2017! Må detta år bli ert bästa hittills!

Själv kommer mitt 2017 bli 10 timmar längre än tidigare år eftersom Sydney är först in på nya året. Hittills har året tresteg me good! Vi började kvällen med nyårsmiddag hos oss med drinkmaraton. Alla fick i uppdrag att göra varsin drink så under middagen kom en helt ny drink varje kvart - riktigt kul!

Sen vid halv elva tog vi uber till en fest vi var bjudna på och var verkligen så så fett. Gott nytt på er!!

  • 57 readers

Likes

Comments

  • 67 readers

Likes

Comments

25e december och vi ska fira jul på australienskt vis! Började dagen med lite frukost och beerpong innan vi drog till Cooge Beach!

  • 75 readers

Likes

Comments

Efter flera dagars slit tillsammans med husets head chef Hanna fick vi ihop kanske Australiens godaste julbord med hemlagade köttbullar, Janssons frestelse, rödbetssallad osv. Så gott!

Julafton fortsatte sedan med julklappsspel och mys med aus-familjen! Vi hoppas ni haft en lika underbar jul som oss - nu ska vi ladda upp inför morgondagens festande!

Allt gott!

  • 75 readers

Likes

Comments

Idag har jag och Johanna provat det hypade pokébowl. Är sashimi med tillbehör i en bowl. Typ. Fyra utav fem stjärnor hälsar vi!

  • 105 readers

Likes

Comments

  • 106 readers

Likes

Comments

Saknar Sverige lite extra nu i juletider så jag, Amanda och våra chilienska roomates Romi och Fran drog till IKEA. De gillade köttbullarna och kanelbullarna mer än mig!

Vi fick med oss lite nödvändigheter till lägenheten samt lite julmat för att dra upp julkänslan lite här i värmen!

  • 105 readers

Likes

Comments

Liv fyllde 20 och det firade vi med dunder och brak! Vi lagade en riktig festmåltid och drack drinkar innan vi begav oss in till en SASH som är en klubb inne i stan. En kul kväll vill jag lova!

  • 115 readers

Likes

Comments

När jag landade i Sydney efter min weekend i Brisbane var plånboken tommare än vanligt efter allt utehäng. Och som en gåva från ovan ringde min chef och sa att jag sk få fler timmar samtidigt som ett event företag dom jag också jobbar för behövde mig. Från att ha jobbat tre dagar i veckan jobbade jag några dagar nästan dygnet runt! Uppstigning 05.30 för 18 timmars jobb flera dagar efter varandra var inte ett vinnande koncept vill jag lova..

  • 114 readers

Likes

Comments

Lunch på stan. Stros i botaniska trädgården. Kvällshäng vid vattnet. Brunch på plenty. Båttur för att se stan by water. Tack Brisbane för denna gång, på återseende!

  • 189 readers

Likes

Comments