View tracker

Likes

Comments

kvällen har spenderats med min fina kusin,hennes mamma och min mamma, vi har lagat mat,pratat,badat och bara haft det allmänt mysigt. Nu ska vi bara kolla film och mysa!! Skönt ibland med kvalitetstid med nära och kära som man inte träffar så ofta, det är nästan då man uppskattar det som mest!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Första skolveckan för min del börjar gå mot sitt slut vilket verkligen känns bra då jag är super trött HELA tiden haha. Helgen kommer spenderas med min familj och kusiner vilket kommer bli super mysigt(längtar!!)

Likes

Comments

Har spenderat typ hela dagen med linn och vi har bara tagit det lugnt och haft de bra. Kvällen slutar dock mindre bra då allt dåligt bara sköljde över mig som en våg. Ska försöka ta tag i mitt liv och min hälsa men inte just ikväll, ikväll är en sån kväll jag bara vill ligga i mammas famn som ett litet barn igen. Säger godnatt nu och hoppas på en bättre morgondag.

Likes

Comments

Likes

Comments

är fortfarande sjuk och ligger bara och kollar serier hela dagarna. Tänkte lägga mig i badet och sen se en film med pappa tror jag då det bara e vi två hemma. Har kollat igenom gamla bilder från i somras och inser verkligen hur mycket jag saknar det!! Mår verkligen som bäst på sommaren!! Lägger två bilder från två jätte bra dagar i somras, gjorde inte något jätte speciellt men kommer ihåg att jag njöt av livet och var allmänt glad bara! hörs.

Likes

Comments

Livet går inte riktigt som jag vill just nu, känns som att jag har väldigt mycket otur och allt jag gör blir bara fel haha. Men det ordnar säkert upp sig snart hoppas jag.

Likes

Comments

Idag skulle skolan egentligen ha börjat men inte för min del då jag såklart blivit jätte sjuk, hur tråkigt som helst för va ändå lite taggad på att komma tillbaka till alla kompisar i skolan och även till rutinerna.

Likes

Comments