Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Igår kom jag hem efter två jätte bra dagar i Stockholm med Tuva. Vi var på JB och det var faktiskt jätte bra, vi sov kvar och sen shoppade vi lite dagen efter och jag fick med mig lite saker. Igår åkte jag direkt hem till Linn och sov där, ingen söndags ångest idag eftersom att jag börjar 12 imorogn(!!)

Likes

Comments

​Igår sov jag hos Simon och gjorde inte mycket alls, vi kollade idol och lite film bara! Började 12 idag vilket va skönt! Åkte sedan till Ikea och Erikslund med mamma och kom hem för en stund sedan! Känner mig inte på topp nu ikväll har ont i huvet ångest och vill bara gråta typ haha så lika bra att bara sova!

Likes

Comments

​Nu har skolan dragit igång inklusive alla rutiner vilket på sätt och vis känns skönt! Första veckan har nu gått och det är äntligen helg hehe!! 

Likes

Comments

Igår va super kul! först var jag på fest hos min systers pojkväns föräldrar för att fira att min syster & hennes kille ska gifta sig så det va jätte mysigt, vi körde lite lekar åt god mat osv! Sen hämtade Tuvas pappa mig så körde han oss till stan till en annan fest för att "avsluta" sommarlovet så de va jätte kul, kom väll hem runt tre tror jag.

​Idag åkte jag och familjen och käkade på en resturang i Köping och de va jätte trevligt och gott! nu ligger jag i sängen och kollar lite på youtube, tänkte försöka sova snart.

Likes

Comments

Likes

Comments

De senaste två veckorna har jag hunnit med ganska mycket känns det som. Kom hem från Båstad den 31 agusti och dagen efter det åkte jag till gröna lund med tjejerna vilket var super trevligt, sen var det fest på tisdagen(inte en lyckad dock) sen firade jag min mamma och har vart med kompisar, spelat pain boll osv.

Sen har jag hunnit med att fixat nya fräscha naglar innan skolan börjar på måndag! Är super taggad men kan berätta mer om mitt gymnasieval i ett separat inlägg. Har även shoppat en del behövligheter till både garderoben och sminkbordet ;)

​Och i onsdags så var jag och farfar på vallen för att kolla på Eskilstuna United när dom mötte Atletico de Madrid och det blev 3-3 med en riktigt bra första halvlek och en något sämre andra halvlek, men det var mysigt! Sen igår kom holly hem till mig och sov hos mig och idag har jag inte gjort mycket alls men det är skönt de med! Imorgon blir det nog fest på kvällen! Hörs!

Likes

Comments

Likes

Comments