View tracker
View tracker
View tracker

Mitt absolut favorit kaffe just nu är det här! Kaffe med en hint av carobpulver från Renee voltaire och ett fluff på det♥
 
Hur gör man mitt lyxkaffe?
Du börjar med att ta en msk kokosolja, 1 tsk carobpulver och äggvita från ett ägg, mixa samman i en avlång kopp/glas. Häll sen ner nykokat kaffe och mixa till det igen, toppa av med sojamjölk och strö på lite mer carobpulver♥
 
Det låter inte så gott men alltså skummet blir ännu bättre än vad skummet är i en latte!
 
Söndagsmys♥

My favourit coffee right now is coffee with a splash of carob powder♥
 
To make the ultimate luxury coffee:
Mix 1 tbs coconut oil, 1 tsp carob powder and a eggwhite from 1 egg. Pour down the coffee into the mix and mix it again! Top it off with some soymilk and sprinkle more carob powder on to the coffee♥
 
Loveli cozy Sunday♥

Likes

Comments

Mitt absolut favorit kaffe just nu är det här! Kaffe med en hint av carobpulver från Renee voltaire och ett fluff på det♥
 
Hur gör man mitt lyxkaffe?
Du börjar med att ta en msk kokosolja, 1 tsk carobpulver och äggvita från ett ägg, mixa samman i en avlång kopp/glas. Häll sen ner nykokat kaffe och mixa till det igen, toppa av med sojamjölk och strö på lite mer carobpulver♥
 
Det låter inte så gott men alltså skummet blir ännu bättre än vad skummet är i en latte!
 
Söndagsmys♥

My favourit coffee right now is coffee with a splash of carob powder♥
 
To make the ultimate luxury coffee:
Mix 1 tbs coconut oil, 1 tsp carob powder and a eggwhite from 1 egg. Pour down the coffee into the mix and mix it again! Top it off with some soymilk and sprinkle more carob powder on to the coffee♥
 
Loveli cozy Sunday♥

Likes

Comments

Här har vi en rejäl brunch för att fira både kungen och valborg! Dessutom har vi våra kära Gislavedsbor på besök♥
 
♥Hembakat bröd, massor med marmelader och pålägg.
♥Ekologisk filmjölk med färska frukter samt musli.
Recept på bröden kommer att dyka upp så småningom, stay tuned!
 
Ha en helt underbar valborg mina kära vänner♥

Brunch for all you brunchlovers out there! In celebration for the king 70th birthday and the Swedish valborg♥
 
Happy valborg my loveli friends♥

Likes

Comments

Här har vi en rejäl brunch för att fira både kungen och valborg! Dessutom har vi våra kära Gislavedsbor på besök♥
 
♥Hembakat bröd, massor med marmelader och pålägg.
♥Ekologisk filmjölk med färska frukter samt musli.
Recept på bröden kommer att dyka upp så småningom, stay tuned!
 
Ha en helt underbar valborg mina kära vänner♥

Brunch for all you brunchlovers out there! In celebration for the king 70th birthday and the Swedish valborg♥
 
Happy valborg my loveli friends♥

Likes

Comments

Underbara cakepops!
 
5 gamla torra ekologiska choklad/mynta muffins (går bra med vilken sockerkaka skapelse som helst)
75 g ekologiskt smör
1 skvätt vatten
Lagom med vanlig mörk choklad
 
Mixa samman allt förutom den mörka chokladen, forma till runda små bollar och in i frysen! Smält sen chokladen och doppa dina cakepops i den. Jag har strösslat på med dröm smulor, sätt en snygg pinne/sugrör eller bara ha dom som dom är♥

Likes

Comments

80 g kokosolja
120 g mörk choklad
2 ägg plus 2 äggulor
1,5 dl rårörsocker/farinsocker
3 msk mosade hallon
2 tsk lakritspulver som även kan uteslutas
6 msk kokosmjöl
1 nypa salt
 
Hallontäcke
60 g kokosolja
60 g vit choklad
60 g hallon
20 g honung
 
Börja med att smälta kokosoljan, bryt sen ner chokladen och låt det smälta samman! Vispa äggen och sötningen vitt/poröst och släng sen ner chokladblandningen med resten av alla ingred. Häll upp i en oljad springform med ev lite kakao i, mest för att kakan ska lossna lätt. Skjuts in i ugn på 175° i ca 15-20 min beroende på hur hög kakan är. Smält sen samman hallontäcket (går bra att mosa frysta hallon direkt i kastrullen).
 
GUDOMLIGA!! Dom här kommer jag baka många gånger till♥ 

Likes

Comments

När vi var på vår vanliga veckotur på returhuset i Staffanstorp i Söndags så hittade jag den här läppsylen. Hur himla god och bra är inte den? Förresten hur fin är inte modellen! Söta lilla Mani.
 
EOS med blårbär/acai är ett ekologiskt läppbalsam fullpackat med antioxidantrik vitamin E, sheasmör och jojobaolja.
Fritt från petrolatum och parabener.
 
Jag kommer köpa mig ett lager nu till helgen igen♥

Likes

Comments

OH vilken ljuvlig middag! Min kära Mormor visade en sorts ätbart ogräs (ramslök) hemma hos dom förra våren, det växte verkligen ÖVERALLT! Iallafall så tipsade hon mig om att man kan göra en supergod pesto av "ogräset".
 
Receptet på min lilla Ramslök pesto♥
Ca 1 liter lätt pressade Ramslök blad
1 nypa persiljeblad (valfritt)
1,5 dl pinjenötter, mandel, valnötter eller solrosfrön går också bra
1-1,5 dl rapsolja eller annan olja
100 g parmesanost
Salt och peppar
 
Mixa samman nötterna och osten! Släng sen ner ramslöken samt persiljan, mixa på och häll över lite olja tills ni får den önskade konsistenten. Släng i kryddorna och förvara sen peston i en burk eller använd direkt till en pastarätt som jag gjorde♥
 
Ut nu med er i skogen och plocka lite ramslök!

Likes

Comments