Lyckan i livet är vad vi gör den till allt från de mista saken i ens liv till de största. Ibland krävs de inte mycket i livet för att de ska totalt vända ens vardag upp och ner och till det bättre.

I mitt liv har både stora och små saker förändrats och jag har märkt att allt har blivit till de bättre. för de första har jag igår blivit utskriven från psyk och är nu tillfälligt hos min kompis tills på fredag då jag flyttar in i min alldeles egna underbara lägenhet :) sen fins där små förändringar i mitt liv som gör att jag mår mycket bättre än jag gjort på länge.

Men den stora saknaden finns som ett hål i mitt hjärta mina älskade barn att inte få träffa dom varje dag saknaden är så stor och lyckan kommer bli så stor när jag får rätt på lägenheten och ert rum så ni kan komma och va hos mamma igen längtar så mycket och de e nått som e prio ett e att få klart till er mina älskade änglar.


Likes

Comments

Att gå skilda vägar gör vi all någon gång i livet men de är också en start på en ny väg och även om det är tråkigt att behöva gå skilda vägar så leder dom oftast till något bra eller rent ut sagt bättre.

Jag har gått många skilda vägar i mina dagar och dom har alltid lett till att nytt litet äventyr. Denna gång som jag nu går skilda vägar med någon e de till en väg som ska göra mig starkare i mig själv och lära mig vara min egna person och inte som någon vill att jag ska vara rent ut sagt vara mig själv och den som inte kan ta en för den man är kan dra åt pipsvängen som man brukar sä.

I dag fick jag reda på att jag får den lägenhet som jag ville ha där jag och barnen kan börja ett nytt liv i allefall jag barnen på halvtid och jag tror att allt kommer gå så mycket bättre och jag tror alla involverade i datta kommer att må så mycket bättre.

Jag ska bli stark i mig själv och som person, stå på mina egna två ben här på gjorden och bara vara jag

Likes

Comments

kämpar glöd är något vi alla har i oss de e de som gör att vi orkar ta de strider som kommer i våran väg. Men va händer den dagen då den käpar glöden tar slut, ska vi bara läggas oss ner då?

Jag har käpmat till och från nu i 11 år med boende efter boende och ingen fast mark under fötterna men nu efter ha haft ett fast hem i 6 år är jag nu ute på vischan igen men jag vet inte hur långt min kämparglöd räcker till denna gången i vissa sammanhang har jag bara lust att lägga mig ner och bara inte orka mer. Men mina barn ger mig den lilla extra bensinen till att ta mig den sista sträckan jag har kvar att kämpa innan jag har fast mark under mina fötter igen. För att dom ska ha en fast grund hos mig med.

Det är så viktigt att käpa och hålla fast vi de vi vill och hur vi vill ha de i våra liv ett den där extra milen kan göra sådan skillnad i våra liv.

Och mitt i allt detta står man oftast väldigt ensam, man känner sig så liten.

Jag vet hur de är att kämpa i mot vid i de starkaste av stormar men jag vet också känslan av lugnet som kommer efter stormen och ibland tror jag inte de finns någon skönare känsla.

Jag är i en ständig storm med mina sjukdomar och när annat faller isär blir den stormen som en orkan som aldrig känns som de finns något slut på men sanningen är den att även i detta kommer det att komma ett lugn efter stormen en dag och den dagen kan inte komma snabbare än anat.


Likes

Comments

De oväntade i våra liv är det som gör våra liv lite mer spännande och lite mer intressanta. De e de lilla varje dag som gör det, dom små ljusglimtarna.

Vad kan er ljusglimt va?

min ljus glimt om dagen kan vara att höra och prata med min älskade små barn eller små sms och telefon samtal

Utan dessa oväntade glimtar gör de värt att gå upp ur sängen sängen på morgon och som man bara sitter och väntar på emellan världen, de är de som får en att le dom där små leendena som får de att pirra i kroppen.


Likes

Comments

Mitt hjärtas sorg tar över min kropp, dom mörka tankarna tränger sig fram utan hejd, jag känner hur dom tar över min hjärna. Jag känner hur min kropp blir svart, allting blir svart.

Ett stryptag om mina känslor som kastade in i en bur för att jag inte ska känna. Jag kan inte gråta, jag kan inte va glad, jag kan inte va arg allting är strypt in till den minsta av burar.

Som en liten mus i en stor labyrint men som bara springer på återvänds gränder hela tiden och aldrig når fram till målet.

Som en mörk filt svepts runt mig som bara blir tätare och tätare. Den tillåter inte den tillåter endast den lilla ljus glimt att komma in men den är som en miljon ljusår ifrån.

Jag kämpar med den lilla kraft jag har kvar i min kropp för att få åter se ljuset.

Jag vill se Ljuset

Så trött på mörkret vill ut i ljuset

Amärtan sluter i sönder min själ i tusen tals bitar och nu ligger de stora jobbet framför en att samla i hopa bitarna igen och sätta i hopa dom.

Mitt mål är att bli hel igen och komma ut i ljuset

Det är mitt hop och min tro​

Likes

Comments

som varje dag nu rätt så händelse lös mest legat och kollat på film och serier hela dagen och sovit från och till. de ända som har hänt riktigt i dag va samtal med läkaren och nu e de i hop kokat mediciner som förhoppningsvis kommer att hjälpa mig så att jag blir bra och får komma hem igen.

saknar min familj så fruktansvärt mycket längtar så efter att få träffa dom snart ❤

nä nu e de The end för mig för i dag ska bara vänta på att mannen ska ringa sen ska jag förhoppningsvis få sova ordentligt i natt

natti natti

Likes

Comments

Dag 4 på insidan i dag och inget har blivit bättre snarare blivit sämre men har börjat ta ner min vägg för utvärlden och visa hur jag känner mig, en bit kvar men de e en början i allefall tror jag kan få bättre hjälp om den där väggen kommer ner.

Sitter nu och väntar på läkar samtal och funder på om jag har gjlömt att skriva upp någon fråga på min fusklapp till läkaren hoppas att de går min väg. uppdaterar senare hur de har gått.

Familjen e på toselilla i dag saknar dom något så fruktansvärt önskar jag kunde vatt med i dag men nä nu sitter man här och längtar efter dom istället.

Mitt mål är att bli pigg och glad och komma hem till min familj igenLikes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments