Header

Tanketirsdag

På de kjipeste dagene føler jeg meg allment nede. Sliter med lite energi, ingen motivasjon til å gjøre noe, og alt jeg vil er å sove i 40+ timer. Og jeg tror neppe at jeg er alene om det. Da er det så viktig å finne noe eller noen som inspirerer deg. Også må du stille deg spørsmålet hvorfor, og huske på målet ditt. For eksempel, hvorfor vil jeg sette meg ned å øve flere timer på piano? Jo, derfor at jeg vil lære meg en ny sang, vedlikeholde de gamle jeg kan, og rett og slett utvikle meg og bli en enda bedre pianospiller.

Jeg har en frykt. En frykt for og mislykkes. Tenk om jeg ikke klarer målet mitt? Men vet du hva, det er helt lov til å feile. Alle gjør det. Det er menneskelig. Man går sin egen vei, men iblant går man feil. Man havner på et sidespor og er litt vilse. Men på en eller annen måte så ordner det seg, og du kommer tilbake på den "riktige" veien. Og kanskje det ikke er den samme veien som før du gikk deg bort, men den veien det førte til er kanskje det riktige for veien videre. Det er likefullt din vei. Og ingen veier er like. Alle har hver sin unike bagasje - på godt og vondt. Og min drøm er ikke nødvendigvis din drøm. Og det er greit. Men da er det viktig at vi er flinke til å akseptere hverandres drømmer, og heie på hverandre, istedenfor å trekke hverandre ned. For hva hjelper det?

Ingen ting kommer gratis. Livet er overhodet ingen dans på roser - i hvert fall ikke til en hver tid. Man er nødt til å kjempe med nebb og klør for å nå dit man vil. Men på veien kan man ha delmål, og ta hjelp av hverandre. Jeg heier på dere alle - DU kommer til å klare alt du vil! Bare tro på deg selv. Jeg vet at det er lettere sagt enn gjort, men uten troa er det vanskelig å komme noen vei. Husk at din vei er unik, og den er så verdt å gå! Ikke gi opp. For du er bra, og jeg vet at du klarer det du vil

// Hvilken vei skal man velge? Man vet aldri på forhånd hvilken som er best. Man må bare ta en sjanse //

-

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Personlig

I dag har jeg tatt søndag på alvor og bare latet meg i sengen i hele dag, med unntak av en liten tur på butta med mams. I går derimot var kroppen min litt mer i gang. Legg merke til litt. Besøket mitt, R, og jeg bestemte oss for å endelig stå opp ved 14-tiden, og disket opp med pannekaker til frokost - så godt!

Tiden gikk og etterhvert begynte vi å gjøre oss klare for byen. Klokken 18:00 forlot vi huset og gikk til byen. Nøyaktig to timer og elleve minutter senere var vi framme.

// Outfit of the night - viser dere fler bilder av antrekket i morgen //

// Kan ikke klage på utsikten //

Så kom det store spørsmålet; hvor skal vi spise? R spurte om vi ikke skulle spise indisk. Jeg sa jo, det er en stund siden sist jeg har spist indisk, så vi kan godt spise det. Så gikk vi cirka to meter og tror dere ikke at vi da sto vi rett utenfor en indisk restaurant. Meant to be? I think so. Det var en veldig koselig restaurant - stemningsfullt, god mat og artig personal! India Palace Karlstad kan anbefales med andre ord.

// Så fint og koselig der! //

Vi ble sittende der å skravle i over tre timer om alt mellom himmel og jord - bokstavelig talt - før vi til slutt ruslet bort til en av byens nattklubber. Det var fri entré fram til kl. 00:00. Vi sto i kø fra og med 23:15, og tror dere vi kom inn før midnatt? Og nei da, og da skulle de ha 130 kroner for inngang. Ikke pokkern, så vi snudde og gikk til Burger King. Der tok jeg en cola, også satt vi der i drøye 50 minutter og ventet på bussen vår hjem. Klokken 01:30 ramlet vi inn døra hjemme, og begge to sovnet så fort våre hoder traff puta. Men da hadde vi tross alt vært ute i sju og en halv time.

// Mitt fine selskap for kvelden som aldri vil være med på bilder //

For en utrolig hyggelig kveld! Det er så viktig å pleie de vennskapene man har, og det fikk definitivt R og jeg gjort i går. Han dro for et par timer siden, og nå er jeg igjen alene. Jeg tenker at pus får erstatte R i natt, hehe.

Håper dere alle har hatt en minst like fantastisk helg som det jeg har hatt! Nå lades det opp til en ny uke. Er dere klare for mandag i morgen? Det er ikke jeg! Men skolen kaller.... Nyt kvelden videre, så ses vi i den nye uken

-

Likes

Comments

Personlig, Tips & Inspirasjon

God morgen, du deilige lørdag!

Den første skoleuken etter ferien er over, og jeg er allerede død. Men det er vel bare å kjempe seg gjennom det siste lille som er igjen med nebb og klør - bare 145 dager til studenten, woho. Det er uansett godt med helg. I går kveld fikk jeg besøk av en av mine gode venner fra Norge. ,Besøket ligger for øyeblikket ved siden av meg og sover, og da benytter jeg anledningen til å gjøre litt bloggjobb, hehe. Planen for dagen er å spise en bedre frokost etterhvert, slappe av litt, gå en tur inn til byen (en tur på to timer), spise middag og kanskje til og med gå ut i kveld - vi får se hva dagen bringer.

Jeg tenkte å starte dagen med og vise dere litt eye candy - elsker å scrolle meg gjennom weheartit og tumblr.

Det hadde ikke vært feil med pannekaker og nutella og en stor kopp kaffe latte. Men aller først skal jeg fortsette å late meg litt til i sengen og kose meg med å lese blogger mens gamle slagere spilles i øret. Åh, du deilige lørdag - som jeg elsker deg! Måtte dere alle få en fantastisk lørdag, så snakkes vi igjen om litt

-

Likes

Comments

Personlig, Oda´s lister

I en av timene på skolen i dag snakket vi om forbilder, hvem man ser opp til og hva som du anser er å være et bra forbildet. Det fikk meg til å tenke på hvem jeg ser opp til. Jeg syns det er fint å ha en eller flere klipper som man kan inspireres og motiveres av. Derfor tenkte jeg å hylle de menneskene jeg ser opp til og er glade for å ha eller har hatt i mitt liv.

Besta: Når jeg tenker på besta, så tenker jeg på en sterk og klok kvinne som vet svaret på alt. Min mormor har lært meg mye i livet, og en av de viktigste tingene jeg har lært av henne er å kaste alle kortene på bordet med en gang. Har man sagt eller gjort noe dumt, så vær ærlig å si ting som det er. I en hver situasjon som jeg kommer oppi, liten som stor, så har jeg alltid det med meg i bakhodet - bare si det som det er. Man må kanskje svelge en klump eller to der og da, men det er så mye bedre for alle om sannheten kommer fram med en gang. Sannheten kommer alltid fram, men iblant kan det ta litt lengre tid, nettopp på grunn av at visse skal gå rundt ballen og dikte opp en hel haug av usanne historier.

Besta har vært min viktigste støtte gjennom hele mitt liv - i både gode og mindre gode tider. Hun er lett å prate med, og vi har hatt mange gode diskusjoner. Besta er også en helt fantastisk rådgiver, og er det noe jeg er usikker på eller trenger hjelp med, det være seg skole, familie, vennskap og andre relasjoner eller bare livet generelt, så er hun den første jeg går til. Alltid. Alle som kjenner besta er enormt heldige. Jeg er heldig og ikke minst veldig takknemlig for at jeg nettopp hun er min mormor. Uten deg er jeg ikke hel. Du ser meg. Du hører meg. Du har lært meg gode verdier. Du har utfordret meg til å tenke og reflektere selv. Du har lært meg å sette punktum og stryke småord i oppgaver. Og hver dag lærer du meg å takle livet på den beste måten. Takk besta for alt du har lært meg, og for at du er du.

Bestefar: Min morfar vil jeg beskrive som den gode bamsen, akkurat slik en morfar skal være. Han gir de beste klemmene, og i øyeblikketUnder min oppvekst har han tatt meg på fanget, sunget nattasang, tullet og danset med meg. Han har kjørt meg på utallige pianotimer og dansetimer og stilt opp på hver eneste forestilling. Bestefar er alltid på glatt humør, og et av hans motto er: "Det finns ikke problemer, bare løsninger". Han er en som aldri gir opp, og det har inspirert meg til å aldri slutte og kjempe for noe jeg vil eller ønsker. Det er så lett å si "ikke gi opp"; men bestefar sier det ikke - han viser det. I alt han gjør og prøver på viser at han nettopp ikke gir opp. Mange ting i livet er kjedelig; som å vente på bussen, støvsuge, pugge til en prøve eller rydde. Bestefar sa alltid at kjedelig eksisterer ikke. Jeg husker da jeg var liten at jeg nesten ble litt irritert da han sa det. Det er klart at kjedelig eksisterer. Men jo eldre jeg blir og tenker over det, så er det sant i det han sier. Alt blir som man gjør det til og hvilken innstilling du har.

Sammen har besta og bestefar vært de to flotteste menneskene jeg vet om på denne jord. I 2014/2015 åpnet de hjemme sitt for meg på heltid. Det var på mange måter et av mine jævligste år, uten å gå dypere inn på det, men det var på mange måter et av de fineste årene også. Det å spise frokost i ro og fred med besta. Eller å danse tango i stua med bestefar på kvelden. Jeg elsker dere himmelhøyt, begge to!

Min bestevenninne: Vi møttes for aller første gang i 2010 hos vår pianolærer, da vi skulle spille firhendig sammen. To år senere byttet jeg skole, og hun viste seg gå i nettopp den klassen. Jeg husker fortsatt da jeg kom inn i klasserommet og skulle presentere meg selv. Hun snudde seg bakover, vi fikk øyekontakt og begynte å hyle. Jeg løp mot henne og klemte henne som aldri før. Tror begge var like sjokkerte, haha. Siden da har vennskapet vokst og båndet blir tettere og tettere for hver dag som går. I dag er jeg så heldig å få kalle henne for min bestevenninne. Vi står sammen i tykt og tynt.

Når jeg tenker på deg, så vil jeg beskrive deg som en gledesspreder som er full av energi og med et hjerte av gull. Du er omtenksom, sosial, disiplinert og kjærlighetsfull. For et par år siden ble du kronisk syk, men likevel har du kommet deg gjennom (snart) hele VGS - og det med gode karakterer. Sykdommen hindrer deg kanskje i mye, men din enorme styrke har kommet fram. Jeg er faktisk ordløs. Jeg er så ufattelig stolt av deg, for alt du er. Du er en så fornuftig kvinne med mange tanker og refleksjoner, og det er en glede å diskutere om livets alle sider med deg. Du motiverer meg og inspirerer meg til og hver dag bli et bedre mennesket. Jeg gleder meg til å gå gjennom livets faser med deg - livet føles mindre skummelt ut når jeg har deg ved min side. Jeg kjenner på en takknemlighet for deg, og min kjærlighet er uendelig for deg!

Mamma: Min mor er den sterkeste personen jeg kjenner. Hun har virkelig fått kjenne på store stormer gjennom livets gang - det gjør meg trist, for du fortjener kun det beste. Du fortjener lykke og kjærlighet. Du jobber steinhardt med butikken din, Mamsen&Mini - ikke bare hver dag, men døgnet rundt. Det er fantastisk å se det pågangsmotet, den viljekraften og tålmodigheten du har. Som far, som datter. Du gir ikke opp. Det som kanskje inspirerer meg mest av alt ved deg, er at selv i de verste stormer så mister du ikke troen. Du fortsetter å gå, og det skal du ha stående applaus for. Du er mor til tre barn. Det finns ingen fasit på hva som er en bra og riktig oppvekst, men jeg vil si at du har oppdratt meg veldig bra, og gjør en fantastisk jobb med gutta. Du viser oss hva betingelsesløs kjærlighet er - hver eneste dag! Jeg er sikker på at jeg snakker for alle oss tre, når jeg sier at vi elsker deg over alt på jord! Det er så kult at du vil oppleve mer av verden sammen med meg, og det får du såklart. Sveits med deg var fantastiskt, og jeg gleder meg til mange flere reiser, bare du og jeg. Verdens beste mamma!

Jeg vil også si en stor takk til:

Min kjære kusine - du er som en søster for meg. Vi er oppvokst sammen, har massevis med minner sammen, og jeg gleder meg stort til å dra på nye eventyr med deg i framtiden. Vi har hatt vår trøblete tid, men jeg er så ufattelig glad for at vi fant tilbake til hverandre!

Pappa: Du har aldri vært bitter, selv ikke etter din ulykke. Det er stort, og jeg vet ikke om jeg hadde taklet det på en så bra måte som du gjør.

Min tidligere norsklærer og min tidligere naturfagslærer: To fantastiske lærere og individer som blant annet lærte meg å ha hodet og hjertet på rett plass - dere vil aldri bli glemt!

Dette er bare noen få mennesker som har beriket og beriker livet mitt med glede, gode verdier, fornuftige råd, og mye mer, men fremfor alt; kjærlighet. Aldri slutt og vær som dere er. Jeg er enormt takknemlig for og glad i dere alle sammen

Likes

Comments

Tanketirsdag

Et av mine ønsker for bloggen i 2018 er å bli enda mer personlig. Jeg vil dele mer av meg selv med dere på både godt og vondt. Vi vet alle at livet viser seg ikke alltid fra sin beste side. Jeg ønsker å vise dere den mindre "perfekte" siden av livet, og dele mer tanker og meninger med dere framover. Jeg kommer derfor til å publisere et innlegg med et dypere innhold hver tirsdag - rett og slett en tanketirsdag. Det tror jeg kan bli superspennende, og jeg gleder meg til å høre deres meninger og tanker om ulike temaer også! Vi er (heldigvis) ikke like, og det er det som gjør oss mennesker så spennende. .

Er det et spesielt tema dere vil jeg skal ta opp i "Tanketirsdag", så skrik ut i kommentarfeltet! Jeg kickstarter det hele om nøyaktig en uke. Håper dere er like gira som meg!

Likes

Comments

Shopping, Outfits

Min hjerne fungerer slik at så fort julen er over og det nye året er feiret inn, da er lov til å tenke på vår. Da jeg var i Hamburg fant jeg meg et par nye ting som passer perfekt inn i garderoben for den kommende sesongen - nettopp vår:

Jeg falt pladask for denne genseren i en deilig sennepsgul farge.

En ny vårjakke var sårt trengt, da jeg har hatt min gamle over flere sesonger. Denne jakken er i en fantastisk fin grønnfarge, er tynn og behagelig i stoffet, og jeg tenker den blir perfekt å bruke fra og med i april. Åh, jeg kjenner vårfølelsen krible i kroppen allerede nå.

Noen nye vårsko trenger jeg også til kommende sesong, da de jeg hadde ifjor ble slitt ut etter en lang sommer. Jeg er så fornøyd med disse skoene - mine første Adidas ever! De var på salg, og kostet meg bare 500kr i en sportsbutikk..

// Complete Outfit: Genser - H&M, Bukse - NLY Trend, Jakke - H&M, Sko - Adidas //

// Attitude is attitude, whether you're a West Coast gangster or East Coast gangster, you know? //

You like?

Håper dere har det fint, mine egne små gangsters, hehe. Nyt fredagskvelden - god helg!

Likes

Comments

Oda´s lister, Nyttår

Mange ser et nytt år som en ny start, og med det følger både gamle og nye mål. Jeg elsker lister, og er derfor nødt til å sette opp en liste med nyttårsforsetter hvert år. Og i år er intet unntak. Dette er en liste over både nyttårsforsetter, mål og ønsker for 2018 - here we go:

🌟 Drikke mer vann. Jeg er helt elendig på å drikke rikelig med vann. Det går helst i Pepsi Max eller ikke noe drikke i det hele tatt, og det er jo ikke godt for kroppen på noen som helst måte.

🌟 Gå tre turer på minst en halvtime hver uke. Jeg er også like elendig på å bevege meg og holde meg i god fysisk form. Jeg foretrekker heller å ligge på sofa´n foran Netflix, og gjerne med en pose potetgull å knaske på. Men helsa holder ikke lenge med en slik livsstil, så jeg er nødt til å ta noen grep.

🌟 Besøke minst et nytt land og/eller by. Jeg er en meget reiseglad person, og har vel egentlig alltid vært det. Så langt har jeg besøkt 15 land, om man regner med Vatikanstaten, San Marino og Monaco. Forhåpentligvis kan jeg krysse av enda fler land på listen mot årets slutt.

// Basel november 2017 - min første gang i Sveits //

🌟 Ta lappen. Nå er ikke jeg spesielt kristen, men Herre Jesus og Maria - det har tatt så lang tid, og jeg er enda ikke ferdig. Men i løpet av 2018 SKAL jeg ta det forbanna førerkortet. Det skal jeg bare klare.

🌟 Bli flinkere til å planlegge og strukturere hverdagen min. Som sagt så elsker jeg planer og lister, men er veldig dårlig på å både lage de og følge de. Skjerpings Oda! Spesielt det neste halvåret blir hektisk - fem måneder igjen av VGS, jobb, blogg og førerkort. Ved siden av det blir det nok også et par Oslo-turer, kjenner jeg meg selv rett, også skal jeg ha tid til å slappe av, pleie meg selv og ha tid til annet gøy. Men det er bare 24 timer i døgnet, og skal jeg få den kabalen til å gå opp er jeg avhengig av en god og skikkelig planlegging.

🌟 Lese flere bøker. Jeg har fått bøker inn med morsmelken, da min mor er tidligere bibliotekar. Men etter de sosiale mediers inntog, har det blitt mer Instagram og mindre lesing. Så i år vil jeg bli flinkere til å legge fra meg telefonen på kvelden og bytte den ut med en god bok på sengekanten.

🌟 Oppleve minst en konsert med Oesch´s die Dritten. Her kommer særingen igjen, hehe. Men etter å ha sett de live for første gangen i november 2017 ble jeg stormforelsket på nytt, og heretter må jeg se de minst en gang hvert år helt til de legger opp. De er så bra!

🌟 Jobbe mer og bedre med bloggen. For meg, som sikkert for mange andre også, så startet denne bloggen som en hobby og som en digital dagbok for min egen del. Men jeg har veldig lyst til og utvikles! Jeg gleder meg til å fortsette på min bloggreise, og jeg håper selvfølgelig at dere vil henge med.

🌟 Ta studenten. Dette er på en måte selvfølge, for såklart skal man fullføre videregående. Nå passer ikke skole for absolutt alle, og jeg kjenner flere som har droppet ut. Men personlig føles det tryggere og iallfall ha VGS i ryggen. Jeg er både skikkelig demotivert og skikkelig motivert for det kommende halvåret. De fem månedene kjennes veldig lange ut, men jeg er så gira på å bli ferdig!

🌟 Pleie relasjoner og vennskap. Jeg vil fortsette å pleie mine gode relasjoner og vennskap. Det er de som betyr aller mest for meg, og jeg hadde overhodet ikke vært der jeg er i dag uten dem. Jeg har en helt fantastisk blomsterbukett med de fineste og beste vennene en kan tenke seg, og jeg gleder meg stort til å skape enda flere minner sammen med de jeg elsker mest!

Det ble da en ok lang liste dette, så blir det jo spennende å se hvor mange jag faktisk kan krysse av når dette året er omme. Har dere noen nyttårsforsetter - i så fall hvilke? Del de gjerne med meg, så kan vi pushe og heie på hverandre!

Likes

Comments

Reise

Hei fra baksetet! Vi er på vei hjem og er nok ikke hjemme før langt over midnatt. Men jeg sover, hører på podcast, og sover enda litt til, så det går greit.

Dagen i dag begynte med digg hotellfrokost - sikkert den siste på lenge. Så her var det bare å kaste innpå alt man fikk plass til i magen.

// En stykk god frokost, og en stykk jente som ikke vil dra //

// Fin og blå himmel i dag - nesten som en deilig vårdag i april //

Før vi vendte snuten hjemover var vi innom Alstertal-Einkaufszentrum, da det bare lå et steinkast fra hotellet. Det er et av de største kjøpesentrene i Nord-Tyskland. Vi ble gående der i flere timer, og jaggu fant jeg et par ting jeg likte. Jeg som ikke hadde tenkt til å shoppe noe på denne turen. Men det er bittelitt vanskelig å motstå når butikkene har så mye fint.

// De hadde julepyntet så fint! //

// Det ble en pose fra H&M og en pose fra en sportsbutikk - husker ikke helt hva den heter i farta //

Besøket der ble avsluttet på en helt fantastisk iscafé. Jeg bestilte en type karamellis med brente mandler og et glass prosecco. Jada, er det siste dag, så er det siste dag. Generelt drikker jeg veldig lite alkohol hjemme, så de par glassene jeg drikker når jeg er på reise nyter jeg med god samvittighet.

// Bananspliten var det mamma som bestilte //

// Hvor godt ser ikke dette her ut? Jeg kan bekrefte at det var minst like godt som det ser ut! //

Nei, for noen fine nyttårsdager jeg har hatt! Tyskland er fantastisk, og jeg begynner å bli ganske så bereist i landet. Tyskland høres kanskje ikke ut som det morsomste landet, men etter å ha vært der x antall ganger selv kan jeg love at det har mye bra å by på!

Auf Wiedersehen, Deutschland! På gjensyn

Likes

Comments

Reise

Happy første lillelørdag i 2018! Har dere kommet dere vel inn i det nye året? Det har jeg, og andre nyttårsdag ble brukt i hjertet av Hamburg. Vi tuslet rundt omkring i de lange gatene, tok bilder som de turistene vi er, tittet i butikker og spiste deilig og mat og dessert. Nå kjenner jeg at året er godt i gang, og det skal nesten bli godt å komme hjem til rutiner. Dere vet hva de sier? Borte bra, men hjemme best. Det er noe sant i det altså. Jeg koser meg sånn på tur, men ingenting er som å komme hjem til egen seng og litt orden på dagene.

// Vakre Hamburg //

// Jeg fant en fin stol i en av butikkene, og i kjent Oda-stil var jeg nødt til å ha et bilde med meg selv sittende i den. Og ja, jeg er fullt klar over at jeg har hull i buksa, men jeg liker den så godt at det hindrer ikke meg med å fortsette og bruke den //

// På Alsterhaus hadde de satt opp en "Selfie Station", og så klart måtte jeg posere med den. Jeg er vel noe som kan kalles en Selfie Queen, hehe //

// Shopping, shopping, shoppiiing. Men ikke på Chanel da, det har jeg dessverre ikke råd til //

/ Dagens måltid: Spaghetti Bolognese (for jeg spiser ikke noe annet når jeg er på reise) og banan milkshake til dessert /

// City girl //

// Outfit: Genser - Pull&Bear, Bukse - Zara, Jakke - Spotlight Fashion, veske - Vero Moda, sko - Gabor //

Hamburg er sentrert rundt elven Alster, er Tysklands nest største by og blant verdens 20 største havnebyer.

Etter godt og vel sju timer ute var det deilig å komme tilbake på hotellrommet, og der var det full avslappning som gjaldt. Vi spilte også litt monopol, og jeg kom på en tredje plass. Jeg er åpenbart ikke den beste spilleren i familien. Kvelden ble avsluttet nede i loungen med en drink med mams. Perfekt siste kveld!

Men nå er jeg altså klar for å ta skikkelig fatt på 2018. Dette året skal jeg bli rå på å planlegge, og jeg skal oppleve minst like mye som jeg gjorde ifjor. Jeg gleder meg, og er så spent på hva 2018 kommer til å gi meg!

Vi snakkes når jeg er hjemme i Sverige igjen - ikke like spennende som Hamburg, men så er det jo hverdager det er flest av. Det gjelder å gjøre det beste ut av det! Ønsker dere en strålende dag ♥ klem i fleng

Likes

Comments

Reise, Nyttår

Ny bok, første kapittel, side en. Godt nytt år, fine lesere! Vi er nå offisielt i 2018 og har vært det i snart ett døgn allerede? Shit, så fort tiden går. Jeg syns 2017 gikk fort, men jeg har på følelsen av at 2018 kommer til å gå enda fortere.

Jeg håper dere hadde en fantastisk kveld i går! Selv feiret jeg nyttår for første gang i utlandet, nærmere bestemt Hamburg. Og her var det fest - det var helt rått å få oppleve det! Men la oss ta dagen fra start. Det begynte med en lat morgen, før vi steg opp fra sengen og spiste en digg hotellfrokost. Etter at magen ble god og mett, og etter litt mer avslappning på rommet, bestemte vi oss for å gå og bade. Det er det lenge siden jeg har gjort, og jeg hadde helt glemt hvor gøy det egentlig er.

Etter noen timer i vannet var det tid for å begynne og fikse sminken. Jeg er sikker på at jeg sto godt og vel en time på badet, og sminken ble da helt ok. For å være ærlig er jeg ganske elendig på sminke, men det så greit ut fra avstand i hvert fall, og det er vel det viktigste? Hehe.

// Gårdagens kjole - se fler bilder av mitt nyttårsantrekk HER //

Så ruslet vi ned til loungen, og spiste litt snack servert av noen av hotellets flinke kokker. Lett og god mat som også gjør plass for litt dessert. Perfekt!

Vi ble sittende der å hygge i hverandres selskap i et par timer - skravlet, drakk et par glass vin og spiste x antall pannacottaer med vaniljesaus. Den var så vanvittig god!

// Skål //

Så gikk vi til rommet igjen, slappet av og bare tok det helt rolig, før det var klart for nyttårsfest og nedtelling til nytt år. Det var DJ, ballonger, mer vin og masse artige partyeffekter.

// Mams og jeg //

Resten av kvelden var det mer musikk og dans på dansegulvet. Men DJ-en spilte bare tysk disco-musikk eller ren techno-musikk, og jeg har ikke hørt noe av det. Da bestemte mamma og jeg oss for å gå til baren istedenfor. Vi bestilte hver vår drink og satt der og sippet og delte nyttårsforsetter med hverandre til midt på natten.

Da klokken nærmet seg 02:00 begynte vi begge å bli så trøtte at vi kunne sovnet der vi satt. Pensjonister sa du? I aller høyeste grad, haha. Vi sov til langt på formiddagen i dag, og frokosten ble ikke inntatt før klokken var over 12:00. Men er det ikke sånn det skal være da, første nyttårsdag? Jeg vil bare tillegge at frokosten varte til klokken 14:00 i dag.

Et glass prosecco holdt min frokost med god selskap i dag. Jeg mener, er det en dag du får lov til å drikke vin til frokost, så er det nettopp på første nyttårsdag.

// Fine mamma - les bloggen hennes HER //

Bortsett fra å drikke vin til frokost, så har mamma og jeg hatt photoshoot i dag, spilt monopol og hvert ute og spist middag med familien. Hvis ikke dette blir et bra år, så vet ikke jeg. Men en ting er sikkert, og det er at 2018 har startet på en helt fantastisk bra måte! Så heldig jeg er som får oppleve så mye forskjellig. Livet er skikkelig kult, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Til neste år blir jeg allerede 20, say what?? Det gjelder å leve i nuet, og sette pris på det du har her og nå!

Akkurat nå sitter mamma og jeg nede i loungen med hver vår drink - igjen - og blogger på hver vår kant. Jeg har veldig lyst til å ta bloggen til nye høyder i år, så det er bare å følge med - jeg har mye gøy på lur!

Helt til sist vil jeg takke hver og en av dere for en fantastisk høst 2017. Tusen takk for at dere klikker dere inn her hver dag og leser og kommenterer. Jeg setter så ufattelig stor pris på dere, og jeg gleder meg enormt til å ta dere med på et eventyr i 2018. Jeg blogger minst like mye for dere, som jeg gjør for min egen del. Håper dere fikk en bra inngang på det nye året, også vil jeg ønske dere alt godt for dette år - måtte det behandle dere godt! Dere er best, og jeg er såå glad i dere ♥ Nyt kvelden, rockeboller

GODT NYTT ÅR!

Likes

Comments