Header

Oda´s lister

Høsten er her for fullt, det er det ingen tvil om! Det blir bare kaldere og kaldere, og mørkere og mørkere. Jeg elsker det, og høsten er definitivt min favorittårstid! 🍁 Derfor tenkte jeg å publisere en "Fall tag" under her, der dere kan bli enda litt bedre kjent med meg. Svar gjerne på noen av de samme spørsmålene i kommentarfeltet! Det er jo så gøy å bli litt bedre kjent med dere også 💚 Here we go!

__________________________________________________________________________________________

Favoritthøstplagg? Det må bli en oversized sweater og kosesokker

Favorittaccessoar? Mitt mørkegråe skjerf, det er så stort og deilig! Fun fact: Skjerfet kjøpte jeg i julegave til meg selv fra meg selv 🙈

Hva er det beste med høsten? Det beste med høsten er at man ikke trenger å ha dårlig samvittighet for å sitte inne hele dagen å se på Netflix. Jeg elsker også alle høstfarger, og at det blir fortere mørkt ute på kveldene. Jeg syns det er så koselig!

Hva er det verste med høsten? Det verste med høsten er at det blir kaldere, og det er fort gjort å lengte etter varmere dager. En annen ting er at det definitivt blir vanskeligere å stå opp morgenen. Man vil jo bare ligge under dyna og nyte en rolig høstmorgen, men neida. Er det skole, så er det skole.

Beste drikke om høsten? TE! Helst vanilje-te, og gjerne med en dæsj melk og en teskje sukker.

Topp 5 sanger om høsten? 1. Budapest - George Ezra 2. Grow up - Olly Murs 3. Perfect places - Lorde 4. Reminding me - Shawn Hook ft. Vanessa Hudgens 5. Simple as this - Jake Bugg

Skal du reise bort denne høsten? Ja, det skal jeg, og jeg gleder meg sånn! Hvor jeg skal avslører jeg ikke enda, så dere får bare følge med!

Hva gjør du helst en regnværsdag? Sitter under ett pledd på sofa´n og ser enten en god film på vanlig DVD eller en serie på Netflix. Gjerne i selskap av litt sjokolade, popcorn og en god kopp te.

// Bilde lånt fra weheartit //

Favoritt høstrett? Suppe av alle slag. Favoritten er blomkålsuppe! Fårikål ligger også høyt på listen.

Favorittfarge om høsten? Vinrød og oransje

Hvilken serie ser du på denne høsten? Prison Break, men er straks ferdig med den, så da fortsetter jeg på PLL. Men er forøvrig snart ferdig med det også, snufs snufs. Etter det vurderer jeg sterkt å begynne på Game of Thrones, for det er en serie mange snakker varmt om.

__________________________________________________________________________________________

Hva er din favorittårstid? Tell me! Ønsker dere en fortsatt fin fredagskveld, mine fine skal jeg krype under ett pledd, hente frem litt deilig sjokolade fra Freia og klikke play på Netflix. Smask 💋

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Personlig

God kveld, kjære blogglesere!

I dag har jeg vært ei litta tur i Stockholm, fordi mamma og jeg skulle fikse pass på den Norske ambassaden. Jeg skal nemlig ut å reise ikke bare én, men to ganger denne høsten, og da er det liksom litt greit å ha pass.. Det var veldig smidig, og gikk på i underkant av 25 min for begge to. Da det var klart, satte vi oss ned på Mr. Cake for lunsj. De åpnet portene 8. september i år, og drives av to av Sveriges mest kjente konditorer. Det smakte veldig godt, og kan anbefales om du befinner deg i Stockholm!

// Digg lunsj til venstre og en veldig fin mamma til høyre //

Deretter tuslet vi litt rundt i vakre Stockholm by, før vi vendte snuten hjemover mot Karlstad.

// Vi måtte såklart ta en tur innom NK også - på bildet smilende glad i rulletrappa //

Nå er jeg vel hjemme igjen, og skal bare nyte en rolig kveld. I morgen er det skole, og da gjelder det å være opplagt og uthvilt. Hva er deres planer for kvelden? Håper dere har hatt en like fin dag som det jeg har hatt!

Klem i fleng

Likes

Comments

Contains affiliate links Tips & Inspirasjon

SØNDAG! Åh, du herlige søndag. Denne dagen har vært en slik dag som søndager skal være. Jeg har ligget i sengen helt til nå, knapt stått opp for å spise, og bare chillet, sett på Netflix og vindusshoppet litt på det store internett. Enn så lenge står fortsatt pengene trygt på konto, men hvem vet om jeg kommer til å falle for fristelsen senere. Bare se på alt det fine under her! Så mange fine farger som passer perfekt til høsten!

1. Superfin genser i en utrolig fin rød farge! Den finner du HER. 2. Råstilig sekk HER. 3. Fantastisk lue i snill gråfarge HER. 4. Er ikke denne gule genseren den kuleste denne høsten, så vet ikke jeg! Den kan du kjøpe HER. 5. Nydelig skjerf i en nydelig burgunderfarge, HER. 6. Denne grønne jakken er en av mine absolutte favoritter. Mon tro om ikke jeg må klikke den hjem. Om du også liker den like godt som jeg, kan du bestille hjem den HER. 7. Høsten er virkelig tiden for å kose seg, og hva passer vel da bedre enn å kose seg under ett pledd med film og popkorn i denne superdeilige kosedressen i lekker farge? Du finner den HER. 8. Superlekker veske HER. 9. Denne hvite, deilige buksa ser så digg ut! Også en av mine absolutte favoritter. Den kan klikkes hjem her: NLY Trend . 10. Se på de lekre skoene i burgunder som roper HØST! Finnes HER.

11. Samme bukse som nr. 9, men i en annen nydelig farge. Finnes her: NLY Trend . 12. Kult deksel i ulike spreke farger. Kan bestilles HER. 13. Jeg har ikke ord. Finere jumpsuit finnes ikke enn denne! Den ser superdeilig og god ut, og se på den fine grønnfargen. Definitivt en Odis-favoritt! Den kan du kjøpe HER. 14. Nok et stilig deksel, i en råkul gulfarge - perfekt til høsten! Finnes HER. 15. Denne sorte slengbuksa ser fantastisk deilig ut. Du finner den her: NLY Trend . 16. Denne genseren er noe av det mest comfy jeg har sett. Vil ha! Ønsker du også å være comfy denne høsten, kan du klikke hjem genseren her: NLY Trend . 17. Superfint skjerf HER. 18. Superlekre høye boots kan kjøpes HER. 19. Jada, du ser riktig. Dette er samme bukse som 9/11, men i en utrolig nydelig grønnfarge! Denne står høyt på ønskelisten. Finnes HER . 20. Fine sko perfekt til høsten selskaper. Du finner de HER. 21. Sist, men absolutt ikke minst; nok en superfin og comfy jumpsuit i en av høstens nydelige farge! Kan klikkes hjem HER.

Mye fint, sant? Hva er dine favoritter? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet under!

Da gjenstår det for meg å ønske dere en fin søndagskveld, rockeboller! Har dere noen planer, eller skal dere gjøre som meg å slappe av på soffa´n med litt deilig sjokolade og film?

Suss og klem

Likes

Comments

Personlig

Long time no see er vel greit innafor å bruke nå? 

Det er over ett år siden jeg postet sist innlegg, men nå er jeg altså tilbake! Jeg har ikke tenkt til å blogge hver dag om min hverdag, da den ikke finnes interessant. Jeg er på skolen, kommer hjem, dusjer, spiser, sover og opp igjen til samme regla. Derimot kommer jeg til å blogge når jeg er ute og reiser, det være seg til Oslo eller "det store utland". Jeg har mye gøy planlagt denne høsten, og jeg håper dere vil være med på denne høstens reise. Jeg er også veldig interessert i å høre hva mer dere kunne ønske å se her på bloggen? Kommenter gjerne i kommentarfeltet under! 

Sånn, då kör vi! I helgen var jeg i Oslo med mamma, som såklart var veldig koselig! Fredag kveld var vi på utekino på Aker Brygge og så den berømte klassikeren Grease. Det var mye folk, og en fantastisk fin stemning! 

Lørdagen var jeg hos min kjære frisør, Sigrid, og klippet håret mitt, og jeg er såå fornøyd! Om dere vil se mer fra flinke Sigrid, kan dere følge henne på instagram: sigridhb. For eksempel stylet hun Astrid S for bare noen uker tilbake. 

Før / etter

Da jeg kom ut derfra, følte jeg meg så ny og fresh og vente snuten mot toget hjem til besta og bestefar igjen, for å spise den kjente lørdagsgrøten. I 17-tiden dro jeg og mamma til Oslo igen, parkerte bilen på Tøyen, og gikk derfra til Barcode via Grünerløkka og tilbake igen. Vi gikk totalt drøye tre timer, og det var veldig fint å gå en så rolig og koselig tur med mamma! Vi tok så klart masse bilder, og jeg er kjent for å like meg foran kamera. Men typisk nok glemte jeg mitt kamera hjemme, så bildene måtte tas med mamma sin iPhone 7. 

Nå er jeg hjemme igjen, og godt i gang med en ny skoleuke. Men jeg skal til til Oslo igjen kommende helg, så jeg blir ikke borte fra bloggen mange dagene :) Om det er noe dere lurer på eller vil se mer av på denne bloggen, får dere veldig gjerne kommentere det i kommentarfeltet under! Dere kan også følge meg nærmere på snapchat: odisgodis, og instagram: odaulrikkee

Ønsker dere en fin tirsdag! Snakkes <3

Likes

Comments

Oppskrifter

August har ankommet for godt over ett døgn siden, og det nærmer seg skolestart med stormskritt. Hva passer vel bedre da enn å dele bloggens første oppskrift? Mamma og jeg har hatt Prosjekt PAVLOVA her hjemme, og resultatet ble - om jeg får si det selv - FANTASTISK! Pavlova er min desidert favoritt, og jeg vil med glede dele oppskriften med dere. Mamma er også veldig glad i vaniljekrem og lemon curd, så som en bonus får dere oppskrift på det også. Let´s go!

PAVLOVADU TRENGER - MARENGS

4-5 eggehviter

250g sukker

2 ts maizena

1 ts (mat)eddik

1/2 ts saltDETTE GJØR DU - MARENGS

1. Kok opp vann 2. Ha eggehvite og sukker i en bolle 3. Sett bollen i kjelen 4. Visp sukkerblandingen til sukkeret er oppløst. (NB: eggehviten må ikke koke!)

5. Hell blandingen i en mikser, og miks det lenge nok til at blandingen ikke kan falle ut av bollen når du snur den opp og ned  6. Tilsett maizena, salt og eddik 7. Smør blandingen utover på et bakepapir på en stekeplate, og sett i ovnen. Steketemperatur: 140 grader | Steketid: ca 60 min. Men pass på, alle ovner er ulike. Marengsen skal være seig inni, og sprø utenpå, når den er klar.


// Deilig marengs //

Det ble litt marengs til overs, så vi lagde like så godt pikekyss også. Ha gjerne oppi litt konditorfarge, og klem ut på et brett.


// Voila! //
 

TIL TOPPINGEN TRENGER DU

Krem 

Valgfrie bær - jeg bruker alltid blåbær og bringebær

Sitronmelisse

Raspet kokesjokolade

Dekor - på denne kaken har vi brukt flagg i ulike farger

DETTE GJØR DU - TOPPING

1. Pisk 1/2 liter fløte og 1 ts vaniljesukker til en lett, kremete konsistens 2. Ha det over på marengsen, og topp det med det du måtte ønske. For eksempel bær, sitronmelisse og raspet kokesjokolade

DU TRENGER - VANILJEKREM

5 dl melk

1 vaniljestang

1 1/2 dl sukker

4-5 eggeplommer

1 1/2 dl maizena

50g mykt smør (NB: Ikke bruk margarin)


DETTE GJØR DU -VANILJEKREM

1. Kok opp melken med det du skraper ut av vaniljestangen. Du kan koke med vaniljestangen, for å få en ekstra smak, men husk å ta den ut etter koking 2. Visp sukker, eggeplommer og maizena til det blir hvitt og fluffy 3. Skru ned tempoet på mikseren, og hell forsiktig den varme melken i eggeblandingen under visping 4. Sett en glasskål i kjøleskapet, så den kan bli kald 5. Hell blandingen tilbake i kasserollen, og varm opp under kraftig vispning 6. Når blandingen har blitt tjukk nok, heller du det i den kalde skålen 7. Smelt smøret i den varme kremen under vispning. Fortsett å vispe til kremen er jevn 8. Kjøl vaniljekremen i et isbad eller i kjøleskapet. TIPS: Dypp aldri fingrene i en vaniljekrem, da blir den lett dårlig. Ta plast rundt, om du forvarer den i et kjøleskap, slik at den ikke får kjøleskaps smak. Eller ha den i et glass med lokk.

DU TRENGER - LEMON CURD

Saften av to sitroner

Revet sitronskall

75g sukker

4 eggeplommer

60g smør


DETTE GJØR DU - LEMON CURD

1. Bland alle ingrediensene i en bolle 2. Sett bollen over en kjele med kokende vann 3. Visp det sammen til det får en passende konsistens 4. Fyll kremen i en krukke eller glass med lokk. 5. Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet. Holder seg i to uker.


// Lemon Curd & Vaniljekrem //


// Jeg vil takke min kule mamma, for det er hun som har baket og laget. Jeg har bare tatt bilder. Les gjerne hennes blogg HER //

Er det flere enn meg som elsker Pavlova?! Kommenter gjerne under i så fall, så kan vi bli Pavlova-venner. Hehe. Håper dere har fått en bra start på uken, stjerner! Klem ♥

Ikke glem og følg meg på Bloglovin HER

 

 

#pavlova #bakelse #kake #dessert

Likes

Comments

Reise

...er ord som beskriver Bremen veldig godt! Bremen er preget av ærverdige bygninger og fantastisk shopping. En god mix med andre ord! Et av byens kjennetegn er bronsestatuen av bymusikantene i Bremen. Dere vet eventyret om eselet, hunden, katten og hanen. Eventyret er skrevet av Brødrene Grimm, og er tett forbundet med nettopp Bremen. 


// Dette er ikke bronsestatuen, men en annen statue av samme eventyr //

Markedsplassen i hjertet av Bremen er helt fantastisk, og der er også Rådhuset lokalisert. Rådhuset i Bremen er på UNESCOs liste over verdensarven siden 2004!


// Markedsplassen. Og til venstre for bygningen til venstre på bildet ligger Rådhuset //

// Rådhuset //

Visste dere at i Bremen ligger Tysklands eldste vinkjeller, Ratskeller fra 1409? Den byr på den største samlingen av tysk vin, med sine 650 vinsorter. Det er ikke vanskelig å forstå at Bremen er fantastisk! I tillegg til historie, bymusikantene fra Bremen, og ærverdige bygninger, kan Bremen også by på et enormt utvalg av shopping! Og til de av dere som elsker jul, så kan jeg fortelle at det ligger en helt fantastisk julebutikk i Bremens eldste kvarter, Schnoor. // Vi fant en artig butikk i Schnoor med disse kule og fargerike dyrene utenfor //

// Vi er fortsatt i Schnoor, og finner en telefonboks med ROSA telefon. Hvor kult??!! //


// Bremen blir også kalt for vindmøllebyen. Fem gamle tradisjonelle vindmøller finns i og rundt Bremen. På bildet: Mühle am Wall //

// Om du snur deg 180 grader rundt fra bildet over, får du denne utsikten //


// Like i utkanten av Bremen ligger det et stort kjøpesenter. Og utenfor det kjøpesenteret, kan du få denne utsikten. Utrolig! //

Foreldrene til mamma og til min stefar var på tur sammen, og de kom tilfeldigvis til Bremen da vi også var der. Vi møtte de på hotellet de skulle bo på, men de ble med oss til campingen, og det ble en riktig koselig kveld! Dagen etter, 25. juli, fylte besta (mormor) hele 80 år - gratulerer i etterskudd! 


// Meg og elskede besta // 

Siste dag i Bremen avsluttet vi med fika på et veldig koselig konditori i Schnoor, og en real shoppingrunde.


// Jeg liker ikke kake engang, men den her var...MUMS! // // Joda, det ble noen shoppingposer //

 

Folkens, glem storbyene, og dra til Bremen! Eller Bremen er jo ikke lite - de har godt og vel en halv million innbyggere. Men jeg kan virkelig anbefale Bremen av hele mitt hjertet! Har du vært i Bremen? Eller om du ikke har vært der, fikk du lyst til å dra dit nå? 

Nå er det slutt på reise-innlegg for en stund, men håper dere har likt det! Nå begynner hverdagen straks å rulle i gang igjen, og det gleder jeg meg faktisk til - rutinemennesket som jeg er. Glem ikke og følg meg på bloglovin HER. Ha en fin lørdag, solstråler! Klem ♥ 

(Informasjon hentet herfra og herfra).

 

 

#Bremen #Tyskland #reise #opplevelse

Likes

Comments

Reise

Hvor har jeg vært? Jeg har vært i Tyskland... uten wifi. Derfor har jeg vært så fraværende, men nå er jeg tilbake! 

Har dere det bra, superstjerner?

I dette innlegget vil jeg fortelle om da jeg og familien var i LEGOLAND, for det kan ikke bli forbigått. La meg si det sånn, LEGOLAND er.....magisk! Det må rett og slett bare oppleves! Om du er sju år, 17 år, eller 70 år. Spiller ingen rolle, for det er bare så fascinerende alt sammen. Vi var der i to dager, og godt var det, for den parken er Stor - med stor S. Det finns kjente steder bygget av LEGO, karuseller, restauranger, og masse andre aktiviteter. De har også hotell, for de som ikke camper, eller har en annen løsning. Jeg vet ikke hvor mye mer jeg vil avsløre, for som sagt - LEGOLAND må bare oppleves! 


// Bergen i LEGO //

// Bryllup i LEGO //
// Say cheese //
// Første dagen spiste vi på en helt fantastisk italiensk restaurant i LEGOLAND, der denne sjarmerende "mannen" sto utenfor //// Frihetsgudinnen i LEGO ... helt sykt, men ikke minst fantastisk! //// Dag 2 begynte i akvariumet //// .. Og en flytur med mamma. Det var bare barn som tok den, men jeg tror jaggu at de som syns det var mest morsomt, det var mamma og jeg //// Pingviner i LEGOLAND? Ja, helt sant! //// Mamma og jeg tok "Tømmerenna", eller " LEGO Canoe" som den egentlig heter, og slik så vi ut etter splashen //// Piratland //
// Og på slutten av dag 2 fikk jeg sukkerspinn - for meg er det obligatorisk i slike parker //

 

Er det noen av dere som har vært i LEGOLAND? 

Etter LEGOLAND dro vi til Tyskland, og det skal dere få høre mer om senere. Jeg hadde som sagt ikke wifi da jeg var der, og det var overraskende veldig deilig! Men nå er jeg faktisk hjemme, og turen er over. Det kjennes godt, for borte bra - men hjemme best! Uansett, følg meg på Bloglovin´ HER, for å få med dere hver gang jeg publiserer et nytt innlegg. Er det noe dere ønsker her på bloggen? Skrik ut! Klem i fleng ♥

 

 

#legoland #reise #opplevelser #familie #fornøyelsespark

 

Likes

Comments

Reise

Og der var vi på plass i Danmark! Faktisk har vi vært her siden fredag, og i det dette innlegget blir postet, sitter jeg og familien i bilen på vei til Vejle. Jeg har nemlig jukset litt, ved å ha skrevet dette på forhånd. Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere om dagen i går, da vi var i København. Vi begynte dagen med å spise frokost på "Hyttefadet". De har den beste frokosten som jeg vet om, og kan varmt anbefales til alle som er i København! Jeg bruker alltid å bestille "Æg og bacon".// Er det flere enn meg som elsker Nyhavn? Hyttefadet er det blå huset til venstre //Så tuslet vi mot Amalienborg slott, og oppover til butikkene. Det ble ingen shopping, for det er så dyrt i Danmark, men gøy å få litt inspirasjon! I København så jeg også et par fine biler, og jeg er bare nødt til å dele denne finingen her med dere. Skulle gjerne kjørt rundt i en sånn!Etter fire gode timer, dro vi til campingen, og hele familien la seg strakt ut på sofaen, inkludert meg selv. Det tar på å gå i byen... Etter å ha hvilt en god stund, freshet mamma og jeg oss opp, og byttet antrekk, for deretter å gå ut og ha en heftig photoshoot. Vi tok nærmere 300 bilder totalt! Under her får dere en liten smakebit.


// Kjolen jeg har på, kan du klikke hjem HER //

// Se, så fine! //


// Jeg kan dessverre ikke stå på hender, men jeg forsøker likevel. Dette ble resultatet.. Litt morsomt iallfall! //// Vakre mamma! Les mer på hennes blogg HER //// Man skal ikke bare stå oppstilt med et klistret smil på - det er lov å ha det gøy også.. //// Jeg og minsten løper om kapp //// "Ser jeg drømmende ut nå, mamma?" //// Olajakke fra Zara //

// "Mamma, nå skal jeg leke Super Woman ... Og hopp! //

For flere oppdateringer kan dere følge meg på instagram (odaulrikkee) og snapchat (odisgodis). Mamma poster også hyppig på instagram (frucarlelund). Nå gleder jeg meg til Legoland i morgen, og på tirsdag drar vi til et nytt land! Kan dere gjette hvilket?

Ønsker dere en fantastisk søndag! Klem i fleng ♥

Likes

Comments

Personlig

Det blir bare senere og senere dette her, men sånn får det bare bli. Her faller regnet ned, og vi sitter inne i forteltet og myser med TV, godis, og blogging. Jeg har i et tidligere innlegg fortalt at også mamma blogger, og hennes blogg finner dere HER. Men dere, i dag er det Victoriadagen, og det er det i en knapp time til. Alle rojalister vet hvilken dag det er, men for dere som ikke har peiling overhodet, her er en kort forklaring: Det er så enkelt at kronprinsessen Victoria av Sverige fyller år i dag, og siden hun var ett år, har det vært opplegg på kongefamiliens sommerhus - Solliden slott. Klokken 14:00 kommer Victoria med familie ut, Kongen sier et par ord, alle synger "Ja, må hon leva", roper Hurra x4, og så takker Victoria med et par ord. Så begynner hun i den ene enden, og går langs hele tauet og prater litt med alle som står fremst. I dag fyller Victoria 39 år. For spesielt interesserte, kan dere lese mer om Victoriadagen HER.


// Vakre Victoria! //

I år begynte denne dagen tidlig - 07:30 med andre ord. Det var bare å få på finkjolen og litt sminke, og dra ned til slottet. Vi var der like over 09:00, og hadde piknik på gresset. Portene åpnet klokken 11:00, og da var det rett inn å finne seg en bra plass. Allerede da var det litt folk. Så var det å vente i tre timer, men jeg hadde både podcast og musikk, og ble forsynt med Mariekjeks, Ahlgrens bilar, og Loka. Da klokken ble 14:10 kom de endelig ut. Gjett om jeg hadde kameraet klart! 


// Victoria & hennes datter, Estelle //

Min mor har i alle år vært veldig opptatt av Europas kongeligheter, og da spesielt den svenske kongefamilien. Som datter må jeg innrømme at jeg har blitt smittet.  Er det noen av dere som er rojalister? Det er stas å få hilse på Kronprinsessen, og ikke minst Kongen! Hvert år har vi hatt med gaver og blomster til Victoria, og etterhvert hennes barn, og det hadde vi også i år. Blomster, litt smågaver til prinsesse Estelle og prins Oscar, og en ramme med bilder fra Victoriadagen de andre årene vi har vært der. I år er det den sjette gangen jeg har vært med på Victoriadagen.  


// fine Kongen //


// mamma hilser på Victoria //


// søte Estelle //


// Dronning og Kronprinsesse - Mor og datter //


// Og slik så jeg ut i dag, med Solliden slott i bakgrunn. Jakke fra Zara. Kjole fra Mamsen&Mini //

Resten av ettermiddagen og kvelden har vi bare slappet av på campingen, og nå skal jeg ta kvelden. I morgen kjører vi mot Danmark. Håper dere har hatt en bra dag! Klem ♥

 

#victoriadagen

Likes

Comments

Personlig

God kveld! Det blir mye blogging om kvelden, men det er fordi vi er på farten hele dagen, og da blir det ikke tid til å sette seg ned før denne tiden av dygnet. 

I dag hadde vi nok en lat morgenen, og vi kom oss ikke ut før nærmere 14-strekket. Da dro vi til Kalmar, som er en helt fantastisk liten by, rett før broen til Öland. Mamma og jeg benyttet nok en gang anledningen til å ta noen fine bilder, og vi besøkte også Kalmar slott. Sa jeg at vi spiste deilige småkaker og drakk Latté på et av Sveriges eldste, og kanskje mest koselige, konditorier? 


// Fineste mamma med Kalmar slott i bakgrunn //


// Jeg har hørt at smil er det vakreste du kan bære //


// Vi gikk gjennom slottsparken, og den er så nydelig! Her med min fine lillebror //

Da vi var klare med å tusle rundt i Kalmar, dro vi tilbake til Öland, og satte oss ned på en restaurant for å spise. Gjett om vi var sultne! Jeg bestilte Spaghetti Bolognese som jeg alltid gjør. (Fun fact: min favorittrett er, som dere kanskje har gjettet, Spaghetti Bolognese). Videre dro vi til en camping rett bortenfor der vi bor, for å spille eventyrsgolf. Med vikingskip og alt. Gøy!


 

Det har vært en helt fantastisk tirsdag! I morgen er det meldt fint vær, så da skal vi bare late oss her på campingen, med sol og bad. Jeg og mamma skal også teste ut yoga i morgen tidlig, så det gleder vi oss til! Les gjerne hennes blogg HER, og følg meg på instagram (odaulrikkee) for å se andre bilder som ikke legges ut her. Har dere det bra, fininger? Stor klem ♥

 

 

#kalmarsommar #sverige #ferie #familie

Likes

Comments