View tracker

Are you sure you're not gonna die?

I told you I'm gonna be fine.

--------

Why are you still crying?

En sån där låt jag bara får så mycket gåshud av så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kort och alldeles underbar melodi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har haft en jävla skitvecka egentligen.

Idag var verkligen droppen. Jag har jobbat hela helgen, varit superokoncentrerad och har känt att ingen är speciellt trevlig mot mig på jobbet och jag kände bara NÄE. Nu äre bra. Jag orkar inte. Så då blev hela veckan en jävla skitvecka. Aja nu är jag ledig i två dagar och f¨år ta igen lite. Imorgon ska jag eventuellt till tatueringsstudion och fixa en ny tid åt mig, kanske även en piercing tid?! Men jag vill kolla läget först och se portfolio och ditt och datt. Men det ser jag fram emot.

Nu väntar jag på att pappa kommer hem med godis så den här jävla veckan tar slut.

Tänker inte ens ursäkta språket för FYFAN vilken jävla vecka.

Puss.

Likes

Comments

View tracker

Igår var helt magiskt. Lika bra som sist, fast sist var min första gång att se Bring Me The Horizon, så de kommer alltid att vara speciellt, men den här gången var det trevligare miljö. Jag kunde andas, jag fick bara en armbåge i ansiktet och jag svettades inte ihjäl. Vilket var hur bra som helst. Sen var konserten helt underbar den med och Oliver pratade om hans uppbrott med hans fru och att alla som varit med om något hemskt, att det snart kommer bättre tider. Det var bara så fint, och själva ljusshowen var också helt otrolig. Jag passade även på att köpa en av deras "selected shirts". Svinball!

Tack som tusan till alla som var där med mig. Det var helt underbart.♥

Basement & While She Sleeps var förband

Likes

Comments

Nu känns det som att jag är mer stabil i måendet, även fast det inte är 100%. Vilket känns helt okej ändå, för att vara jag. Haha. De som förstår, de förstår. Men jag har bara jobbat en massa och gjort så speciellt mycket på den tiden som gått. Extremt stressigt på jobbet just nu eftersom det snart är advent, jul och sådant grejs. Men imorgon blir det som sagt konsert! Så kommer väl lönen så jag kan tröstshoppa till min alldeles för ledsna tomma garderob.

Fick en jättegullig "ask" på tumblr idag också. Blev lite glansig i ögat, det kändes bra, speciellt i sådana här tider.

Likes

Comments

Imorgon är det BRING ME THE HORIZON!!!!!!

Jag kan knappt vänta!!

Likes

Comments

Jag är så fruktansvärt rädd för framtiden. Inte bara för min framtid.. utan andras. Jag har ganska bra koll hur min egen framtid ser ut just nu och jag ska fokusera på mig och de jag vill. Men vad gäller andra.. jag är så rädd för att det ska betyda något stort. Jag är så rädd att den förkylningen ska gå över till något annat. Jag är så jävla rädd för att det ska bli som förrförra sommaren, då jag grina hur mycket som helst över hennes knä men nu är det allvarligare än knät. & jag är så jävla rädd. Jag vet inte vart jag ska ta vägen om det värsta händer. Jag kommer att gå under.
Jag älskar dig.

Likes

Comments

The art keeps coming back to me, yas.

Den vänstra bilden, är faktiskt en tatueringsidé. Men jag är absolut inte så duktig som det krävs för att det jag ritat ska bli den exakta tatueringen. Denna målade jag mest för att min tatuerare ska ha en aning om vad tusan jag snackar om när jag väl ger mig iväg på äventyret mot mer bläck. Den högra var bara kladd.

Likes

Comments

Igår kom Philip hem till mig, och vi hade en liten "filmkväll", vi kollade bara anime, så ah så mycket till film blev det inte haha. Sen hade vi chansen att prata en massor om både mina och hans grejor, och vi var uppe till 4 och bara babbla sönder. Det var hur mysigt som helst och behövdes verkligen. Sen fick jag även testa lite Nederländskt godis som han hade med sig, det var svingott. Lite oväntat, men gott. 7/10. Sen fick jag också försenad present, och det var bff halsband, alltså han är för dum och söt ibland alltså. Haha jag paxade den rosa, för lila är fult.

Hur trevlig lördag som helst. Behövde det verkligen. Världens bästa Philip.

Likes

Comments