Hadde satt så utrolig pris på om dere tok dere bryderiet med å stemme på min katt. Klikk HER for å gi en stemme. Dette er min katt som har hjulpet meg gjennom tøffe tider i hele ungdommen. Det hadde betydd så utrolig mye for meg, kaller meg selv for ´´crazy cat woman´´. Katten min har en forståelse som ingen andre mennesker er i nærheten av å ha på meg. Fotografiet sier alt, og viser hvor nydelig hun er. Arret i øyet som hun har fått i slåsskamp, og samtidig det nydelige og intense blikket. Jeg kan ikke beskrive båndet til meg og Fritz, fordi det er noe helt spesielt som man må oppleve selv. For meg er ikke hun bare min bestevenn, men også en del av hjertet mitt. Håper dere kan ta dere tiden.

Nå er jeg som nevnt tidligere på bloggen midt oppi en eksamensperiode, og er derfor ikke så aktiv. Skriver faktisk en oppgave som omhandler blogging og sosiale medier, og hvordan jenter er så kroppsfikserte i dagens samfunn. Veldig spennende! Kommer tilbake sterkere senere.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

  • 19 Lesere

Likes

Comments

I dag har jeg som nevnt tidligere vært i Oslo, og markert for ´´rosa sløyfe-aksjonen´´, noe som for meg betyr veldig mye. Har tidligere i familien hatt andre typer kreft, og det er derfor jeg vil være med for å markere akkurat dette. Ikke bare at jeg donerer penger til forskning som sagt, men også at jeg viser at jeg bryr meg. Fysisk aktivitet er med å forebygger, og siden det er en hjertesak for meg, følte jeg dette løpet passet meg ypperlig. Det at både menn og kvinner kan løpe sammen som dette, og i tillegg til at det går til en god sak!

Med fire lag klær, og ca 5,3 km løp sier jeg meg fornøyd med dagens innsats. Jeg elsker å løpe, men på grunn av problemer med hælen og foten (Overbelastning, overtråkk) så fullførte jeg allikevel med en tid jeg var fornøyd med. Jeg løp hele runden uten stopp, noe som ikke var dårlig til tross for skade og alle menneskene det var umulig å komme seg frem. Vanligvis pleier jeg å jogge rundt 1 mil, men man får en helt annen følelse med så mange mennesker rundt seg. Føler også at tiden ikke spiller så stor rolle, når man løper for en god sak. Det var i hvert fall utrolig moro! Jeg har lyst til å bedre meg på løpeteknikk, og derfor har jeg besluttet å løpe en del på mølle inne i vinter, så nå gleder jeg meg veldig. Neste uke er det eksamen, og veldig mye som skjer. - Blir kanskje litt fraværende på bloggfronten, men skal prøve å oppdatere dere når ting roer seg.
Har du hatt en fin måned? Har du hatt på deg noe rosa denne måneden?

  • 30 Lesere

Likes

Comments

Hei, nå er det oktober og da er det tid for å være rosa. Én av tre kvinner som overlever brystkreft får senskader av behandlingen. Støtt forskningen og vis solidaritet – bær en Rosa sløyfe i oktober. 🎀

Hittil har jeg støttet med litt over 700,- kroner til sammen. Ikke nødvendigvis bare det at jeg donere penger som er viktig, men at jeg er med å markerer og at jeg bryr meg. Noe som er like viktig, bare å ha på deg noe rosa på treningsøkta eller å ha det med i tankene. Jeg har allerede vært med å markere i Elverum, så nå skal jeg på søndag reise til Oslo for å "løpe i rosa" 5,3 km. Hvor det er nærmere 1200 påmeldte! I tillegg har jeg kjøpt en del rosa ting hvor overskuddet går til forskning på brystkreft.

Mine nye løpesko med god demping! Ferskenfarget (litt mer rosapreg i vikreligheten)

Her er mitt antrekk til lørdag! Gleder meg til å vise dere det på.

Selvsagt skal jeg også bære denne rosasløyfen med omtanke og stolthet. Hva er dine planer i helgen? Tenker du litt rosa i oktober? 💗

  • 38 Lesere

Likes

Comments

Hei! Endelig har stipendet og lønninga kommet, og jeg har handlet for litt for uken. Skal til Sverige, Charlottenberg for å handle resten av månedsmaten i morgen. Sparer litt penger ved å handle i Sverige føler jeg, hvert fall på enkelte matvarer. Foreløbig bare kjøpt litt på sunnkost og dagens middag, og litt bær. Nå gjenstår ting som sjampo, flour, pålegg, brød, kylling, laks og grønnsaker, generelt frysevarer og middager fremover. Planlegger alltid handleturene mine og skriver handleliste for måneden så slipper jeg å bruke ekstra og unødvendige penger.

Kjøpte også et selfielys på Ebay som kom her om dagen. Kostet omtrent ingenting, og er et must for meg som blogger.

Som dere skjønner er jeg helsekost-freak. Jeg bruker veldig mye tid på kosttilskudd og gode produkter som gir meg en sunn og god matvei. Har nettopp bestilt meg godsaker fra Iherb som jeg legger ut bilde av senere.

Elsker å teste ut nye produkter og er opptatt av økologiske råvarer. For meg er det viktig å kose seg en gang i blant, og derfor har jeg kjøpt rå kakao til pynt for yoghurt, bananpannekaker, smoothies også videre. Gleder meg til å vise pakken fra Iherb❤️ Tok helgen i dag, og i morgen turer det hjem mot Kongsvinger. Til helga skal jeg løpe i forbindelse med Rosa sløyfeløp, så gleder meg veldig til å støtte en god sak med å løpe i Oslo. Har allerede kjøpt en del i forbindelse med å støtte kreften, og derfor også donert penger.

  • 47 Lesere

Likes

Comments

Skal trene mye denne uka, i dag skal jeg løpe 5 km og trene lår/rumpe. Denne smoothien jeg lager jeg meg etter trening her om dagen, og det var seriøst den beste smoothien jeg har smakt, og jeg har kjøpt og lagd uendelige med smoothier. Denne MÅ du altså prøve, den var både frisk og akkurat sånn jeg liker det. Fikk en følelse av lollipop-smak noe som vekker opp en del barndomsminner hos meg.

Dere som lurer på om smoothie er sunt, så er svaret her dessverre at den ikke nødvendigvis er det. Det spørs på rett og slett hva du blander den med, f.eks. Er det ofte tilsatt sukker og sukkerlake. Norske helsemyndigheter anbefaler at vi skal kutte ut mengden tilsatt sukker, så spesielt i smoothier du får kjøpt ferdig i butikk kan det lønne seg å sjekke. Også spesielt i jusen man bruker til hjemmelaget smoothie, og det beste er ren ferskpresset jus og ikke den som er konsentrat/tilsatt forskjellig sukker, vann osv. For min del, så trengte jeg en boost og karbohydrater etter trening, så lagde en smoothie med det som var tilgjengelig hos mamma. Det handler om å begrense mengden, og kanskje finne varianter hvor det ikke er noe tilsatt sukker? Eller mindre mengder?

Ingredienser Veldig enkelt å lage seg en smoothie, du trenger altså mango, ananas, bringebær, jordbær og god jus. Jeg brukte grønnsaksjus fra Sunniva, grapefrukt jus og merlot drue jus.

Fremgangsmåte
Blandet i ca 10 biter med ananas, en halv hånd mango (ikke bruk for mye av mango, veldig sterk smak), en hånd bringebær og jordbær. Tilføyde jus litt ettersom. Ha oppi valgfri jus litt og litt ettersom hvor tynn du vil ha den. Pynt med kokos og/eller eventuelt nøtter, ananas osv for å kvikke den opp.


​I love this! ♥ Har hatt smoothie-dilla i en periode nå. Håper du får en fin mandag og uke.

Likes

Comments

Hei, i går var jeg en tur ute i Oslo. Det var kjempekoselig! Første gang jeg er ute på lenge, men overraskende gøy. I dag skal jeg reise langt, ca 3 timer med bil. Først Oslo - Kongsvinger, så Kongsvinger - Elverum. På mandag skal jeg jobbe med en framføring på skolen. Kjenner det på kroppen at det blir godt med vanlig rutiner igjen etter ferie. 

Har du hatt en fin helg?

  • 65 Lesere

Likes

Comments

  • 83 Lesere

Likes

Comments

Nå er jeg endelig på Kongsvinger igjen etter en fin dag i Oslo. Hovedgrunnen til at jeg dro dit var fordi jeg skulle bli fotografert i samarbeid med Team Models, noe som var veldig stas for en bygdejente som meg. Har forsåvidt blitt fotografert før, så det gikk veldig greit. Har ikke noe bred erfaring akkurat, men litt mer som en hobby å blitt fotografert. Bildene kommer jeg til å legge ut etterhvert som jeg får tilbakemelding! Måtte gå uten sminke, så i dag kjørte jeg på med naturlig look uten noen form for foundation. I tillegg til dette så besøkte jeg ei god barndomsvenninne, så vi koste oss ute på kafè og restaurant på Sørenga, og selvfølgelig var mamma med som sjåfør, hehe. STAS var det! Det er lov å kose seg en gang i blant, det er viktig.

Gigantisk porsjon med mat, men det var utrolig godt. Spiste et sted på Sørenga like ved operahuset, utrolig fin plass og ikke minst utsikt der. Anbefaler på det sterkeste å finne et spisested i nærheten av Sørenga, og mye glutenfritt i Oslo.

Ha en fin kveld videre! I morgen skal jeg på jobb, ta meg en joggetur og kanskje en tur til Sverige med en venninne.
  • 82 Lesere

Likes

Comments

Nå har jeg kjøpt meg verdens kuleste kalender på Casa Blanca på Kongsvinger. 2018 kalenderen er nå klar! I tillegg oktober, november og desember fra 2017, så det passet perfekt. Jeg er avhengig av kalender som har så utrolig mye å gjøre i perioder med jobb og avtaler. Vurderte å kjøpe meg en egen kalender med egen forside, men føler jeg er så dårlig på å redigere inn farger og bilder som passer sammen. Kanskje noe jeg kommer til å bestille meg etter hvert på personlig almanakk.

Nå har jeg nettopp vært å jogget i underkant av 40 minutter i oppoverbakke. Herlig herlig! Driver å titter på nye pulsklokker som kan vise litt mer avansert enn den jeg har. Jeg er utrolig fornøyd med min Polar M400, for den har gode spesifikasjonsliste i forhold til prisen. Egentlig basic det jeg trenger, og veldig enkel for min del. Den måler puls (uten belte et must for min del, men fra håndleddet) og stegstelling. Det som trekker ned er rundefunksjonen, det er bare to knapper og tar ikke i mot mobilbeskjeder og det er heller ikke touch. Veldig bra til hverdagslig bruk spør du meg. 

Har du hatt en fin onsdag? Har du pulsklokke?

  • 99 Lesere

Likes

Comments

Nå er det endelig ´´høstferie´´ for min del, selv om den skal tilbringes med skolearbeid. I stad da jeg leste pensum, så sovnet jeg i 1-2 timer. Det er lov av og til, hvert fall da man sto opp klokken 07.00 i dag, dro på skolen og reiste deretter hjem til Kongsvinger. Kanskje ikke rart jeg var sliten? Kommer nok til å reise tilbake til Elverum allerede til helgen en dag, kanskje fredagskveld. På Elverum har jeg treningsstudio, så føler meg litt knyttet til å være der. Har familien min på Kongsvinger, så det er koselig å være innom en gang i blant, men det blir litt ensformig i lengden uten at jeg gjør noe spesielt, men heldigvis skal jeg møte ei venninne mens jeg er her, så da går tiden fortere. I morgen skal jeg gå opp Holtberget og en tur på Casa Blanca. Det blir så kos!

Jeg bare elsker høsten. Den er virkelig vakker, og jeg forbinder den med hjemmespa, peiskos og et nydelig vær. I tillegg til at jeg får en unnskyldning til å shoppe nye høstklær, fargene er så nydelig. ♥

  • 112 Lesere

Likes

Comments