1. Namn? Tilde Petterson

2. hur gammal är du? 16 född 11 Augusti 2001

3. Utbildning? jag går samhälle- beteende första året på gymnasiet

4. längd? ja är 174cm kort ;)

5. hårfärg? blond är min original färg men färgar ofta så just nu är det blått.

6. Musik smak? äh svårt att säga jag gillar det mesta, Mitt favorit band är obv Twenty one pilots men jag gillar även Panic! At The Disco och MCR

7. vad gör du på fritiden? Jag gillar att gymma, Jag är även med i SKU ( svenska kyrkans unga), Jag är även med i ungdoms gruppen och vi träffas på måndagar och gör olika saker såsom spelkvällar, bakkväll, spakväll mm.

8. hobbys? Ja jag gillar att rita/sketcha och lyssna på musik :D

9. Favorit film? Jag gillar ganska ''gamla'' filmer såsom footloose och grease. En lite mer modernare film jag gillar är nightmare before christmas

10. favorit serie? Glee, One tree hill, Doctor who, stranger thigs och riverdale

11. några syskon? ja 3 bröder

12. hundar eller katter? har alltid varit en hundmänniska så hundar.

13. Favorit färg? Svart och röd

14. vilka personer är viktiga för dig? mina föräldrar och mina bröder, min lilla brorson, mina vänner, min äldsta brors fru.och just det min morfar och farmor

15. favorit årstid? svårt att säga jag gillar sommaren för att jag fyller år då och det är varmt och man kan sola. Men jag gillar även vintern för då är det så mysigt allt blir mycket mysigare med snön och med alla ljusen och med julen + jag kan åka pulka med min brorson.

15. favorit högtid? självklart julen men också så älskar jag halloween då man kan klä ut sig.

16. favorit mat? jag gillar inte när mat är blandat, vilket betyder att jag inte gillar grytor och sådant. men min favorit mat är taco!

17. husdjur? nope för min mamma är allergisk men när jag flyttar hemifrån kommer jag skaffa hund. Min äldsta bror har hundar så jag träffar dom ibland. han har även den sötaste lilla kattungen som heter nemesis.

18. vilken mobil har du? Jag har en Iphone7 som jag fick när jag fyllde 16 för att min gamla Iphone5s var trasig.

19. youtubers? Jag kollar på CrankthatFrank, Therése Lindgren, Fooliga, YR6. mm

20. Lätt eller svårt i skolan? Jag har och har haft det väldigt svårt i skolan. Jag har svårt att hänga med och att börja med en uppgift. Jag har även ångest över en del saker vilket suger extremt mycket.

Likes

Comments