Det har vært stille fra meg i det siste. Veldig stille. Hovedgrunnen er at jeg har flyttet, og ingen dramatikk i det. Jentene jeg bodde med var verdens snilleste og fineste jenter. Jeg ønsket bare litt mer plass, og nå bor jeg plutselig i en koselig leilighet litt lenger opp på løkka enn tidligere.
Jeg lover at jeg skal bli flinkere på å oppdatere etterhvert som ting kommer på plass ❤️

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei!
Nå er det lenge siden jeg har gitt lyd fra meg. Jobb og venner har tatt opp all tiden min, så da har ikke bloggen kommet i første rekke gitt!

Altså fredagen var helt gull. Ragnhild kom til meg rett etter jobb før vi stakk videre på vors etterfulgt av Karpe Diem i Spektrum, og fyy søren, det var helt rått. Tror det er den sjukeste og beste konserten jeg noen gang har vært på.
Historiene musikken forteller, det politiske budskapet og det sjuke sceneshowet - jeg drar mer enn gjerne på Karpe Diem konsert igjen.

Resten av helgen har også gått i ett. Jobb, vors og bursdags/avskjedsfest på lørdag og turist i egen by med Nina på søndag.
Denne uken er det jobb hele uka, før jeg skal hjem til Hønefoss for langhelgen. Ååh, som jeg gleder meg.

Likes

Comments

Captain Kill slapp den nye plata si "Born In The Heavy" for snart en måned siden. Og i går var det tid for release party på John DEE - og det var så gøy. Plata kan dere sjekke ut HER.
Nå står PT time for tur før jeg må kjøpe bursdagsgave til Emilie og Hedda etterfulgt av jobb.

  • 63 Lesere

Likes

Comments

Hei - igjen!

Det er så lenge siden sist og føler det er evigheter siden jeg har satt meg ned og skrevet et blogginnlegg. Plutselig skjedde det så mye på en gang og tiden strakk liksom ikke helt til. Men nå har ting begynt å stabilisere seg. Jeg har flyttet i verdens koseligste jentekollektiv på Grüneløkka og stortrives. Jeg har bodd her en måned nå, minus en uke i London.

Da jeg flyttet til Oslo hadde jeg plutselig nesten fire timer ekstra i døgnet som jeg tidligere brukte på å reise til og fra jobb. Det er så herlig å endelig ha fått igjen litt fritid. Denne skal brukes til trening, matlaging, foto og venner, også skal jeg prøve å holde liv i bloggen da.

Likes

Comments

Oda, 20, Norway

writing about fashion, food, travelling, minimalism and my everyday life.


contact: oda_mee@hotmail.com

Likes

Comments

Oda, 20, Norwegian // Writing about fashion, food, minimalism, traveling and my everydaylife.