Skrevet i : Kjærlighet


De fleste som ønsker seg en kjæreste ser for seg et forhold der alt er perfekt. OMG hun er så perfekt for meg, hun er så nydelig. Det samme tenker jenten om gutten, OMG han er så perfekt. Men er det egentlig slik? nei. Hvorfor tror du de fleste forhold ryker innen kort tid? fordi de ikke leste dette innlegget før nå.

1) Før du blir sammen med noen går de med sminke, men når du blir sammen med personen viser de seg hele tiden uten sminke. WHY? det er bare slik jenter er.

2) Før dere blir sammen har hun perfekt hår. Men når du blir sammen med hun bryr hun seg plutselig ikke om håret, hun kan til og med gå ut med deg selv om håret ser ut som et bombet horehus.

3) Denne slår aldri feil. Når du først treffer jenten i ditt "liv" eller gutten i ditt "liv" så er h*n tynn og perfekt. Men når dere blir sammen og det har gått noen mnd har h*n plutselig rast fra 50-100 kg. De fleste jenter skylder på at det er "kjæreste-kiloer" selv om jeg ikke vet hva de mener med det. Grunnen til at de fleste går opp i kilo når de blir sammen med noen er fordi de allerede har "kapret" deg, de trenger ikke lenger å imponere noen andre med utseende sitt, RIP.

4) I begynnelsen barberer jenter seg for å vise at hun er renslig og at hun bryr seg. Men etter en stund inn i forholdet skal du se at hun ikke lenger bryr seg. Så om du vil ha hår i maten (til de av dere som forsto det) lykke til.

5) Er du singel kan du feste og gjøre hva du vil, hele tiden. Men går du inn i et forhold blir det sofaen med en bok og et glass vin. Treffer du den rette "skolepiken" blir du nok sittende med rævsvette mens du later som du bryr deg når dere leser en bok sammen. Om du gjør det i håp for at dere skal ha sex på kvelden? kjør på.

6) Går du i et forhold kan du si farvel til pengene dine. Sminke, klær, date, kino, extensions +++ listen er lang. Ja, hun betaler så klart det meste selv om hun har penger, men du vil nok merke at dine egne penger forsvinner også.7) Off.. Øyenbrynene også ja. Når du først treffer jenten i ditt "liv" er ALT med henne perfekt. Men tro meg, akkurat som med extensions (punkt 2) vil du se disse fucked up iløpet av kort tid. Jenter bryr seg fint lite når de først er i et forhold, og det er grunnen til at de ikke lenger trenger å bruke lang tid på å fikse øyenbrynene. Så bare vær forberedt på at øyenbrynene til jenten din vil skremme deg!

8) Om du tror at du får sex hver eneste dag fordi du er gått inn i et forhold, tro om igjen. Når man er singel vil alle hore seg rundt, det blir litt mer spenning om du skjønner. Så bare vær forberedt på at tørketiden kan komme og gå. Grunnen til dette er fordi du er kjedelig i sengen, hun blir også lei av å se trynet ditt.

9) Mat. Når du går inn i et forhold må du dele maten din, du trenger ikke, men det er sånn kjærestepar gjør fordi det er "søtt"- Men er du singel kan du få spise maten din i fred og ro, helt selv. Hvor mange ganger har du delt maten din med kjæresten din og tenkt "KILL ME SOFTLY" ? nettopp.

10) Sist men ikke minst, oppmerksomhet. ALLE jenter vil ha oppmerksomhet, enten de er i et forhold eller ikke. Problemet er bare en ting, de fleste får det ikke pga de kler deg som en nonne, noe som er forståelig pga de faktisk er i et forhold. Men er du singel kan du gå i akkurat det du vil, og oppmerksomhet? det får du.

Og for all del, flytter dere sammen må du forvente at ting du ikke forstår deg på, vil skje. Som at sofaen du sitter i blir fylt med puter (hva er det med jenter og puter i sofaen?) og masse annet du aldri vil forstå.

Likes

Comments

Kroppspress. Hvor skal man begynne. Alle tror at om man har størrelse XS i klær, så har man perfekt kropp, samme med store pupper og sprettrumpe, men det er faktisk ikke andre enn jenter selv om har sagt det.

Jenter har fått for seg at det er sånn kroppen skal se ut, og at alt annet er feil. Samme gjelder vel forsåvidt gutter også. SÅ, om vi skal endre på kroppspresset, så må vi starte med oss selv.

VI er problemet her. Har dere merket at om en litt overvektig dame eller mann poster bilde av kroppen sin, får de masse skryt og kommentarer som "You go, girl/man!", mens om en litt undervektig eller forsåvidt veltrent person poster bilde av kroppen sin får de HELT andre kommentarer? De får nesten drapstrusler på grunn av at "de legger opp til kroppspress" og "de er grunnen til at kroppspress eksisterer".

Men kan ikke disse folkene også få poste bilder av kroppen sin, uten at sånne kommentarer skal eksistere? Alle har forskjellige kropper. Noen er født med en slank kropp, og andre motsatt. Hvorfor er det kun kroppspress dersom en dame legger ut bilde av en veltrent kropp?

Det er sjeldent jeg ser at en veltrent mann får hets for et bilde han postet av kroppen sin. Og hvorfor får overvektige folk skryt? Hvorfor lager ikke de kroppspress? De lager like mye kroppspress som tynne folk.

Og får overvektige folk skryt, da kan vel denne rumpen få det også xoxo

Tynne folk vil legge på seg, men det er ikke like lett for alle, og overvektige folk vil gå ned i vekt, noe som heller ikke er noe lett. La oss si at et magasin hadde postet bilde av en veltrent kjendis, en dame, da hadde de fått så utrolig mye kommentarer om at de lager større kroppspress enn det som allerede er. Men hadde de postet bilde av kroppen til for eksempel Zac Efron, så hadde folk kun kommentert hvor deilig han er og blablabla.

HVA er forkjellen på en veltrent mann og en veltrent kvinne? HVORFOR skal kvinnen få hat, mens mannen skal få skryt? Det har aldri gitt noe mening for meg. Det er snakk om to veltrente kropper. Ene kroppen med pupper, andre uten. HVA er så gale i at en veltrent dame er på et bilde? HVORFOR er det ikke like gale å ha en veltrent mann på et bilde? Kan noen vær så snill svare meg på det, for det er faktisk bare så utrolig frustrerende at det er som det er.

  • 13 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Visste du at.....

At han husker små detaljer om deg. Enten det er ting som du har sagt for lenge siden eller liker å gjøre osv.

At han viser interesse for det du sier og hører etter, uansett hva det gjelder. Skjønner at det ikke alltid er like gøy å høre på oss jenter fortelle om masse drama som for eksempel inngår i jentegjengen, eller hvor feit vi ser ut i den og den kjolen, men det er nettopp der dere gutter har en gylden mulighet til å si noe som gjør at vi merker at dere bryr dere.

At han klarer å kose uten at det fører til noe mer hver gang. Det er deilig å bare ligge og kose noen ganger også, uten at det skjer noe mer action.

At han pynter seg for deg. Det viser jo bare at han tenker på deg til en hver tid, og vil se bra ut for nettopp deg.

At han lukter godt.

At han viser interesse for det du liker å gjøre. Vi er alle forskjellige og vi liker forskjellige ting, men det er alltid søtt når gutten vil være med deg på for eksempel shopping, fordi han vet hvor mye du liker det.

At han tar kontakt med deg, og ikke prøver å være hard to get. Trenger jeg å si mer egentlig? Å spille hard to get, er bare sløsing av tid og et stort nei i mine øyne. Si det du føler og ikke minst; vær ærlig fra dag en.

Kyss på nakken, trenger jeg å si mer?

At han viser at han er glad i deg. Et kyss på pannen er jo alltids søtt, eller kanskje en bukett med roser?

At han viser at han liker personligheten din og ikke bare kroppen din.

Gutter som er flinke med unger vil alltid få masse pluss fra meg hvert fall.

At han viser at han er stolt av deg. Det kan være hva som helst, for eksempel at han leier hånden din foran andre mennesker, at han snakker om deg til vennekretsen sin eller legger ut bilde av dere på instagram.

Han han deler ting med deg. Han åpner seg for deg og forteller om ting som er tøft og sårbare ting i livet hans. Og at han ikke er redd for å vise følelser.

Vil finne på ting med deg, som for eksempel å gå på kino, eller gå på restaurant osv.

At han sier at han ser en fremtid med deg.

Likes

Comments

Skrevet i : Visste du at.....

dette fikk meg virkelig til å sitte her uten ord og med en åpen munn.

hvordan kan en person sitte bak en skjerm og skrive "kjenner ingen gutter som hadde blitt sammen med en overvektig jente" , "det er ikke sexy å se på noen som veier 120 kg" , og avslutter med "feite mennesker er ekle."???
altså hvor, rett og slett slem går det an å bli?

de som er overvektige er ofte født sånn. eller så sliter de. og de har det ofte ikke lett. og for en overvektig person å sitte å lese det her, må jo være helt jævlig. de må jo føle seg så langt nede?
det er ikke rart at jenter går rundt hver dag og er usikre på de fantastiske kroppene sine, når slike ting som DETTE dukker opp HVER dag.

dette innlegget er et UTROLIG godt eksempel på en person som starter press og hvorfor, både jenter og gutter, er så utrolig usikre på seg selv om dagen.

du ER perfekt, uansett vekt og ansikt.


Sjekk linken

http://fuckboyfranorge.blogg.no/1481418109_store_mennesker_med_s.html

Likes

Comments