​Här sitter man och kollar på dessa saker medan snön faller ner på marken. Kanske inte de roligaste, genom att de kändes som om de var vår alldeles nyss. Men man bor ju i Sverige så man vet inte riktigt hur vädret ska vara imorgon. Men är så glad för har precis skaffat gula glasögon och jag dör så snygga de är 10/10. Kan vara en sådan snygg detalj till en outfit, lovar! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

ALLTSÅ HERREGUD, igår var jag på världen mysigaste ställe ever. De är ett nyöppnat här i Stockholm och ligger på Brunkebergstorg 4. Var där med min kompis Saskia och kan säga att båda älskade de och kommer verkligen att gå dit flera gånger och när de blir varmare är de ännu bättre. Namnet på stället är Tak och den har två våningar. På den ena våningen var de matsal, verkligen en fantastisk meny. Medans på den andra våningen (egentligen 14) finns de en bar, som finns både inomhus och en utomhus. På den våningen fanns de också en utomhusbar (takbar). Världens finaste utsikt verkligen, man ser ut över hela Stockholm. Kommer verkligen ta ALLA mina kompisar dit! Mitt nya favvo ställe och varit där en gång, stabilt hehe. Men klicka här för att komma till TAK.

Likes

Comments

De är en sak som jag är riktigt dålig på, skämtar inte nu. Därför tänkte jag att läs dessa och sedan gör de bästa av situationen.

Likes

Comments

Okej, att glömma tacka personer omkring dig är ändå ganska vanligt. eller bara de samhället du bor i. Därför ska jag skriva en lista på 10 punkter där jag tackar allting omkring mig. Kärlek och fred

1. Jag tacksam för där jag bor och den möjligheten de har givit mig. Såklart kan jag tycka de är jobbigt att bo hemma, men att få mat och bara en möjlighet att ha tak över huvudet gör mig tacksam. Genom att jag sparar så mycket pengar och den trygghet mina föräldrar ger mig.

2. Jag är tacksam över mina vänner. Wohoo ni alla får dela på en punkt, suck on that! Nej, men skämt och sido många är blind för hur många fina vänner de finns. Ni hjälper mig i alla lägen och stötar mig till 110% vad än för dumt jag gör och ibland fattar jag verkligen inte hur ni klarar av mig. Men ni vet nog vilka ni är, och annars ska jag säga det till er (spotta det rakt i ert ansikte!).

3. Är tacksam för min underbara familj. Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dem, för de har alltid hjälpt mig i svåra stunder och där livet känns meningslöst. Att de alltid har trott på mig när jag inte har gjort de själv och den kärleken mina syskon har givit mig. Att de inte jag behandlat mig annorlunda för jag har varit sjuk.

4. Jag är tacksam för att bo i Sverige. Jag menar, hur lycklig kan man inte vara?? Att få den möjlighet till jämställdhet och rösträtt. Man kan såklart aldrig säga att ett land är perfekt, men vi är iallafall påväg mot rätt håll. Öven fast Sverigedemokraterna är i riksdagen och att de ska snöa i slutat på April kan man ändå inte klaga. De finns värre länder med krig och viktigare saker att bry sig om.

5. Jag är tacksam över de möjligheterna jag har fått. Att få gå i skolan, gymnasiet och se de mera som en möjlighet och ändå väldigt självklart. Att kunna resa så mycket jag har gjort, som alla bilsemestrar med familjen runt Europa, men också resan till Australien. Att kunna jobba och bo där var helt fantastiskt och skulle göra om de tusen gånger om.

6. Jag är tacksam över att det finns så många kvinnor där ute som kämpar för vår rätt i samhället! Både mörkhyade och vita för alla behövs för att detta ska gå igenom. Att båda unga och äldre. Att HBTQ personer kämpar för deras och att man ska kunna vara sig själv. Även otroligt tacksam för de som kämpar för allas lika rätt.

7. Jag är tacksam för jag är ung och frisk. Eller så frisk jag kan vara och att jag inte har blivit sämre genom tiden och behövd göra en till operation. Att jag fortfarande har möjligheten att göra de jag vill och att inget större problem hindrar mig.

8. Jag är tacksam för att det finns hjälp att få för sådana som mig: som föddes med dåliga odds men klarade sig ändå.

9. Jag är tacksam över att jag har makt över min egen kropp. De är så konstigt att vi har de som en självklarhet, medan andra kämpar för att få de. De gånger du känner dig nere för att du inte lyckats med något riktigt så bra som du hoppats, är i sig ett bevis för att du har ambitioner och i alla fall försöker.

10. JAG ÄR TACKSAM FÖR ATT JAG ÄR JAG. Behövs ingen vidare förklaring här egentligen, nej men att jag vågar vara den jag vill vara. Att jag inte har förändrats för att andra vill de, för man kommer inte trivas i de. Men också för de jag har åstadkommit i mitt liv!!!

Likes

Comments

De som jag har gjort är de jag gjorde denna helg. Jag bestämde mig för att dra till Örebro för att hälsa på min mormor och mina kusiner. Kan säga att de är verkligen de mysigaste jag har gjort på länge och ångrar verkligen inte att jag åkte dit. Kände att jag behövde komma ifrån Stockholm ett tag och bara tänka, och de lovar jag att jag hann göra, verkligen. Träffade några av minna vänner också, fick besöka universitetet. Funderar verkligen att börja plugga där, för tycker att de är en mysig stad och sedan har jag nära till släkten.

Sedan har man fått ett sådant fint vårväder. De ända jag kan säga om de är 10/10. Men de jobbigaste är ju att de kommer att komma snö i mitten på denna vecka, varför? Känner att kyla och snö är över, nu ska de bara bli varmare och varmare.

Men en annan sak är att komma in på linjen man vill komma in på. Eller som jag ska göra, bara läsa en liten kurs, för vet inte riktigt vad jag vill plugga än. Men om man börjar med något kanske man kan komma på vad man vill fortsätta läsa till. Eller de kanske är bara jag som tänker så?

Likes

Comments

Contains affiliate links

1an // 2an // 3an // 4an

5an // 6an //7an

Nu när de ändå är fredag och någorlunda bra väder tänker jag visa upp dessa godingar. Jag kan säga att efter min Australien vistelse tycker jag att off shoulder kläder blir bara snyggare och snyggare. Man kan klä upp dem och sedan kan man såklart klä ner dem. Börjar använda de mer mer och ser att de kommer mer sådana toppar till min garderob. Tror att jag kommer använda stört många sådana här toppar under sommaren som kommer, för som sagt de är ju j*vligt, vad mer ska jag säga. Och lovar också att jag kommer att beställa hem några av dessa också. Vilken av dessa är era favoriter?

Likes

Comments

När de är onsdag så har halva veckan gott och resterande veckan kommer gå super fort. Är så trött på vädret här i Sverige nu, de pendlar genom att de är super vårkänsla och dagen efter haglar de så man inte vill gå ut. Vill att våren ska komma på riktigt nu. Så att man inte behöver vara rädd att de ska bli kallt mitt på dagen, genom att man inte tog en halsduk. Men snart är de april och då hoppas jag att de kommer bli varmare, så att man kan ta den första utomhusölen, eller bara sitta och äta glass i Kungsträdgården.

Nej, nu ska jag göra frukost, kolla på en dokumentär och fortsätta söka jobb. Älskar att jag inte har någon variation på min vardag. Men när jag inte har rutiner brukar jag oftast inte bry mig vad jag gör. Bara att jag behöver en rutin lite för att klara av min vardag annars får jag ingeting gjort.

Likes

Comments

What´s in my bag? De är så olika egentligen och visa saker kommer till och andra gör inte de, men också beroende på storlek på väskan. Men detta har jag 99% med mig varje dag, det är: läppsyl, läppstift (färgen skiftar mellan vad jag har på mig), plånbok, nycklar, hörlurar, mobil, solglasögon (nu är de är vår/sommar), plåster, linskopp. Men en annan sak jag inte fick med va tugummi, alltså har alltid med mig de!!

Och den väskan jag använder är tillfället är en Burberry och en annan väska som är från H&M. Bra praktiskt med lite mindre väskor, genom att de är lätt att med sig. Men som sagt, vad har ni i era väskor?

Likes

Comments

Både idag och imorgon ska jag på intervjuer och jag tror inte ni fattar hur nervös jag är. Jag vet egentligen inte varför jag är de för de är ju bara en intervju och ingeting mer. Men känner att jag vill ha ett jobb och få en rutin i min vardag, för känns som om jag bara går och går och att jag inte kommer framåt. Men de kommer att lösa sig tillslut och de får ta tag sin tid, eller vad man säger. Men idag ska jag åka bort till Solna för att gå intervju på Mall of Scandinavia och på ett sätt kan de va ganska skönt att komma ifrån Täby lite. Lära känner nya människor. För här hänger man ju med samma personer dag in och dag ut.

Men nu ska jag ta något att äta och sedan ska jag börja röra mig mot Solna så får man hoppas på de bästa liksom. Efter de ska jag hämta mina skor som jag lämnade in för att de behövdes klackas om. Så hoppas att de blir bra och snygga nu.

Likes

Comments

Kollar runt på olika bloggar, tidningar, människor omkring mig och såklart söker på internet. Kan verkligen säga att jag är totalt besatt av att kolla på bilder för att få den insperation jag behöver. Såklart kanske är roligt om de både är bilder som jag har tagit och från internet. Men vad tycker ni? Alla dessa bilder är ifrån We Heart it

Likes

Comments