1. Vært på cupfinalen med Thea og sett mitt kjære Rosenborg vinne cupfinale.
2. Vært på hyttetur med fineste Tara, som er hunden til Mari.
3. Gått i fakkeltog mot pels, fordi jeg synes dyrene kler pelsen sin mer enn det vi mennesker gjør! Her var Hanneli Mustaparta og Sophie Elise blant appellantene!
4. Vært på julebord med de fineste kollegaene i verden. Her hadde vi blant annet Cess som konferansier og jeg lo vel til jeg nesten begynte å grine på et tidspunkt.
5. Drukket Moët rett fra flaska - må jo det når sjefen sender flaska på rundgang, av ren høflighet såklart ;)
6. Drukket x antall kaffekopper. Eksamenstiden og jobb fem dager i uka tar på!
7. Satt mer pris på fine gratisting som soloppganger, venner og fridager.
8. Drukket ennå mer kaffe...
9. Lånt klokka til en kollega og innsett hvor mye jeg ønsker meg Daniel Wellington klokke. Hører du meg julenissen?!

Grunnen til at det brått ble så stille er vel mye at eksamenstiden kom med et påfølgende angstanfall. Bare dager etterpå gikk moren til en av bestevennene mine bort - igjen. Og da kjente jeg på kroppen at jeg bare var lei meg, frustrert og sinnsykt forbanna.
Den følelsen av at folk bare dør rundt meg er helt jævelig, og har egentlig gjort at jeg setter mye mer pris på hver dag, uansett om den er litt dritt.

Når det gjelder bloggingen regner jeg med at jeg straks er tilbake, må bare bli ferdig med eksamen 8.desember og så får jeg igjen livet mitt!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

INGREDIENSER

Til en person trenger du:
1 banan
1 egg
1dl lettkokte havregryn
0,5dl melk
1ss kesam
0,5ts bakepulver
1ts vaniljesukker

SLIK GJØR DU

1. Ha alle ingrediensene i en bolle og mos alt med stavmikser eller blender til du får en glatt og fin røre.
2. Stek små pannekaker på medium varme.

Denne røren gav meg tre små pannekaker, akkurat passe som en enkel frokost.
Server gjerne med friske bær, pisket krem og litt revet sjokolade.

Vet det har vært stille fra meg i det siste, men grunnet mye jobb har jeg dessverre ikke rukket å oppdatere bloggen. Ble plutselig mer å gjøre en forventet og i går når jeg skulle hjem presterte jeg å låse busskortet mitt inne i skapet på jobben, så jeg måtte sove hos en kollega. Snakker vi distré?

Likes

Comments

//pictures from tumblr

Jeg har de siste årene blitt mer og mer bevisst på hva jeg putter i meg av mat. Og jeg har blant annet kuttet en del ned på kjøttforbruket. 1.oktober var verdens vegatardag og i den sammenheng bestemte jeg meg for å kjøre på med kjøttfri oktober. Nå skal det sies at jeg ikke har spist kjøtt på over en uke uansett, sett bort i fra noe scampi på sushien jeg bestilte på torsdag.

De siste dagene har det stort sett bare gått i søppelmat i form av fries pga helgen og sykdom. Men nå er det en ny uke og jeg føler meg så veldig mye bedre og da er det endelig mulighet for å spise litt ordentlig mat, og i den sammenheng tenkte jeg å dele litt oppskrifter jeg kommer over og prøver ut med dere. Kanskje dere har noen gode vegetaroppskrifter på lur? Isåfall ikke nøl med å dele de.

Likes

Comments

One of the things I really do love with London is the selection of different types of food. Farm Girl is a beautiful Australian inspired cafe in Portobello Road. This is now one of my favourite places to eat in London. The healthy yet delicious food, the cool atmosphere and the fact that it's a dog friendly café and the cosy outdoor space is only a few of the reasons why I love Farm Girl.

Adress: 59A Portobello Road
(A short walk from the Notting Hill tube station)

Likes

Comments

Wearing: Coat: Bik Bok | Dress: Topshop | Hat: Borrowed from a friend | Sneakers: Adidas | Bag: Mulberry

Last day and I really don't want to leave. We woke up early and packed our suitcases before we went to farm girl for a proper breakfast. Then we had a walk down Portobello road. Now we're back at Farm Girl for a lunch before we're taking the train to the airport.

Likes

Comments

Instagram@odamee