Tjena, blir tyvärr bara ett litet och snabbt inlägg idag kära bloggisar.

Har ju varit sjuk och nere nu ett tag så har haft tid att förgylla mina dagar med denna grymma serien, NI MÅSTE VERKLIGEN SE!!!

Så nu ska jag tillbaks i säng och njuta av den awesoma serien och mumsa i mig en shysst chockladbollssmet, det kallar jag LEVERANS.

Vi hörs när vi hörs.

/OfficialAlex

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på dig, ja just dig menar jag!

Är du lika taggad som jag? Trodde väl de. Här har ni en bild på mig där jag framför en egen skriven sång inför en fullsatt salong, inte helt själv såklart. Om det var nervöst? Man kan väl säga att jag var som en hankatt på crack, ganska skakig så att säga. Baskern jag använde på bilden fick jag låna av min gode vän Ulrik Munther (som du ser på bilden nedanför). Han är verkligen min idol inom sjungandet och jag hoppas jag kommer slå igenom som han gjort! Nu vet ni vad jag har för dröm i framtiden.

/OfficialAlex


Likes

Comments

Hej i detta inlägg som är mitt första kommer jag presentera er för en mycket viktig person för mig!

Nämligen ingen mindre än Linus "Lunne" Karlsson. Har ni inte träffat han bör ni göra det snarast,. sannare person en han får man leta efter.

Nedanför har ni en bild på han i sitt esse, dock måste jag medge att han inte alltid går klädd sådär vågat och spicy.

Hans intressen är att belägra damer och att leverera hess på lången, och dem sakerna gör han mig veterligen utomordentligt.

Där har ni lite om min kusin, som jag dock betraktar som en blodsbroder för mig.

/OfficialAlex