Header

Fredag!! Veckan har varit ganska seg, så jag välkomnar fredagen med öppna armar!

Imorgon väntas fest för en kompis som fyllt 19, ska bli så himla kul! Länge sedan vi sågs, så ska bli riktigt mysigt!

Just nu sitter jag uppe på sjukhuset för ett möte med min arbetsterapeut. Ska prova ut en stol som jag kan ha i köket hemma när jag lagar mat osv. Ska bli riktigt skönt faktiskt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Okej, snabbt nu, fem positiva saker!
* jag har hittat en utbildning jag vill gå något år efter gymnasiet
* Jag ska börja plugga körkort snart
* Jag är klar med dagens gympass
* Jag har fantastiska vänner
* Jag har allt jag behöver 💕

Ibland vaknar man på fel sida och då är det bra att börja dagen med att pusha sig själv över på rätt sida igen och ett bra sätt att göra det på är att säga fem saker man är tacksam över! Dessa är mina fem^.

Ikväll så sitter jag på utbildning hela kvällen, inför att jag ska ta körkort. Spännande..

Plugg innan jag tar bussen mot pappa..

Likes

Comments

Nöjen

De senaste dagarna har jag ätit mycket salt, alltså MYCKET! Detta har gjort att jag har samlat på mig massa vatten, mest i ansiktet och överkroppen! Så kvällens träning fick bli cardio med tjocktröja på för att få svettas så mycket som möjligt. Har även druckit mycket vatten för att rensa kroppen. Blir även ett till cardio pass imorgonbitti för att svettas ut resten innan jag åker till skolan innan jag sätter mig på bussen mot pappa och körskolan! Himla taggad😀

Likes

Comments

Nöjen

Idag är det exakt ett år sedan jag flyttade in i min första egna lägenhet! Rätt spännande ändå.. har gått väldigt fort och nu bor jag i en annan tillsammans med min kärlek!

Igår spenderade jag och min lillasyster dagen på Sportys lekland här i Falun! Mysigt att vara iväg bara hon och jag. På kvällen åt vi pastasallad och såg på film. Blev lite chips, dip och popcorn också. Så himla mys att ha henne här💕

I eftermiddag när hon har åkt hem så drar jag till gymmet för ett HIITcardio pass samt en killer ab-workout!

Likes

Comments

Nöjen

Äntligen så får jag mysa med min lillasyster. Riktigt länge sedan jag träffade henne och nu har hon kommit hit till Falun och jag får ha henne här en hel helg. SÅ himla mysigt!

Ikväll blir det bara film-mys och tacos och imorgon blir det sportys lekland! Kvalitetstid💕

Likes

Comments

Likes

Comments

* Triceps, * Biceps

Bicepscurls med skivstång 21x3

Bicepscurls med hantlar 10x3

Bicepscurls med rep 10x3

Hammercurls med hantlar 10x3

Triceps drag med rep 8x4

Triceps drag med stång 10x3

Scullcrushers med hantel 10x3

Scullcruchers med skivstång 8x4

ABS
Aktiv 30 sec, vila 30 sec

Legraises
Legraises V-legs
Bicycle backlifts
Legraises spreaded legs
Mountain Climbers
V-ups
Bicycle crunch
Russian twists
Full v-ups
Crunshes
Heel touches
X2

Likes

Comments

​Jag säger det igen, denna människa är helt fantastisk på att beskriva saker. I denna video går hon igenom vad man ska äta, hur man ska träna osv beroende på vilken kroppstyp man är utifrån ett generellt perspektiv. Tycker verkligen att ni ska ta och se denna, lärde mig riktigt mycket!!

Likes

Comments

Spenderar morgonen i sängen innan jag drar vidare till skolan för ännu en dag med UF-arbete, dock endast halvdag, men det gäller att vara effektiv! För alla mina läsare som är veganer; ni kommer nog bli glada när vi går ut med om vad vårt UF ska göra..😉

Idag står det armar och abs på träningsschemat, men det tar jag efter skolan. Tänkte köra nu på morgonen, men känner att jag verkligen behöver ligga i sängen och göra ingenting ett tag!

Imorgon är det fredag och då kommer min lillasyster och hälsar på mig. Hon blir här hela helgen och det ska bli så mysigt.. saknar henne så himla mycket❤️

Likes

Comments

Nöjen

Idag har vi (aka jag och Alina) endast jobbat med vårt UF-företag. Riktigt spännande o jag är så taggad inför våran företagsresa.

Efter vårat arbete så åkte vi iväg och åt. Blev en vegansk kebabtallrik i Borlänge och det var riktigt gott. Ni som
Följt mig ett tag vet om vad jag har för problem med ätstörning och idag kunde jag äta denna måltid och riktigt njuta, ingen ångest varken efter maten eller nu och det är SÅ skönt!

Ska lägga mig och sova någon timme nu efter att jag tagit min medicin, senare drar jag iväg en sväng till gymmet för en backattack!

Likes

Comments