​håller känslorna fast vid vattnet av drycken eller av maten och flykten är jag på riktigt är du sann är jag snäll är du varm?  Jag fyller på och öppnas upp för att kastat i hålet jag själv byggt inom mig. Där finns ingen botten vad är se under sanden ?

Likes

Comments

jag lever jag är glad , jag är ledsen jag är arg det är upp och ned, men främst så vill jag skriva av mig jag är trött på att sova trött på att vara vaken och skräcken lever i mig som fan. men den släpper och jag känner mig friare men mer låst, jag är bortom verkligheten men i den. jag lever och jag kämpar. än. släpper inte taget om  livet än jag kan och jag vill och jag vet jag är inte helt under vattnet utan mer ovanför och det är ju bra i det som är. jag saknar mina vänner, jag saknar min familj och jag längtar tills vi ses.. kärlek är vackert , gråta är känslor. och hopp finns alltid!  låt aldrig någon trycka ner dina känslor , känslor är till för att uttryckas annars hade ingen människa ägt dom.

Likes

Comments

"lycka är meningen med livet,hela målet och avsikten med vår mänskliga tillvaro"

var det nån som sa, det kan stämma. men hur hittar man lyckan. vad är lycka? och finns det någon som är lycklig?

och om det gör det, varför ge upp det? om målet med vår mänskliga tillvaro är att hitta lyckan. behåll den! kasta den inte. det känns som att man söker hela livet efter nånting lyckan,  vissa kanske finner den. men de som inte gör det? hur orkar dom? hur orkar jag? tänk om jag aldrig finner den. vad är då meningen med livet? hur orkar jag fortsätta och varför har jag fortsatt? för hoppet om att finna den där jävla lyckan såklart, för utan hopp eller tro om att det kommer bli bättre orkar väl ingen.. om hoppet är det sista som lämnar en människa så borde ju lyckan vara det första som uppstår i ens liv.  alltså när man föddes. men jag kan inte minnas hur jag kände då. vem kan det? känns som man är en slav. hela livet. när man var liten ville man bli stor och vuxen. när man är vuxen så vill man inte längre vara det. ger man upp livet så tar allt slut, ger upp hoppet. men är det så att döden är meningen med livet? så spelar det ju ingen roll. alla ska ju dö nån gång. men inte än. jag ska fortsätta leva.för det kan väl trots allt bara bli bättre? ingen vet. hejdå.


Likes

Comments

Jag håller på att falla sten hårt ner på botten , så känns det. jag känner mig nere kontrollen är liten just nu. jag håller på att tappa den. försöker krampaktigt hålla mina tankar i schack. så det inte blir till handling. men jag trodde faktiskt att det skulle vara lättare nu..  den här gången den här tiden. men känns som allting bara blir svårare..  för varje gång jag misslyckas, sjunker jag ett steg längre ner. och det sänker mig totalt. en gång till och jag kanske aldrig tar mig upp till ytan igen.  
Likes

Comments

det är nånting jag strävar efter men jag vet inte vad än, jag försöker och söker . men vet inte vart jag ska hitta det. hur ska man kunna hitta något så djupt gömt inom sig själv. jag har ju svaren, egentligen. men de är svårare att inse det än de är att veta. för vet man kan man ignorera så mycket. och det hjälper ju för stunden ja. men sen? det bottnar i ångest. allting. hur det än utrycker sig. paranoia. eller mani eller allmän stress, eller att du bryter ihop eller att man är jävligt förrvirrad på alla tankar , övertänker alla svaren och misstänker varje fråga. har det en baktanke? eller tar jag förgivet att det finns en baktanke till allting, jag hamnar i nått sorts underläge jag inte vill vara i men gränsen är snart nådd. jag har både tagit och gett .  pang pang. med tankarna för ikväll.

Likes

Comments