Det aller beste jeg vet er å sette av tid til kaffe og et glossy magasin på morgenen før jobb. Finnes ikke noe bedre enn en rolig start på dagen.
Akkurat nå er starbucks på oslo city favorittstedet.

Likes

Comments

Bare et lite tips på en mandagskveld.
I går var jeg nemlig ute å spiste med en kompis og siden han er veganer endte vi opp på funky fresh foods. Og fy søren så god mat! Vi startet med "Funky Fresh Plate" etterfulgt av hver vår dessert. Jeg endte opp med den diggeste sjokoladebolla i verden og den beste soyalatten jeg noen gang har smakt, imens kompisen min med de nydeligste kakene jeg noen gang har smakt. Her snakker vi sånn ordentlig smelter på tunga. Og det beste av alt, alt var vegansk.

Vi har ihvertfall funnet vår nye favorittspot i Oslo.

Likes

Comments

Batteriet på den gamle klokken min fra Gant takket for seg, for en stund tilbake. Og jeg så på dette som tidenes mulighet til å kjøpe seg en ny klokke og i dag før jobb fikk jeg endelig kjøpt meg en fra Daniel Wellington. Jeg falt pladask for denne modellen da jeg fikk låne den av en kollega.
Jeg er så glad og det er helt sikkert pappa også som er drittlei av at jeg på fredagskveldene roper ut i stua for å finne ut hvor mye klokka er imens jeg sminker meg før byen.

Likes

Comments

Jeg kjenner jeg blir stressa bare av tanken. Jeg har så utrolig mange ting. Hadde noen bedt meg nevne alle sammen er jeg overbevist om at jeg sikkert ikke kunne nevnt halvparten, noe som også dessverre er en bekreftelse på at jeg har for mange ting.
På en måte er jeg glad jeg aldri har måttet flytte, på en annen side tror jeg det hadde gjort at jeg hadde eid færre ting. Det hoper seg så lett opp i et hus med mange rom.
Det eneste jeg egentlig trenger er stort sett det samme som jeg trenger når jeg reiser; et par vesker, noen klær, noen par sko, litt toalettsaker, kamera, mobil og mac. Av møbler så er kun seng, nattbord, hylle og skap essensielt.
Jeg vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget. Jeg tror bare jeg er klar for å leve mer minimalistisk for å minske mengden stress og angst...

Likes

Comments

Endelig kan vi si oss ferdige med 2016. Det er så herlig å endelig å være inne i et nytt år og føle at man har ting foran seg og ikke må legge ting bak seg. For året i fjor var fullt av angstanfall, stress, tårer, alt for lite energi og dessverre så var det også alt for mange man måtte ta et siste farvel med, så alt for tidlig. Heldigvis fantes det stunder innimellom der jeg trodde jeg kom til å dø av latter og ikke kunne hatt det bedre akkurat da.

Når det gjelder nyttårsforsetter så har jeg valgt å kun ha fem (pleier alltid å ha for mange også blir de glemt i midten av januar).
Slutte å røyke utenom når jeg er ute å drikker - Jeg har hatt en fæl uvane å ta en røyk sammen med kollegaer, og det skal det bli slutt på, til tross for at røykepauser en gang i blant er hyggelig fordi da snakker man faktisk sammen med kollegaer. Men en røyk på fest en gang innimellom får gå (må jo være realistisk).
Trene minst to til tre dager i uka - Fordi trening er undervurdert og jeg rett og slett vil bli tynnere, i bedre form og fordi helsa er viktig!
Legge meg før klokken tolv i ukedagene og få minst åtte timer søvn hver natt
- Denne kan jeg jo like gjerne gi opp allerede. Natt til i dag sovna jeg to og alarmen ringte klokka seks.
Bli vegetarianer - Jeg har fått øynene mer opp for vegetarisk og vegansk kosthold, så hvorfor ikke prøve på et vegetarisk 2017?! Kommer garantert til å gå på en smell da. For har du noen gang tenkt på at feks solo og de fleste smågodttyper ikke passer vegetarianere?! Men mer om dette siden.
Få et sunt forhold til penger - Altså, jeg har brukt på trynet mye penger i 2016 og det er rett og slett kvalmt å tenke på med tanke på hvor mange barn som ikke engang har tilgang på rent vann. Så dette skal jeg bli bedre på.

Også et siste da, som er å oppdatere bloggen jevnligere.

Likes

Comments

Oda, 20, Norway

writing about fashion, food, travelling, minimalism and my everyday life.


contact: oda_mee@hotmail.com

Likes

Comments

Oda, 20, Norwegian // Writing about fashion, food, minimalism, traveling and my everydaylife.