Da tenker jeg at jeg smått kommer tilbake på bloggfronten. Nå har jeg endelig skaffet meg en MAC, aldri hatt det før pga jeg alltid har hatt windows, men nå skal den brukes til skolearbeid så tenkte å prøve det ut. Fått den av min snille mamma som gave til skolestart! (Vel og merke både jule og bursdagsgave). Kameraet mitt kommer ikke lenger til å ligge å støve ned på hylla.

Har kjøpt inn en del til hybelen min. Jeg reiser til Elverum neste uke, så da er det mye vasking og handling som skal til før alt er klart. Heldigvis bodde jeg på samme sted i fjor, så det er bare småjusteringer som hyller og blomster som skal på plass. Ikke flytting på nytt, heldigvis! Kommer til å blogge en del fremover mest trening og hverdagslige ting. Har forresten mesteparten av tiden i sommer bare jobbet, og vært på en fjelltur hvor jeg på samme tur ved Rjukan hoppet i strikk.

Hva er planene til leserne mine i august? Går du på skole eller er du i jobb?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 26 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg fått låne macen til kjæresten min, og endelig lastet opp noen bilder. HURRA! Som noen av dere vet, har jeg vært i Bulgaria i en uke. Jeg kunne ønske jeg bodde i et sånt paradis som det hotellet jeg var på, og forsøke å bli brun hele året. Allikevel gladere enn noe annet for å være hjemme i Norge ❤ Jeg har storkost meg, solt meg, trent og slappet av. Nå er jeg snart tilbake, og har store planer framover. 😊

​Hva er dine planer for sommeren? ​Noen spennende planer? 

  • 32 lesere

Likes

Comments

Oppskrift
En halv avokado
Ingefær/sitron jus
4-5 små biter mango
4-5 små biter pappaya
Litt vannmelon jus
En klype spinat

Utrolig god og forfriskende smoothie lagd på 1-2-3. Bildene er tatt med IPhone 7+, beklager at jeg ikke har fått tatt bilder med kamera. Har nemlig ikke noe pc, men skal kjøpe ny nå i løpet av sommeren, så da blir det bedre blogginnlegg. Dessuten er jeg midt oppi flytting for øyeblikket, og nå til uka skal jeg starte å jobbe. Som dere skjønner har jeg heller ikke all verdens med tid for øyeblikket. Det kommer en del innlegg allikevel, det lover jeg.

Liker du smoothies? Hva er dine planer for sommeren?

Likes

Comments

Nå er det endelig juni, og jeg tenkte å oppsummere mai-måned. Det har både vært oppturer og nedturer med måneden som jeg skal skrive i denne månedens ''happening''. Jeg har vært utrolig flink til å trene, og har trent minimum 4-5 dager i uken (med unntak da jeg var syk), og tiden har ellers gått med til å flytte ut på Roverud. Bor egentlig på Elverum pga. studie og Roverud med Marius, men siden han skal flytte til Liverpool til høsten skal jeg bo hos mamma i sommer. Jeg er vandt til å bo for meg selv fra jeg var 18-19, så det blir uvandt å bo i Kongsvinger igjen. Heldigvis er det bare midlertidig til jeg starter mitt andre år på skolen igjen til høsten. Da blir det å bo fast på Elverum, det kan kanskje bli litt ensomt der. Men da får jeg i hvert fall fokusert 100% på studiene og treningen, og skal søke jobb der oppe for å få tiden til å gå.

BESTE INNKJØP
Det må være sommerduften Escada, egentlig er jeg mer glad i Escada Cherry (parfymen jeg bruker oftest), men tenkte det var moro med en annen type duft. Ikke helt slik jeg pleier, men nå skal det sies jeg er veldig kresen på dufter og har luktesans på lik linje med en hund. Jeg personlig er ikke glad i Chanel, Daisy av Marc Jacobs og stramme dufter. Også litt skeptisk til denne!
BESTE MINNE
Det er uten tvil 17.mai-feiringen, selv om jeg ikke var frisk (halsbetennelse) var jeg allikevel kommet meg litt. Feiret den med familien min, og etterpå familien til Marius. Det var utrolig koselig!
NEDTUR
Kommer kanskje ikke som et sjokk, men det må ha vært halsbetennelsen. Det gikk utover prøven min på skolen, og humøret mitt. Heldigvis er den helt borte nå! 
BESTE SANG
Breathe med Astrid S. Hun har så utrolig fin stemme, og denne sangen har jeg hatt på hjernen i hele mai. Jeg går veldig fort lei av sanger, så etter jeg hørte denne et par hundre ganger har jeg nå gått lei. Selv om jeg fikk en ''sommerfølelse'' av den, så var det i hvert fall min mest spilte låt.

Likes

Comments

Nå har det seg slik at jeg tenkte å bestille meg en ny kjole, men problemet er at jeg aldri blir fornøyd. Derfor tenkte jeg å høre med dere lesere, hvilken dere eventuelt liker? Jeg er 179 cm ca, så derfor alltid vært skeptisk til lange kjoler, men tenkte kanskje å teste noe nytt. Hvilken kjole likte dere best? Kjolen skal brukes både til en stor fest, men vil og generelt ha en som jeg kan bruke på byen kanskje senere. Det er dumt om den blir liggende i skapet med de hundre andre kjolene jeg har!

1.

2.

3.

4.

Legg igjen en kommentar

  • 114 lesere

Likes

Comments

Vært å tatt noen bilder på festningen i Kongsvinger. Merker jeg har glemt en del kamerainnstillinger, og mangler litt teknikk på å få til riktig blenderåpning (riktig lys), lukkertid når jeg tar bilder når det er mørkt osv. Vurderer å melde meg på et fotokurs. Jeg er for det meste selvlært, men har aldri tid til å reise ut å ta bilder så er mer en hobby for meg. Har vurdert å melde meg inn i fotoklubb, men når tiden ikke strekker til gjør jeg det for moroskyld de få gangene jeg har tid.

Q: Hva er dine hobbyer?Mine er trening og fotografering.

Likes

Comments

Nå har jeg blitt veldig aktiv igjen på bloggen, men tro meg det er sikkert for en kort periode. Får sånne ''kick'' når jeg kjeder meg, og skriver ned unødvendige og kjedelige ting om meg selv. Det at andre er innom å titter er koselig, selv om jeg alltid har sett på blogging som en klisjé jentegreie. Får alltids koselige tilbakemeldinger av venner og bekjente! Det er så motiverende.

Jeg har mye fri, og dagene går som regel til trening og skole så har jeg masse tid til overs til bloggen. Tiden flyr fort, og i påsken var jeg fast bestemt på å reise. Problemet var at jeg plutselig fikk en oppgave på skolen, JA midt i ferien. Planene snudde helt om, og kvelden går med til å skrive forventningsnotat. Mine forventninger til meg selv har aldri vært så skyhøye, så bruker sikkert en time eller to på å skrive ferdig.

Kan ærlig si jeg alltid har likt å finne på ting, og hater å sitte hjemme. Jeg er ikke en person som er så glad i sofaen på lørdagskvelden. De som kjenner meg vet jeg foretrekker å gjøre noe festlig framfor noe kjedelig. Påske for meg har aldri vært noe spesiell feiring, annet enn bursdagen min som av og til har vært i påsken. Føler de fleste er på fjellet, så nå er jeg er fast bestemt på at det er meg neste år. Da skal jeg booke hotell eller kanskje ei hytte i god tid, og reise på en skikkelig ferie! Det er bare å spare, hehe

Her er det noen bilder som er tatt på middag hos mamma, kjempekoselig.


Påsken hittil har vært kos. Bruker tiden mest på å slappe helt av. Hvordan har din påske vært?🐥

  • 172 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg testet et produkt som skal gjøre håret rett, og da uten skader. Du finner det HER . Det er fint for meg som bruker veldig mye tid sammen med rettetangen. Du trenger følgende:
- Hansker til å påføre behandlingen (evt plastpose)
- Fargekost, eller bare generelt en god kost
- Kam for å gre det jevnt og få ut behandlingen
- Rensesjampo (Jeg brukte Define)
- Rettetang og hårføner

Det ligger video ute hvordan man gjennomfører det. Kuren skal sitte i håret i 3 dager uten vask, noe som for meg er helt håpløst i grunn. Jeg ELSKER å vaske det, dessverre er det ikke helt bra. Tror håret har godt av det, og det er proteiner i LuxsusHair sin behandling. Det var for meg umulig å tro at dette ikke tok noen skader på håret, men det er garantert, og derfor valgte jeg å teste produktet. Håret ser veldig fett ut, noe som er eneste ulempe. Jeg vil ikke anbefale å gå med det på jobb, skole. Ta det noen dager du har fri!

Det blir spennende å se hvordan det går frem til torsdagen. Er det noe jeg brenner for er det å ta vare på håret mitt, og bruker veldig mye tid på å pleie det, gå til frisører og generelt veldig mye penger på ulike produkter. Nå har jeg sjampo-dilla, og handler/tester ut forskjellige typer.

Oppdatering: Dette er etter behandlingen. Håret ble mye mykere, og jeg føler det ble litt mindre bølger. Her har jeg ikke fønt eller rettet håret. Hvis du skal bruke behandlingen for et rettere hår vil jeg kanskje ikke anbefale den, men om du skal bruke den for et mykt, skinnende og glatt hår vil jeg anbefale den på det sterkeste. 

Likes

Comments

I dag har jeg jogget 1 mil inne på mølle, og det er noe jeg absolutt bør gjøre oftere. Dessverre blir det for sjeldent prioritert, og jeg har ingen god unnskyldning for det. Jeg føler allikevel at jeg bruker mye tid på trening, om det ikke bare er å løpe, så er jeg veldig aktiv med dans, spinning og annet så skal vel ikke klage på noe.

Nå i disse eksamenstider, blir det mye stillesitting. Da er det tross alt viktig å komme seg litt ut! Har planlagt å reise ut i morgen. Som regler klarer en ikke uansett å sitte hele dagen med boka/powerpoint/forelesning på nett osv. Da er man lagd av stål, for personlig er jeg for rastløs, og går fort lei etter noen timer. Kan fort ta meg en 2 timers pause foran tven, kjøkkenbenken, rydde i leiligheten eller på treningsstudio, også pån igjen senere på kvelden.

Driver å pynter opp litt med ny lampe i hybelleiligheten. Tar meg en fortjent pause

De gule lysene er tatt frem, og påskekaninen står i vindu!

Hva er dine beste studietips? Har du pyntet og ryddet til påsken?
  • 195 lesere

Likes

Comments

- Kokosmelk, 2 bokser
- To kapsler prebiotoika (1 kapsel per boks)
- Rosiner

HVORDAN GÅR MAN FREM?
1. Bland kokosmelken i en plastbolle, og rørte den ut. Det er en veldig tykk masse, så bruker litt krefter.
2. Ta to kapsler som man deler opp, og bruk bare pulveret! Så rører du alt godt sammen igjen, og tilsett rosiner for en mer søt smak. (Valgfritt) Sett på et lokk/aluminiumfolie/papir. På kjøkkenbenken skjer fermenteringsprosessen.
3. La yoghurten stå varmt (kjøkkenbenken) ett døgn, ca. 6-12 timer.
4. Sett den inn i kjøleskapet eventuelt fryseren med valgfri bær/annet. Når den er avkjølt 1-2-3 klar til servering.

Dette er bra for tarmfloraen, og de som har laktose/melkeallergi finnes det mange merker kokosmelk! I tillegg er det kjempegodt og et enkelt måltid.

  • 185 lesere

Likes

Comments