Først og fremst vil jeg si at jeg anbefaler sterkt å trene. Jeg trener hardt minimum 4 ganger per uke, gjerne mer! Så lenge du gjør det du føler deg bra med, om det så er en gåtur, så hjelper det. Du må finne noe som passer deg, og dine behov. Det jeg også vil råde til er å spise mye sunn og næringsrikmat, bestående av riktig fett. Helst 4 måltider om dagen, med små mellommåltider (Frukt og annet). Må ærlig si jeg av og til spiser for lite, men det skal skjerpes inn på. Har mye mer overskudd om jeg spiser faste måltider.

Tilbake til overskriften, så testet jeg ut på samme slengen det populære "Bailine". Til dere som ikke vet hva det går ut på, så er det en elektriskmaskin og en metode som musklene dine jobber på. Du legger deg på en benk i undertøyet/shorts om du føler for det!! Og får på noen slags elektropads. Med tanke på at jeg er relativt slank fra før, og lå på en godt innafor vekt vil jeg si meg fornøyd. Dette er noe jeg vil anbefale dersom du faktisk trenger å gå ned litt i vekt, har overflødig hud, nettopp har født barn eller har mye vann i kroppen. Det skal også være fint om du sliter med muskelsmerter, fibromylagi og en rekke andre "vondter". Du er garantert resultater, ellers pengene tilbake. Sjekk gjerne ut mer HER eller bare søk opp Bailine, og finn det nærmeste stedet ettersom der du bor.

Dersom det høres spennende ut, så vil jeg råde deg til å snakke med en av de ansatte før du drar på gratis prøvetime. Det som møtte meg var noen veldig hyggelige ansatte og dagligleder, og som hadde god peiling på hva de snakket om. Du får en kostplan, og et opplegg som bevisstgjør deg. Dette var kanskje ikke tilfelle for meg, og siden jeg allerede har et fint kosthold prøver jeg å bevisstgjøre meg på å spise mer regelmessig og fast,- Noe jeg følte Bailine hjalp meg med.


Jeg har tidligere slitt med lite aktivitet pga jeg gikk rundt med uviten cøliaki. Så fort jeg ble bra igjen fra dette, og livssgløden kom tilbake har jeg trent og lagd mye glutenfri mat. Tenker jeg har mistet en 7-8 kg siden jeg fant ut hvilken diagnose jeg hadde. Det var kanskje i denne perioden jeg burde oppsøkt Bailine, og ikke nå. Men alt i alt er Bailine anbefalt, så lenge du vedlikeholder det enten med trening, sunn mat, nye behandlinger eller helst en kombinasjon.
Har du spørsmål, så gjerne kommenter. Good night♥

  • 9 lesere

Likes

Comments

Har en anbefaling å komme med! Når det gjelder vipper og selvbruning er Fias lille salong absolutt til å anbefale om du kommer fra Kongsvinger-området.

Men her om dagen var jeg i Elverum hvor jeg studerer, og fikk lyst til å farge mine naturlige øyenbryn. Jeg synes den "øyensbryntrenden" har tatt litt av, og samme med vippe extensions. Men må si jeg ble så fornøyd med både service og resultat på Friske fjes. Kan ikke si annet enn at om du vurderer å pleie deg selv på noe måte, så reis en tur innom! Har alltid hatt veldig utynna bryn og i tillegg litt lyse hår i forhold til håret mitt. No problem med så dyktige innenfor sitt fagområdet. Fikk god veiledning og info etterpå også, noe jeg setter pris på. 

  • 13 lesere

Likes

Comments

Har igjen (Andre gangen) vært hos flinke fotograf Are Simensen. I tillegg ble jeg sminket (de to øverste bildene) av Kristell Edvardsen, og nederste bildet Hanne Berntsen.

Jeg tenkte å dele resultatene med dere, og jeg er superfornøyd. Eneste er etterveksten som jeg burde gjort noe med, men men det er litt sent nå. Håper dere har hatt en fin helg!

Likes

Comments

Jeg har kommet inn på videre opptaksprøver til fengselsbetjent!! Woho. :-) ​Det er en seier i seg selv å bli plukket ut av  ca1230 søkere .

Jeg er litt usikker på hva jeg vil, for jeg trives så godt på Elverum og på høgskolen. Det er ingen selvfølge at jeg klarer kravene heller, men har øvd i går med ei fra klassen og kravene klarte vi. Jeg må bare trene litt styrke, hehe. Ingen selvfølge for det, med tanke på spørsmålsrunden de skal ha med hver enkelt.


Jeg har lenge vurdert yrket som fengselsbetjent, men samtidig vil jeg jobbe med trening, ernæring og forebyggende arbeid (som er rettet mot det jeg går på Elverum). Må nesten bare prøve meg, og se hvor valget faller til slutt. 

Fordelen med å velge fengselsbetjent er lønnautdanning, og jeg slipper lån. Og tror jeg har større sjanse for jobb etterpå. Ulempen er at det er en psykisk-påkjenning og denne jobben er ikke for alle. Kommer til å skrive mer om dette når tiden er inne for det, og jeg vet hva jeg skal. Spennende blir det uansett hva jeg skal finne på. Håper jeg velger rett.

  • 135 lesere

Likes

Comments

Ting går veldig bra nå. Alt er på stell igjen, og ting går fantastisk bra. Ingenting å klage på! Nå kan jeg endelig slappe av, og være den blide Oda jeg var før.

Ting faller på plass, både når det først og fremst gjelder meg og hvordan jeg har det. Kommet inn på skole, trives med det jeg gjør og har det bra sosialt. Tommel opp.

Dessverre har det blitt veldig lite blogging, men har ikke tid omtrent lenger. Med fulle jobbdager, flytting, skoleting som må på plass. Jeg beklager fraværet, og jeg vet heller ikke om noen følger med her lenger. Vil kanskje bli mer aktiv når ting har roet seg litt mer ned etter sommeren. ❤️

  • 150 lesere

Likes

Comments

Beklager for brått fravær, men har vært mye jobbing i det siste. I tillegg til at jeg endelig har operert, så nå faller alle ting på plass. Jeg kommer tilbake sterkere og mer motivert.

Har hatt nok å tenke på, og nok som jeg skal få unnagjort. Både med tanke på operasjonen, jobber jeg har fått og samtidig mye stress nå i "ferien". Jeg har foreløbig ikke noe som heter sommerferie, men håper jeg skal få det i juli måned. Legger med noen bilder fra den siste tiden (Bildet av MAC leppestiften er lånt). Handlet inn en god del ting til sommeren. Tenkte å vise dere det i neste innlegg 🙊

  • 207 lesere

Likes

Comments

Tett på, bli kjent med meg. Her svarer jeg på 20 spørsmål, både noen jeg har fått inn og noen jeg har funnet på andre blogger. Gjerne spør om mer dersom dere ikke fikk gjort det nå, så bruk kommentarfeltet. Eller e-post odaebr@hotmail.no

Favorittmusikken din?
- Det må bare være Avicii. Det er noe han gjør med stemningen rundt deg, og han får meg til å tenke positivt. Melodien, beaten og ofte de som synger med. Dyktig musiker med min type musikk!

Hva er planene dine i sommer?
- Jobbing, reising til flere Sydenland og forhåpentligvis nyte sene og varme sommerkvelder i Norge. Blir også trening, være med kjæresten min, familien, venner og det vanlige, men det gjør jeg hver dag ellers. Ellers skal jeg på en leir, festivaler i Sverige og litt forskjellig.

Hva skal du studere i 2016?
- Har søkt litt forskjellig, både fengselsbetjent og folkehelse. Begge to er på førstevalget, så vet ikke hva jeg vil mest enda.

Kan du legge ved et bilde av klærne dine?
- Det er klart jeg kan

Er det noen som har såret deg?
- Ja, tror alle før eller siden har blitt såret. Enten med drittslenging tidligere (Noe jeg ikke bryr meg om lenger), og når forholdene jeg tidligere har hatt tar slutt, eller når venninnene dine forsvinner unna deg. Klart jeg har vært lei meg, men jeg legger det alltid bak meg.

Er du langvarig sur?
- I utgangspunktet ja, men det spørs veldig på situasjonen.

Noen venninner du har mistet, som du savner?
- Bestevenninnene mine fra ungdomsskolen. Det er ei som har flyttet unna som jeg ikke har ''mistet'' på den måten, men kontakten med henne er dessverre ikke der mer. Det er også en som jeg aldri har klart å få tak i lenger, og det er fordi vi ble uvenner for noe latterlig for mange år siden. Uten om, så er det flere som stadig forsvinner. Når man ikke klarer å inkludere vennene sine på fester, og velger andre fremfor hverandre så tenker jeg at det ikke er verdt min tid.

Har du forandret deg mye siden ungdomsskolen?
- Ja, det vil jeg absolutt si. Jeg var veldig umoden, prøvde ut alt som var ulovlig, dum og teit og ikke minst slem mot de som stilte opp for meg. (Noe jeg aldri kunne gjort nå). Jeg følte at min måte å være synlig var å finne på sprell, og å være slem. Jeg fant gleden i det, og dessverre er dette noe jeg angrer veldig på. Ordet jeg kan bruke er barnslig, men kan ikke gjøre noe med det som har vært. Jeg har vokst mye siden da, og har gått fra ungdom til voksen.

En kjendis du synes er pen?
- Det må bli Adele. Hun sminker seg utrolig fint, og synger som en gudinne.


Hvor mye trener du?
Det er opptil 4-6 dager i uken. Timeplan: mandag og tirsdag, så er det jogging utendørs. Onsdag er det dansing og pilates, muligens styrketrening. Fredag er det jogging og styrke, og søndag er det svømming eller annen aktivitet.

Planer før sommer?
- Nå er vi jo i sommermåned, men er å jobbe før sommer.

Hvor høy er du?
- 180 cm

Har du vært på TV?
- Ja, litt som barn dreiv jeg å sendte inn masse videoer til NRK. Så har vært overalt på et barneprogram, men uten om det er det lite. Har fått tilbud om ulike programmer, og spørsmål om jeg vil være med. Har feiget ut hver eneste gang.

En ting du skal bli flinkere til?

- Jeg føner og retter håret hele tiden, så nå har jeg kuttet ut det. Skal prøve å gå en måned uten å rette håret (Skal kun rette det når jeg skal noe spesielt, f.eks. bursdager, selskap, besøke familie og lignende).

Hvilke hårprodukter bruker du? Dine tips og triks?
- Litt varierende, men som regel Moroccanoil sine produkter.

Drømmelandet ditt?
- Hawaii.

Hva synes du om kroppspresset vi har i dag?
- For det første, så er det utrolig latterlig at man skal veie under sin egen BMI, og for det andre er det tragisk. Da forekommer det spiseforstyrrelser
i alle slags former. Har tidligere vært preget av spiseforstyrrelser, og det gir farlige konsekvenser både da det står på verst, men også i ettertid. Instagram, facebook og annet press i sosiale medier er syke. Jenter som er tynne, brune og gjerne med markerte muskler, og kanskje bare spiser 2 salater på en hel dag. Nei takk!


Fremtidsplaner?
- Nå fremover blir det høgskole i Elverum. Vil jobbe med trening og kosthold!


Hvordan ser drømmegutten din ut?
- Han har jeg allerede.

Bilde av garderoben din? Så og si solgt alt, og fornyet alt. (Uten om bher og truser) så har et helt annet skap fylt opp på Roverud. Dette er da bilde som er tatt i skapet jeg har hos moren min. Tenkte å vise dere favorittklærne mine senere

  • 224 lesere

Likes

Comments

Siste mobilbloggingen nå, så blir det mer kamerabilder når jeg får tid. Jobber hver dag, og står på med trening før sommeren. Blir litt hektisk, og blogginga går fort i glemmeboka. Beklager så mye for det! ❤️

Som jeg har nevnt før så la jeg på meg en del da jeg ble sengeliggende etter høgskolen, så nå skal alt vekk innen desember 2016. Nå kan jeg endelig se på meg selv som 100% frisk fra alt av! Både betennelser, magesmerter og generelt utmattelse. Telefonen jeg fikk forrige uke om at alt sto bra til, og formen som er normal. Jeg er back on track, gamle Oda. Hurra!

Har tatt helt av med festing, og å reise ut i helgene fordi jeg føler meg glad. Vært godt uten det, men allikevel herlig å orke det igjen. 😊 Hihi, så nå er jeg lykkelig.
Innlegget hvor jeg svarer på spørsmål kommer i løpet av denne uken, og da blir det kamerabilder. Så forsett å still spørsmål! Enten i kommentarfeltet eller e-post. Hvis det ikke kommer inn noe, så kopierer jeg spørsmål fra en blogg. Da blir det mer "fakta" eller "vet du dette om meg" typ spørsmål!

  • 265 lesere

Likes

Comments

Bilder sier mer enn tusen ord. Kort oppsumert en koselig 17.mai på Kongsvinger med mamma. I tillegg var jeg med kjæresten min og hans familie/venner. Da er det bare et år til neste 17.mai. Måtte også se på russetoget, noe som var veldig skuffende i år. Fikk tatt ganske mange bilder! 🇳🇴

  • 276 lesere

Likes

Comments

Ting går veldig fint med meg nå, og ting starter å gå min vei. Endelig, føler det er på tide også. Bare følt meg nede hele året, men det endret seg etter jeg fant ut hva som var feil med meg. Heldigvis har jeg gjort noe med det, og motivasjonen og humøret er på topp. // Bildene er fra weheartit.com for inspirasjon

Håper det går bra med dere lesere der ute også. Dere fortjener å ha lyspunkter like mye som andre, og uansett hvordan dere har det. Ikke gi opp uansett hva det måtte være. (Lettere sagt enn gjort). Nå er det mange som er russ, mange som forbereder seg til eksamen og lignende. Jeg misunner dere alle sammen, for nå skulle jeg fullført første året av idrettstudier. Det er litt trist å tenke på, men starter på nytt over sommeren i stedet og tenker positivt på det. Blir spennende å studere innen trening, kosthold og folk generelt. Til dere som allerede jobber, og er ferdig utdannet/lært opp så håper jeg dere liker yrket deres. Hvis ikke anbefaler jeg dere å studere, det er morsomt :-)

Tenkte å kjøre på ''bli kjent med meg'' runde. Hvor jeg svarer på en god del spørsmål enten fra dere, eller tar noen allerede eksisterende spørsmål. Bruk kommentarfeltet for det som det er verdt! Tar også i mot på epost: odaebr@hotmail.no

  • 332 lesere

Likes

Comments