Så igår gick vi på bio. Skulle bli en mysigkväll, men det började väl sådär...
Camden kommer allltid i sista sekunden till saker, medans jag alltid ännu god tid för annars blir jag stressad. Jag påminde om att jag inte ville vara där 1 minut innan. Men såklart så var vi det, och jag var superstressaf och sur. Bådas fel antar jag. Efter lite sura miner blev kvällen bra iallfall. Tror vi båda har blivit bättre på att säga förlåt i sådana situationer. Tråkigt att vara osams. Även om jag har väldigt svårt att släppa saker ibland...

Vi såg filmen the accountant. Den var bra! Rekommenderar.

Köpte den här chokladen (den är dröm!!!) och lite annat biogodis på vägen. Saknar lösgodis såå mycket dock! Man ville ju ha lite olika sorter inte bara en!

Nu kom vi precis hem från jobb. Här är dagens outfit från Levis :) nu blir det gröt som kvällsmat! Natti

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 38 readers

Likes

Comments

Har som löfte till mig själv att för alla timmar jag jobbar övertid per vecka , alltså allt över 40 timmar, ska jag unna mig något för. Förra veckan köpte jag de här gråa 501orna från Levis. De ser bättre ut i verkligheten än på bilden. den här veckan ska vi gå på bio för pengarna. Sånt gör livet lite roligare. Natti

  • 59 readers

Likes

Comments

Idag efter jobbet kände jag verkligen för att laga en gryta och ris. Camden jobbar sent, och om jag bara lagar till mig själv blir det oftast vegetariskt. improviserade lite och det blev faktiskt bra! Tofu, bönor, spenat, lök med ris och pesto. Bröd till det såklart, älskar bröd! Blir alltid så stolt över mig själv när jag lagar bra mat haha. Så nu är jag mätt och belåten. Jag lagade lite extra som jag kan ha i kylen. Alltid svårt att veta vad man ska äta när man jobbar och kommer hem sent. Blir ju oftast frukost mat då.

På tal om något helt annat så har jag blivit väldigt sugen på att börja plugga igen. Det där går i vågor. Men just nu är jag inne på arkitektur! Ska googla runt massa och se hur det verkar!
Helst vill jag plugga i Uk, Tyskland eller östra Europa. Så ska läsa på lite.

Något annat jag också kommit på är att jag ska sluta jobba på Tim Hortons. Mitt sista skift där är på fredag. Inga fler gratis muffins:((( men också inget mer slitigt tråkigt jobb! Man kan inte få allt. Jag får väl börja baka mina egna muffins helt enkelt.

Trevlig söndag på er

  • 74 readers

Likes

Comments

1.fyfan vad man tjänar dåligt här. 65kr/timme?!?!?!!! Galet

2.jag borde säga upp mig från ett jobb. Tre jobb för mycket.

3.jag önskar jag hade vänner här. Det är så svårt att skaffa nya. Hur gör man?

4. Jag är trött på att göra tråkiga saker hela dagarna. Typ på jobbet 8 timmar per dag. Men vad är ett kul jobb?? Jag har ingen aning.

  • 90 readers

Likes

Comments

Bokat och klart! Vi kommer hem den 29e nov till 8nde dec! Boka tid om ni vill ses;)))

Den här gången önskar vi oss svenskt julbord istället för kräftskiva (hint mamma och pappa) 😊

  • 122 readers

Likes

Comments

Idag åt vi frukost hos camdens föräldrar och sedan åkte vi och handlade mat på walmart.
Efter det bar det av till Quebec park, för en promenad runt pink lake. Vi tog med smörgåsar med kalkon och kakor som matsäck. Mycket fint och höstigt. Lite kort, tog ca en timma allt som allt. Men jag ska jobba 6-10pm på hm ikväll så det var lagom för idag.

Quebec är en jättestor park som ligger ca 20-30 minuter med bil från vår lägenhet. De har massa olika trails att gå, så förhoppningsvis får vi tid för att gå de lite längre hikes en annan dag!

  • 126 readers

Likes

Comments

Turkey, gravy, grönsaker, skinka, pumkin paj, äppelpaj, glass, massa mer, och min kanadensiska familj!

  • 141 readers

Likes

Comments

Godmorgon från Dunrobin.. idag är det Thanksgiving! Med det menas massa mat och massa släkt. De flesta är också lediga idag, skönt! Jag har inte haft en helt ledig dag på länge!

Jag och camden vaknade nyss så nu blir det frukost och sen bara ta det lugnt innan gästerna kommer kl 5.
Kommer ta bilder och visa er:)

  • 146 readers

Likes

Comments

Jag saknar att kunna ett språk helt perfekt. Utan accent. Jag är så trött på att känna mig efter och dum och "tjejen med dialekt".det känns som att hur mycket jag än försöker så kommer det alltid höras att jag inte är härifrån. Något jag lärt mig är hur viktigt språket är. Jag blir så glad när det kommer svenskar in till Levis så mina kollegor för höra att jag faktiskt kan prata ett språk perfekt. Jag är inte så dum som det låter. Det känns som att jag alltid ligger steget efter när det gäller engelskan. Det är många ord jag inte förstår och jag måste tänka extra mycket för att få ihop bra meningar. Jag är så trött på att känna mig annorlunda när jag inte vill sticka ut. När jag gör allt jag kan för att vara vanlig. Många flyktingar och invandrare känner säkert igen sig, det är svårt att förstå utanförskapet om man inte upplevt det.
Andra dagar kan jag känna mig duktig och se tillbaka på hur mycket jag utvecklats med engelskan sedan förra året. Men ikväll känner jag mig värdelös. Godnatt.

  • 177 readers

Likes

Comments

Min nya jeansjacka som jag kommer bo i de kommande månaderna.

Idag känner jag mig inte alls så sjuk. Sovit ut de senaste dagarna, till ca 11!! Så det har nog hjälpt.
Snart kanske jag kan börja springa igen, har inte sprungit på ett tag pga mycket jobb och sjuk, så det saknar jag. Perfekt höstigt väder för det också!

Idag blir det jobb på Levis till kl 22. En vanlig torsdag helt enkelt.

  • 191 readers

Likes

Comments