Hej!
Idag är det lördag och mitt schema är fullspäckat. Jag kom precis hem från en promenad med hundarna och snart ska vi iväg och handla massa saker inför min studentmottagning på onsdag. Ikväll ska jag förbi Karinas mottagning och senare ska vi vidare till en klasskompis - det blir säkert kul!

Igår firade vi mina vänners student hela dagen lång. Först var vi på Amandas utspring, sedan på Karinas utspring och på kvällen hamnade vi hos Amanda och sedan Matilda. Matildas föräldrar och släktingar hade förberett ett uppträdande för henne och det var nog det roligaste jag sett i hela mitt liv. Hon har nog världens skönaste föräldrar!

Jag gick även förbi mitt nya jobb på förmiddagen och det känns verkligen som att jag kommer att trivas.

Nu är det dags för mig att åka! Vi hörs.

En bild på Matilda från igår!

Likes

Comments

Hej!

Det här blir alltså mitt allra första inlägg på denna blogg. SÅ kul, tycker jag! Anledningen till varför jag valde att skapa en blogg är för att jag kommer att vara med om så många roliga saker under sommaren och hösten och då är en blogg ett perfekt sätt att minnas alla roligheter.

Vad är det för intressanta saker jag ska hitta på då? Det som ligger allra närmast i tiden är såklart studenten. Dagen som jag och så många andra har väntat på. Det känns helt stört att jag snart kommer att få springa ut och just nu har jag mest en klump i magen över det hela, även fast jag vet att det kommer bli otroligt roligt.

En annan rolig sak som kommer att hända lite senare i höst är att jag börjar på en ny arbetsplats. Där kommer jag att arbeta i 6 månader och det är allvarligt talat något utav ett drömjobb vid såhär ung ålder. Jag är superpeppad och väldigt motiverad till att göra ett grymt jobb. Men tills dess har jag en hel sommar med mitt Junibacken-gäng och det ser jag verkligen fram emot. Världens bästa kollegor har jag!!

Ja, ni hör ju. Det är en massa spännande på gång.
I can't wait!
En massa kramar

Jessica


Likes

Comments