God morgon på er! Har precis ätit klart denna frukost och ska snart börja göra mig iordning för att träffa Matilda. Kommer bli supermysig, för hon åker ju tillbaka till Australien på tisdag. Kommer kännas konstigt att hon åker dit och man själv inte ens har möjligheten. Men har lovat mig själv och henne att jag ska besöka henna, för saknar de landet alltså. Kan inte beskriva med ord hur fantastiskt de är och de människorna som bor där.

När jag kommer hem kommer jag sätta mig framför dator för att börja skriva på min engelska. Känner att de är bättre att jag börjar i tid än att börja sista minuten, för de kommer inte bli bra då. Sen ska jag fixa ett kort till mamma, genom att hon fyller år imorgon. Hon kommer att få världens bästa presenten. Men de är inte så konstigt genom att hon är ju den bästa jag vet!!!.


Likes

Comments

View tracker

Kan verkligen inte förstå att snart är första månaden av detta år slut. Inte för jag har gjort så himla mycket, men känns som om tiden bara har flugit förbi. Men har en sådan skön känsla om detta år och faktiskt har de börjat väldigt bra. Känner ju att jag har börjat ta tag i mitt liv och ser mot en ljusare framtid. Såklart som varje år sätter man massa olika mål för hur sitt kommande år ska bli. Extremt klyschigt, men om man gör de själv är de ju något bra med de.

Klara Engelskan. Ja känner att jag vill få de överstökat så att jag kan tänka på något annat och vem vet man kanske kommer på vad man vill plugga.

Börja träna regelbundet. Känner att jag mår så mycket bättre av de, att hålla igång. Skulle bli mer positiv och glad o jag gjorde de... fast man får ju se hur de slutar med de.

Resa utomlands. Alltså de är verkligen de jag saknar nu när jag är hemma. Att bara njuta av solen och den fantastiskt värmen Vill både åka på en liten weekend till London eller New York. Men sedan skulle de också vara skönt med en sol semester.

Gå till en psykolog. Låter ju helt kaos när man säger de. Men har gjort de lite till och från sedan jag kom hem från Australien. Tycker att de är skönt att göra de, att prata med en person som man inte har någon personlig koppling till,

Trivas med umgänget jag umgås med!! De är verkligen de viktigaste jag vet och inte umgås med personer som jag inte mår bra av. För att då kommer man inte må bra, verkligen inte. Så ta vara på familjen och de underbara vänner jag har omkring mig!!

Le, skratta och njuta varje sekund

Bring it on 2017

Likes

Comments

View tracker

godeftermiddag! Nu är skolan slut och har precis ätit klart min lunch, blev köttfärsås mycket mycket gott. Men annars ska jag börja med en skoluppgift, städa mitt rum och bara chilla runt. Måste ner till centrum för att kolla några saker och kanske söka lite jobb också. Här får ni lite örongodis, som kan göra onsdagen lite bättre om den inte är bra!


Likes

Comments

Att vara brun, dricka svalkande drinkar, äta färsk frukt, kunna gå till stranden och att bara njuta av livet. Men själv så sitter man i kalla Sverige och pluggar engelska. Men jag kan iallafall drömma och hoppas att man bokar en resa snart till ett varmt land. Bara längtar till den dagen kommer och hoppas att man får göra de en nice vän så kan de absolut inte bli illa.


Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag var inne här igen. Fast kan väl säga att jag har haft lite viktigare saker för mig och faktiskt glömt bort att vara inne. Har gott mina första två dagar i skolan, umgåtts med kompisar, ätit tappas med mina föräldrar och hämtat bästakompis på flygplatsen.

Idag har jag som sagt bara tagit de lugnt och varit med Linnea och bara hängt. Träffade Christian och Tim en snabbis och satt bara och hängde. Åh, de känns så skönt att hon är tillbaka på svenskmark, har verkligen saknat Linnea så mycket, fast hon bara var borta två veckor. Just nu ser jag på en serie på svt som heter "Innan vi dör" som är hur spännande som helst. Men nu ska jag fortsätta vara social med mamma, så hörs vi en annan dag ok?


Likes

Comments

Hej mitt Vinterland! Då var det en ny vecka och nya saker att hitta på. På onsdag börjar skolan, vet inte om jag är riktigt as taggad men de är väll bara att göra de bästa av situationen. Innan dess ska jag bara införskaffa skolböckerna och en almanacka.

Men idag så idag jag troligtvis fika med en kille som jag träffade på nyår, kommer bli mysigt. Fast han skulle höra av sig när han skulle hämta mig så de är väl bara att vänta tills han hör av sig. Lagar mat och lyssnar på Ed sheerans nya låtar. Alltså kan vi snacka om hur bra de är smäller av!!! Förhoppningsvis hinner jag städa mitt rum innan han ringer mig.

Vad har ni för planer för veckan?


Likes

Comments


Hej på er. Nu sitter man här framför datorn en söndag och är helt död. Var ute till 04:00 och fattar fortfarande varför jag är fortfarande är vaken. Har haft en riktig rolig helg med mycket häng med kompisar och fixande hemma. Mamma och pappa var i Gävle fredag, lördag för att fixa de sista hos min bror. Denna gång bestämde jag mig för att vara hemma, målade en garderob och hängde med kompisar.

Under fredagen tog jag en behövlig sovmorgon, åkte sedan ner till centrum för att köpa färg till min garderob. Väldigt skönt att måla klart den, för har tänkt på de länge. Runt sex mötte jag upp mina kompisar för att ta ett glas vin på Vapiano, för att sedan sitta där i några timmar och bara snackade skit.

Igår skulle jag ut med Sara och Felicia och några andra på en genensam avslutningsmiddag genom att de drar till Asien och Indien i 8 månader. Vi käkade tapas och drack sangria, hehe tror inte kvällen kan ha blivit så mycket bättre. Men såklart det var jobbigt att säga hejdå, de är de ju alltid. Drog hem till Lo vid 04:00, som ni läste innan. Så blev inte så mycket sömn kan man säga. Så idag har de bara varit en slapp dag, har verkligen legat i hennes soffa och kollat på säsong 3 SKAM och den är ju så bra. Men nu ska jag bege mig till min sköna säng och bara sova, de va länge sedan jag längtade såhär mycket till en säng.

Likes

Comments

hej, nu har de ändå gott fem dagar av de nya året. känns helt sjukt att de är nytt år, kan inte riktigt fatta de. Men ja mitt nyår var bra, extremt skumt men ändå extremt bra. Glad att jag inte var med några, men de var andra jag saknade under nyrå. Men nu ska jag verkligen fokusera på mig och mitt liv. Inte lägg tid och kraft på människor som jag inte mår bra, ett nyårs löfte jag måste hålla för att jag ska må bra.

Men under början av detta å har min bror blivit Gävlebo. Så nu är de bara jag, mamma och pappa som bor hemma. de känns extremt ensamt kan jag säga, fast de är väl bara en vanesak. Ska börja plugga en liten kurs om mindre än en vecka. Kan säga att jag är spänd men ändå livrädd för den, får hoppas på de bästa. Måste börja söka nytt jobb som är en deltidstjänst. Så att jag hinner med både plugg och jobba.

Kan verkligen inte lova någonting, men jag hoppas jag blir bättre på att uppdatera här. För att jag saknar de på ett sätt och tycker de är roligt att kolla tillbaka på hur mitt år har varit. Men lite lättare i år också för nu vet jag att jag har nät vart jag än är. För vet också att jag kommer vara kvar i Sverige ett tag så. Eller om jag drar iväg så blir de en vecka i sommar eller något liknande.

Vad är era planer för detta år?


Likes

Comments

.Shit 2016. Hur ska man ens beskriva de?

Detta år har de varit skratt, gråt, mycket överraskningar. Har jobbat och slutat på Vapiano som jag aldrig trodde jag skulle sluta på. Åkt på den mest fantastiska resan på andra sidan jorden och backpackat Fyllt 21 utan familj, men på andra sidan jorden Träffat människor jag aldrig vill lämna, jobbat extra på Lekia, inset att viss människor inte är bra för ditt liv. Vågat söka olika kurser, som resulterar plugg till våren. Börjat äta nyttigt och varit med i en tidning och förhoppningsvis inspirerat någon. Sett mitt favvo band Kent live och gråtit sista gången till deras låtar


Precis som de låter i mina öron, kaos år. Men som sagt både på negativt och possessivt sätt. Mitt humör och mående psykiskt har gått som en bergodalbana. Har kämpat för att må bra och jag hoppas att de lönar sig tillslut.

Tror de värsta är att jag har känt mig väldigt ensam och som om jag inte lyckas med något i mitt liv. Att inte veta vad jag ska plugga, att man inte har kille eller äkta vänner. Tror de har tagit hårdast på mig, för känns som all andra lyckas och man själv bara står i samma hörn och stampar.

Men såklart har det år haft sina fantastiska stunder som jag inte skulle klara mig utan. Att ja fick åka till mitt dröm land Australien, gjort saker som jag aldrig trodde att jag skulle vågat. De människor och de människor som har peppat mig till 110% och som vill än alltid bra.


Säger ändå tack till 2016, du hart lärt mig så mycket som jag kommer ta med mig i mitt liv. Men hoppas ändå att 2017 blir mer skratt än gråt. Att jag börjar älska mig själv mer och inser att jag inte är helt värdelösa. Men också att jag tar hand om mina nära och kär, för de är ju egentligen de viktigaste man har. Så välkomnar 2017 med stora armar!!

Likes

Comments

musik

TACK, Kent! Har verkligen inga ord hur jag ska förklara hur bra ni är. Ni har gjort mig så lycklig i de stunder jag har trott att livet inte har varit värld att leva. Tack för jag fick se er en sista gång, för de var helt magiskt och kommer verkligen kommer kunna leva på detta hela mitt liv. Ville verkligen inte att detta skulle hända, men som tur var jag där. Har verkligen inte gråtit såhär mycket på länge. Vet inte mer vad jag ska skriva, förutom TACK!

Likes

Comments