Now this looks like a job for me so everybody just follow me
'Cause we need a little controversy,
'Cause it feels so empty without me


Weeeeei jag är så rolig. Jag lyssnar på Eminem och undviker att plugga. Vad passar inte bättre då än att uppdatera bloggen?

Tusenmiljoner saker har hänt på två månader, allt orkar ni inte läsa men lite ska jag väl berätta.
Jag trivs superbra här i Västerås! Har träffat massor av nya, trevliga, roliga, bra människor. Bor i en bra planerad och central etta med 5 minuters gångavstånd till skolan. Hämtade hem Leon för några veckor sen, efter att han fått vara på en månads sommarlov hos mamma. Så skönt att ha honom här nu, min lilla bebis!
Nollningen var jättekul, lärde känna så många nya personer. Såklart så är ju inget band starkare än bandet mellan ensamma ålänningar på en ny okänd plats, så vi tre ålänningar som går i klassen lyckades ju finna varandra redan första dagen. På avslutningssittningen fick vissa smeknamn/ovve-namn och då fick vi givetvis Powerpuffpinglorna. Sofia Blomman, Lina Bubblan och jag Buttran, ingen surprise där haha!
Något som är mindre kul är ju att det är massa plugg, men vad annat kan man förvänta sig på universitetet.
Slänger upp bilder som får stå för resten av tiden här tänkte jag.

Nollning/Jag fyllde 21. Sofia och Lina hade varit supergulliga och gjort överraskningskaka åt mig!

Noooollning

LINGLIGAN på studentolympiaden

Slutet av nollningen/Föreläsning/Feeest

Min faster, hennes man och min kusin var på besök här i Västerås. /Äntligen återförenad med bebis efter en hel månad isär/ God middag ute med mamma.

Skola / Kisse/ Lina hjälpte mig frakta hem lite köksstolar/ En miserabel vardag hahaha/ Taggade på föreläsning

4 första är från Sjöslaget, som för övrigt var gryyymt kul! Fan vad vi krigade. Jag, Julia, John och Mathias dansade från tolv tills dom stängde dansgolvet vid sex (?). Tror vi gick och la oss klockan halv sju eller åtta, väldigt oklart/ Mamma på besök i Västerås

​Fick äntligen min jävla säng!!!! Ca en månad tog det. Beställ ALDRIG från Chilli.se. Idioter är dom, usch. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har haft så fullt upp sen jag fick semester så bloggen har blivit lidande. Sista dagen på jobbet kändes tung, grät i över 10 minuter när jag skulle sluta.. Kommer sakna alla där så mycket, hade två riktigt bra år!
Men nu har det snart gått tre veckor av semestern och jag har hunnit med massor.
Först varade Rockoff i 9 dagar, vilket innebar fest, god mat och bra sällskap. Den 23 var det även minnesstund för Julle på bastun. Det var så himla fint ordnat och fin stämning trots omständigheterna.
Efter Rockoff stack jag iväg på festival till Ungern med min ena storebror. Det var helt klart det bästa jag gjort på länge. Var så skönt att få komma iväg och koppla bort helt, lyssna på bra musik, träffa intressanta människor, se fin natur, tälta, sola osv. Ska absolut försöka åka dit nästa år!
Har även hunnit med att besöka Rödhamn, äta gott ute och ha avskeds/födelsedagsfest.
Nu kommer det mest vara packande och förberedande inför flytten som gäller. Är sjukt nervös, känns både skönt och ledsamt att lämna lilla Åland.

  • 107 readers

Likes

Comments

Det blev en snabb visit till Stockholm förra veckan. Försökte att hålla i pengarna så gott det gick, men lite reagrejer fick jag med mig hem. Bla ett par skor som jag nästan dansade sönder i helgen.
Jobbade sista dagen med Otto och Johanna i torsdags också, så vi var till garden på lite AW.
Nu är jag inne på min sista jobbvecka.. Har bara två dagar kvar, känns lite jobbigt. Kommer sakna alla så mycket, dom har ju blivit som en andra familj för mig. Men jag har ju lägenhet fixad i Västerås och imorgon ska jag försöka fixa det sista med banken och allt, så slipper jag vara stressad över det i alla fall.

  • 121 readers

Likes

Comments

Superskönt att vara lite ledig nu efter massa jobb och helgens bravader.
Idag fick jag veta att jag kommit in på sjuksköterskelinjen i Västerås och jag är superglad!!! Dessutom fick jag ett bra lägenhetserbjudande ca 1h efter antagningsbeskedet :D Firade med lunch och prosecco med Majja tidigare idag och nu är jag på väg till Stockholm med Melina!

Fick fina blommor av Majja!

  • 133 readers

Likes

Comments

Åkte till Stickstugan och fikade med Ida!

  • 134 readers

Likes

Comments

Helgen bestod av tacos och övernattning på Idas stuga på fredagen och vin hos Melle + indigo på lördagen. Riktigt bra helg med andra ord.
Denna vecka kommer mest bestå av jobb med en liten paus på lördag för att fira Emma.

Lånade Melles bild

  • 140 readers

Likes

Comments

Hade en fantastisk helg! Valborg och midsommar detta år kommer vara svårslagna, inte haft så kul på länge.
Helgen satte dock sina spår. Var måndagsbakis och fick ingen sömn natten till tisdag, så det har inte varit kul att jobba 06.45-16 de senaste dagarna. Men nu laddar jag om för ledig helg med att ha vaniljnallar och vodkasurisar på lagring i kylen.

Likes

Comments

Då var jag här igen! Bytt till nouw för att jag var trött på blogg.se. Återstår att se om jag förstår mig på nouw och om jag håller bloggen vid liv denna gång. 
Kom hem från jobbet för ett tag sen. Imorgon är det midsommar och jag förstår inte vart detta halvår tagit vägen. På dagen imorgon ska vi vara hos Anna en stund. Klockan 16 börjar jag jobba, men då åker de andra till Pernilla ute på Järsö och jag joinar vid 21 när jag slutat. Lär inte bli mycket sömn denna helg så det är tur att jag fick vara ledig på lördag. Lär väl slänga ihop ett inlägg efter helgen också!


Lite höjdpunkter från de senaste månaderna

Likes

Comments

Äe, skrev ett jävla inlägg och så försvann det.. Jävla blogg-app.
Är i alla fall på väg till Stockholm igen. Ikväll blir det middag med min äldre bror Robin och på lördag ska jag och mamma iväg till Eskilstuna till Ray!
Likes

Comments


Fixade nya naglar hos Coco nails

Letade efter en kokbok på rean i Mariehamns bokhandel men hittade denna istället. Självklart köpte jag den!

Likes

Comments