Jag har fått träffa en sjukgymnast på anoreximottagningen och alltså... min kroppsuppfattning?!?! Jag visste ju att den var skev och konstig, men SÅ konstig? Jag fattar ändå inte riktigt, så svårt att lita på övningar och fakta när tjockkänslorna är så himla starka.

Sjukgymnasten verkade jättebra i alla fall, och sen hade jag ett bra samtal med terapeuten. Vi pratar mycket om att jag verkligen vill bli frisk, men att det är så läskigt att helt släppa taget. Vad ska man ha att hålla i då? Vad ska jag göra med mig själv?

Blöh. Idag ska jag bara dricka kaffe och måla.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag fyller jag år och idag ska jag äta GLASS! På en onsdag! Har inte ätit glass sedan vi var utomlands i somras och det var typ enda gången på hela året...? Så kan man ju inte ha det faktiskt!

Men med glassen kommer ju den stora beslutsångesten, såklart. Vilken sorts glass? Vilken är godast? Vilken är det mest värt att få ångest över? Finns det nån annan i hela världen som får för sig att äta glass OCH alla andra måltider på en och samma dag?

Tokhjärnan. Kan man få stänga av den ibland eller?

Den här VET jag ju är god, i alla fall!

Likes

Comments

Känner mig som en ångestboll idag. Liksom vilsen i huvudet och rastlös och jättetrött. Less, dålig, tjocktjocktjock.

Det var ett tag sedan jag hade en bra dag nu. Hatar den här tiden på året så sjukt mycket, de senaste åren har det hänt så mycket jobbigt under årets tre första månader.

Men imorgon har jag samtal på sjukhuset, i alla fall. Det blir bra, behöver det nu.

Likes

Comments

Min hals gör ont, mars är en vidrig månad och jag känner mig lite allmänt jättedålig, MEN vet ni vad som hände igår? Jag fick en tid på ätstörningsmottagningen nästa vecka! ÄNTLIGEN! Har väntat så himla länge på att få samtalsterapi därifrån och nu kan det snart börja. Är superglad och livrädd samtidigt, men nu jäklar ska ätstörningen dö och krossas och försvinna.

Idag ska jag dricka kaffe och gå på bio med en vän. Och köpa halstabletter så att jag kan prata :))))))

Likes

Comments

Tips till er: ligg inte som en boll i soffan när ni ska dricka jättevarmt kaffe, man kan råka hälla det över sig och få brännsår på höften.

Herregud är så klantig alltså. Men vet ni vad jag gjorde nyss? Ringde 1177! Utan att veta exakt vad jag skulle säga och utan att skjuta upp det!

Nu ska jag gå till Apoteket och antagligen lägga halva sjukpenningen på förband. Kuuuul.

Likes

Comments

Jag har börjat svettas och drömma helt sjuka grejer på nätterna. Det är hemskt tråkigt att läsa om andras drömmar, men de har handlat om terrorattacker, inbrott och allmänt kaos. Tur att det ligger en sambo bredvid i sängen när jag vaknar förvirrad ❤

Annars har jag kommit i sån sjuk ofas med maten idag. Jag brukar kunna säga till när jag behöver äta och så gör vi det, men idag har ätstörningen tagit över. Klockan är snart fem och jag har bara ätit två av dagens mål, fastän jag borde fått i mig fyra vid det här laget. Märker hur tunn den lilla tråden jag balanserar på är. Ett enda felsteg och ätstörningen tar över så snabbt.

Så nu borde jag väl äta mellanmål. Dubbelt mellanmål. Ja, heja mig och hejdå anorexiäckel!

Likes

Comments

Usch vad sorgligt det är att säga hejdå till någon som betytt så himla mycket det senaste halvåret. Världens bästa kurator ska byta jobb och idag hade vi vårt sista samtal.

Vill ha henne hemma hos mig jämt, kanske i fåtöljen i vardagsrummet. Så att hon kan se till att jag inte går under innan jag kommit dit jag ska.

Nu ska jag äta en himlans sen lunch, för det hjälper inte att fuska bara för att tiderna blir lite konstiga ibland, det vet ni väl va?

Likes

Comments

HERREGUD idag är min mage ett hål. Jag matar den och allting bara... försvinner? Hatar när det är så, tycker ofta att det är värre än när jag känner mig mätt hela tiden. Kan liksom inte göra något åt det, fixar inte att äta mer än vad jag bestämt innan.

Nu ska jag ta ett par Propavan och pussla tills jag nästan somnar. Så trött idag.

Likes

Comments

HÖRNI, när det är fredag, sol och ens bästis är i stan - visst måste man äta sushi till lunch då? Svar ja.

Likes

Comments

Idag rev jag bort en kant på mackan och vägde den, för att jag skulle vara alldeles säker på att jag inte skulle råka äta en macka med fler kalorier än vad jag fått för mig är rimligt.

?????

En enda kant på en enda macka. Kanske 20 små kalorier. Så sjukt.

Och så svårt att låta bli. Orkar inte gå emot ångestäcklet mer än jag måste just nu. Skulle kanske önskat mig en ny och oförstörd hjärna i julklapp.

Likes

Comments