View tracker

Ibland undrar jag om du fortfarande håller koll på min blogg. Inte för att jag bryr mig egentligen. Men klart jag saknar dig men saknaden försvinner mer o mer för varje dag. I helgen fick jag ju nytt ögongodis så jag mår toppen. Ny kontakt med mina bästa vänner osv. Men i alle är det något som håller mig kvar vid dig. Det värsta som hänt mig det är du. Min bästa, bästa kill kompis men idag är du min fiende. Hårt o säga jag önskar dig död för det gör jag inte men jag önskar att du försvann från mina tankar. För du är död för mig!!
Men vad säger man nya tider är på väg. Med handen på hjärtat o ett leenden på läpparna, kan jag säga att du inte ingår i den tiden. Jag ville bara säga det hoppas du kan läsa det o förstå att jag inte var den svaga bruden som du sökte efter 😃😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det värsta av allt är inte att jag saknar dig.
Det värsta av allt är att jag fortfarande tänker på dig. Att bli påmind om hur du kunde lyckas så bra med att få lögnerna kännas så verkliga. Sen att du bevisar vilken mes du är genom att inte ens vågat säga det till mig utan måste göra det via sms. Haha känns så vuxet. Men ja det är tydligt att vissa aldrig växer upp 😂😂

Men på allt ont tack mina underbara älskade vänner för den här helgen. Den var verkligen vad jag behövde. Har haft så kul.😍😊

Likes

Comments

View tracker

Lycklig vad fan är det? Varför skulle jag få vara lycklig? Kärlek vad är det? Det som sårar mig mest är inte hur omoget du gjorde slut utan vad jag ska säga när theo frågar efter dig. Nästa gång kanske jag borde lyssna på mina vänner men jag var för lycklig för att ens kunna ta det dom sa på allvar. Men samma tabbe som vanligt så klart. Varför ska någon få förstöra min lycka om inte du själv? Jag tillbringa dagen igår att gråta men för vadå egentligen? För en falsk människa som lever på lögner?
Nedu vet du vad du kan få lura i någon annan dina jävla lögner.
Det värsta av allt är inte dina lögner o min oro för theo utan hur omoget, patetiskt o fjolligt sätt att göra slut på. Det var ju inte ens du som sa det fick höra det av någon annan. Du har blockat mig vägrar att svara men tänkte det är väl typ så man beter sig när man va typ 14?
Bättre lycka nästa gång o bli inte ihop med någon som har barn ja vem vet hon kan ju också kolla upp dig. Eftersom du döljer sanningen o backar när den kommer fram. Hoppas du hittar någon som är likadan som dig då blir ni nog lyckliga. Hårda ord kanske men du är död för mig. Dra någonstans ingen annan hittar dig om du är smart.
För sin egen skull inte för någon annans hitta en egen jävla patetisk värld. Det jag ångrar mest idag är att jag ens kunde tro att du verkligen försökte göra mig lycklig men absolut du hade dina stunder. Dock inget jag kommer sakna idag. Eftersom du inte är den första som försöker förstöra mig så vet jag hur jag går till väga med mitt liv nu. Det är enkelt jag släpper dig. Men visst vem vet det kanske bara är ord just nu men jag ska försöka för jag kommer inte ångra det.
Behöver inte människor som dig i mitt liv är så glad för dom vännerna jag har. Du är inte en av dom o hoppas du kommer långt i ditt liv. För till skillnad från dig så kan jag önska dig lycka även om jag egentligen inte bryr mig mer. Men det jag hatar mest är att jag fortfarande älskar dig men det försvinner väl med tiden. Det sista jag säger är bara hoppas du hittar någon i din fantasi värld som vill ha ett förhållande byggt på lögner med dig, och självklart inte vill berätta mer om dig för då blev det ju ett jäkla liv o det var ju det som var anledningen till att du dumpa mig genom att säga det till alla utom mig. 😂😂😂

Likes

Comments

Gårdagen var helt perfekt. Showen absolut den bästa jag någonsin sett. Två av mina favorit komiker kunde inte bli bättre.
Den var uppdelad i två, Magnus Betner började höll väl på i ca 40 min sen kom Soran Ismail in i don körde tillsammans i ca 20 minuter. sen var det paus i 15 minuter. Så umgicks lite med pappa plus att vi mötte brorsans tjej och hennes mamma. Jag kramade också om en kompis som jag mötte där sen var det dags att gå in igen. Sen på den tiden som var kvar var det Sorans tur o köra. Det var också bra men det var absolut roligare när betner gjorde själv. När showen var slut efter vi hade hämtat jackan så mötte vi min mosters mans bror med sina vänner o pratade med dom en stund. Jag kunde självklart inte låta bli att köpa Magnus Betners bok så fick jag en autograf i boken och en bild med båda komikerna. Helt underbart de var absolut den bästa kvällen jag haft på väldigt länge.
Så jag sov riktigt gott inatt och idag ska jag börja läsa boken.Blev så sent igår så hann inte börja inatt😄😍

Likes

Comments

Taggar inför ikväll. Fick i 25 års present av min bästa pappa biljetter till En skam för Sverige 2. Stand up med Magnus betner och någon till kommer inte ihåg hans namn just nu 😅 Jag som har sämsta humorn o skrattar åt allt lär ju kissa på mig ikväll. Får kolla om de finns vuxen blöjor 😘 Så hem nu o vila så jag är pigg till ikväll. Men först ska jag äta med pappa hans fru och mina halv bröder. Har sett fram emot det här hela veckan och är säker på att jag inte kommer bli besviken. Kommer nog en uppdatering om hur mucket jag skämde ut mig med mitt skratt på lördag elr söndag, samt gur bra det var. Hoppas alla får en trevlig helg.  Puss o kram till er 😄

Likes

Comments

Din osäkerhet gör inte det här bättre.
Jag vet inte vad som är falskt längre, att jag föll för det igen elr allt bara känns som ett spel. Att inte kunna lyssna när jag redan förklarar hur dålig jag mår av det här. Istället för att bara fortsätta. När är gränsen nådd? Jag vill inget hellre än va med dig men ska det vara så här så tror jag att jag väljer gå undan. För jag går inte igenom det här igen, mitt psyke pallar inte det. Jag vet att ingen kommer tillåta det heller så istället för att va så jävla osäker ta reda på vad det är du vill med mig. Med mig ingår Theo så det är allt elr inget du väljer!!

Likes

Comments

Ni vet en sån där lycka man alltid har önskat sig men ändå varit ganska säker på att det aldrig skulle hända en själv. En sådan lycka har jag just nu och kommer ha för resten av mitt liv hoppas jag :) Jag är så kär och så glad att jag hittade dig. Jag vill inte ens veta hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade träffat dig den där hösten för ganska exakt 10 år sedan. Men visst mycket har hänt där emellan men på något sätt kunde jag aldrig släppa min kärlek till dig. Vem vet kanske var det ödet som drog oss tillbaka till varandra elr så kanske det redan var menat sen dag 1. Men dom bästa dagarna jag haft var mellan 7-9Juli på pw. Kommer fortfarande ihåg den som det var igår. Redan då kände jag hur fort känslorna kom tillbaka även om dom legat undan gömda under tiden jag inte vart med dig. En sådan lycka du ger mig trodde jag inte någon skulle lyckas med. Du tog väl första steget elr hur man ska säga men tror inte den pussen var menad det bara blev så eller ja vad vet jag jag hoppas den var menad. Men på något sätt tror jag vi fann varandra igen. Men utan den pussen hade vi väl inte varit ett par idag.❤ Det känns så konstigt men ändå så jävla bra att erkänna för mig själv och även för dig hur starka känslor jag har för dig. Är dom inte äkta kärlek så vet jag inte hur man ska kunna beskriva äkta kärlek. Du är den jag vill spendera mitt liv med och kanske en dag bilda en egen familj med. Ibland så bara funderar jag på om du skulle kunna förstå hur mycket jag älskar dig. Vet själv inte om det ens skulle kunna gå att beskriva. Att se dig själv från mina ögon och samt förstå hur jag ser på dig. Världens snyggaste, sexigaste och kärleksfullaste mannen jag någonsin mött så du kan förstå hur lycklig jag är så länge jag har dig i mitt liv.Jag älskar dig till månen och tillbaka + ganska mycket mer. Du och Theo är det bästa jag har skulle aldrig vilja byta ut er mot något annat😍

  • 81 readers

Likes

Comments

Ber om ursäkt för jag inte vart så aktiv på ett tag. Vill inte säga för mkt men det har hänt lite saker vilket lett till många känslor.
Idag har nog varit den värsta dagen på länge tror jag. När Theo somnade så bara brast allt. Jag får inte slut på tårarna heller. Har gråtit i snart 2 timmar...

Men på tal om något annat så är bokningen till mitt födelsedags firande klart.
Är så taggad o det kommer bli så kul. Alla jag bjöd med ville/kunde inte men det ska inte stoppa mig. Dom som kunde följa med vi kommer ha det så kul ändå. Men det är ett tag kvar elr ja nästan 2 veckor.
Blir en kryssning som ska bli så kul. Har planerat den sen i början av året blir ju ändå 25, så ville att det skulle bli lite speciellt i år. Något roligt att minnas :)

Likes

Comments

Alltså ibland förstår jag mig inte på mänskligheten!
Det är inte min ensak egentligen men någon gång är det väl nog?
Samma jävla skit som vanligt men ledsen den här gången tänker jag inte ta skiten.
Vuxna människor som beter sig som omogna nyblivna tonåringar.
Men det värsta av allt är att se dem som står mig närmast ta emot den o inte kunna göra ett skit.
Att se på när dem faller för att sedan försöka plocka upp dom.
Kommer aldrig svika dom jag älskar men hur mycket kommer jag klara av att se dem falla?
Den där känslan av att man är helt maktlös fast man egentligen inte är det.
Men samtidigt är den enda makten du har bara makten över dig själv!!

Likes

Comments

Vilken kväll/natt. Blev ju inte riktigt som tänkt men vad gör det ett besök på akuten extra skadar aldrig?
Haft värsta smärtorna i magen ikväll så min barndomskompis sa vi skulle ringa o 1177 o se vad dom sa. Väl pratat med henne så sa hon vi skulle röra oss mot akuten för hon kunde inte komma på varför jag hade ont.
Så vart en tripp dit. Väl där så va väntetiden rätt så lång. Efter 1 timma så kom en sköterska som tog lite prover sen vart vi skickade till kirurgen. Där vart det lång väntetid. Smärta som heter duga men vad gör det så länge man inte är döende?
Efter ca 4 timmars väntetid så kom läkaren o kände lite inget sa han om provsvaren så dom var väl inte så farliga. Men dom kom fram till den som troligen var orsaken till smärtan. Så en annan läkaren ska ringa på måndag igen då vi va så trötta så läkaren skicka hem oss. Tack min kära vän för du gjorde mig sällskap gast du fick åka hem. Jag skulle göra detsamma för dig det vet du. Ledsen att inte kvällen blev som planerat men vi får göra ett nytt försök nästa helg kanske om tid finns.❤❤

Likes

Comments