Har delt noen enkle oppskrifter på smoothie før, men denne må dere bare teste.

Den består av 1 egg, litt melonyoghurt, vann, frosne bringebær, frosen ananas, frosen mango og banan. Du kan bytte ut vann med jucie, men jeg synes det er like godt med vann. ​Hva liker du å ha i smoothien?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Har fått spørsmål om å dele noen oppskrifter. Det tenkte jeg absolutt jeg kunne gjøre! Matvafler fra Det Glutenfrie Verksted. Det er helt uten sukker, og jeg bruker det til en enkel kveldsmat/mellommåltid. Kjempegode og enkelt i hverdagen. Tilsetter også litt surdeigspulver og havre i disse for å få litt mer preg over de, og god næring.

Du trenger:
4 egg, melk (kan byttes ut med laktosefri), flytende margarin og en pose vaffelmix fra Det Glutenfrie Verksted.

Likes

Comments

Vært å tatt noen bilder på festningen i Kongsvinger. Merker jeg har glemt en del kamerainnstillinger, og mangler litt teknikk på å få til riktig blenderåpning (riktig lys), lukkertid når jeg tar bilder når det er mørkt osv. Vurderer å melde meg på et fotokurs. Jeg er for det meste selvlært, men har aldri tid til å reise ut å ta bilder så er mer en hobby for meg. Har vurdert å melde meg inn i fotoklubb, men når tiden ikke strekker til gjør jeg det for moroskyld de få gangene jeg har tid.

Q: Hva er dine hobbyer?Mine er trening og fotografering.

Likes

Comments

Nå har jeg blitt veldig aktiv igjen på bloggen, men tro meg det er sikkert for en kort periode. Får sånne ''kick'' når jeg kjeder meg, og skriver ned unødvendige og kjedelige ting om meg selv. Det at andre er innom å titter er koselig, selv om jeg alltid har sett på blogging som en klisjé jentegreie. Får alltids koselige tilbakemeldinger av venner og bekjente! Det er så motiverende.

Jeg har mye fri, og dagene går som regel til trening og skole så har jeg masse tid til overs til bloggen. Tiden flyr fort, og i påsken var jeg fast bestemt på å reise ut på skikkelig påskefest, og fyllekule. Problemet var at jeg plutselig fikk en oppgave på skolen, JA midt i ferien. Planene snudde helt om, og kvelden går med til å skrive forventningsnotat. Mine forventninger til meg selv har aldri vært så skyhøye, så bruker sikkert en time eller to på å skrive ferdig. Da blir det å gå ut på lørdag i stedet. Kan ærlig si jeg alltid har likt å finne på ting, og hater å sitte hjemme. Jeg er ikke en person som er så glad i sofaen på lørdagskvelden. De som kjenner meg vet jeg foretrekker å gjøre noe festlig framfor noe kjedelig. Påske for meg har aldri vært noe spesiell feiring, annet enn bursdagen min som av og til har vært i påsken. Føler de fleste er på fjellet, så nå er jeg er fast bestemt på at det er meg neste år. Da skal jeg booke hotell eller kanskje ei hytte i god tid, og reise på en skikkelig ferie! Det er bare å spare


Påsken hittil har vært kos. Bruker tiden mest på å slappe helt av. Hvordan har din påske vært?🐥

  • 38 lesere

Likes

Comments

Nå har jeg testet et produkt som skal gjøre håret rett, og da uten skader. Du finner det HER . Det er fint for meg som bruker veldig mye tid sammen med rettetangen. Du trenger følgende:
- Hansker til å påføre behandlingen (evt plastpose)
- Fargekost, eller bare generelt en god kost
- Kam for å gre det jevnt og få ut behandlingen
- Rensesjampo (Jeg brukte Define)
- Rettetang og hårføner

Det ligger video ute hvordan man gjennomfører det. Kuren skal sitte i håret i 3 dager uten vask, noe som for meg er helt håpløst i grunn. Jeg ELSKER å vaske det, dessverre er det ikke helt bra. Tror håret har godt av det, og det er proteiner i LuxsusHair sin behandling. Det var for meg umulig å tro at dette ikke tok noen skader på håret, men det er garantert, og derfor valgte jeg å teste produktet. Håret ser veldig fett ut, noe som er eneste ulempe. Jeg vil ikke anbefale å gå med det på jobb, skole. Ta det noen dager du har fri!

Det blir spennende å se hvordan det går frem til torsdagen. Er det noe jeg brenner for er det å ta vare på håret mitt, og bruker veldig mye tid på å pleie det, gå til frisører og generelt veldig mye penger på ulike produkter. Nå har jeg sjampo-dilla, og handler/tester ut forskjellige typer.

Oppdatering: Dette er etter behandlingen. Håret ble mye mykere, og jeg føler det ble litt mindre bølger. Her har jeg ikke fønt eller rettet håret. Hvis du skal bruke behandlingen for et rettere hår vil jeg kanskje ikke anbefale den, men om du skal bruke den for et mykt, skinnende og glatt hår vil jeg anbefale den på det sterkeste. 

Likes

Comments

I dag har jeg jogget 1 mil inne på mølle, og det er noe jeg absolutt bør gjøre oftere. Dessverre blir det for sjeldent prioritert, og jeg har ingen god unnskyldning for det. Jeg føler allikevel at jeg bruker mye tid på trening, om det ikke bare er å løpe, så er jeg veldig aktiv med dans, spinning og annet så skal vel ikke klage på noe.

Nå i disse eksamenstider, blir det mye stillesitting. Da er det tross alt viktig å komme seg litt ut! Har planlagt å reise ut i morgen. Som regler klarer en ikke uansett å sitte hele dagen med boka/powerpoint/forelesning på nett osv. Da er man lagd av stål, for personlig er jeg for rastløs, og går fort lei etter noen timer. Kan fort ta meg en 2 timers pause foran tven, kjøkkenbenken, rydde i leiligheten eller på treningsstudio, også pån igjen senere på kvelden.

Driver å pynter opp litt med ny lampe i hybelleiligheten. Tar meg en fortjent pause

De gule lysene er tatt frem, og påskekaninen står i vindu!

Hva er dine beste studietips? Har du pyntet og ryddet til påsken?
  • 74 lesere

Likes

Comments

- Kokosmelk, 2 bokser
- To kapsler prebiotoika (1 kapsel per boks)
- Rosiner

HVORDAN GÅR MAN FREM?
1. Bland kokosmelken i en plastbolle, og rørte den ut. Det er en veldig tykk masse, så bruker litt krefter.
2. Ta to kapsler som man deler opp, og bruk bare pulveret! Så rører du alt godt sammen igjen, og tilsett rosiner for en mer søt smak. (Valgfritt) Sett på et lokk/aluminiumfolie/papir. På kjøkkenbenken skjer fermenteringsprosessen.
3. La yoghurten stå varmt (kjøkkenbenken) ett døgn, ca. 6-12 timer.
4. Sett den inn i kjøleskapet eventuelt fryseren med valgfri bær/annet. Når den er avkjølt 1-2-3 klar til servering.

Dette er bra for tarmfloraen, og de som har laktose/melkeallergi finnes det mange merker kokosmelk! I tillegg er det kjempegodt og et enkelt måltid.

  • 81 lesere

Likes

Comments

Har fått og kjøpt inn en del ny sminke i det siste. Dette er bare halvparten av mine foundations. Jeg elsker sminke, men dessverre er jeg dårlig til å bruke den. Som regel gidder jeg ikke å ta det på, eller så bare får jeg det overhodet ikke til. 💄

Den siste tiden har jeg ikke prioritert bloggen! Det må jeg bare beklage, men jeg har denne bloggen mer som en motivasjon til å skrive. Det er ikke for å få lesertallet til å stige. Jeg vet ikke om det en gang er noen som følger med på den, i så fall veldig koselig. Dagene fremover skal jeg vise dere trinn for trinn til å lage en helt fantastisk kake. Den er ikke sunn, så derfor er det ikke noe jeg lager ofte. I denne anledning er det til bursdagen min.

  • 106 lesere

Likes

Comments

For meg hører gåsunger til våren, og jeg bare elsker det. Jeg gleder meg til jeg skal kjøpe inn interiør og blomster til et fremtidig hus eller leilighet. Akkurat nå er det ikke i tankene mine en gang, og fokuset er på matbudsjett. Jeg gleder meg over å kunne hjelpe mamma. Det er trossalt min gamle kjellerleilighet på bildene over. Det ser så mye bedre ut nå enn da jeg bodde hjemme, hehe. Til trøst er garderoben min og en seng der, så selv om det er pussa opp føler jeg det er mitt. 🖤

​Er du glad i å pynte eller pusse opp hjemme?

  • 123 lesere

Likes

Comments

Det spørsmålet jeg hele tiden får er ''hva er det du utdanner deg som?'' Tenkte jeg skulle skrive et innlegg hvor jeg utdyper hva studiet greier seg om, og hva mine planer er. Nå har jeg ikke blogget på en evighet, og det er fordi jeg ikke har overskudd til det akkurat nå. Er en del å gjøre, og på kveldene er jeg sliten, og alt jeg gjør er å lese, trene, spise og repeat. Forhåpentligvis finner jeg gleden av å blogge igjen i fremtiden.

Jeg studerer Bachelor i folkehelse på Elverum, høgskolen i Innlandet. Har vurdert fengselsbetjent, men etter mye om og men fant jeg ut at det ikke var noe for meg pga. Stor psykisk påkjenning. Behovet for profesjonelle innenfor helse, ernæring og trening øker. Det er dessverre mye inaktivitet blant folket, og selv om det har blitt en trend å trene er det mange som ikke klarer, har tid, gjør det på feil måter eller kanskje spiser feil. Folkehelse dreier seg om fysisk aktivitet, ernæring, helsefremmede tiltak og hvordan man skal forebygge livsstilsykdommer. ''Hvor kan du jobbe, og hva blir du?'' Dette er også et spørsmål jeg får, og svaret her er mye, og egentlig alt ettersom hva du ønsker. Det er enklere for en f.eks. Sykepleier, for da skjønner du hva personen skal gjøre. I mitt tilfelle vil jeg ta mer utdanning, og jobbe 4 år som folkehelsearbeider kanskje på Frisklivssentral,- Hvor du veileder, hjelper andre til å komme i fysisk aktivitet, snus/røykeslutt gjennom ulike opplegg. Alle kommuner er pliktet til å ha en frisklivssentral. Etter dette ønsker jeg å undervise på videregående skole, enten på Norges Toppidrettsgymnas, idrett eller helse og oppvekst. Litt usikker hvor jeg ender opp, men det er ingen tvil om at jeg har valgt noe som føles riktig, i hvert fall på rett spor.

I tillegg til Bachelor Folkehelse vil jeg ta et halvt år i Bali, personlig trener og et år med Pedagogikk. Jeg vet at jobbmarkedet er vanskelig for folkehelse, helse og generelt så håper det går veien med jobb i ettertid. Har hørt og lest mye om arbeidsledighet, men i mine øyne er dette med livsstilsykdommer, kosthold og trening noe Norge burde ha mer fokus på, og ikke ha arbeidsledighet for de som står på. Noe jeg også synes virker spennende er IKT, psykiatri og en rekke andre ting som jeg har hatt i tankene. Jeg ønsker å jobbe med mennesker, og egentlig med omsorg, rusproblematikk, men tanken om å bli IT-konsulent og få bruke hodet kanskje i fred og ro virker deilig. Det er så mye jeg vil på en gang, og derfor må jeg bare prøve meg frem. Det viktigste er å ta en ting av gangen, og jeg føler jeg er på rett spor. Har snart fullført ett år, og etter sommeren starter jeg på mitt andre år. ​Hvis du har noen spørsmål så still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet, eller send meg epost odaebr@hotmail.no 

  • 148 lesere

Likes

Comments