Ett fullspäckat schema har gjort att bloggen spökat ouppdaterad några dagar! I lördags åkte Josefin och Julia vidare upp mot Guldkusten men innan vi skildes åt hann vi med lite beachhäng, frossa köttbuffé på Braza och dricka drinkar på Mickes jobb i Darlingharbour. Både sällskap, mat och dryck var 10/10!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 4 readers

Likes

Comments

Firandet fortsätter! Först blev det födelsedagsmiddag här I huset och några öl innan vi drog till Sydneys största nattklubb Ivy. Va så stort att det tog oss flera timmar att hitta upp till rooftop poolen - galet!


  • 9 readers

Likes

Comments

Så var man tjugo! Tjugo! Tvåa nolla! Dagen började tyvärr inte med sång för jag började jobba redan vid sju men det var bara bra för då slutade jag redan vid lunch! Då åkte jag in till stan där jag mötte upp Josefin och Julia för lite stros i affärer innan vi gick och satte oss på Ryan's Bar på Australia square! Älskar Ryan's eftersom det är aw där från typ 11 på morgonen - 7 dagar I veckan!

Där blev jag firad med bubbel och presenter och var så lycklig att tårarna rann!

  • 9 readers

Likes

Comments

I onsdags kom mina mains Julia och Josefin till Sydney från Melbourne! Som jag har längtat!

  • 14 readers

Likes

Comments

Mulet och 17 grader kallt så vi åkte in till Circular Quay för att besöka Museum of Contemporary Art. Favoriten var helt klart utställningen av Louise Hearman och utsikten från cafet på taket!

  • 104 readers

Likes

Comments

Här jobbar jag - på Bondi's kanske bästa cafe! Hur fräsch mat som helst och om plånkan tillät skulle jag bruncha här varje dag. Har även hört att servitrisen ska vara jäkligt vass..

  • 114 readers

Likes

Comments

Idag var både jag och Amanda lediga från jobb så det firade vi igår med en utgång! Vi tog några vinare här I huset tillsammans med en nyinflyttad britt och sen drog vi in till Scary Canary inne vid Town Hall. På tisdagar är det silent disco där så vi rockade hörlurar och det va riktigt nice för mig som är hes för jag slapp skrika sönder rösten ännu mer. Vi va rätt tröttnat när vi vakna och vädret va lite halv krasst så idag har vi mest slappat här i huset!

  • 113 readers

Likes

Comments

Jag har fått jobb! Inte bara ett utan två faktiskt.. hur härligt?

Jobb no.1: På en italiensk restaurang i the rocks som heater Frattelli Fresh. Stor och galet busy restaurang! Va där på trial I torsdags och gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Har inte så mycket erfarenhet och eftersom restaurangen va så stor blev det hela väldigt överväldigande!

Gänget som jobbade verkar dock hur sköna som helst och Ana (en spansk tjej I huset) jobbar också där vilket är nice. Trots det trivs jag inte riktigt där, men kanske blir bättre med tiden!


Jobb no.2: På ett riktigt insta-café i Bondi! Ligger ungefär 5 minuter från huset vilket är så nice och är rätt litet men jäkligt busy vid frukost och lunch. Maten är to die for, hade bokstavligt talat kunna sluka varenda tallrik som kom ut från köket!

De som jobbar där är också hur mysiga som helst och tar verkligen hand om mig! Klickar så bra med alla jag jobbar med inklusive ägarna och diggar placet som fan. Det enda negativa är bara att om man öppnar är det 6 am vilket är galet tidigt för mig som har kört sovmorgon varje dag haha..

Likes

Comments

Kom precis hem från en kväll på stan med mina roomies! Kan rekommendera bion Bridget Jones Baby men rekommenderar ännu mer att se den här I Sydney.. så feta biosäten!


Ps. Till er som redan sett filmen.. Team Mc. Dreamy!

Likes

Comments