Imorgon tar jag och Camden bilen till deras landställe. Det ligger i Digby på Nova Scotia och det tar 16 timmar att köra dit. Vi vet inte än om vi ska stanna på hotel på vägen eller sträckköra. Vi kan ju turas om liksom. Vi får se hur vi känner helt enkelt. Så skönt att ta dagarna lite som det kommer, inga måsten. Har saknat det. Vi är inte helt säkra på hur länge vi är borta, men lite mer än en vecka iallafall. De har inget internet där så det finns massa tid att umgås och ta det lugnt. Perfekt när vi kommer vara ifrån varandra under en längre tid nu när jag eker till Sverige om några veckor.

Det här ska vi göra:

Läsa

Göra dagsutflykter till Halifax till exempel som är den största staden i närheten

plugga matte (jag)

äta gott

spela spel

gå promenader

osv..

Sedan är det min födelsedag på fredag så då ska vi nog lyxa till det lite på en restaurang, yay längtar!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår hade Levis gänget en liten hejdå grej fö mig. Vi drack öl och spelade bowling. Fick ett jättegulligt kort från min manager och en tröja som alla signade och skrev fina grejer på framsidan och på ryggen.

Hejdå bästa jobbet jag hittills haft. Kommer sakna de så mycket.

Likes

Comments

Så nu är vi utflyttade från vår lägenhet och inflyttade hos camdens föräldrar. Det resulterade i sovmorgon och lyxfrukost. Avokado och skinkmackor, bär och kaffe. Mums

Det var även min sista dag på Levis. Sorgligt på många sätt. Men de ska ha en liten hejdå grej för mig imorgon kväll. Så gulliga!

Så skönt att mitt liv känns mindre kaosigt nu. Bara lite småfix med skatteåterbäring och bank och sådan innan jag åker hem. Roliga grejer det där:))

Likes

Comments

Idag har vi flyttat över allt från lägenheten, förutom sängen och matbordet. Vi måste nämligen sova där några nätter till pga jobb. Men det mesta är klart. äntligen.

Jag har även bokat flyg, kommer hem den 19 april!

Känns som att det är mindre rörigt i huvudet nu när små saker blivit fixade. flytt, cancellationer av wifi med mera från lägenheten, flyg osv. Huvudet blir lite lättare. Har känna mig väldigt stressad och lättirriterad det senaste. Kännts som att jag inte har haft koll på något och att hela livet är kaos. Men nu ska det nog ordna sig snart.

Nästan bara roliga saker att se fram emot ju. Hejdå fest på lördag med Levis gänget och sedan blir det semester till Camdens familjs sommarställe nästa vecka. I Nova Scotia. Längtar till att ta det lugnt och vara ute i naturen! Matteplugg måste det bli också men ändå. Semester.

​så här bor vi just nu..

Likes

Comments

​fortfarande inget wifi. Så det här är en rolig blogg. 

Likes

Comments

Vårt wi-fi i lägenheten har inte fungerat på 3 dagar och fungerar fortfarande inte. Så jävla kul. Fy fan vad det suger verkligen. Så just nu bor vi i en källare utan tv och internet. Känns som att vi lever i en grotta. Väntar bara på att strömjäveln ska gå också. Bye

Likes

Comments

Idag sade jag upp mig på Levis. Jag kommer jobba där i slutet av månaden. Jag började gråta haha. Försökte hålla tårarna inne, men det gick verkligen inte. Det är det bästa jobb jag någonsin haft. Vi har så kul! Kommer sakna alla så otroligt mycket. :(

Jag ska söka jobb på Levis butiken i Göteborg och Jennifer min manager ska höra med sina kontakter om de känner cheferna där så att de kan rekommendera mig :) hade ju varit dröm att jobba där i vår och sommar.

Det känns både bra och sorgligt att flytta hem. Kommer sakna vissa grejer här såklart, typ Levis. Men jag saknar många saker hemma också. Jag har ju faktiskt inte bott hemma på snart 3 år..!! bara varit hemma några veckor för att mellanlanda mellan flyttar osv. Ska bli så skönt att få en fast punk ett tag. Familj och vänner. Och Göteborg. Har faktiskt börjat gilla den staden väldigt mycket nu det senast. Den är ju ändå bra mysig.


Annars flyter livet på. Sätter klockan på mornarna och pluggar matte, de dagarna jag inte jobbar. Tänker bäst på morgonen. Det blir mycket med att jobba heltid och plugga på 50%, men jag tycker typ om det. Mycket på schemat.

Matten går för övrigt bra. Vissa dagar känns det som att provet i maj inte kommer bli några som helst problem, medan andra dagar känns det som att det aldrig kommer gå och jag försöker hitta alternativa kurser att plugga i höst om jag inte klarar provet. Jag känner mig själv rätt och vet att om jag inte har en back up plan så blir jag så otroligt besviken om plan a misslyckas.

Btw för er som inte vet så tänkte jag söka ekonomiprogrammet i höst och om jag inte klarar matte 3 kursen nu i vår så kommer mina alternativa universitet kurser bli ekonomisk historia, ledarskap, stadsvetenskap eller något liknande.

Likes

Comments

Födelsedags middag för racheal. Cams mamma.
Asiatisk mat och tårta.
Idag är det lördag och minus 20 ute... kul.
Vaknade kl 7 för några timmars matte, 11.30 blir det jobb på Levis. Busy life

Likes

Comments

501 skinny!!! Beställde de från Levis i Toronto för att de inte har den här stylen i min butik. 450kr. Kostar 1200kr i Sverige. Lätt värt, nya favoriter!

Likes

Comments

Igår åkte vi över på middag till Camdens föräldrar, skräll. hehe... är ju alltid där.

Det bjöds på krokodil, känguru, bison och kamel. Favoriten var bison, smakade typ som vanligt kött, den jag ogillade mest var krokodil. Smakade typ som seg kyckling.

Efter maten fick fi testa kodu paté. Camdens pappa är född i nya Zeeland, men bodde i Sydafrika länge, så hans pappa var diplomat där. Där åt de de här. Smakar typs om leverpastej som vi hade på kex.

Annars så har jag börjar plugga matte nu. Fick reda på att aj inte får läsa matte 3 på komvux i Kungsbacka, så jag får helt enkelt gör hela kursen själv och sedan göra provet i maj. Allt går om man vill!

Likes

Comments