Har varit ner till Göteborg i helgen pĂ„ en OCR Instructor kurs. Åkte ner tillsammans med Henrik frĂ„n Toughrace Sweden. En grym helg med ett gĂ€ng likasinnade freaks med varierande erfarenhet av OCR. Allt ifrĂ„n de som aldrig sprungit ett lopp till de som deltagit i internationella lopp och Ă€ven lopp med VM status. Ett vĂ€ldigt ödmjukt och trevligt gĂ€ng som faktiskt speglar hela OCRvĂ€rlden. Ser man till deltagarna pĂ„ ett lopp sĂ„ Ă€r det sĂ„ det ser ut.

En sjukt (ja det Àr ett av mina favoritord) rolig helg med massor av trÀning, kunskapsmanglande om anatomi och hur kroppen fungerar som en enhet. SÄriga hÀnder, brÀnnsÄr pÄ vristerna, blÄmÀrken och en 100Ärings kropp Àr resultatet av detta! Riktigt kul att testa pÄ lite hinder som man aldrig testat, men shit va svÄrt!

Nu sitter jag hemma med huvudvÀrk och en frusen öm kropp och laddar för nattjobb. Vilar frÄn trÀning idag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu för tiden kĂ€nner man sig lite grann som Daniel-san i Karate Kid, ni vet dĂ€r han börjar trĂ€na för Cobra Kai och smyger hem och smörjer in sig i den dĂ€r helande salvan. Jag smyger inte men anvĂ€nder liniment och sover ibland i kompressionsklĂ€der för att lindra vĂ€rkande muskler och leder. Bara en vecka till av denna intensitet sedan drar vi ner pĂ„ trĂ€ningen lite. Det Ă€r hur kul som helst att köra pĂ„. MMA igĂ„r och hinderbana och HITpass idag. NĂ€sta vecka fortsĂ€tter vi, men avslutar med en tripp till Göteborg!!

Likes

Comments

​  I onsdags hĂ€nde nĂ„got som jag aldrig nĂ„gonsin trodde skulle hĂ€nda. I alla fall inte om man frĂ„gat mig för ett Ă„r sedan. Jag deltog i en löpargrupp. Fokus pĂ„ löparteknik. Steg, fotisĂ€ttning, hĂ„llning och en massa skoj med likasinnade. Har ju bestĂ€mt mig för att bli en bĂ€ttre löpare och inser att man inte kan lĂ€sa sig till det utan att ha en bra grund att stĂ„ (springa) pĂ„. Runacademy blev mitt verktyg för denna utveckling och jag Ă„ngrar inget!

  IgĂ„r sĂ„ tĂ€nkte jag ge mig ut pĂ„ en kort vĂ€nda för att nöta lite teknik. DĂ„ spĂ„ret dĂ€r jag bor Ă€r vĂ€ldigt kuperat sĂ„ drog jag till Mellstas motionscenter dĂ€r det finns elljusspĂ„r med flera olika strĂ€ckor. Jag valde 5km och gav mig av. Till min stora förtvivlan sĂ„ var ju den slingan minst lika kuperad som spĂ„ret hemma. TekniktrĂ€ning gick sĂ„ dĂ€r och mina vader krĂ€ver vila och liniment idag. I morgon kör vi igen, men kanske vi tar asfaltslöpning istĂ€llet!

Likes

Comments

​Ung i sinnet men inget mer! 

En lĂ„ng sĂ€song börjar lida mot sitt slut trodde jag, men Ă€n finns det lopp att se fram emot. 8oktober Ă€r det Action Run i VĂ€sterĂ„s och sedan 29 oktober Ă€r det Run for your lives i Örebro. Det sistnĂ€mnda Ă€r inget ocrlopp utan 6km löpning dĂ€r man ska se upp för zombies - hur nice lĂ€t inte det?! TyvĂ€rr plĂ„gas jag av en lĂ„sning eller strĂ€ckning mellan skuldrorna som gör det besvĂ€rligt att trĂ€na riktigt. Kör nu mest löpning och rörlighetstrĂ€ning. KĂ€nner att kroppen slits av mycket trĂ€ning och sĂ„ gott som ingen stretching. Benen stretchas men inte överkroppen trots att den jobbar minst lika mycket i hinder och pĂ„ gym. Man Ă€r ju inte 20 lĂ€ngre....

Likes

Comments