View tracker

Försökte locka lite folk pÄ ett hinderbanepass en lördagförmiddag. Gick ju sÄ dÀr! Ensam pÄ plats och dÄ gÀller pannbenet, att köra sitt pass ÀndÄ. Frusen Äkermark Àr sjukt knölig och sÀkert hÀlften av stegen kÀndes i vristen. Brutalt att krypa pÄ ocksÄ. De bÀsta passen Àr de som blir av, en klyscha men ack sÄ sann. Blev tokslut efter andra varvet och valde att ge mig för att inte riskera snedtramp. Jobba mig sakta men sÀkert tillbaka Àr mÄlet.

Försökte fokusera pĂ„ löpteknik mellan hindren men nĂ€r farten öka, pulsen drar ivĂ€g som en F1 bil sĂ„ Ă€r överleva banan det man lĂ€gger fokus pĂ„ och inte tekniken...nĂ„ja pĂ„ de igen ba👊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

  OCR-Ă„ret 2016 har varit sĂ„ jĂ€kla grymt. Toughrace Sweden weekend med sina tre lopp pĂ„ tvĂ„ dagar, Tough Viking pĂ„ Stadion, Gropen Extreme och Mudlife OCR. LĂ€gg dĂ€r till 2 strĂ€ckor pĂ„ Vasastafetten och zombieloppet Run for your lives. Killarna sprang ocksĂ„ Gropen Extremes barnbana och den Ă€ldsta sprang Toughrace Sprinten. Under juni mĂ„nad drog vi igĂ„ng DALA-OCR, en hinderbanesektion i OrnĂ€s IK dĂ€r vi har möjligheten att dela och lĂ€ra oss och andra glĂ€djen med hinderbana. Under hösten gick jag en OCR Instructor utbildning pĂ„ OCR/Ninjacenter i Göteborg. Och nĂ€r man trodde att det inte kunde bli bĂ€ttre sĂ„ fĂ„r man det Ă€rofyllda uppdraget att bli ambassadör för Toughrace Sweden!! SvĂ„rslaget men tillsammans ska vi lyckas!

Knappt har skorna hunnit torka innan förberedelserna för nĂ€sta sĂ€song har startat. FörsĂ€songstrĂ€ningen blev lite försenad av en stukning av foten men nu Ă€r jag igĂ„ng med löpningen igen...Med stor hjĂ€lp av Sveriges bĂ€sta PT Sara Haldosson och hennes upplĂ€gg med 3D functionalfitness sĂ„ ska jag bli bĂ€ttre Ă€n nĂ„gonsin till nĂ€sta sĂ€song. LĂ€ngtar...

Likes

Comments

View tracker

I höstmörkret Àr allt tillÄtet för att mota bort depressionen. Jag kan stolt titulera mig OCR Instruktör efter godkÀnt teoretiskt och praktiskt prov. KÀnns hur underbart som helst. Ett spontanpass pÄ hinderbanan i Dalsjö idag med nÄgra tappra krigare som trotsade vÀdret och kÀmpade pÄ. SjÀlv fick man bara ge lite tips och uppleva den hÀrliga glöd som deltagarna visade. Synd att vi har uppehÄll nu men fler spontanpass ska vi nog ordna. Laddar för Run for your lives om en vecka, vristen fÄr bÀra eller brista!

Likes

Comments

​Idag Ă€r det första mĂ„ndagen pĂ„ lĂ€nge som det inte Ă€r nĂ„gon hinderbanetrĂ€ning. KĂ€nns lite konstigt. Det Ă€r ocksĂ„ en vecka sedan jag trampade snett pĂ„ sista passet. Helt sjukt vad man Ă€r frustrerad av inte kunna springa! Testade 3min pĂ„ löpband i lĂ„g fart igĂ„r, kĂ€nns idag i vristen sĂ„ det blir att vila en vecka till frĂ„n löpning. NĂ„ja, inne pĂ„ andra veckan nu med styrketrĂ€ning och inser att jag inte alls gillar det. Det Ă€r dock bra att stĂ€rka upp kroppen inför nĂ€sta sĂ€song sĂ„ det Ă€r bara att bita ihop. Promenader och gym is tha shit (tydligen)....

Likes

Comments

​  Haft ett litet planeringsmöte över vilka lopp som ska springas nĂ€sta Ă„r. En del nytt och nĂ„gra gamla favoriter blir det. Fokus ligger kring Ultravasan45 och Toughracesweden Weekend sedan fĂ„r vi se vad som hĂ€nder. Sett en del riktigt spĂ€nnande lopp samt nĂ„got lopp utomlands vore ju ashĂ€ftigt! NĂ„ja, det handlar om ekonomi...sponsring nĂ„gon?

  Blev ett pass pĂ„ gymmet idag ocksĂ„...dĂ„ jag inte ska belasta min vrist sĂ„ hĂ„rt sĂ„ nöter vi pĂ„ med styrketrĂ€ning under tiden vristen Ă„terhĂ€mtar sig frĂ„n snedtrampet...

Likes

Comments

  â€‹Nu stundar en lĂ„ng och mörk vinter innan sĂ€songen pĂ„ nytt startar. Årets sista (inplanerade) lopp gick av stapeln igĂ„r men utan min nĂ€rvaro. Kroppen ville inte riktigt. KĂ€nningar i knĂ€na, armbĂ„gar som resulterade i frossa och ont i hela kroppen under gĂ„rdagen. Hoppas knĂ€problemen bara kom ifrĂ„n att jag har nĂ„gon infektion eller dylikt i kroppen och inte en skada. StĂ€ller in siktet pĂ„ nĂ€sta sĂ€song och inleder uppbyggnadstrĂ€ning sĂ„ fort kroppen kĂ€nns ok. TĂ€vlingssĂ€songen Ă€r lĂ„ng och det gĂ€ller att hĂ„lla hela vĂ€gen. Har dock ett lopp i slutet av oktober men det Ă€r för skojs skull - Run for your lives. Örebro goes zombieapokalyptiskt med lite fest efterĂ„t. Efter den gĂ„r vi all in pĂ„ uppladdning inför 2017.

  Det har varit en grym sĂ€song dĂ€r man trĂ€ffa mĂ„nga nya hĂ€rliga mĂ€nniskor med samma galna intresse. Dragit igĂ„ng en liten men underbar trĂ€ningsverksamhet som ger en underbar energi. Sprungit mĂ„nga roliga lopp och skrapat ihop mĂ„nga hĂ€rliga trĂ€ningstimmar bĂ„de i sĂ€llskap och ensamt! Tack för denna sommar!

Likes

Comments

Detta inlÀgg har underrubriken - 1km per Är. Jag har nu bestÀmt mig för att ta mig an Ultravasan45 i augusti 2017. En mÄnad senare fyller jag 45Är. Jag gÄr frÄn att knappt överleva 10km pÄ 55minuter till att transportera mitt feta arsle 45km. I somras fick jag för mig att bli en löpare pÄ riktigt och försöka kapa tiden pÄ milen. En riktig löpare har jag fortfarande som ett mÄl att bli, men sen Àr det nog Àndrade planer. NÀr jag Àr i mÄl pÄ UV45 har jag 45 Är pÄ mig att ladda för Ultravasan90 :)

Likes

Comments

  Man ska utmana sig sjĂ€lv för att utvecklas. En gammal vĂ€n (nja han Ă€r inte sĂ„ gammal) till mig förelĂ€ser om att utvecklas och utmana sig sjĂ€lv mentalt, att vi har större kapacitet Ă€n vi tror. Efter att ha lĂ€st ett inlĂ€gg frĂ„n honom om hans bok - Fuck your fears - anmĂ€lde jag mig till mitt livs första ocrlopp. Toughrace och ocr blev en förĂ€lskelse. Hittade boken för nĂ„gon dag sedan och tog upp lĂ€sningen dĂ€r jag sist avslutade den. Nu gĂ„r jag frĂ„n att överleva ett 10km lopp pĂ„ ca 55min till att allvarligt anmĂ€la mig till Ultravasan45. 45km löpning...sug pĂ„ den... 45 kiiilooomeeter... Huvva

  FrĂ„gor pĂ„ den?  đŸ˜±

Likes

Comments

  Ă„nnu en vecka till Ă€nda...tiden gĂ„r sinnessjukt fort nu. Veckan bestod av vila efter förra helgens bravader. Försökte mig pĂ„ en löptur i onsdags men det vara bara att lĂ€gga ner, kroppen ville inte. I fredags körde jag ett lĂ€tt pass i hinderbanan och Ă€ntligen kĂ€ndes kroppen ok. En hĂ€rlig fredagskĂ€nsla och det hade kunnat vara Ă€ntligen helg om jag nu inte skulle jobba hela helgen. Jobbhelgen har som vanligt varit en del djungelfys, denna gĂ„ng Ă€r det urgrĂ€vning för vattentankar sĂ„ överkroppen har fĂ„tt jobba fint i helgen. Slutade 16 idag och har precis sprungit ett skönt och kravlöst löppass pĂ„ 6km. Fokus pĂ„ löpteknik och löpglĂ€dje. KĂ€ndes hur skönt som helst...Nu Ă€r jag nog tillbaka. Skippar det hĂ€r med att starta ett förbund för OCR och jobbar pĂ„ ett trĂ€ningskompendium i stĂ€llet....

  Nu Ă€r det en dusch och sen hĂ€mta mina barn som Ă€r hos sin mormor...söndagsmys...

Likes

Comments

Har varit ner till Göteborg i helgen pĂ„ en OCR Instructor kurs. Åkte ner tillsammans med Henrik frĂ„n Toughrace Sweden. En grym helg med ett gĂ€ng likasinnade freaks med varierande erfarenhet av OCR. Allt ifrĂ„n de som aldrig sprungit ett lopp till de som deltagit i internationella lopp och Ă€ven lopp med VM status. Ett vĂ€ldigt ödmjukt och trevligt gĂ€ng som faktiskt speglar hela OCRvĂ€rlden. Ser man till deltagarna pĂ„ ett lopp sĂ„ Ă€r det sĂ„ det ser ut.

En sjukt (ja det Àr ett av mina favoritord) rolig helg med massor av trÀning, kunskapsmanglande om anatomi och hur kroppen fungerar som en enhet. SÄriga hÀnder, brÀnnsÄr pÄ vristerna, blÄmÀrken och en 100Ärings kropp Àr resultatet av detta! Riktigt kul att testa pÄ lite hinder som man aldrig testat, men shit va svÄrt!

Nu sitter jag hemma med huvudvÀrk och en frusen öm kropp och laddar för nattjobb. Vilar frÄn trÀning idag :)

Likes

Comments