Hej alle!

Så blev det søndag, og vi nærmer os den langeventede sommerferie. Snart står den på DHO-skrivning og øvning til mine eksamner i læseferien, og så er det eneste man har brug for en spotify-playliste til at slappe af.
Jeg har sammensat en lidt blandet playliste, med nogle af de sange som jeg lytter mest til for tiden. Forhåbentlig er der en af dem, som i kan lide, og ellers er det ikke sidste gang jeg laver en playliste - måske næste gang med et mere fast tema.

Næste post vil jeg fortælle lidt om hvilke ting jeg skal op i, og hvad jeg har brugt de seneste uger på. Nu vil jeg dog gå tilbage til at høre min musik og drikke alt for store mængder te. Forsat god søndag.

Hilsen
Camilla H.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle!

Jeg startede min morgen senere end normalt i dag, og nød at jeg havde huset for mig i nogle timer. Mens mine forældre var kørt ud på planteskolen og min bror hjemme hos en ven, valgte jeg at flygte ind i stuen for at slappe af. Da jeg havde skiftet til min ynglings sweater og knæstrømper, som så smukt kan ses nede i billederækken af mig for et år siden med den på, gik jeg ud i køkkenet for at lave mig nogle belgiske vafler toppet med det såkaldte "Marshmallow Fluff" og tog et glas appelsinjuice til morgenmad.

Siden gymnasiet er stressende for tiden, valgte jeg ikke at bekymre mig om lektier eller ej på min lørdag, og gik straks igang med at se mine ynglings videoer på Youtube. Resten af timerne gik med at drikke noget te, og få ryddet op på værelset samt tømme opvaskemaskinen. Ret produktiv dag, huh?

Jeg nød i hvert fald mine rolige timer, før resten af familien kom hjem senere. Håber i har en fortsat god dag.

Hilsen
Camilla H.

Likes

Comments

Hej alle!

Idag afsluttede jeg mine sidste mundtlige prøver, hvilket betyder at jeg er færdig med folkeskolen. Ufatteligt at, jeg har overlevet de seneste 10 år - men det er skam muligt.
Jeg har fået de bedste bekendtskaber gennem årerne, og en god hjælp med på vejen til livet. Nu er det bare tid til at slappe af, og nyde jeg har sommerferie! På gensyn, og god ferie til jer alle.

Hilsen
Camilla H.

Likes

Comments