Header

Det blev ett väldigt simpelt men fint avslut på veckan. Vi tände lite ljus och kollade på hur röken från rökelserna och teet dansade som om en smooth jazzlåt hade tagit form.

Den orientaliska och mustiga doften tar mig tillbaka till alla tempelceremonier i Sri Lanka. Vissa saker måste jag spara på. De bästa låtarna och de finaste dofterna. För de väcker minnen på ett helt annat sätt än vad bilder kan.

Små nattvandringar får alltid igång oss till intressanta tankegångar. Jag insåg att jag blivit så van med dessa vägar att knappt märker av dom. Jag går på automatik i min lilla värld och miljön kunde inte kännas mer standard. Sen nu när jag tog med mig kameran insåg jag att dessa vägar och stigar och lyktor faktiskt är intressanta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tanken föll mig att jag kollat på djur så många gånger utan att ens försöka föreställa mig hur de ser på världen. För tänk vad många färger det finns som våra ögon inte kan se, som vi inte ens kan föreställa oss. Matrisräkan kommer högt uppe på min lista över djur jag skulle vilja bli reinkarnerad till, som kan se 12 grundfärger (9 mer än oss.) Vilken vacker regnbågsvärld man skulle leva i!

Något som är ännu coolare är att få leva i en värld av silver eller infrarött. Vad tror ni, finns det djur som ser världen såhär?

Likes

Comments

Det här stället är verkligen unikt. Kliver in i en hobbit saga där allt annat försvinner.

Likes

Comments

Oftast tycker jag att starkt dagsljus skriker för mycket. Kontrasterna är som starkast och allt blir stökigt. Molnen är som ett diffuser för solen och mjuknar upp allt. Ingen fotograferar med blixt utan en diffuser! Men i täta gran och tall-skogar gör det starka dagsljuset under. Grenarna som annars är matta börjar glittra. De små öppningarna mot himlen skapar spotlights och mitt öga fastnar alltid för små granbebisar som skiner i solljuset.

Likes

Comments

Man får känslan av att månen lyser starkare än solen för att den är omringad av mörker.

Jag vet inte varför jag alltid stannar kvar så länge på bänken, trots att det är mörkt och kallt, och jag innan nästan tvingat mig själv att gå ut. Det är något med atmosfären som gör att stunden känns som det viktigaste som någonsin existerat. En väldigt intressant känsla uppstod. Jag försökte tänka så högt jag kunde men tankarna kändes ändå väldigt, väldigt långt borta.

Likes

Comments

Regnet har precis lagt sig. Molnen ramlar ner i perfekt harmoni och skapar fluffiga strålar längst horisonten. Om man lyssnar noga klirrar isen när den bryts till perfekta kristaller och skapar väg för den blanka vattenytan. För första gången på länge är inte "isarna smälter" ångestfyllda ord, utan ett tecken på hopp och frihet.

Hittar en perfekt sten att slå mig ner på och börjar sväva ovanför vattenytan.

Likes

Comments

Blommor är absolut det finaste man kan pimpa den veganska salladen med, och goda dessutom. Dom här är nyplockade från växtlandet och doftar underbart! Man vill inte ens äta bort det fina konstverket.

Likes

Comments

Go kväll mina kära . :)

Jag har precis vandrat bland blommor och blad, och det blev mycket längre än förväntat, som det alltid brukar bli. Att dra sig ut på små äventyr är lite som att bada när man var liten: svårt att komma i badet men sen när man väl hoppat i kommer man inte upp. Nu ser jag fram emot att krypa ner i en varm säng med en koppa te och vila mina stackars fötter.

Likes

Comments