Header
View tracker

UF-plugg tillsammans med Viktoria på café! Har gymkläder med mig så blir gym direkt efter skolan, blir nog nå lättare benträning då jag inte tränade igår pga ont i knät, så ska köra lite lättare för att inte överbelasta det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Träning

Veckohandling, sjukhusmöten och gym, snart gym igen för ett cardiopass. Time to burn some fat!

Imorgon står det legday på schemat och jag är grymt taggad!!

Likes

Comments

* Frukost

1 dl havregryn
2 dl havremjölk (eller annan växtbaserad mjölk)
1/2 msk kanel
1 msk chiafrön
100g blandade bär

Låt stå över natten och ät som en god frukost!
Jag toppade även med frön, nötter och andra gottigheter😍

Nu vidare mot gymmet en sväng för ett ryggpass! Har haft en underliggande ångest om träning senaste tiden, men har nu bestämt mig att börja om. 💕

Likes

Comments

Okej, länge sedan något skrevs här. Har varit en period där jag inte alls orkat blogga. Haft fullt upp med bland annat ett UF-företag jag driver helt själv samt att jag varit väldigt trött till och från.

Idag är jag & Jacob hos hans familj i Ludvika och firar hans födelsedag (två månader i efterskott). Imorgon väntas ett flertal möten på sjukhuset om blandannat mina mediciner, hoppas att det blir bra nu så att jag kan fokusera bättre på träningen nu.

Likes

Comments

Fredag!! Veckan har varit ganska seg, så jag välkomnar fredagen med öppna armar!

Imorgon väntas fest för en kompis som fyllt 19, ska bli så himla kul! Länge sedan vi sågs, så ska bli riktigt mysigt!

Just nu sitter jag uppe på sjukhuset för ett möte med min arbetsterapeut. Ska prova ut en stol som jag kan ha i köket hemma när jag lagar mat osv. Ska bli riktigt skönt faktiskt!

Likes

Comments

Okej, snabbt nu, fem positiva saker!
* jag har hittat en utbildning jag vill gå något år efter gymnasiet
* Jag ska börja plugga körkort snart
* Jag är klar med dagens gympass
* Jag har fantastiska vänner
* Jag har allt jag behöver 💕

Ibland vaknar man på fel sida och då är det bra att börja dagen med att pusha sig själv över på rätt sida igen och ett bra sätt att göra det på är att säga fem saker man är tacksam över! Dessa är mina fem^.

Ikväll så sitter jag på utbildning hela kvällen, inför att jag ska ta körkort. Spännande..

Plugg innan jag tar bussen mot pappa..

Likes

Comments

Nöjen

De senaste dagarna har jag ätit mycket salt, alltså MYCKET! Detta har gjort att jag har samlat på mig massa vatten, mest i ansiktet och överkroppen! Så kvällens träning fick bli cardio med tjocktröja på för att få svettas så mycket som möjligt. Har även druckit mycket vatten för att rensa kroppen. Blir även ett till cardio pass imorgonbitti för att svettas ut resten innan jag åker till skolan innan jag sätter mig på bussen mot pappa och körskolan! Himla taggad😀

Likes

Comments

Nöjen

Idag är det exakt ett år sedan jag flyttade in i min första egna lägenhet! Rätt spännande ändå.. har gått väldigt fort och nu bor jag i en annan tillsammans med min kärlek!

Igår spenderade jag och min lillasyster dagen på Sportys lekland här i Falun! Mysigt att vara iväg bara hon och jag. På kvällen åt vi pastasallad och såg på film. Blev lite chips, dip och popcorn också. Så himla mys att ha henne här💕

I eftermiddag när hon har åkt hem så drar jag till gymmet för ett HIITcardio pass samt en killer ab-workout!

Likes

Comments

Nöjen

Äntligen så får jag mysa med min lillasyster. Riktigt länge sedan jag träffade henne och nu har hon kommit hit till Falun och jag får ha henne här en hel helg. SÅ himla mysigt!

Ikväll blir det bara film-mys och tacos och imorgon blir det sportys lekland! Kvalitetstid💕

Likes

Comments