Godkväll!

Det är mycket tankar just nu.. Tankar om min älskade dotter, vad händer om jag försvinner? Det är min största rädsla, att lämna henne. Att ha dödsångest är kanske inte konstigt men om det nu skulle ske så kan jag ju inte påverka det, ändå är det så svårt att släppa..

Väntar på röntgen och ber till högre makter att min kropp är fri från cancer. Önska att kroppen var som den var innan alla gifter gjorde slut på min kraft och styrka... Jag behöver detta svaret! Ett bra svar....
Need it.

I morgon ska jag försöka ta mig ut på en promenad, försöka.God natt världen...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänk att en bild kan väcka så mycket minnen, tankar och känslor... Kommer ihåg när jag la ut denna, som om det vore igår men det är ett år sedan, jag låg där på Jubileumskliniken på Sahlgrenska och mina systrar rakat av mig mitt älskade hår... Kommer ihåg att det var det värsta då, att inte få ha något hår...

Det är inte det värsta idag, håret växer ju ut igen men ärren sitter kvar. Hela vägen in i själen och utanpå! Det värsta idag är leva med oron över att det ska komma tillbaka. Min värld hade gått under då, såklart men jag vet att jag måste lära mig att leva med det men det är svårt. Detta är ju något som inte går att kontrollera, det ligger bortom min kontroll!

Haft en jätte bra dag men trött nu och ont i hela kroppen!

Likes

Comments

För exakt ett år sedan var jag inlagd på Sahlgrenskas onkologiavdelning för att jag hade feber och mina vita blodkroppar låg alldeles för lågt. Kommer ihåg hur ledsen jag var över det, för att jag ville spendera veckan med min dotter innan det var dags för nästa behandling. Grät mig själv till sömns den kvällen....

Nu 1 år senare, har jag spenderat alla hjärtans dag med mina systrar, min dotter och systerdotter. Fick även träffa lillebror en sväng med, det är precis såhär det ska vara. Kommer ihåg för ett år sedan att det kändes som att livet stod på paus och kontrollen över sitt egna liv var verkligen obefintlig!

Nu är iaf det över och jag har nu kontrollen över mig själv igen och det är jag grymt tacksam över. Trött som satan men fick iaf sovit länge idag, skönt! Fortfarande ont och väldigt trött men nästa vecka blir det iaf läkarbesök, ett snack med kuratorn och SPORTLOV för min älskade dotter. Spännande och mysigt!


Nu ska jag stänga de gröna, syster ligger breve och snarkar som en gris 😂Tack Livet, för att du återigen är Mitt. Mitt liv, mina beslut, min kropp och JAG!

Likes

Comments

Godkväll....

Det var så mycket jag hade på gång och nu står allting still. Jag hade en plan, jag hade hittat något som jag verkligen ville genomföra eller iaf försöka. Måste hitta tillbaka till den energin, den styrkan jag hade för bara ett litet tag sedan. Jag vet att det kommer men just nu är det mycket som händer runt om mig och med mig själv.

Jag vet att jag kommer lyckas med det jag väljer att göra, för att det sån jag är. Oavsett om lyckas betyder att det går bra eller dåligt så vet jag att jag kommer ge det ett ärligt försök, går det så går det.

Så länge jag få vara frisk, spendera tiden tillsammans med min älskade dotter som är mitt allt. Tänker på vad hon har gått igenom de sista åren, hon är verkligen värd det allra bästa. Oavsett hur nere jag är så är hon det bästa med mitt liv och det kommer jag alltid vara tacksam för. Hon lyser upp mina dagar, hon är helt fantastisk, grym, underbar, vacker.


Tack min älskade dotter, för att du finns.

Likes

Comments

Ingen kan förstå vad som händer just nu. Rädslan över allt som händer inuti mig, livrädd för återfall. Vill aldrig ha cancer i min kropp igen men något känns fel.. Säg att det bara är inbillning 🙏🏻


Det händer så mycket just nu, denna dagen har varit sjukt tung, jobbig, svår.. Tårar som runnit för allt möjligt och nu ligger man här och stirrar ut i intet.. Tänk om.. Tänk det, tänk så... Livet är inte rättvist någonstans, det har aldrig varit det innan så varför skulle de börja bli det nu...?Palla.... I morgon är en annan dag!

Likes

Comments

Varenda ben i kroppen gör ont och det känns som att insidan fallit i tusen bitar. Hade jag kunnat lägga mig under köksbordet och gråtit så hade nu varit den perfekta dagen.. Jag var hos läkaren igår som tog massa prover och nästa vecka ska jag till min läkare på kirurgen för att planera en röntgen. Jag har ont på ställen som inte är bra, har ont på höger sida nedanför revbenen, på revbenen, ryggen dödar mig..

Känner mig sjuk....

Huvudvärk som spränger skallen... Kommer det alltid vara såhär? Att varje gång man har ont så är första tanken, återfall? Jag har sån fruktansvärd dödsångest så jag kan inte ens förklara... Jag får inte ha någon skit i kroppen, jag måste stanna här, jag är Mamma och min dotter behöver mig!


Inget jobb idag heller, det går inte. Allt gör ont.Saknar dig...

Likes

Comments

Avskyr när det blir såhär, när kroppen lägger av och allting bara blir svart. Jag har så mycket bakom mig... Även om jag äntligen kan få kolla framåt så känns det som att allt kommer ikapp hela tiden.

Jag har tappat gnistan...

Likes

Comments

Ibland behöver jag bara tid till att andas, ibland behöver jag bara tid att få tänka och känna. Somnade vid tolv igår och sov till 11 i morse. Trött, sliten och känslosam. Mycket tankar och funderingar kring livet, känner mig känslomässigt slut, hade behövt en paus. En paus från mitt eget huvud, mina tankar och känslor.

Likes

Comments

Wow... Alla dessa känslor som bara väller över. Kunde inte somna igår och sovit oroligt hela natten.. Hej verkligheten! Orolig, ont i magen och tårar som rinner.


Idag är ingen bra dag.... Men jag kommer tillbaka.... Snart...

Likes

Comments


Better Blogging Nouw