Idag så började fragbite masters för oss där vi kommer att slåss om 250,000:- SEK.

Dagen började lite trögt mot fnatic och vi förlorade med 16-5. 
I den andra matchen var vi tvugna att spela med 2 stand-ins efter lite miss kommunikation och vi förlorade med 16-1.
I den andra kartan så tog epsilon ledningen med 10-5 efter första halvan men vi lyckades slå oss tillbaks till en övertid där vi vann 4 raka rundor.. I den sista kartan så gick vi hårt ut och lyckades knipa den väldigt enkelt med 16-4. 

Bra spelat för att vara dag 1. Imorgon slåss vi om andra platsen i gruppen för att få en plats i Winner bracket.
Har ni några frågor så är det bara att kontakta mig på jerry.fors@teamproperty.net 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kommer inte orka vara vaken nu så ska försöka sova lite för ska upp tidigt och praktisera lite!


Likes

Comments

Sitter just nu på flygplanet mot Stockholm och jäklar vad skönt det ska bli å komma hem! Längtar efter flickvännen och lite riktig mat!
Vi landar strax så hörs lite senare!

Likes

Comments

Tyvärr förlorade vi finalen men vi laddar om batterierna inför Fragbite Masters nu. Vi reser hem med 15.000 NOK iallafall.
Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

Idag har vi match mot norska AGENT och vet inte direkt vilka dom är men det ska nog vara lätt och ta final platsen så är vi iallafall garanterande 10,000:- Norska kronor. Men vi siktar självklart på 35.000:-! 

Kommer att lägga upp streamen här senare så att alla ni kan kolla!

Snabbt blogginlägg då vi ska äta frukost nu! 

Likes

Comments

Dagen idag började bra.. Blev intervjuad av kaosTV och grabbarna också men sedan eskalerade allting men det är inget som behövs ta upp.. Vi ska bara blicka framåt nu och försöka ta hem allting så att vi kan åka hem med näven i luften!


Likes

Comments

Klockan är alltså 07.55 när jag skriver detta.. jag har inte kunnat sova ett dugg.. sängen var skön i början men tyvärr så låg jag och vred mig hela natten.. men ska iallafall försöka gå upp nu och äta frukost så att jag blir piggare. 
Jag och Henrik (spaun) från games4u ska försöka vara på Gigacon runt 10.00 för att träffa Heat-esports och kolla lite på byoc lagens matcher. Så vi lär väl höras efter det och sedan ska vi hämta resterande grabbarna på norska flygplatsen.*
Vi hörs väl där ifrån då! :)

Likes

Comments

Massa problem på evenemanget men vi försöker vända det positivt. Grabbarna fick en match nu och sedan vänder vi hem för att ta de lugnt på hotellet. Imorgon taggar vi för både eswc och Gigacon!
Likes

Comments

Framme i den fina staden Oslo. Vi har ett rätt skönt rum och tror vi alla kommer sova gott här! Vi åkte hit med stil iallafall å gick rätt snabbt å komma fram. Bjuder lite på bilder från arenan senare. Vi ska duscha och sedan dra vidare till arenan för eswc kval!

Likes

Comments

Nu sitter man på Arlanda express mot Arlanda för att flyga mot Gbg. Där ifrån så tar man tåget mot Oslo för Gigacon. Ganska taggad nu iallafall och hoppas ni följer oss!Likes

Comments