Header
View tracker

På senaste tiden har jag mått väldigt dåligt och vad det beror på vet jag inte, tänkte först att det kunde vara mina p-piller. Men sen tänkte jag tillbaka och har insett att dom bara gör mig illamående på morgonen. När jag är med min pojkvän känns allting genast mycket bättre men min socialfobi har blivit något värre än innan.

För någon vecka sedan fick jag upp en massa dåliga tankar i huvudet på tekniken. Jag började att gråta lite lätt men mina vänner reagerade på det och frågade vad som hänt.Jag skrev till min mamma `` Jag klarar inte av skolan,jag måste hem``. Mamma hörde av sig till min mentor och strax där efter så kom hon fram och pratade med mig. Hon frågade hur jag mådde jag började genast att gråta igen och jag svarade ganska osäkert ``jag vet inte riktigt``. Jag vet ju faktiskt helt seriöst inte varför jag gråter. Så fort någon frågar hur jag mår eller något liknande börjar det rinna tårar längs med mina kinder tills de hamnar i mungipan. Efter ungefär 10 minuter av biologin började jag gråta igen okontrollerat och jag fick gå hem ifrån lektionen och bli hemskjutsad av min syster. Många som inte har brytt sig innan hörde av sig till mig och det värmde i hjärtat.

Några personer reagerade på att jag följde med min syrra ned till gymmet men problemet sitter liksom i huvudet inte i kroppen.Jag kan utföra arbeten så som gym och andra aktiviteter, som jag tycker om. Jag mår en smula bättre utanför skolan där jag slipper höra ``jag fick bara ett B`` när man själv blev lycklig över ett E. Jag tror att jag blir frustrerad eftersom att jag är rädd att jag inte ska klara av alla ämnen. Jag måste verkligen komma in på ett gymnasium för annars är mitt liv helt förgäves. Jag har någorlunda svårt med matten och jag förstår bara uppgifterna när läraren visar mig ,lättare sätt att räkna ut talen.

Jag vill inte må såhär jag skäms verkligen över att jag inte får fram några ord längre, jag skäms över att jag är så avvikande och blyg.Jag vet att så länge jag har min älskade pojkvän med mig , så kan jag klara allt. Jag jobbade upp mitt självförtroende förut och jag kan göra det igen. Det gäller bara att tro på sig själv i vått och torrt. Tack för att just du läste detta och jag hoppas att det går att förstå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haha de är faktiskt morgon för min del då jag vaknade 15:30 ungefär har ingen aning om varför jag sov så länge dock, la mig ju strax efter 04:00.
Har inte några planer för dagen förutom att jag ska prata med min pojkvän, funderar på att ta mig ett dopp i den härliga sjön dock.Eller är de ens en sjö? , haha jaja nu får de heta sjö iaf.

Nu är det ni som får komma med lite förslag om vad jag kan skriva om,kommentera nedanför i kommentarsfältet är ni snälla<3.

  • 94 readers

Likes

Comments

View tracker

Nu är det måndag igen vilket innebär kortdag för min del,ska ringa Mattias på Skype när jag kmr hem.
Har bekymmer med min praktik och jag kommer behöva sitta i skolan hela veckan istället för o praoa.Kul or not hehe".

Har fortfarande problem med min PowerPoint eftersom att den varken går att föra över på USB eller mejla.Det kommer dock göra så att jag inte når målen i so men har ju hela nian på mig hehe så får man ju tänka ibland.

Likes

Comments

Kom hem för ett bra tag sedan efter att ha spenderat några timmar på stan.Shoppade till Mattias och en tröja till mig själv,köpte en lika dan som min kompis så vi kan vara Likisar hehe.
Det kommer inte hända nått mer under kvällen men jag har 2 skolarbeten att göra sen tänkte jag försöka få upp en video.Känns som att det var ett tag sedan jag uppdaterade är ju ganska frånvarande om man kan säga så?.

Likes

Comments

Går till 14:00 idag och efter skolan drar jag till stan med en kompis.Ska köpa nått till Mattias och bara umgås med Rebecca liksom.När jag kommer hem ska jag ringa upp honom på Skype och kanske kolla nån film.Vet inte hur de blir men tror att jag o Minna ska kolla lite skräck och gå på långpromenad med Diesel (min hund).

Dock kommer den här helgen inte alls vara bra då jag saknar Mattias så extremt mycket.Tror inte de går att förstå hur mycket jag älskar denna människa på riktigt alltså.När jag inte är med honom känner jag mig så jävla ensam känns som att något saknas typ.Men nästa helg ska hon komma till mig iallafall och jag längtar sjukt mycket,måste dock planera lite vad vi ska hitta på.

Vi hörs efter skolan runt 17:00 tiden så få vi se om jag har nått intressant att komma med,haha.Men seriöst är ganska tråkig att ha och göra med.
Hejdå tack för att du kikade in:)).

Likes

Comments

Har funderat på att börja blogga igen och nu har jag kommit fram till att jag vill göra ett försök.Jag vet inte hur länge jag kommer orka hålla igång bloggen denna gång men jag hoppas att jag orkar ett tag
åtminstone.

På helgerna kan det hända att jag är mindre social då jag har en pojkvän som jag måste lägga ner en del tid på.Vi bor en bit ifrån varandra och då måste vi träffas på helger och lov.

Tänker inte skriva så mycket mer på detta inlägget då meningen med det här var att ni skulle veta att jag är tillbak. Men ni får ha det så bra så ses vi i nästa inlägg vilket blir senare ikv eller imorgon.

Likes

Comments

Min syster Elina har då sjukdomen anorexi/anorexia, som är en ätstörning då du bantar ihjäl dig själv.Du har oftast komplex över din kropp och börjar träna alldeles för mycket, du kan se dig själv som fet även fast revbenen sticker ut. Jag är väldigt rädd om min syster, jag är rädd att jag ska förlora henne.Jag tänker alltid varför ska min syster behöva kämpa sig igenom det här?. Tänk om ungdomarna kunde fått lära sig om detta i skolan, ingen ska behöva ha komplex över sin kropp. Man är fin precis som man är.

Det värsta är ju att idioterna inte begriper att det inte är okej att kalla någon smal. Tydligen är det värre att bli kallad fet. Men vad är värst?. Fett som går att träna bort eller organ som aldrig kommer att bli bra igen?. Det är lika fel att bli kallad smal som att bli kallad fet, hoppas att folket lär sig de snart. Hur skulle du reagerat om du blev kallad smal?,skulle du se det som en komplimang?.Nej precis ingen vill höra dessa ord.


Likes

Comments

Har funderat på om jag ska skaffa mig en ombre?,har haft det innan.
Vill ha de lite ljusare ifrån min utväxt och ner till topparna.Jag har haft flera tusen hårfärger känns det som men nu vill jag min naturliga vilket är mörkblond.De roliga är att jag var helt vithårig som barn och nu är jag typ brunhårig?.Eller så är det bara mörkt i hårbotten brukar ju kunna vara så.

Nått sådant tänker jag mig:)

  • 313 readers

Likes

Comments