Hej hej! Nu så sitter jag och ska alldeles straxt börja plugga. Men jag ville skriva ett inlägg för att jag inte har skrivit av mig på två dagar. Jaja.

Jag är delat på ämnet skola. Jag tycker det är kul men det kan även vara väldigt stressigt och det är mycket stressigare nu än förra året. Varför jag känner att det är så mycket stressigare än förra året är för att jag började precis sjuan. Allting blir så mycket svårare och det känns som att man får mer press på sig. Att man måste kunna mer än vad man har lärt sig.

Jag är nog inte van vid att ha så korta deadlines och så och när jag tycker att det blir svårt att plugga och få in det i skallen så blir jag stressad. Sen när jag blir stressad så blir det ännu svårare att koncentrera sig. Allting går runt och runt som i ett hjul.

När jag har fått denna uppfattningen av att plugga så skjuter jag bara upp det. Jag vet inte hur jag ska göra. Men jag jobbar på det. De senaste veckorna har det gått bra peppar peppar. Ah ja. Jag får väl ta tag i mitt liv snart haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit så oproduktiv. Om man inte räknar med att kolla på tio avsnitt av The O.C haha. Nej så illa är det kanske inte. Jag skojar inte när jag säger att jag har suttit framför tv:n i snart 3 timmar. Jag har bara ätit mat emellan.

Dessa dagar kan vara såå sköna men jag tycker också att de kan vara såå långtråkiga. Jag gör liksom samma sak hela dagen. Och så känner jag mig så värdelös för att jag inte har gjort någon nytta på hela dagen.

Förutom att titta på tv så har jag också spelat barnspel på datorn. Ibland gör jag det när jag har tråkigt. Spelen är inte alls bra och jag vet inte varför jag spelar det men jag gör det ändå.

Jag har ändå varit ute och sålt tidningar. Det är så mysigt och bara gå runt och lyssna på en podcast och prata med människor. Alla verkar så mysiga och man vill bara umgås med alla. Så något har jag gjort iaf. Det känns bra.

Puss och kram<3

Likes

Comments

Varje morgon har jag minst ett alarm påslaget. Jag tycker det är lite jobbigt för att jag aldrig riktigt får sova ut. Jag har skola på vardagarna såklart och sen så har jag tidig träning på lördagar. På söndagar måste jag gå upp 7:00 för att hämta tidningar som jag senare säljer. Vi har löst det de senaste tre veckor då mamma och pappa har hämtat dem. Det är viktigt för en tonåring att sova ut tycker jag. Det har jag inte riktigt fått göra på det senaste.

Sedan så är jag också en sådan tidsoptimist så det slutar alltid med att jag stressar med att borsta tänder och ta på mig innan jag måste till bussen varje morgon. Det gör ju inte saken bättre.

Sömnen är inte ett problem. Jag skulle snarare säga att jag sover för mycket. Kan man ens det haha?. Jag tror det. Detta måste jag lösa. Några steg i taget.

Ha en bra dag<3

Likes

Comments

Hej igen! Nu sitter jag framför tv:n och kollar på The O.C. Det var min kompis fick mig att börja kolla på en 10+ års gammal serie. Och jag fastna. Jag har lite blandade känslor om att fastna i en serie. Det är så kul att ha en serie att kolla på men jag har så många jag kollar på just nu, typ 10 stycken så jag hinner inte med att kolla klart på alla. Ilandsproblem haha.

Idag har jag varit på torp med min kusin. Såå mysigt. Vi var inte där så länge för att sen åkte jag till ishallen för att kolla på min andra kusin som spelade hockey. Jag blir alltid så nervös men det är också så kul att kolla på. Det är alltid roligt när det händer något annat i ishallen.

Sedan så testade vi en ny och ganska god maträtt. Den kommer ifrån city gross matkasse och det var typ potatis tortilla med korv. Man hade ägg i potatis skivor och så stekte man det. Jag som inte gillar omelett och sånt så var detta inte det godaste jag har ätit men ändå väldigt gott. (Lägg märke till att pappa köpte julmust i oktober haha)

Efter maten så spelade vi ett spel som min lillebror fick när han fyllde år igår. Väldigt roligt med hela familjen. Nu ska vi mysa framför någon film.

Idag har varit en bra dag. Jag har gjort saker jag gillar och varit med dem jag älskar. Dagar som denna är de bästa.

Likes

Comments

Hallå hallå! Eftersom detta är mitt första blogginlägg så hade jag tänkt att skriva lite om mig själv. Det kanske alla andra nya bloggare gör men jag får väl följa strömmen haha.

Jag heter Ida och är 13 år. Jag vet att det låter ungt och att jag inte har någon livserfarenhet. Och det kanske jag inte har men jag vill bara skriva lite om mig själv i denna blogg. Jaja.

Jag går då alltså i sjuan. Jag går i musikklass och det är väldigt kul. Men även lite påfrestande. Vi måste hålla på mycket med lucia tåg och det kanske inte riktigt är min grej men det är kul ändå. Vi har liksom redan börja lucia sånger nu. I oktober!!

Konståkning är också en väldigt stor del i mitt liv. Jag tränar mycket och det tar på krafterna och tiden som jag ska hinna plugga. Men än så länge har jag fått ihop det. På nått vis. Konståkning älskar jag i alla fall väldigt mycket!

Detta var en väldigt kort sammanfattning av mitt liv men så får det vara. Sedan älskar jag min familj och kompisar men jag antar att det är ganska uppenbart. Eller? Det gör jag i alla fall haha.

Detta är jag! Välkommen <3

Likes

Comments