Hej alle!

Jeg startede min morgen senere end normalt i dag, og nød at jeg havde huset for mig i nogle timer. Mens mine forældre var kørt ud på planteskolen og min bror hjemme hos en ven, valgte jeg at flygte ind i stuen for at slappe af. Da jeg havde skiftet til min ynglings sweater og knæstrømper, som så smukt kan ses nede i billederækken af mig for et år siden med den på, gik jeg ud i køkkenet for at lave mig nogle belgiske vafler toppet med det såkaldte "Marshmallow Fluff" og tog et glas appelsinjuice til morgenmad.

Siden gymnasiet er stressende for tiden, valgte jeg ikke at bekymre mig om lektier eller ej på min lørdag, og gik straks igang med at se mine ynglings videoer på Youtube. Resten af timerne gik med at drikke noget te, og få ryddet op på værelset samt tømme opvaskemaskinen. Ret produktiv dag, huh?

Jeg nød i hvert fald mine rolige timer, før resten af familien kom hjem senere. Håber i har en fortsat god dag.

Hilsen
Camilla H.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej alle!

Idag afsluttede jeg mine sidste mundtlige prøver, hvilket betyder at jeg er færdig med folkeskolen. Ufatteligt at, jeg har overlevet de seneste 10 år - men det er skam muligt.
Jeg har fået de bedste bekendtskaber gennem årerne, og en god hjælp med på vejen til livet. Nu er det bare tid til at slappe af, og nyde jeg har sommerferie! På gensyn, og god ferie til jer alle.

Hilsen
Camilla H.

Likes

Comments