View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 47 readers

Likes

Comments

View tracker

Då var det slut på helg och måndag igen vilket faktiskt inte känns så jobbigt då jag endast har två skoldagar denna vecka! Imorgon åker jag till Stockholm för att tillbringa två nätter på hotell!

  • 52 readers

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Var ledig idag för skulle till sjukhuset och vi hade bara pysseldag så missade ingenting. Sen åkte jag till Tuna Park en stund och fick med mig lite smått och gott hem. Har precis duschat haft ansiktsmask, hårinpackning och bastat hur skönt som helst att bara få ta de lungt ibland. Blir en lugn kväll idag för sånna behövs ju oxå. Ska kanske beställa en vinterjacka nu sen sova.

Likes

Comments

Denna dagen har ändå gått rätt så fort, hade två lektioner och slutade 14:45 sen hämtade mamma & pappa upp mig och nu är vi påväg till stockholm för att kolla lite kläder osv. Bara två dagar nu innan lov, så skönt!!

Likes

Comments

Likes

Comments

​Igår kom jag hem efter två jätte bra dagar i Stockholm med Tuva. Vi var på JB och det var faktiskt jätte bra, vi sov kvar och sen shoppade vi lite dagen efter och jag fick med mig lite saker. Igår åkte jag direkt hem till Linn och sov där, ingen söndags ångest idag eftersom att jag börjar 12 imorogn(!!)

Likes

Comments

​Igår sov jag hos Simon och gjorde inte mycket alls, vi kollade idol och lite film bara! Började 12 idag vilket va skönt! Åkte sedan till Ikea och Erikslund med mamma och kom hem för en stund sedan! Känner mig inte på topp nu ikväll har ont i huvet ångest och vill bara gråta typ haha så lika bra att bara sova!

Likes

Comments

​Nu har skolan dragit igång inklusive alla rutiner vilket på sätt och vis känns skönt! Första veckan har nu gått och det är äntligen helg hehe!! 

Likes

Comments