I mitt liv med mina svårigheter lever jag en dag i taget ibland den ena smärtsammare än andra, så va det innan för mig innan jag mötte dig min lycko stjärna som tar och lindrar min smärta och ger mig lycka istället.

Denna person, min lycko stjärna betyder allt för mig

Du e mitt hjärta

Den smärtan jag har gått igenom dagligen är outhärdlig, den kommer och odlar sig på ensamhet, sorg och svaghet

Men när jag är med dig är jag inte ensam, när jag är med dig känner jag ingen sorg och när jag är med dig känner jag mig inte svag utan känner mig starkare än jag någonsin varit.

Du e den som får mig att lee, den som får mig att skratta, den som ger mig mod att möta dagen, den som får mig att vilja vakna varje dag

Du är allt för mig, vet inte vad jag skulle göra utan dig, du gör mitt livLikes

Comments

Jag ska vara fullt ärlig jag har under många år tagit receptbelagda antidepressiva och lugnande mediciner men under de senare 4-5 åren har de blivit ett beroende av olika receptbelagda läkemedel som mina läkare inom psykvården har tillgivit mig och skrivit ut till mig. Alla typer av lugnande, antidepressiva, anti psykotiska läkemedel.

Jag har diagnoserna bipolär sjukdom typ 1, borderline personlighetsstörning. här även som under diagnoser självskade beteende, ätstörningar, panik-ångest attacker, grava koncentrations svårigheter, delar av olika personlighetsstörningar som gör enkla saker i vardagen väldigt svår för mig ibland och vissa tendenser till adhd.

Medicin för bipolär typ 1, depression, mani, för kraftiga panik-ångest attacker, sömn svårigheter, mot psykoser, ätstörningar, mot personlighetsstörningar listan går bara vidare och vidare och under detta året har jag legat inne för avgiftning från mediciner 3 ggr.

De mediciner jag har legat inne för avgifting från e bensoprepparat och Lyrika och kan sä att avgiftas från benso e ett helvete och på sitt sätt och där har jag varit två gånger men avgiftningen från lyrika är ett rent HELVETE med väldigt stora bokstäver men jag har klarat mig alla gånger och kommit ut på andra sidan och nu efter sista gången där allt kunde gått en helt annan väg, när jag väl kom in på sjukhuset så kan jag sä att jag blev helt ren från bensoprepparat och från lyrica och mår så bra.

Jag har kommit ut från andra sidan och har ett så stort stöd i mitt liv som gör de lätt för mig att inte falla tillbaka

Men de är inte rätt av dagens läkare att mata på så fruktansvärt med mediciner så man är uppe i över 25 st piller om dagen så att de e knappt så man fungerar. Så man knappt e medveten om vad man gör och inte gör. Att man då har piller för allt och oftast flera piller för samma sak, för samma problem.

Jag levde många år som en zombie de ser jag i dag och jag kan också i dag reflektera och känna hur fasans fullt att man över huvudtaget inte tänkte utan bara stoppa det i sig för att de va vad läkarna hade sagt åt en att göra och att de sa att tar du detta kommer allting att bli bra.

Det finns många olika mediciner, för många olika "problem" och orsaker och det är bra att de finns för den som behöver de men när dom som i mitt fall övermedicinerar så hårt i så många år och blir så grovt beroende av dom att du värken kan fungera med eller utan de är då läkarna gjort ett fel och de är att dom har förvandlat en in till en piller missbrukare. När de äkliga tvånget kommer över att ta piller och de blir som att ta godis bitar och man behöver bara ta mer och mer för de förlorar sin värkan och tvånget av att ta fler förvandlas till en ångest och så måste man bara ta mer piller för de.

Detta beroende är inte så uppmärksammat på de sättet som de borde vara, man hör mycket om att folk tar piller och då även i bland vilka piller missbrukare någon eller några är men om man tittar in då på vad de är som gjort att en person blivit piller missbrukare finner du ofta att det i från början är läkare som sagt du behöver de här och de här och sedan bara brer på med fler och fler olika mediciner som dom anser att personen behöver så kommer detta tillsist leda till att personen bli piller missbrukare och det är ett träsk som inte är lätt att ta sig ut ur

Men trotts att jag varit så långt nere i träsket av pillermissbruk har jag tagit mig tillbaka på rätt bana och är i dag så gott som fri från tabletter och har de bästa support system man kan ha med mitt älskade allt vid min sida och mina två underbara barn. dessa 3 får mig att vilja va den bättre versionen av mig själv och att aldrig gå tillbaka ner i träsket igen !!

Likes

Comments

Mycket har ändrats i mitt liv, hela detta året har varit mycket upp och nedgångar men som man brukar sä "efter regn kommer solsken" och de har de verkligen kommit i mitt liv, en stor sol, ett stort ljus har kommit in i mitt liv. Han gör varje dag speciell och får mig att må så bra, han får mig att må så bra med mig själv. Har verkligen hittat min puzzelbit i livet, han gör mig hel !!

Han är mitt hjärta, min älskling, min ängel, mitt ljus, min himmel, min sol, min lyckostjärna, min bästa vän, mitt allt !!

Likes

Comments

Lyckan i livet är vad vi gör den till allt från de mista saken i ens liv till de största. Ibland krävs de inte mycket i livet för att de ska totalt vända ens vardag upp och ner och till det bättre.

I mitt liv har både stora och små saker förändrats och jag har märkt att allt har blivit till de bättre. för de första har jag igår blivit utskriven från psyk och är nu tillfälligt hos min kompis tills på fredag då jag flyttar in i min alldeles egna underbara lägenhet :) sen fins där små förändringar i mitt liv som gör att jag mår mycket bättre än jag gjort på länge.

Men den stora saknaden finns som ett hål i mitt hjärta mina älskade barn att inte få träffa dom varje dag saknaden är så stor och lyckan kommer bli så stor när jag får rätt på lägenheten och ert rum så ni kan komma och va hos mamma igen längtar så mycket och de e nått som e prio ett e att få klart till er mina älskade änglar.


Likes

Comments

Att gå skilda vägar gör vi all någon gång i livet men de är också en start på en ny väg och även om det är tråkigt att behöva gå skilda vägar så leder dom oftast till något bra eller rent ut sagt bättre.

Jag har gått många skilda vägar i mina dagar och dom har alltid lett till att nytt litet äventyr. Denna gång som jag nu går skilda vägar med någon e de till en väg som ska göra mig starkare i mig själv och lära mig vara min egna person och inte som någon vill att jag ska vara rent ut sagt vara mig själv och den som inte kan ta en för den man är kan dra åt pipsvängen som man brukar sä.

I dag fick jag reda på att jag får den lägenhet som jag ville ha där jag och barnen kan börja ett nytt liv i allefall jag barnen på halvtid och jag tror att allt kommer gå så mycket bättre och jag tror alla involverade i datta kommer att må så mycket bättre.

Jag ska bli stark i mig själv och som person, stå på mina egna två ben här på gjorden och bara vara jag

Likes

Comments

kämpar glöd är något vi alla har i oss de e de som gör att vi orkar ta de strider som kommer i våran väg. Men va händer den dagen då den käpar glöden tar slut, ska vi bara läggas oss ner då?

Jag har käpmat till och från nu i 11 år med boende efter boende och ingen fast mark under fötterna men nu efter ha haft ett fast hem i 6 år är jag nu ute på vischan igen men jag vet inte hur långt min kämparglöd räcker till denna gången i vissa sammanhang har jag bara lust att lägga mig ner och bara inte orka mer. Men mina barn ger mig den lilla extra bensinen till att ta mig den sista sträckan jag har kvar att kämpa innan jag har fast mark under mina fötter igen. För att dom ska ha en fast grund hos mig med.

Det är så viktigt att käpa och hålla fast vi de vi vill och hur vi vill ha de i våra liv ett den där extra milen kan göra sådan skillnad i våra liv.

Och mitt i allt detta står man oftast väldigt ensam, man känner sig så liten.

Jag vet hur de är att kämpa i mot vid i de starkaste av stormar men jag vet också känslan av lugnet som kommer efter stormen och ibland tror jag inte de finns någon skönare känsla.

Jag är i en ständig storm med mina sjukdomar och när annat faller isär blir den stormen som en orkan som aldrig känns som de finns något slut på men sanningen är den att även i detta kommer det att komma ett lugn efter stormen en dag och den dagen kan inte komma snabbare än anat.


Likes

Comments

De oväntade i våra liv är det som gör våra liv lite mer spännande och lite mer intressanta. De e de lilla varje dag som gör det, dom små ljusglimtarna.

Vad kan er ljusglimt va?

min ljus glimt om dagen kan vara att höra och prata med min älskade små barn eller små sms och telefon samtal

Utan dessa oväntade glimtar gör de värt att gå upp ur sängen sängen på morgon och som man bara sitter och väntar på emellan världen, de är de som får en att le dom där små leendena som får de att pirra i kroppen.


Likes

Comments

Mitt hjärtas sorg tar över min kropp, dom mörka tankarna tränger sig fram utan hejd, jag känner hur dom tar över min hjärna. Jag känner hur min kropp blir svart, allting blir svart.

Ett stryptag om mina känslor som kastade in i en bur för att jag inte ska känna. Jag kan inte gråta, jag kan inte va glad, jag kan inte va arg allting är strypt in till den minsta av burar.

Som en liten mus i en stor labyrint men som bara springer på återvänds gränder hela tiden och aldrig når fram till målet.

Som en mörk filt svepts runt mig som bara blir tätare och tätare. Den tillåter inte den tillåter endast den lilla ljus glimt att komma in men den är som en miljon ljusår ifrån.

Jag kämpar med den lilla kraft jag har kvar i min kropp för att få åter se ljuset.

Jag vill se Ljuset

Så trött på mörkret vill ut i ljuset

Amärtan sluter i sönder min själ i tusen tals bitar och nu ligger de stora jobbet framför en att samla i hopa bitarna igen och sätta i hopa dom.

Mitt mål är att bli hel igen och komma ut i ljuset

Det är mitt hop och min tro​

Likes

Comments

som varje dag nu rätt så händelse lös mest legat och kollat på film och serier hela dagen och sovit från och till. de ända som har hänt riktigt i dag va samtal med läkaren och nu e de i hop kokat mediciner som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig så att jag blir bra och får komma hem igen.

saknar min familj så fruktansvärt mycket längtar så efter att få träffa dom snart ❤

nä nu e de The end för mig för i dag ska bara vänta på att mannen ska ringa sen ska jag förhoppningsvis få sova ordentligt i natt

natti natti

Likes

Comments