkligen så synd om honom och hoppas att han kommer må bättre, verkligen. Detta menas att vi kommer att fira honom en annan dag, när han mår bättre och orkar att hänga med oss.

Alltså kolla vad jag hittade idag. Okej, lovar att alla vet vilken serien Skam är, typ den bästa serien man kan se. Sedan är ju William så extremt snygg så man måste ju se den. Men iallafall hittade en sida vid namn kosegruppen, där man kan köpa stört snygga och roliga tröjor. De är dessa tröjor jag har kollat mest på och de finns både i svart och gråa. Vad tycker ni om dessa tröjor eller allmänt om serien Skam?

Likes

Comments

HIss eller Diss

Jag har haft extremt oklara åsikter om nätstrumpbyxor under jeans. De har jag fortfarande, för att jag vet inte om de ser ut som om de är trasigt eller om de är jävligt coolt och snyggt. För att de är extremt snyggt på andra men vet inte om jag skulle passa i de. För att de är ju inte riktigt min stil, men skulle vilja passa i de, de är väl bara att köpa några och se. Kommer ändå hissa denna sak. För tycker ändå de ändå är snyggt, men min fråga är ju bara om jag skulle passa i de.

Men frågan är ju att vad ni tycker om de? tycker ni att de är en hiss eller diss?

Likes

Comments