Har fått og kjøpt inn en del ny sminke i det siste. Dette er bare halvparten av mine foundations. Jeg elsker sminke, men dessverre er jeg dårlig til å bruke den. Som regel gidder jeg ikke å ta det på, eller så bare får jeg det overhodet ikke til. 💄

Den siste tiden har jeg ikke prioritert bloggen! Det må jeg bare beklage, men jeg har denne bloggen mer som en motivasjon til å skrive. Det er ikke for å få lesertallet til å stige. Jeg vet ikke om det en gang er noen som følger med på den, i så fall veldig koselig. Dagene fremover skal jeg vise dere trinn for trinn til å lage en helt fantastisk kake. Den er ikke sunn, så derfor er det ikke noe jeg lager ofte. I denne anledning er det til bursdagen min.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 23 lesere

Likes

Comments

For meg hører gåsunger til våren, og jeg bare elsker det. Jeg gleder meg til jeg skal kjøpe inn interiør og blomster til et fremtidig hus eller leilighet. Akkurat nå er det ikke i tankene mine en gang, og fokuset er på matbudsjett. Jeg gleder meg over å kunne hjelpe mamma. Det er trossalt min gamle kjellerleilighet på bildene over. Det ser så mye bedre ut nå enn da jeg bodde hjemme, hehe. Til trøst er garderoben min og en seng der, så selv om det er pussa opp føler jeg det er mitt. 🖤

​Er du glad i å pynte eller pusse opp hjemme?

  • 40 lesere

Likes

Comments

Det spørsmålet jeg hele tiden får er ''hva er det du utdanner deg som?'' Tenkte jeg skulle skrive et innlegg hvor jeg utdyper hva studiet greier seg om, og hva mine planer er. Nå har jeg ikke blogget på en evighet, og det er fordi jeg ikke har overskudd til det akkurat nå. Er en del å gjøre, og på kveldene er jeg sliten, og alt jeg gjør er å lese, trene, spise og repeat. Forhåpentligvis finner jeg gleden av å blogge igjen i fremtiden.

Jeg studerer Bachelor i folkehelse på Elverum, høgskolen i Innlandet. Har vurdert fengselsbetjent, men etter mye om og men fant jeg ut at det ikke var noe for meg pga. Stor psykisk påkjenning. Behovet for profesjonelle innenfor helse, ernæring og trening øker. Det er dessverre mye inaktivitet blant folket, og selv om det har blitt en trend å trene er det mange som ikke klarer, har tid, gjør det på feil måter eller kanskje spiser feil. Folkehelse dreier seg om fysisk aktivitet, ernæring, helsefremmede tiltak og hvordan man skal forebygge livsstilsykdommer. ''Hvor kan du jobbe, og hva blir du?'' Dette er også et spørsmål jeg får, og svaret her er mye, og egentlig alt ettersom hva du ønsker. Det er enklere for en f.eks. Sykepleier, for da skjønner du hva personen skal gjøre. I mitt tilfelle vil jeg ta mer utdanning, og jobbe 4 år som folkehelsearbeider kanskje på Frisklivssentral,- Hvor du veileder, hjelper andre til å komme i fysisk aktivitet, snus/røykeslutt gjennom ulike opplegg. Alle kommuner er pliktet til å ha en frisklivssentral. Etter dette ønsker jeg å undervise på videregående skole, enten på Norges Toppidrettsgymnas, idrett eller helse og oppvekst. Litt usikker hvor jeg ender opp, men det er ingen tvil om at jeg har valgt noe som føles riktig, i hvert fall på rett spor.

I tillegg til Bachelor Folkehelse vil jeg ta et halvt år i Bali, personlig trener og et år med Pedagogikk. Jeg vet at jobbmarkedet er vanskelig for folkehelse, helse og generelt så håper det går veien med jobb i ettertid. Har hørt og lest mye om arbeidsledighet, men i mine øyne er dette med livsstilsykdommer, kosthold og trening noe Norge burde ha mer fokus på, og ikke ha arbeidsledighet for de som står på. Noe jeg også synes virker spennende er IKT, psykiatri og en rekke andre ting som jeg har hatt i tankene. Jeg ønsker å jobbe med mennesker, og egentlig med omsorg, rusproblematikk, men tanken om å bli IT-konsulent og få bruke hodet kanskje i fred og ro virker deilig. Det er så mye jeg vil på en gang, og derfor må jeg bare prøve meg frem. Det viktigste er å ta en ting av gangen, og jeg føler jeg er på rett spor. Har snart fullført ett år, og etter sommeren starter jeg på mitt andre år. ​Hvis du har noen spørsmål så still meg gjerne spørsmål i kommentarfeltet, eller send meg epost odaebr@hotmail.no 

  • 64 lesere

Likes

Comments

Har igjen (Andre gangen) vært hos flinke fotograf Are Simensen. I tillegg ble jeg sminket (de to øverste bildene) av Kristell Edvardsen, og nederste bildet Hanne Berntsen.

Jeg tenkte å dele resultatene med dere, og jeg er superfornøyd. Eneste er etterveksten som jeg burde gjort noe med, men men det er litt sent nå. Håper dere har hatt en fin helg!

Likes

Comments

Jeg har kommet inn på videre opptaksprøver til fengselsbetjent!! Woho. :-) ​Det er en seier i seg selv å bli plukket ut av  ca1230 søkere .

Jeg er litt usikker på hva jeg vil, for jeg trives så godt på Elverum og på høgskolen. Det er ingen selvfølge at jeg klarer kravene heller, men har øvd i går med ei fra klassen og kravene klarte vi. Jeg må bare trene litt styrke, hehe. Ingen selvfølge for det, med tanke på spørsmålsrunden de skal ha med hver enkelt.


Jeg har lenge vurdert yrket som fengselsbetjent, men samtidig vil jeg jobbe med trening, ernæring og forebyggende arbeid (som er rettet mot det jeg går på Elverum). Må nesten bare prøve meg, og se hvor valget faller til slutt. 

Fordelen med å velge fengselsbetjent er lønnautdanning, og jeg slipper lån. Og tror jeg har større sjanse for jobb etterpå. Ulempen er at det er en psykisk-påkjenning og denne jobben er ikke for alle. Kommer til å skrive mer om dette når tiden er inne for det, og jeg vet hva jeg skal. Spennende blir det uansett hva jeg skal finne på. Håper jeg velger rett.

  • 174 lesere

Likes

Comments

Ting går veldig bra nå. Alt er på stell igjen, og ting går fantastisk bra. Ingenting å klage på! Nå kan jeg endelig slappe av, og være den blide Oda jeg var før.

Ting faller på plass, både når det først og fremst gjelder meg og hvordan jeg har det. Kommet inn på skole, trives med det jeg gjør og har det bra sosialt. Tommel opp.

Dessverre har det blitt veldig lite blogging, men har ikke tid omtrent lenger. Med fulle jobbdager, flytting, skoleting som må på plass. Jeg beklager fraværet, og jeg vet heller ikke om noen følger med her lenger. Vil kanskje bli mer aktiv når ting har roet seg litt mer ned etter sommeren. ❤️

  • 187 lesere

Likes

Comments

Beklager for brått fravær, men har vært mye jobbing i det siste. I tillegg til at jeg endelig har operert, så nå faller alle ting på plass. Jeg kommer tilbake sterkere og mer motivert.

Har hatt nok å tenke på, og nok som jeg skal få unnagjort. Både med tanke på operasjonen, jobber jeg har fått og samtidig mye stress nå i "ferien". Jeg har foreløbig ikke noe som heter sommerferie, men håper jeg skal få det i juli måned. Legger med noen bilder fra den siste tiden (Bildet av MAC leppestiften er lånt). Handlet inn en god del ting til sommeren. Tenkte å vise dere det i neste innlegg 🙊

  • 244 lesere

Likes

Comments

Tett på, bli kjent med meg. Her svarer jeg på 20 spørsmål, både noen jeg har fått inn og noen jeg har funnet på andre blogger. Gjerne spør om mer dersom dere ikke fikk gjort det nå, så bruk kommentarfeltet. Eller e-post odaebr@hotmail.no

Favorittmusikken din?
- Det må bare være Avicii. Det er noe han gjør med stemningen rundt deg, og han får meg til å tenke positivt. Melodien, beaten og ofte de som synger med. Dyktig musiker med min type musikk!

Hva er planene dine i sommer?
- Jobbing, reising til flere Sydenland og forhåpentligvis nyte sene og varme sommerkvelder i Norge. Blir også trening, være med kjæresten min, familien, venner og det vanlige, men det gjør jeg hver dag ellers. Ellers skal jeg på en leir, festivaler i Sverige og litt forskjellig.

Hva skal du studere i 2016?
- Har søkt litt forskjellig, både fengselsbetjent og folkehelse. Begge to er på førstevalget, så vet ikke hva jeg vil mest enda.

Kan du legge ved et bilde av klærne dine?
- Det er klart jeg kan

Er det noen som har såret deg?
- Ja, tror alle før eller siden har blitt såret. Enten med drittslenging tidligere (Noe jeg ikke bryr meg om lenger), og når forholdene jeg tidligere har hatt tar slutt, eller når venninnene dine forsvinner unna deg. Klart jeg har vært lei meg, men jeg legger det alltid bak meg.

Er du langvarig sur?
- I utgangspunktet ja, men det spørs veldig på situasjonen.

Noen venninner du har mistet, som du savner?
- Bestevenninnene mine fra ungdomsskolen. Det er ei som har flyttet unna som jeg ikke har ''mistet'' på den måten, men kontakten med henne er dessverre ikke der mer. Det er også en som jeg aldri har klart å få tak i lenger, og det er fordi vi ble uvenner for noe latterlig for mange år siden. Uten om, så er det flere som stadig forsvinner. Når man ikke klarer å inkludere vennene sine på fester, og velger andre fremfor hverandre så tenker jeg at det ikke er verdt min tid.

Har du forandret deg mye siden ungdomsskolen?
- Ja, det vil jeg absolutt si. Jeg var veldig umoden, prøvde ut alt som var ulovlig, dum og teit og ikke minst slem mot de som stilte opp for meg. (Noe jeg aldri kunne gjort nå). Jeg følte at min måte å være synlig var å finne på sprell, og å være slem. Jeg fant gleden i det, og dessverre er dette noe jeg angrer veldig på. Ordet jeg kan bruke er barnslig, men kan ikke gjøre noe med det som har vært. Jeg har vokst mye siden da, og har gått fra ungdom til voksen.

En kjendis du synes er pen?
- Det må bli Adele. Hun sminker seg utrolig fint, og synger som en gudinne.


Hvor mye trener du?
Det er opptil 4-6 dager i uken. Timeplan: mandag og tirsdag, så er det jogging utendørs. Onsdag er det dansing og pilates, muligens styrketrening. Fredag er det jogging og styrke, og søndag er det svømming eller annen aktivitet.

Planer før sommer?
- Nå er vi jo i sommermåned, men er å jobbe før sommer.

Hvor høy er du?
- 180 cm

Har du vært på TV?
- Ja, litt som barn dreiv jeg å sendte inn masse videoer til NRK. Så har vært overalt på et barneprogram, men uten om det er det lite. Har fått tilbud om ulike programmer, og spørsmål om jeg vil være med. Har feiget ut hver eneste gang.

En ting du skal bli flinkere til?

- Jeg føner og retter håret hele tiden, så nå har jeg kuttet ut det. Skal prøve å gå en måned uten å rette håret (Skal kun rette det når jeg skal noe spesielt, f.eks. bursdager, selskap, besøke familie og lignende).

Hvilke hårprodukter bruker du? Dine tips og triks?
- Litt varierende, men som regel Moroccanoil sine produkter.

Drømmelandet ditt?
- Hawaii.

Hva synes du om kroppspresset vi har i dag?
- For det første, så er det utrolig latterlig at man skal veie under sin egen BMI, og for det andre er det tragisk. Da forekommer det spiseforstyrrelser
i alle slags former. Har tidligere vært preget av spiseforstyrrelser, og det gir farlige konsekvenser både da det står på verst, men også i ettertid. Instagram, facebook og annet press i sosiale medier er syke. Jenter som er tynne, brune og gjerne med markerte muskler, og kanskje bare spiser 2 salater på en hel dag. Nei takk!


Fremtidsplaner?
- Nå fremover blir det høgskole i Elverum. Vil jobbe med trening og kosthold!


Hvordan ser drømmegutten din ut?
- Han har jeg allerede.

Bilde av garderoben din? Så og si solgt alt, og fornyet alt. (Uten om bher og truser) så har et helt annet skap fylt opp på Roverud. Dette er da bilde som er tatt i skapet jeg har hos moren min. Tenkte å vise dere favorittklærne mine senere

  • 263 lesere

Likes

Comments

Siste mobilbloggingen nå, så blir det mer kamerabilder når jeg får tid. Jobber hver dag, og står på med trening før sommeren. Blir litt hektisk, og blogginga går fort i glemmeboka. Beklager så mye for det! ❤️

Som jeg har nevnt før så la jeg på meg en del da jeg ble sengeliggende etter høgskolen, så nå skal alt vekk innen desember 2016. Nå kan jeg endelig se på meg selv som 100% frisk fra alt av! Både betennelser, magesmerter og generelt utmattelse. Telefonen jeg fikk forrige uke om at alt sto bra til, og formen som er normal. Jeg er back on track, gamle Oda. Hurra!

Har tatt helt av med festing, og å reise ut i helgene fordi jeg føler meg glad. Vært godt uten det, men allikevel herlig å orke det igjen. 😊 Hihi, så nå er jeg lykkelig.
Innlegget hvor jeg svarer på spørsmål kommer i løpet av denne uken, og da blir det kamerabilder. Så forsett å still spørsmål! Enten i kommentarfeltet eller e-post. Hvis det ikke kommer inn noe, så kopierer jeg spørsmål fra en blogg. Da blir det mer "fakta" eller "vet du dette om meg" typ spørsmål!

  • 302 lesere

Likes

Comments

Bilder sier mer enn tusen ord. Kort oppsumert en koselig 17.mai på Kongsvinger med mamma. I tillegg var jeg med kjæresten min og hans familie/venner. Da er det bare et år til neste 17.mai. Måtte også se på russetoget, noe som var veldig skuffende i år. Fikk tatt ganske mange bilder! 🇳🇴

  • 313 lesere

Likes

Comments