View tracker

Hej alla fina !🌸

Jag är så trött! Trött när jag ska gå upp,trött på dagarna,trött på kvällarna. Jag orkar och vill inget längre.

Skolan håller på att bli för mycket och jag vill bara blunda.

Svenska: tal inlämning v49
Matte: läxa Inlämning v.49
Engelska: läsa ut novellen,göra 2 till hörande uppgifter inlämning v.49
Aktiviteter och upplevelser : inlämning+ redovisning v.49
Spanska: spanska prov v.49
Resmål och resvägar inlämning,redovisning och broschyr v.50

Jag orkar inte! Jag känner mig själv rätt och jag kommer skjuta upp saker och ting. Jag blundar för hur jag mår. Och det kommer ikapp när dagen lider mot sitt slut. Då kommer ångesten,skuldkänslorna och mörkret ikapp


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej alla fina!🌸
Riktigt längesedan nu! Men helt ärligt har jag inte orkar och jag mår inte bra. Jag har inte varit hos min psykolog på 4 veckor pga lov och inställda samtal. Jag går runt med massa tankar som det känns som att jag inte kan få svar på om jag inte frågar henne. Det är som att det är bara hon har svaret på varför jag mår som jag gör och varför jag tänker på de jag tänker.

Jag känner mig så extremt mycket mer ensam när jag inte längre har någon att gå till och få lätta på trycket. Detta har lätt till massa ångest,hemska tankar och panikångestatacker typ varje dag sedan vi åkte hem från Spanien. Och Rasmus har fått ta många av dessa smällar. Men jag är så otroligt glad över att ha honom vid min sida! Samtidigt som jag mår så dåligt och är på en av de lägsta punkterna i mitt liv är han ändå det bästa som finns! Han gör mig lycklig. Men jag mår samtidigt inte alls bra och jag är ledsen hela tiden.

Skolan
😓 Skolan skolan skolan.. från att ha gått 50% i skolan under vt i 9:an till att jobba aset av mig hela sommaren till att gå direkt till en ny skola,nya människor och ett fullt schema. Jag är helt slut ! Det spelar ingen roll att jag somnar kl 21 på kvällen och sen går upp 8-9 på morgon. Jag är lika trött som om jag hade varit uppe hela natten. Och det är så mycket som jag känner att jag borde göra! Jag borde lägga mer tid på skolan,att lära känna mer personer,göra mer på fritiden,umgås med folk,lägga mer tid på skoluppgifter osv.. men jag ORKAR INTE!

Långt inlägg men behövde skriva verkade det som,för fingrarna bara skrev.
Godnatt
😘😴

Låt bilen tala 👆🏼

Lunchdejt med en saknad Linnéa❤️

Likes

Comments

Ibland mår jag inte så bra.
Jag mår aldrig helt bra 100%. Men ända sedan dagen innan vi skulle åka hem från Spanien (4/11) har jag vart ännu mer nere. Allt har känts ledsamt och jobbigt. Att gå till skolan tar imot men jag kan inte säga varför. Jag är trött,ledsen,har ångest och jag känner inte för att göra något. Allt känns bara grått och tråkigt.

Allt är inte okej. Och jag vill gråta men kan inte. Det är tungt och vet inte hur jag ska hantera det.

Likes

Comments

Mitt lyckopiller 😍 👆🏼👇🏼

Hej alla fina!🌸
Jag vill inget Helge än att åka tillbaka till sol,bad och värme. Jag skannade det redan när jag satte foten i Danmark. Vi kom hem till 2 grader och regn. Idag har det snöat och jag känner att jag inte är inställd på detta väder. Jag vill inte anpassa mig till detta väder!

Usch! Jag är bara trött och lite smått sur hela tiden vill verkligen bara tillbaka och inte till skolan. Jag vill bara ta det lugnt och sluta stressa över skolan och skit. Jag vill bara lägga mig lägga mig under täcket och stanna där.

Likes

Comments

Jag ser på dig och blir glad i hela kroppen! Jag kan bara inte sluta le!

Du är det bästa som kunde hänt mig. Och jag släpper inte dig. Jag älskar dig så mycket.

Vi har kommit varandra nära och du känner mig som ingen annan gör. Du vet hur du ska göra,vad du ska säga eller när bara ska vara vid min sida. Du finns alltid för mig. Och det spelar ingen roll hur litet eller stort det är för du finns här. Om det är bra eller dåligt så vill du lyssna. Du är min bästavän och jag ger allt i hela världen för att inte förlora dig.

Med dig känner jag mig trygg,en trygghet jag aldrig hittat hos någon annan. En tillit som gör att jag kan vara mig själv. Att sova en natt utan dig vid min sida gör att jag sover oroligt och dåligt. Även om du är jobbig och ska ta plats o knö. Jag kan se hur mitt liv var utan dig(hemskt),men jag kan inte se min framtid utan dig vid min sida.

Jag älskar dig
💕

Likes

Comments

Hej alla fina🌸
IDAG ÄR DET 1 VECKA KVAR !!! Så taggad! Vill inget annat än att ha lov och bara slappna av med min familj o Rasmus.

Idag gjorde jag pannkakor efter skolan
👌🏼 Älskar pannkakor. Nu ligger jag och kollar på filmen "livet efter dig". Böckerna va såå bra så var ju tvungen att kolla på filmen.

Sen har det inte hänt så mycket. Dåligt uppdaterat. Har bars vart hemma och tagit det lugnt. Imorgon ska jag ta blodprov
😣 Jag vill inte,gillar inte att ta blod prov. Ångesten växer ju lite när man tänker på det.

Veckan känns som den är fylld med massa grejer som ska göras. Och jag borde börja packa och tvätta så jag har lite kläder att ha med mig.

Men nu ska jag kolla klart på filmen godnatt och ha det gött
🇪🇸

Likes

Comments

jonnathornberg@jonnathornberg