Har totalt kärat ner mig i denna ljuvliga klänning! Om jag inte misstar mig kanske jag bär denna på studentdagen. Underbar är den i vilket fall som helst!!

Likes

CommentsEfter att ha legat hemma hela dagen och spytt över livet då mitt huvud absolut inte samarbetar släpade mamma med mig till Freeport för att köpa material till studentkort.
Fick med mig ett par byxor som jag fyndade för 99(!) kronor och ett par skor från Scorett. Simpla att ha och glida runt i när sommaren kommer. Lite bättre humör blev jag allt på!

Likes

CommentsHallå fellas... Efter en krock med bilen ligger jag nu med hjärnskakning så vi får höras en annan dag!

Likes

CommentsBeställde precis hem detta underbara skal till telefonen i svart. Känner att jag kanske ska vara lite försiktig med min nya telefon så detta skal får pryda den fint. 299:- kostade det och jag beställde mitt från wakaku.

Likes

Comments

View tracker

Rostig som jag är glömde jag min jobbtröja hemma idag... Nåväl,huvudet kan inte alltid vara på topp. Speciellt inte när jag har en tung förkylning över mig.
Inte så mycket go här idag så har städat ihjäl mig, så om ni hittar smuts här är det ett under haha...
Jobbar till 18.00, sen hem och städa och plugga, Jesus vad det är mycket att göra....

Likes

CommentsLigger nu i sängen utslagen efter 10 timmar kurs. Är helt galet sugen på glass och choklad så ska nog pallra mig bort till Coop strax och köpa lite gotta.
Imorgon ska jag upp alldeles för tidigt för att ta mig till tandläkaren och sen jobba i Varberg. Jag kommer vara helt död..... Men det är värt det!
Om inte annat kanske jag ska försöka sova lite. This förkylning is killing me, japp japp.

Likes

CommentsAllt jag gör är att gå på kurser... Medicin dagen till ära och efter kursen ska jag direkt ner till Varberg och städa på jobbet. Skoj... Sen får vi väl se vad jag beger mig, Halmstad maybe. Lutar åt det!
Resten av veckan består utav jobb, jobb och jobb + lite mer kurser. Herrejisses! Helgens planer är inte planerade ännu...
Vi hörs lite senare. Får klunka mitt kaffe nu. Är. Så. Trött.

Likes

CommentsPå väg till Varberg nu för jobb. Kul!
Direkt efter jobbet är det stress delux då jag ska vara nere i Halmstad vid 7, där Filippa står med bilen och väntar på mig<33, slutar nämligen klockan 6 så ni anar stressen jag får handskas med. Men det löser la jag!
Ikväll blir det förkrök hos bästa Emil, sen vidare ut för att möta upp alla andra ute. Är så taggad på denna kvällen! Tror det kommer bli bäst faktiskt. Dock är jag ensam "Kungsbacka" tjej, men sån måste man vara också.
Ska köpa mig en kaffe på espresso house innan jag pallrar mig till jobbet för öppning. Mums!

Likes

Comments