Vilket jävla liv man har. Snacka om att allt händer samtidigt. Förutom mkt tankar o funderingar på vrf det blev så här är jag nöjd.
Först så förlora jag den människan jag aldrig trodde skulle svika mig. Men livet är som det är och jag vet inte om jag ska skratta elr gråta... Föritom det så har jag gjort något jag ångrar väldigt mkt så välkommen tillbaka ångest. Men nu vet jag vilka som är mina riktiga vänner och alltid ställer upp. Jag vet inte vad jag skulle göra utan er  ❤
Men nu till frågan jag ställt mig en längre tid. Varför ska man gråta o tänka på hur alla andra behandlar en? Är det inte lättare att bara släppa? Så varför kan jag inte bara gå vidare? Efter att blivit sårad så många gånger då vore de väl enkelt. Men nej inte om man är jag. Så jävla trött på allt vill bara släpp det och gå vidare. Men alla som känner mig vet att jag inte bara kan gå vidare utan att få en anledning till allt som hänt. Men kanske kan släppa det nu jag menar du är ju ändå inte  värd mig. Knappast troligt men kan ju få försöka intala mig det.

Sen på tal om något annat jag vakna med ett leende på läpparna idag. Haha inatt drömde jag om ett ex. Vi var ihop 2007 tror jag det var hur fan kan de gå till? I slutet av drömmen stod vi o prata om en viktig sak men vi avslutade aldrig samtalet. Jävla väckarklockan ringde o väckte mig.
Jag som hade velat ha svaret men inte ens i drömmen kunde jag få det. Haha vilket liv jag har.
Ingen skulle klara en dag i mina skor det är fan sorgligt. Bara min ångest släpper så jag kan få sova om nätterna.

Beklagar det tråkiga inlägget om mitt liv men behövde skriva av mig det.
Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Klar för den här veckan med föreläsningar. Måste säga att det var väldigt intressant och kändes väldigt bra. Så duktiga elever på att lyssna, titta på bilder och fråga. Riktigt förvånad faktiskt. Men kändes riktigt bra så jag är väldigt nöjd. I Måndags lämnade jag autografer till femmorna. Så kändes som att dom verkligen tog åt sig av det jag sa. Det var ju menningen så det kändes riktigt bra. Det gjorde alla elever vilket kändes som att jag fick ut den lärdomen jag ville att dom skulle ta. Men att få höra av elever och lärare att dom ser mig som en stark tjej. Att jag vågar ta modet att berätta om min olycka högt. Jag känner att jag har fått fram det av om man kan kalla det jobbet, den här veckan dom 2 dagarna jag föreläste så känner jag att det har jag. Nästa vecka är det 6 klasser kvar och jag vet att det kommer gå lika bra då. Är stolt över mig själv att jag vill berätta om olyckan. Vad det ör som händer om man inte tänker sig för. Hur mycket tron på dig själv betyder.
Hur stark man egentligen är. Men allt går du kan allt du vill. Mål är väldigt viktiga o ge sig fan på något då ger man sig inte förrän det blir så. Där har du mig att jag kunnat ta mig dit idag med dom skador jag har. Ingenting är enkelt men min tro på mig själv är att jag klarar allt jag vill. Det kommer aldrig finnas något som kommer hindra mig att göra det jag vill. Om döden inte kunde övervinna 13/10 2004 då kan inget sänka mig. Jag menar inte att jag är odödlig men om jag kan ta mig dit jag vill. Då kan alla andra också göra det. Glöm aldrig att du är aldrig själv.

Ta hand om er och varandra. Trevlig helg 😍

Likes

Comments

Fan vad mycket tankar jag har. Jag blir snart knäpp. Ett ex har dykt upp jätte mycketi mina tankar. Jag blir som sagt knäpp. Det värsta av allt är ju att han va så full av lögner. Så är väl antagligen drf jag inte släpper honom även fast jag vill. Han sårade mig rejält. Så varför kan jag inte släppa honom när jag inte ens vill att han ska finnas i mitt liv?

Från de onda till de goda då.

På senaste tiden har det hänt lite saker. Mest bra saker men också mindre bra saker. Har fått kontakt med en jätte bra kille. Är fortfarande så förvånad att jag kunde hitta honom. Eller de var mer han som hittade mig så att säga :)

Det värsta av allt är att jag inte vet att jag är redo än. Känns som jag måste få i ordning på mitt liv o alla känslor/tankar innan jag vågar släppa in en ny. Så jag hoppas han har tålamod för det är väl det man behöver ha mest av när det gäller mig tror jag 😅

Sen på tal om något helt annat som inte har med kärleken att göra!
Är så spänd inför måndagen o fredagen samt måndag o fredag nästa vecka.
En gammal lärare till mig tog kontakt med mig för ett tag sen. Frågade om jag ville komma och berätta om min olycka för hela skolan några klasser i taget :)
För att få dom förstå en del av styrkan man måste ha för att kämpa sig tillbaka.
Ska bli jätte kul och jag tror att jag är ett väldigt bra bevis på att man måste kämpa.
Tror att olyckan står i något av mina första inlägg. Om någon undrar. Med andra ord jag hade änglavakt den dagen mer än så behöver vi inte prata om. Lägger ut 2 bilder från dom första dagarna då kan ni kolla om ni vill. Bilderna är tagma ut en bildbok som jag har. Berättar mer om hur det kommer gå i veckan :)

Likes

Comments

Wow är nästan allt jag kan säga om gårdagen. Den var så jävla bra.
Firade nyår med mina 3 bästa vänner.

Vi började kvällen med att äta super god mat. Sen tog vi paus o spelande beer pong 2 gånger. stavning? 😅

Efter det spelade vi twisrer elr om vi åt efterrätt innan är osäker på det. haha

Sen dansade vi o sjunga o bara hade skoj till 90-tals musik 😆
Sen vid 23 så rörde vi oss till vasa parken för att kolla på fyrverkerier. 
Det var intressant när vi gick dit.
Det kom fram en man som kramade oss alla o gav oss en puss på kinden.
Efteråt frågade han om vi var singlar o allt därtill. Haha det va lite obehagligt men vi skrattade bara när han gick för vårat svar vart att vi var gifta 2 ggr o hade barn.
Så det var en intressant promenad dit.
När vi väl var i parken så va det böja oss o krypa under tejp o eftersom vi alla hade lagom korta klänningar så fick mannen som stod o höll upp tejpen det kul för en stund.
Han var äldre o vi var lite små packade så ni kan ju tänka er våran fina diskussion med honom. Han hade nog kul åt oss. 😁
Sen gick vi runt allt o gick o lyssnade på ett litet band som sjöng om Västerås så de va okej. Snackade lite också innan alla fina fyrverkerier startade. Det var jätte fint med alla raketer.
När det var slut rörde vi oss mot bussen för att gå på efterfest. På vägen till bussen träffade vi en kompis jag inte sett på ungefär 8 år. Så vi stod o pratade o det vart väl några kort. När vi väl kom fram till festen hade jag världens huvudvärk så vart inte kvar så länge. Men det är min vanliga lycka min smärta kommer alltid när den minst ska komma. Men jag hade ett toppen nyår första nyår jag var barnfri på 4 år. Så det var en speciell kväll för mig, speciellt eftersom jag fick fira den med mina bästa vänner. ❤❤❤

Likes

Comments

Jag kan inte sova har legat i tänkt för länge på hur mitt år har varit. Så vi kör väl en sammanfattning så jag kanske kan sova sen 😅

Kommer dock inte ihåg så mkt händelser från i början av året.

En jag höll väldigt kär drabbades tyvärr av en värre grad av cancer borde varit mellan månad 4-6 om jag minns rätt. Som vi sedan förlorade i slutet av sommaren. Må du vila i frid du älskade ängel saknar dig mer än ord kan förklara  😭

Powermeet hände det bästa jag någonsin kunnat tänka mig. Just då i alle fall men det visade sig vara det sämsta o mest omognaste jag gjort. Fastna för en väldigt gammal kärlek igen och allt som jag trodde var lycka var bara skitsnack. Tänker inte gå in på vad men ni som följt mig tidigare kommer kanske ihåg. Ni som känner mig vet vad jag menar... 5 månader som bara var full av bullshit. Men man måste begå misstag för att kunna förändra dom 😅

Men från allt det dåliga har jag.fått tillbaka kontakten med några väldigt goda vänner.
Theo har även fått en till gudmor som han är väldigt glad för och ser upp till.

Julen har varit bra. Imorgon elr på lördag ska jag försöka hinna åka ner till morfar o lämna en blomma samt tända ett ljus för honom. Blev kanske inte hela mitt år men det som jag kände var viktigast att berätta som jag har legat och grubblat på o inte kunna sova.

Men nu är det Snart nyår och jag är så taggad och ser fram emot det jätte mycket.
Imorgon fixa det sista sen kör vi elr ja sova en natt till först kanske o ladda mer energi. Det här blir nog sista inlägget för idag år.
så jag önskar er alla ett gott nytt år hoppas eran nyår kommer bli lika toppen som mitt kommer bli. Puss o kram 😘

Likes

Comments

Det blev en julafton i år igen. Vi hade varit snälla nog i år med :P

Tomten kom på besök och det uppskattades jätte mycket av barnen.
Är barnen nöjda då blir det en bra julafton :)
Firat julafton hos pappa idag så blir en julafton imorgon med hos mamma.

Theo är i alle fall super nöjd med allt han har fått idag. Jag är också jätte nöjd med det jag fått. Fått lite nya tavlor med min idol som kommer passa jätte bra hemma. Presentkort så vi har bokat massage alla kvinnor i släkten tillsammans :)
Sen fick jag nytt tränings sätt med nya skor etc så nu kan jag inte skylla på något längre :)

Nu börjar tröttheten komma smygandes så nu blir det snart sängen.
Nästan alla gäster har åkt hem.
Barnen sover skönt i alle fall.
God jul och gott nytt år kanske blir ett inlägg imorgon med får se om orken finns 😍

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska känslofylld dag.
Mycket blandade känslor o mkt sorg, även om jag vet att du har det bättre där du är idag morfar ❤

2 år har fått sen jag vaknade till 1 av det värsta meddelandet jag kunnat få.
Att du hade tagit ditt sista andetag.
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig, vart du är idag osv.
Varje gång jag är hos mormor så känns det så tomt.
Känns att det är någon som saknas, något som gör så ont.
Min hjälte, min morfar o mycket mer därtill.
En saknad som jag aldrig kommer kunna bli av med.
En saknad som alltid kommer göra så ont.
Men jag vet att du tar emot mig men öppna armar när min tid är kommen.
Men tills dess så kommer alla minnen leva med mig i mitt hjärta.

Jag älskar dig morfar och det gör så ont att sakna någon som var en stor del av mitt liv.
❤❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Igår var det en trevlig kväll. Något jag behövde efter den känslosamma veckan som varit. Snacka om att a kunde göra köttet precis som man vill ha det. Mumsigt det var, en jätte god middag. Efter Middag blev det umgås en stund sedan idol. Lång pausen som blev så blev det spel. Det var så kul då en av mina bästa vänner, sa ja hon är ju sämst. skämtåsido så menade hon mig och vem tror ni vann? Jo jag haha måste känts bra gör tror det var därför jag vann. Jag har inge tur i spel är, men tycker det är så kul ändå :)
Talespråket säger ju tur i spel o otur i kärlek o vice versa men det stämmer inte på mig.  Jag har fan otur i både och haha.
Snacka om att jag kände igår hur lyckligt lottad jag är att jag har er mina kära vänner.
En bra kväll blev också en kväll med mycket viktigt prat.
Det hände också en annan grej igår som verkligen visade hur mycket ni gör för mig.
Om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig.
Jag hade en jätte trevlig kväll och hoppas det blir fler sådana. Ni är bäst o ni betyder jätte mycket för mig. Jag hoppas ni alla vet det 😍

Likes

Comments

Idag fick jag veta ett kanske inte så positivt besked. Kan inte säga mer än ibland blir det inte som det var tänkt. Komiskt ändå att det hände. Tråkigt att det behöver ha ett tråkigt slut men för min egen skull har jag inget annat val. Jaja ska inte deppa för det elr ja försöka att inte deppa i alle fall.

På tal om något annat i helgen är det storstädning som gäller. Har inte ens plockat fram jul grejerna än... Haha men vad gör det om 100 år? 😘
På tisdag blir sonen 4 år. Vad hände där liksom vart tog tiden vägen? Men vi kommer inte fira honom förrän helgen efter han fyllt. Han fyller på Lucia så blir tajt o hinna med o fixa när det samtidigt är Lucia på dagis till 16. Så det blev lite ändringar i år men lika glad är han för det. Jag kommer naturligtvis fira honom på morgonen när han fyller ändå. Det hör ju till liksom 😄

Jag är jätte stressad inför jul o nyår har väl vart det ,sen typ 2 veckor tillbaka men nu börjar det bli tufft med stressen.
Men jag ser fram emot julen i år vi ska ha uppesittarkväll hos min bästa kompis med familj. Lite annorlunda men vi vill fira lilla julafton med våra söner och självklart varandra. Det ska bli kul att äta o julmysa med familjen B. Senare på kvällen kör vi uppesittarkväll med bingolotto o i år blir vi miljardärer är planen 😘

Likes

Comments

Alltså jag vet inte vad jag ska säga. Mer än att om du inte vill ha mer med mig att göra sluta läs min blogg. Vad som står på min blogg är det jag känner jag vill dela med mig av. Att du är omogen o en stor fjant ja det tror jag alla förstod i det första inlägget jag la in om dig. Igår då visade du verkligen hur omogen o icke ansvarsfull du är. Men spelar ingen roll vi har det bättre utan dig i våra liv. Synd bara att någon annan ska bli straffad för det!

Likes

Comments