View tracker

Han är ju helt magisk. Har inga ord hur mycket jag kan förklara hur mycket jag gillar denna människa. Har sätt honom några gånger live och han levererar varenda gång. Sensate gången jag såg honom var när han besökte grönan förra året. KUNG va han!! Längtar till jag kan se honom igen och då kommer jag dra med min kompis Matilda på de. Men de här är några låtar som jag har fastat för och lyssnar på om och om igen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Önskelista

Önskelista by Sanna Bergmark Wiberg

1. Iphone 6s 2.. kenzo-thirst 3. Carolina Gynnings vinglas 4: gymkort på SATS 5: timberlands 6. ljusslinga 7. ett läppstift från mac

Nu är de inte långt kvar till jul och har tänkt länge på en önskelisa. Men det är dessa saker jag önskar mig och vissa saker kommer jag köpa innan jul och andra saker önskar jag mig. Det där var extremt logiskt sagt, men under denna vecka ska jag själv börja köpa julklappar till alla andra .

Likes

Comments

View tracker


Hej, kan ni fatta att det är den 1:a advent, kändes som om de var nyss jag kom hem från Australien. Men märker verkligen att de inte var så. Förlåt för dålig uppdatering men har jobbat mycket och bara levt, inte gjort så mycket mer än de. De går bra på jobbet, känner att jag har kommit in i allting och känner mig mer säker på allt. Har blivit stammis på Starbucks och Public så att man börjar få saker till ett billigare pris. Vet inte om jag ska ta de som en bra eller dålig grej (hehe).

Idag jobbade jag till 16:00, därefter gick pappa och jag och handlade på Vapiano. Sedan har jag druckit glögg, suttit framför tv:en med familjen och kollat ut på snön som yr utanför fönsterrutorna. Har bestämt mig för att göra en mysig jullista på spotify och kanske sätta på en film.

Likes

Comments

Nu var de ett tag sedan jag var inne här. Men de ända jag kan säga att jag har haft väldigt mycket för mig och vet inte riktigt hur jag ska ta kraften till att klara av en vardag, men jag ska göra de bästa av situation. Alltså kan man redan tänka att de är andra veckan i november och att året nästan är slut. I mina ögon har jag en känsla att året bara har börjat, men men inte mer om de.


Har sagt hejdå till en av mina bättre vänner och vill egentligen inte att han skulle åka. Men om han känner mig rätt, hade jag aldrig tillåtit han varit kvar i Sverige. Men sedan var jag på min kompis begravning och tror aldrig jag har gråtit så mycket i hela mitt liv. Kan säga att den begravningen var helt extremt fin och är så oerhört tacksam att jag fick gå på den. Sedan har jag träffat vänner som jag inte träffat på länge, gjort klar Belindas kalender och jobbat.

Likes

Comments

Klänning - Mango // Kofta - Wera // Klocka - Marc Jacobs // Skor - Din Sko


Hej på er! idag bestämde jag mig för att ta lite sovmorgon. Kände att jag behövde de och sedan blev de att jag bara låg kvar i min säng och tänkte. Men typ runt halv elva gick jag och började jag göra mig iordning. Men smink och lite kläder. Brukar aldrig vara såhär uppkläd en helt vanlig vardag, men idag är en speciell dag. För ska faktiskt på begravning och vet inte riktigt mer vad jag ska säga..

Men Hannah kommer och hämtar upp mig vid centrum. Ska hinna städa lite saker här hemma och äta upp maten jag äter just nu. Sedan tror jag att jag ska gå lite tidigare till centrum för att köpa en ros, känner att de är fint. Så de är väl bara att göra de bästa av dagen och tror verkligen att de kommer bli en väldigt fin begravning, känner de på mig. Senare ikväll ska jag bara vara hemma och ta de lugnt för börjar jobba klockan 10:00 på lördag. De är också mitt första pass själv så vill ju göra bra ifrån mig.

Vad ska ni hitta på idag?


Likes

Comments

hej alla. De va ett tag sedan jag kollade in här. Kan faktiskt erkänna att vissa dagar glömmer jag bort att jag har en blogg. Eller helt enkelt inte känner behovet av att blogga. Men som sagt ska bli mycket bättre på de, lovar. Under de senaste 3 veckorna har de ändå hänt saker i mitt liv som både är extremt tragiska saker och roliga saker som gynnar min dag extremt mycket.

Var på Halloween fest som blev extremt spontan. Fick veta att vi skulle de samma dag efter jobbet. Så de var bara att slänga på sig saker som man hade hemma och försöka skapa något. Fick bli att jag blev docka denna gång med. Men kan säga att jag verkligen hade as roligt under den kvällen. Möte Batman som bjöd oss på lite för mycket alkohol, men man tackar ju ändå inte nej till de. Eller är de bara jag som gör så...

Veckan och helgen efter halloween blev de en mysdag med älskade mamma i stan. Hittade som tur en svart tjocktröja så blev extremt glad och nöjd. Vet att mamma har en likadan så tror att hon blev mer glad. Sedan tog jag en spontanare till gymmet och de komiska var att jag träffade Saskia som jag inte sätt på några månader. Båda blev extremt förvånad, men blev glad för fick en träningskompis då, life.

Om någon har missat så har de snöat ungefär 4,4 mm snö på en dag. Fattar ni hur mycket snö de är och tänk att de bara är den 10 november. Hoppas bara att de ligger kvar till jul!! Annars känner jag att de inte är någon idé med snö. Men de är mysigt och genom att de inte är så kallt så gör de att de är ännu bättre.

Och denna vecka ha r jag börjat på mitt nya jobba Lekia. Har inte bestämt om jag tycker de är roligt, stressigt eller vad de är. För har bara jobbat två pass och idag kommer bli mitt tredje och mitt sista pass som är ett träningspass. Men känner ändå att jag har koll på sakerna jag ska ha kolla på de saker jag ska ha koll på. Men måste få bättre koll på utbudet.

Men i måndags tog jag en öl och en fika med Calle. Genom att den människa åker denna onsdag och de är ju inte de roligaste. Så de var mysigt att bara hänga med honom. Efter en tag så kom Christian förbi för att ge oss sällskap så de var mysigt. Vi bara pratade om livet och allt runt om de och jag vet inte vem jag skulle vara utan dessa två människor. Så jag vet inte hur jag kommer överleva när han är borta. Men jag får väl göra mitt bästa av de.

En annan sak som gör att jag kan gå upp ur sängen är att Matilda kommer hem snart. Eller oklart om man kan kallade snar, men 36 dagar kommer att gå fort. Fan, vad jag saknar den människan i mitt liv och jag vet att vi kommer att göra kaos när hon kommer hem!!

Likes

Comments


Jag har inte bestämt om jag tycker de är bra eller dåligt att hösten har börjat komma. För att de är ju väldigt mysigt att sätta på sig lite tjockare kläder, mössa och en mysig jacka. Men på ett annat sätt så tycker jag att de är jobbigt att sätta på sig kläder, för allt tar så lång tid att göra sig iordning. En annan sak som jag tycker är negativt är att de blir så mörk hela dagen typ.För de är ju mörkt när man går upp och när man går hem (finns ingen motivation). Men här är några snygga jackor och tjocktröjor.

Likes

Comments

Mitt liv

Nu är mitten av veckan gjord och kan säga att de är skönt. Sedan längtar jag väl till helgen, för vem gör inte de. För ska troligtvis på en Halloween fest och vem tackar nej till de. Men har inte riktigt bestämt vad jag ska vara men som sagt är ju på lördag så behöver inte stressa fram något. Sluta 16:30 idag och de so var så skönt vad att min pappa kunde hämta mig som underlättade allt väldigt mycket. Inte för att jag skulle göra något speciellt när jag kom hem, men bil är mycket skönare än buss. Efter jag har kommit hem har jag hunnit ta en dusch, ätit middag, varit nere på SATS för att kolla på gymkort och legat i min säng och kollat på Netflix. (produktiv dag)!!

Imorgon börjar jag klockan 8:30, så skönt för kanske flörta med min pappa så han kan köra mig till jobbet, för han ska ju ändå den vägen. Efter jobbet, vet jag inte vad jag ska göra. Kanske drar ner och gör mina naglar, är sugen på de för de var länge sedan jag hade de, så får se. Men ska laga min klockan, eller laga och laga. Batteriet har tagit slut så måste köpa ett nytt.


Förra halloween, då var jag docka. Så undrar vad de blir detta år

Likes

Comments

Mitt liv

Jag vet inte hur jag ska lägga fram detta på ett bra sätt. För de är ett känsligt ämne för mig. Vissa dagar är jag jag superstolt och älskar när folk frågar, medans andra dagar vill jag bara gömma mig och aldrig komma fram igen. För när folk i ens omgivning vet, ska de lägga sig i. Berätta hur jag ska leva mitt liv, fast de inte har någon aning eller kunskap om de. Förstå mig inte fel nu, jag är stolt över de som har hänt, är glad att människor bryr sig och har själv inte den bästa kunskapen. Fast när de dömer, fryser ut eller särbehandlar än, är de inte okej längre. Därför vill jag sätta mina egna ord, så att folk kan få lite mer förståelse och kunskap. För är exakt som alla andra,

Jag är snart 21 år gammal och är 1 av 1000 barn som föds med hjärtfel, varje år. Ett hjärtfel som kommer att följa mig ända in i graven. Gjorde tre stora operationer när jag var liten och med de har jag lite ärr över hela kroppen. Ärr som har mycket minnen i sig, både bra och dåliga. Får gå till läkare några gånger per år för allmänna rutinkontroll och spruttagningar. För mig känns detta inte konstigt, genom att jag har gjort de hela mitt liv.

För några år sedan hatade jag att träffar nya människor, för var så rädd att prata om de eller bara nämna de, för hatade att bli kallad speciell. Kläde mig så att inte människor hade möjligheten att se de och låsandes som om jag inta hade de och funderade länge på att bleka bort ärret

En händelse som gjorde att jag har blivit såhär var när jag gick i gymnasiet. Älskade att idrotta och gjorde verkligen allt för att vara med och leverera. Har väldigt jobbigt att springa och simma, genom att man behöver mycket kraft från hjärtat. De menas inte att jag inte kan, för kan. Men gör inte de på den tiden betygen vill att man ska göra de på. Minns att på alla andra moment man skulle göra och proven jag skrev låg jag väldigt högt. Men genom att jag inte har möjligheten till de två momentet så sänktes mitt betyg ganska drastiskt. Ganska konstigt, JA! Och för ett år sedan pratade jag med min doktor om de. Han sa att de var konstigt, genom att de ska kolla från mina egenskaper om vad jag kan och orkar. Men just nu spelar de ingen roll, fast känslan man fick då sitter ändå kvar.

Hemma har jag alltid fått möjligheten att prova på olika sporter för att se vad som passar mig bäst. Såklart, lyssnar jag på mina föräldrar och doktorer om de avråder från någonting, men har alltid fått känna efter själv. Och är så himla glad att mina föräldrar och kompis stöttar mig i alla mina beslut.

Som sagt ordet speciell, är ett ord som kan tolkas på olika sätt, positivt och negativt. Och om man blir kallad speciell bestämmer du själv hur du vill tolka de. Människor med nedsättningar på olika sätt är precis som alla andra. De är inte att vi inte kan, utan bara att de tar längre tid. Och de spelar ingen roll om de gäller sporter, rörlighet, språk eller något annt. För att du ska vara stolt för den du är och tavara och gynna dina fördelar.

Och tack till mina föräldrar, syskon och kompisar som alltid tror på mig och behandlar mig som om jag är vem som helst. Och i dagsläget tycker jag att mitt ärr är ganska fett och blir stolt när jag blir kallad speciell.

Likes

Comments