Header

Jag är sjukt sugen på den här bikini ifrån Calvin Klein. Mina favvo underkläder är från Calvin Klein, så lite badkläder hade inte skadat. Calvin Kleins underkläderna är ursköna och tvär snygga, två flugor i en smäll. Om deras bikinis är lika sköna, så är det vad jag kommer bo i i sommar.

Vilken färg är snyggast och underdel tycker ni? Bikinin finns även i rosa och blå, men svart och orange gillar jag mest. Är det snyggt med orange bh och svarta trosor? Kram.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

De här låtarna spelas om och om i mina hörlurar just nu. Jag har blivit ett riktigt Rihanna fan och är hur jävla taggad som helst på hennes konsert! Sedan jag nästan lyssnat sönder hennes nya album är det hennes gamla goda track som ligger på min spellista just nu, hon är Queen. Är det någon man träffar i Malmö den 2 augusti? Kram.

Likes

Comments

Sommar hade inte suttit fel nu. Stränder, uteservering, mängder av frukt och sol. Säg inte att jag är den enda som vill ha det här nu!

Likes

Comments

Varför kan jag aldrig må bra? Varför är det alltid något som blir fel?
Så fort allt känns rätt i mitt liv och jag kommer tillbaka till rutiner, pajar allt. Det är som med ekonomi, när det blir för bra och valutan är stark, kommer börskraschen.

Jag arbetar med mig själv hela tiden och är försiktig i varje liten detalj för att jag ska må bra, men det är omöjligt. Allt jag vill är att må bra, vara som alla andra. Varför lyckas jag aldrig, med någonting?

Alla strävar vi efter att bli någonting bättre, någonting vi inte är. Men mitt mål är att må bra, bli lycklig. Det känns som en evighet sedan jag var glad på riktigt. Mitt liv är som ett skämt, jag gör inget vettigt. Jag lever för mig själv och tänker för mig själv. Mitt liv är mitt liv, jag lever för mig och ingen annan. Jag mår inte bra och är en egoist.

Jag har planer för mitt liv. Men hittills blir inget som jag planerat, inte ens morgondagen blir bra. Jag vet inte när det vänder, eller om det kommer ske, men med mina bara händer står jag redo för solsken.

Mina vänner kallar mig stark, men jag vet inte ens om dem är mina vänner, för ingen känner mig. Stark är nog fel ord, för oftast känner jag mig svag som en döende. Jag låtsas kämpa, men längst in har jag redan gett upp.

Likes

Comments

Jag älskar det här scones receptet, prova först förra vecka med hallon och mandelsmör. Det är jättesvårt att hitta färdig bakat veganskt, glutenfritt och nyttigt bröd. Jag har inte tiden heller för att stå och baka, så det här är utmärkt när man har lite extra tid! Idag blev det iallafall avokadotoasts utav sconsen, otroligt gott!

Eftersom min blogg är helt ny funderar jag lite på hur jag ska "reklama" mig själv. Är det någon som är sugen på att byta en läkning? Eller har ni några tips! Vad tycker ni om min blogg hittills, btw? Kram.

Likes

Comments

Nouw Magazine

Instagram@hannaliiinneea