Header

<iframe width="100%" height="150" src="http://sverigesradio.se/sida/embed?url=http%3a%2f%2fsverigesradio.se%2fsida%2favsnitt%2f612149%3fprogramid%3d2842" frameborder="0"></iframe>


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Podd 32 är nu ute! Ett riktigt bra naket, ärlig och öppet specialavsnitt med mig och min bästa vän Annelie. Vi pratar om vänskap. Men inte den där underbara fina vänskapen. Utan den destruktiva och ohälsosamma vänskapen. Den vänskapen när man är taskiga och avundsjuka på varandra. Den vänskapen man ifrågasätter trotts att man är bästa vänner. DEN vänskapen ska vi prata om.För den vänskapen har just vi varit med om.

Vi vet att vi inte är ensamma om denna situation och att det finns massvis med bästa vänner där ute som har en destruktiv relation till varandra. Nu tar vi upp problemet i hopp om att hjälpa er andra där ute i samma situation. Ska man behöva göra slut med sin bästa kompis? Vi öppnar upp oss helt! In och lyssna NU!

Klicka på bilden eller här för att lyssna

Likes

Comments

I denna veckas podd träffar jag fantastiska Emilia de Poret. Gaaah jag gillar henne sååå mycket! Så himla cool och powerful kvinna som samtidigt har en sådant lugn över sig. ME LIKE! Vi pratar om Emilias musikkarriär och hennes skivbolag hon idag driver tillsammans med sin bror. De har bland annat signat artisten Kim Cesarion, det ni!

Vi pratar även självklart om mode, något som Emilia verkligen brinner för.
Vi pratar självkänsla och pressen kvinnor har på sig själva idag. Vi får även drömma oss bort i en härlig kärlekshistoria när Emilia berättar om hur hon träffade sin man. Vi tjejer älskar ju sånt =)

Lyssna på podden genom att klicka på bilden eller HÄR

Likes

Comments

Ny podd ute idag! Detta avsnitt tar er tillbaka till podd 10-20 med lite smått och gott från Michaela Forni, Anitha Schulman, Mikaela Laurén, Bianca Meyer, Leone Milton, Mia Parnevik, Nicole Falciani, Tiliapodden, Ellen Bergström, Anna Brolin och Caroline Törnquist.

In och lyssna NU genom att klicka HÄR eller på bilden nedan.

Likes

Comments

Avsnitt 28 är ute med fantastiska och inspirerande Fanny Lagerwall! Fanny är make-up artist och du har garanterat sett hennes jobb i både TV och tidningar. Hon har jobbat med produktioner som Renees brygga, Melodifestivalen, Eurovision och Nyhetsmorgon. Hon är idag även personlig make-up artist för bland annat Renee Nyberg, Jenny Strömstedt och Blondinbella.

Vägen till framgång har gått relativt fort, men den har inte varit lätt. Missförstådd som barn, IG i nästan alla ämnen och en familjesituation som skär i hjärtat att höra om. Trotts detta har jag nog inte träffat en mer positiv och målmedveten person! Och det smittar av sig! In och lyssna på denna fantastiska intervju NU!
TACK Fanny för allt du delar med dig av! Så glad att jag fått lära känna dig!

Lyssna på podden genom att klickaHÄR, eller klicka på bilden.


Likes

Comments

Har uppdaterat lite dåligt här på bloggen då jag haft en liten bloggdipp. Just nu är jag i Marbella med massa vänner och har det jättetrevligt här i värmen.

Likes

Comments

Nytt avsnitt av podden ute med Sanna Bråding! Vi diskuterar viktiga ämnen som självförtroende, självkänsla, att börja jobba som ung så att vissa delar av ens ungdomstid försvinner, anorexia, träning, missbruk, klädstil, tre kronor och den jävla rasism som finns i dagens samhälle!! Sanna är fantastisk och NI är fantastiska💞

Lyssna på podden HÄR eller genom att klicka på bilden

Likes

Comments

Podd nummer 26 är nu ute med fantastiska Shanta Liora. Ni kanske mer känner igen henne som Marie Picasso då hon 2007 vann Idol. Men glöm nu den gamla artisten för nu är det Shanta Liora som kommer in med ny kraft och ett helt nytt sound som jag älskar. Detta sound hör ni i slutet av podden, så stäng INTE av!

Det här avsnittet är en av mina favoriter. Marie berör och får en att tänka till. Man ser nya perspektiv. Det är väldigt fint. In och lyssna NU genom att klicka här eller på bilden nedan.

Likes

Comments

Tjeeeenare bloggen. Vad har jag gjort idag då? Joo jag har jobbat. Idag var en sån dag när tiden gick for, men det kändes som att jag inte fick ett smack gjort. Fast jag jobbade ju hela dagen? Så konstigt. Alex har åkt till Scotland för någon Hugo Boss dag så jag är själv i två dagar nu. Tråååååkigt! Kom nyss hem ifrån en kvällsprommis. Det är fortfarande så himla varmt på kvällen, svetten rann på ryggen! Ska kolla på Devious Maids nu och äta iskall vattenmelon🍉
Har ni sett serien? Så himla bra! Riktig tjejserie😍

Likes

Comments

De senaste dagarna har inneburit jobb för både mig och Alex. Alex har stått och övat svingteknik flera timmar i sträck och jag har klippt podd. Idag tog vi en pause i allt och gick ner till stranden och åt lunch och badade. Vi åt på la note blue som har god mat. Men idag hade de ganska dålig service. Det blir man så himla trött på. Efter lunch drog vi och handlade mat och nu ligger jag i soffan och väntar på att bli serverad middag. Man är allt bortskämd ibland. 😍

Igår gick vi ner och badade vid denna tid (20.45) Det var nog det mest fantastiska badet jag upplevt. Var så varmt och skönt i vattnet! Kanske går ner igen efter middagen. Ett kvällsbad. Ligger väldigt många stora båtar här nu. Skulle vara så intressant att veta vilka alla var på båten, vad de gjorde och ifall de har kul. För ibland har man ju roligare på en jolle än en stor yacht. 

Likes

Comments