Jeg kjøpte med meg chiafrø hjem fra Thailand og har blitt veldig glad i chiagrøt eller kjøleskapsgrøt som mange kaller det. Det er veldig enkelt å lage, men smaker veldig godt! Chia er planterikets rikeste kilder til omega-3 og er virkelig et superfrø!

Det finnes mange måter å lage chiagrøt på! Så lenge du har chiafrøene, så kan du velge selv hvilken type veske du vil ha oppi. Jeg brukte kokosmelk fordi jeg synes det gir en god smak, men du kan bruke vanlig melk, vann osv. alt ettersom hvilken smak du ønsker. Oppskriften jeg brukte er:

2 ss chiafrø

2 dl kokosmelk

Rør sammen og sett i kjøleskapet over natten.

Topp grøten med valgfri topping, jeg brukte jordbær.

Denne bør dere virkelig prøve ut! Perfekt til frokost eller som mellom måltid i løpet av dagen.

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I går var jeg innom Krølle frisørsalong som er der jeg ordner håret og vippene mine. Denne gangen var det for å få fine negler til jul. Det sto mellom en dyp burgunderrød farge eller sort, og jeg er kjempefornøyd med valget mitt! Jeg valgte sorte, matte negler med en glitternegl på hver hand. Veldig rart å plutselig ha lange negler igjen, så i dag har jeg mistet mye rart i gulvet, og det var veldig vanskelig på jobb i dag. Satser på at det går fort å bli vandt til de!

Senere i dag skal jeg på Putti Plutti Pott med familien, så det blir veldig koselig! Jeg brukte å dra på det når jeg var liten, men er en del år siden sist. Før den tid skal jeg noen timer på jobb, så er ikke så mye gøy som skjer i dag.

Håper dere får en fin tirsdag videre!

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Likes

Comments

Ukens opptur: På torsdag dro jeg og en gjeng en tur på quiz før vi dro en tur på byen. Skulle jo bare dra en rolig tur på byen, men det ble det virkelig ikke! Var utrolig gøy og jeg møtte på mange kjente! Ellers har leiligheten min endelig blitt pyntet til jul, så jeg storkoser meg hjemme.

Ukens nedtur: Jeg dro for å ta andre dosen av HPV vaksinen på onsdag og har omtrent ikke klart å bevege armen min siden! Får alltid så vondt i armen etter jeg tar vaksine i tillegg til hodepine, men nå har jeg hatt vondt i flere dager og det går jo aldri over!

Ukens tanke: Endelig litt julestemning! Leiligheten er pyntet og jeg koser meg med juletreet i stuen.
Ukens film/serie: Jeg har faktisk sett en del julefilmer siste uken! Synes Netflix har et veldig godt utvalg av koselige julefilmer og en av de jeg har sett siste uken er Juleprinsen. En veldig søt film som jeg anbefaler alle å se!

Ukens mat: Denne uken har jeg jobbet så utrolig mye at det eneste jeg har spist har vært Grandiosa, macaroni og Big Bite. Har ikke orket eller hatt tid til å lage meg noe særlig med mat.

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Likes

Comments

Pynte leiligheten og sette opp juletre. Dette er tredje julen jeg har egen leilighet, men jeg har aldri hatt juletre, så blir veldig koselig å endelig ha juletre i stuen.

Lage pepperkakehus. Synes det er så koselig å lage til og pynte pepperkakehus! Enda gøyere er det når du endelig får knuse det i tusen biter.

Ha pepperkakebakekveld med venninnene mine. Dette skal vi forhåpentligvis få til neste uke så det blir veldig koselig! Litt pepperkaker, julebrus og julestemning.

Se julefilmer og spise julekaker. Ingenting som er koseligere enn å legge seg i sofaen med fyr i peisen og snurre en julefilm!

Bli ferdig med julegavene. Jeg jobber alltid ekstremt mye i desember og i år har jeg bare 1 fridag før jul der jeg har tid til å kjøpe julegaver. Må derfor sette meg ned og lage en liste slik at jeg blir ferdig med alle den dagen.

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Likes

Comments

Nå er jo jeg over gjennomsnittlig aktiv på sosiale medier, og det er mulig å følge meg på veldig mange forskjellige plattformer. Derfor tenkte jeg å legge det ut her, i tilfelle dere vil følge meg!

Snapchat: Der heter jeg Odaholen

Instagram: Profilen min heter Odaholmen

Bloglovin: Den finner du HER

Nouw: Profilen min finner du HER

Facebook: Facebooksiden min finner du HER

Nettbutikk: Nettbutikken finner du HER

Hadde blitt veldig glad om dere vil følge meg <3

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Likes

Comments

Endelig hadde jeg litt tid til overs til å handle litt julepynt. Når jeg bodde i Bergen, så var jeg omtrent aldri i leiligheten i desember så jeg ville ikke bruke penger på julepynt som jeg uansett aldri kom til å se noe av. Derfor har jeg egentlig ikke noe julepynt nå og må kjøpe alt sammen.

Var på jobb fra 10-14 i dag før jeg dro videre for å ta andre dosen av HPV vaksinen. Siden jeg var ferdig så tidlig så tenkte jeg at det va på tide å få skaffet litt pynt. De søte nissene fant jeg på Søstrene Grene, tallene til lysene fant jeg på Kremmerhuset og lysene og bokstavene fant jeg på Rusta. Var også på Plantasjen for å finne meg et juletre, men koster jo så sykt mye for et som ser ekte ut! Noen som har noen tips til hvor jeg kan finne et fint uekte, men som ser ekte ut til en litt billigere pris?

Nå skal jeg og en venninne kose oss med godis og julefilmer! Er så sliten for tiden så er deilig å bare kunne slappe av på kveldene. Peisen min er også snart ferdig så den viser jeg i et senere innlegg!

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Likes

Comments

Ukens opptur: Ukens opptur er helt klart torsdagens spontantur på byen! Forventningene va ikke så høye pga. at veldig mange har eksamen og da er det alltid gøy når kvelden blir vellylket! Var også veldig koselig å dra en tur til Devoldfabrikken.

Ukens nedtur:
Eksamenen som ble avlyst! Jeg leste jo så sykt mye til den og kjenner jeg fortsatt er sliten av hele greien, så veldig kjipt at den ble avlyst og at jeg må ta den opp igjen i januar.

Ukens tanke:
Gleder meg til å få pyntet leiligheten til jul! Trenger litt julestemning og få slappet av litt.

Ukens serie/film:
Har ikke blitt mye tv på meg siste uken, men var ganske hysterisk å se skrekkfilm sammen med Ina på onsdag. Haha, hun hylte og jeg lo.

Ukens mat:
Haha, i dag tror jeg vi tar ukens verste mat, noe som nemlig var tacoen vi laget i går. Vi kjøpte kyllingkjøttdeig og den smakte gummi, så kan ikke kalle maten så veldig vellykket.

Ukens gledingz: Gleder meg til jul og litt fridager. Dagene går i ett for tiden så blir deilig å slappe litt av.

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Likes

Comments

Gårsdagen var virkelig så utrolig gøy! Vi skulle egentlig ikke ut, men når du jobber i utelivsbransjen så har du ikke så ofte fri på torsdager, og må nesten utnytte kvelden når du først har fri.

Vi samlet sammen en liten gjeng og hadde vors hjemme hos meg før vi dro videre på Bachus. På grunn av eksamenstiden så var det ikke så mange som var ute, så etter en liten stund dro vi videre til Brooklyn. Der var der heldigvis litt flere folk og vi møtte på noen vi kjente. Endte opp med at hele gjengen skulle på nach med meg, så vi satt og hørte litt på musikk og pratet noen timer. En veldig koselig kveld, så angrer ikke på at jeg dro ut i går!

Formen er heldigvis veldig bra siden jeg har vært på Dressmann hele dagen og skal på Bachus senere i kveld. Er som oftest spontanturene som er gøyest!

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Likes

Comments

God fredag dere. I dag skal jeg på jobb x 2, først på Dressmann, så på Bachus. I går hadde jeg helt fri fra jobb så jeg, Ina og Kornelia dro til Devoldfabrikken som ligger litt utenfor Ålesund. Det er et gammelt fabrikkanlegg som de har gjort om til mange butikker.

Vi gikk innom en av interiørbutikkene og spiste oss en digg lunsj. De har virkelig en av de beste kyllingsalatene jeg har spist, så den må dere virkelig prøve ut! Senere på kvelden hadde vi et lite vors hjemme hos meg og dro en liten tur på byen. Ikke så mange ute, men vi var en liten gjeng så det var veldig koselig!

Håper dere har en fin fredag videre!

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Likes

Comments

Hei dere! Altså dette er så tragisk at det er komisk. Jeg skulle jo som sagt ha eksamen i Strategi i går. Den skulle være på internett, og dette er første gang BI har denne eksamenen på denne måten. Det de tydeligvis ikke tenkte over var at det kom til å bli ekstremt stor pågang siden absolutt alle som går 3. klasse på BI i Norge hadde denne eksamenen i går.

Først satt jeg i rundt 20 min å prøvde å komme meg inn, ringte skolen å de sa vi bare skulle fortsette. Så etter 20 minutter kom jeg meg endelig inn! Da sto det på klokken at jeg bare hadde 40 minutter igjen, noe som er ganske krise når du egentlig skal svare på 50 spørsmål på 60 minutter. Så ringte jeg skolen igjen å fikk beskjed om å fortsette med eksamenen og at den tiden jeg manglet ble lagt til når den andre tiden gikk ut. Men så kommer det som irriterer meg mest av alt dette. Etter at jeg har klart å svare på over 40(!!!!!) spørsmål, så går tiden ut og jeg blir kastet ut av hele nettsiden. Så ringer jeg skolen igjen og får beskjed om at eksamenen rett og slett er avlyst. Altså er det mulig?! Jeg hadde under 10 spørsmål igjen og syntes at eksamenen gikk kjempebra.

Så nå har jeg da brukt siste ukene på å lese meg ihjel til en eksamen som ble avlyst og som vi sikkert må ta etter jul. Gårsdagen gikk med andre ord til en liten trening for å få ut litt frustrasjon, mye trøstespising og på kvelden ble det skrekkfilm x 2, sammen med to venner. I dag har jeg helt fri så vi skal en tur til Devold Fabrikken og nyte dagen.

Oda Holmen Holen

Follow me on: Instagram, Bloglovin , Nouw

Likes

Comments

Instagram@odaholmen