View tracker

Lunch på stan. Stros i botaniska trädgården. Kvällshäng vid vattnet. Brunch på plenty. Båttur för att se stan by water. Tack Brisbane för denna gång, på återseende!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 41 readers

Likes

Comments

View tracker

Hot hot hot! Även om Brisbane inte ligger allt för långt bort från Sydney märks det ändå skillnad i temperatur. Vi passar på att kyla ner oss med lite glarre - chocolate mint och espresso är min nya favorit!

  • 47 readers

Likes

Comments

View tracker

Återförenad med Jomac. Nu väntar fyra dagars äventyr i Brisbane!

  • 46 readers

Likes

Comments

Efter sex nätter på hostel känner jag mig mör - speciellt eftersom jag måste gå upp 04.47 för att hinna till jobbet i tid! Bestämde mig därför för att åka till Brisbane för att hälsa på jossan i några dagar! Nu ska jag försöka överleva en natt till i denna överslaf, wish me luck!

  • 45 readers

Likes

Comments

  • 46 readers

Likes

Comments

Av en slump har våra scheman synkat och alla sex (!) hade en ledig måndag. Detta firade vi i vanlig ordning med mat! Denna gång blev det en promenad ner till Bondi Beach för brunch på LA. Jag och Hanna tog granolan som var riktigt nice och de andra tog eggs on toast. Mätta och belåtna strosa vi runt i Bondi och fönstershoppa tills dess att det började dugga och vi sökte skydd på cafe DE! Här blev det milkshakes och kaffe!

  • 45 readers

Likes

Comments

10 nätter på hostel i CBD. Jag bor ensam i ett 6-bäddsrum medans Johanna och Kalmariterna bor tillsammans i ett 8-bäddsrum. Känns nästan kul och vara tillbaka på hostel.. mmen bara nästan!

Utflytt firades med middag i Darlingharbour. En klockren tiopoängare!

  • 45 readers

Likes

Comments

Vi har flyttar ut från Bondi Rd 41! Efter mycket om och men lämnat vi nu det snuskiga huset bakom oss och flyttar ner till Bondi Beach. Ta mig på orden! Det nya huset ligger nämligen så nära playan att man nästan kan spana surferdudes från fönstret. Vi längtar till inflytt den 24e november!

  • 45 readers

Likes

Comments

idag är det Melbourne Cup och trots att vi inte ens befinner oss i samma stat vankas festligheter. Nu ska vi till Establishment på lite post-race party!


Likes

Comments

Idag ansluter Johanna resan! Hon blev uppgraderad till first class redan på Arlanda så vi förväntar oss att hon ska kliva in här fräsch och utvilad om några timmar. Räknar minuterna!Likes

Comments