Alltså jag absolut älskar sådana här videos. De har sådan kraft och får mig att älska Supernatural ännu mer. Fangirlen inom mig skriker. Btw. spoilers som in i attan.

You can't escape me Dean.. You are gonna die, and this, this is what you're gonna become!

All those angels, all those demons, all those sons of bitches, they just don't get it, do they Sammy? No. They don't, Dean. We're the ones you should be afraid of.

Why is it my job to save these people? Why do I have to be some kind of hero? What about us, huh? Was mom not supposed to live her life, Sammy is not supposed to get married? Why do we have to sacrifice everything, dad..!

Likes

Comments

Det blev en tatuering för min del. Jag är så förbannat nöjd. Jag har velat ha den här tatueringen ett tag. Har faktiskt gjort ett inlägg om det förut. Här . Jag skrev inlägget och nämnde det för en dåvarande speciell person, som inte hade några åsikter direkt om det. Så jag hade tanken i bakhuvudet hela tiden. Men nu när jag fick chansen så tog jag den. Den menas så mycket mer än vad det står. För mig har den mycket att göra med min panikångest och välmående. Den har också meningen att jag, till 100%, stödjer psykisk ohälsa. Men jag ville inte göra något som är obvious för alla andra, utan jag vill att det ska vara MIN personliga mening och då passade det ordet så mycket bättre eftersom det har hjälpt mig genom så mycket.

Den gjorde faktiskt inte alls så värst ont. Det var värst på första bokstaven, som går så högt upp. Men annars var det typ lite stickigt men inte mer än det. Hon som gjorde den på mig, Katarina, hon filmade dessutom hela processen. Blir.. spännande att se sen när hon laddar upp den på deras fb-sida. Man ser mest mig sitta där och posea, än vad man gör av tatueringen... OHWELL. Så på en skala 1-10 på hur ont den gjorde så typ, 1.5/10. Enligt mig alltså.

Likes

Comments

Det är så typiskt, dagen då jag fick hem min nya telefon, så gick min dator sönder. Eller "sönder". Det står att det är fel på Windows och jag har redan ominstallerat hela datorn så det är antagligen hårddisken som Windows ligger på som är lite knasig. Så det blev att beställa hem en ny bättre sådan. Jag märkte också mitt i allt bluescreenkaos att ibland när datorn startade om sig så fattades det RAMminne. Vilket var himla skumt. Så en utav RAMminnena har antagligen gått sönder, så det blev att beställa två nya sådana också. Jo men de är kul när allt går sönder samtidigt. Först mobilen, sen jag, sen datorn. Haha. Aja 2/3 är lätt fixat.

Men nej jag mår faktiskt bättre nu än vad jag gjorde för några dagar sedan. På tisdag ska jag med mamma till en tatueringsstudio så det blir najs. Jag tror jag ska göra en text. Men jag har ingen tid bokad eller så. Det beror på om hon som ska köra på mamma har tid efter att göra texten på mig.

Likes

Comments

Alltså är det klyschigt att ha ett nyårslöfte om att må bättre? För oavsett så har jag det. Jag vill verkligen få min ångest och panikångest att försvinna. Jag vill utmana den, som jag förövrigt gjort genom att ha det jobbet jag har, då det är ett socialt jobb med mycket kundkontakt, vilket jag hade svårt för. Jag pratar ju aldrig annars med folk jag inte känner. Samma sak med telefon. På jobbet måste jag ha telefon på mig hela tiden, ifall mina kollegor vill något, någon från kassan ringer eller om en kund ringer hemifrån. Då måste jag svara. Jag pratar knappt ens i telefon privat, för att jag avskyr det. Om det inte är någon jag känner väldigt väl, annars blir jag ofta tyst eller obekväm. Jag svarar aldrig på doltnr, eller vissa dagar är det så illa att jag inte ens svarar när mamma ringer bara för att det blir så jobbigt. Men som sagt, jag vill bli bättre, må bättre. Så det får väl bli det jag ska kämpa för. Hur klyschigt vidrigt det än låter. Kände att jag behövde skriva av mig lite också. Tackohej

Jag för 5 dagar sen, när jag trotts allt, hade en väldigt bra dag.

Likes

Comments

Äntligen var det dags för mig att säga byebye till min, snart 3 år gamla Samsung Galaxy S5. Som varit mig trogen genom allt, aldrig gått sönder eller ens en spricka. Den vet alldeles för mycket om mitt liv. Men nu har den gjort sitt och min nya älskling är uppgraderingen Samsung Galaxy S7. Jag stormtrivs med den. Kommer vara/är lika nöjd som med S5an.


Köpte den förövrigt på NetonNet

Likes

Comments

Firades med några av de bästa i mitt liv. Tänkte inte alls mycket på förra året. Jag trodde det skulle vara värre. Men jag är glad att jag kommit en bra bit på vägen mot bättre tankar och faktiskt kunna släppa taget.

Gott nytt år!!

Likes

Comments

Den var väldigt mysig, firade hos pappa med min bror och farfar. Synd att farmor inte kunde komma, men jag förstår varför. Men men. Det var trevligt ändå. Jag började dagen med att ligga extra länge i sängen för att sen gå upp och äta tomtegröt. Sen fixade jag mig, och pappa gick och handla, då tog jag över musiken. Alltså ingen julmusik. Men det gjorde inte min bror något, men kanske grannarna, då det blev lite väl högt haha. Men ohwell. Det var julafton förtusan.

Sen kom farfar vid typ 15 och så åt vi och hade oss i typ 2 timmar. Sen öppnade vi paket och umgicks. Jag fick ett meddelande som jag verkligen inte trodde skulle komma, men åh vad glad jag blev. Tack vännen❤Sen tog jag en liten promenad för att rensa huvudet och pratade lite med mina vänner.

Tack för en fin julafton.

Likes

Comments

Nu kommer han här igen och har släppt ett nytt album. Helt otroligt, som vanligt. Dessa är mina favoriter från albumet (Kirby och Hennessy & Sailor Moon är mina absoluta favoritfavoriter.)

Yung Lean - Back at It

Yung Lean - Hennessy & Sailor Moon

Yung Lean - Kirby

Yung Lean - Crystal City

Likes

Comments

Det har varit en bra helg. I fredag så jobbade jag först, och sen var jag på"myskrök" som tyvärr blev ganska kaos, men det löste sig och jag hade roligt ändå. Sen igår så sov Philip hos mig. Det var jättekul. Vi tittade på "The Dark Knight" och skrattade sönder. Vi började även kolla på "Mad Max" men ingen fatta någonting och sen sov vi. Men men, idag händer det inte så mycket, jag vilar mest upp mig inför en väldigt intensiv jobbvecka som väntar. Men skönt sen på fredagen när jag får ledigt ett tag. Dit längtar en lite.

Likes

Comments

Var inne i stan med mamma idag och skulle handla lite julklappar, blev en del till mig själv också hehe. Var också förbi tatueringsstudion och fick min senaste tillfixad lite och bad om att få min nästa uppritad så jag kan komma förbi efter jul och göra den. IIIH så spännande. Dock ville han göra den större än vad jag tänkt, så måste fundera på om stället fortfarande är en bra idé eller om jag måste byta. Men de märker jag när han ritat klart.

Mjukisbyxor från H&M || Blush från NARS i färgen SIN || Blush från NYX i färgen OB04 || Behå från H&M

Likes

Comments