Jag skulle ut med några goda vänner och dricka en öl eller två... Du ska vara hemma senast 23 sa min pojkvän. Va, varför då? För att jag säger det, sa han... eller så kommer jag och hämtar dig genom att dra hem dig i håret. .. Kl.22.45 tog jag farväl av mina vänner och satte mig på cykeln hem. Shit, jag är lite sen tänkte jag, nu blir han rasande ... skyndade mig allt jag kunde och ringde när jag var utanför för att höra hans läge, jodå det lät skapligt. Hej, sa jag, jag är nästan utanför, vill du möta mig? Jag kommer, sa han och la på.. Såg han när han kom och log mot honom, hej, har du saknat mig? Hmm fick jag till svar och en mörk blick.. Hjälp, jag har ingen koll på hur han verkar nu kände jag ... Vi kom hem, han gick före in genom dörren och stängde den. Jag öppnade och gick in..... Du har knullat sa han, din djävla hora! Sen kom slaget och jag segnade ner......

För mig är det här ett sätt att bearbeta mina känslor och upplevelser, genom att skriva. Jag har haft dem med mig så länge i bagaget och snart rinner det över, jag måste få dem ur mig. Då tänkte jag att vafan, alla andra bloggar ju, så varför kan inte jag med det. Saken är att jag är så glömsk, kallas inte Doris för inget, så ibland kommer det säkert dröja innan jag skriver nåt men tanken är ändå att jag ska försöka skriva nåt iaf varje dag.

En dag som denna är rätt så vanlig. Idag åkte jag och minsta sonen till stan för en första träff med en psykolog på Psykiatripartners. Ja, mina barn har diagnoser, iaf två av fyra grabbar. Tre har samma pappa och det är de tre som har diagnoser, och utreds för det. Äldsta sonen har både Aspergers, adhd, språkstörning, lätt utvecklingsstörning och är även utagerande. Det tar på krafterna som mamma kan jag lova. Ibland har jag önskat att jag kunde säga upp mig som mamma iaf över en dag. VIsst, det kanske man inte kan säga egentligen men jag har varit själv med dem nästan hela tiden sen de föddes, deras pappa har varit med från och till, han har varit mer intresserad av sitt missbruk och kommit när det passat honom. Så ja, jag är helt själv med 3 barn som alla kräver sitt på olika sätt och även om jag är mamma så har jag inte hur mycket ork som helst om dagarna.

Nu är lilleman lämnad på dagis igen efter träffen istan och jag har en timme till att koppla av på, det ska jag göra genom att sätta mig vid mitt skrivbord och göra smycken. Det är min terapi. Sen är det hämta lilleman, hem och äta lite snabbt för att sen åka in till stan igen för att träffa hans storebror som är 6år och blir 7år i höst. Vi ska spela lite fotboll i Trädgårdsföreningen och mysa lite innan vi tar bussen hem igen. DÅ kommer andra brorsan hem, han är 9år och vill säkert gå på Pokemonjakt. Så jag kommer vara upptagen hela eftermiddan med. Skriver en sväng senare sen.

Likes

Comments