Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 94 Readers

Likes

Comments

Är lite depp idag och jag gör verkligen inget intressant.
Gick på en prommis med Diesel förut och vi hoppade lite hinder,nu när han är ett så får vi börja med agillityn.Han fick aldrig gå på utställningar då han bara har en pungkula,vilket är fett sad.

  • 81 Readers

Likes

Comments

Tycker att ni ska kika in min kompis Tildes blogg:)).Hon har börjat blogga igen så ni kan ju gärna lämna en kommentar eller så!.

Hon är en sjukt härlig person så ni kommer verkligen inte ångra er kan jag säga❤️.

http://iddisss.blogg.se
http://iddisss.blogg.se

  • 81 Readers

Likes

Comments

Hej!
när jag kom hem gick jag ut med Diesel och sen somnade jag i soffan,var helt slut haha(;.
Känner mig för övrigt väldigt slö och jag har magknip.

Ikväll klockan nio ska ja kolla på min favorit serie som heter "Ängelby.Venne om man kan kalla de för serie men a.Om ni vill se den så finns den på SVT,kan ta ett tag innan man förstår vad det handlar om dock.Från början tyckte jag att den var fett psyko.

Nu ska jag ta mig en latte o snapa me friendoos<33

  • 82 Readers

Likes

Comments

Känner mig sjukt trött och känner för att sova,men imorgon är det en ny dag med nya möjligheter<33.
Godnatt:))

  • 83 Readers

Likes

Comments

Hej fotade ju som sagt idag,bilderna blev långt ifrån bra. De blev suddiga och fick dåliga ljus kontraster.Har en väldigt gammal Nikon kamera i nuläget,hoppas att jag får en ny till jul. Har sagt till pappa att jag önskar mig en Nikon d3200 så;)).

Vad jag vet så ska den ha bra fokus både när man filmar och fotar.Kommer även använda den när jag ska filma till min Youtube kanal, den heter ellens vloggar så kolla gärna in den.

Väljer att lägga ut en del av bilderna från idag även fast dom blev sjukt dåliga!,headern är tillfällig och jag kommer fixa en ny till jul.

Likes

Comments

Hej just nu väntar på jag på min kompis Madicken.Vi ska nämligen ut och fota lite juliga bilder,vi får se hur dom blir:)).

Hittade nyss man och svans glansen som jag hade slarvat bort,blir betydligt enklare att reda ut svansen med de.
När jag och Madicken är och rider så kommer det att vara visning här,vi försöker vara fett tumblr "haha btw så ska jag snart dra.

Vi hörs när jag är hemma och då kommer ni att få se alla bilder som blev bra:),kan hända att jag redigerar dom lite dock.Men a vi hörs!.

  • 68 Readers

Likes

Comments

Hej jag är en tjej på fjorton år som heter Ellen,jag tycker om att spela in videos och att fota,På bland annat hopptävlingar men även hemma ute i naturen. Jag är ägare till en labrador vid namn Diesel som är ett år gammal för tillfället.

Min blogg kommer handla om en massa random stuff" så som åsikts inlägg och vardag:)).

På fritiden brukar jag spela in videos och rida på en häst som heter Petra.Men vi ska flytta efter jul så då blir jag tvungen att sluta rida henne.Det känns väldigt tråkigt,men de finns mycket hästar där också:)).

Just nu så är klockan halv tre på morgonen och jag känner mig väldigt trött,så jag tycker att vi hörs imorgon?.
Här kommer lite bilder❤️

  • 113 Readers

Likes

Comments