Denna modellen av STRONGER är typ det bästa som hänt mig! Bor i dom här sporttopparna dagligen, in looooove asså! Så fina färger också! Denna är dock grön men redigeringen dödade det totalt haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har ni sett något sötare någonsin??? Smälter!! Är så glad att jag får ha den här lille skrottan i mitt liv!

Likes

Comments

Zuper duper coolis tröja från Coal n terry vintage 🌹

Likes

Comments

Finns inget mer avslappnat och roligare än att sitta och redigera bilder. Speciellt när det är detta vackra ansiktet❤️vilken är eran favvo? Jag älskar den översta!

Likes

Comments

Lite vitt från Na-Kd är aldrig fel vettö!

Likes

Comments

Två nyheter från STRONGER!

Likes

Comments

BikBok / Elsa Hosk. 🍟🤘🏼

Likes

Comments

Blev en supermysig datenight med Indra ikväll på clarion (SÅ GOD MAT). Därefter skulle vi på födelsedagsfest hos Tea men fick sån migrän så min kväll slutar här och nu i soffan framför en film! Godnatti❤️

Likes

Comments

Nu när sommaren är slut gillar jag att underhålla mig genom att sätta nya mål inom olika saker. Skolan ska bli klar med bra arbeten och hälsan ska vara på topp! Tillbaka till mina smoothie-tider och cardiopass på gymmet. Har varit väldigt slarvig med träningen kan jag erkänna nu när skolan satte igång senast, dagarna springer iväg och stressen gör att man inte orkar något efter allt plugg. Vilket också leder till dåliga matrutiner samt matvanor, och det mår inte min kropp bra av. Men man får bara bestämma sig, skapa tid och prioritera helt enkelt. Det finns tid för allt om man vill! Nu kör vi!

Likes

Comments

Ni har väl inte missat att STRONGER har släppt nyheter?? 😍😍in och kika!

Startade dagen med en timmes cardio efter gårdagen onyttigheter, så skönt asså! Blandade lite cross och pw i uppförsbacke på bandet. Nu blir det lite plugg och senare ikväll ska jag hem till Linnea och fira hennes b-day! Puss

Likes

Comments

Instagram@ofeliavihlevi