Jag kanske är överdriven men jag är så jävla förälskad i den här killen. Det är sjukt hur mycket man kan älska någon så mycket. Ju mer vi är ifrån varandra desto mer saknar jag dig. Ditt sällskap, dina kramar, dina pussar mm. Det är så jäkla jobbigt att vi inte ses varje dag. Men jobbigt på ett bra sätt för glädjen blir dubbel så stor när jag ser dig. Men väntan har varit lång ska gudarna veta. Men den väntan har varit så värd tiden.
Ingen annan får mig må så bra som du gör.
Ingen har någonsin gjort mig så lycklig som du gör. Jag är så glad att vi träffades den där hösten för x antal år sen. För om jag inte hade sett dig vem vet vad som hade hänt då. Kanske aldrig hade fått hitta den lyckan du ger mig. Med andra ord jag vill inte veta för en sak vet jag med säkerhet. Hade jag inte träffat dig då hade jag aldrig funnit min dröm man. Du är allt jag någonsin velat ha. Kommer så väl ihåg den dagen som att den vore igår. Föll ganska starkt för dig redan första gången jag såg dig. Så för mig va det kärlek i första ögonkastet❤
Men en sak vet jag med säkerhet mitt hjärta kommer alltid tillhöra dig. Jag älskar dig mer än du kan ana😍😍❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 16 readers

Likes

Comments

Tack för en trevlig helg mina vänner men lördagen var helt klart den bästa.
Spa med min bästa vän hon överraskade mig rejält. Det var så skönt o snacka om att vi var 2 helt andra personer när vi gick därifrån än vad vi var när vi gick dit. Helt klart bästa på länge och det bästa var att få spendera den med dig. Tror vi båda behövde det då vi inte haft så mycket tid för att umgås på senaste tiden.
Men så är det ju ibland men riktiga vänner vet man ju alltid vart man har.

Tagga ny vecka nu då, imorgon är det måndag så dags för jobb igen.
Mycket planerat i veckan så det blir mycket att göra för att ladda upp för ledigheten som kommer. :-)
Förhoppningsvis får jag träffa kärleken i veckan hoppas det. Dagarna är så långa utan dig mitt hjärta. Så det är väl största förhoppningen jag har den här veckan.

Ha en trevlig kväll/natt mina kära läsare hoppas ni mår lika toppen som mig.
Xoxo 😄

Likes

Comments

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är så lycklig fast jag hostar som en idiot. Det är fortfarande svårt att förstå. Så kär, lycklig o mår bättre än jag någonsin trodde man kunde. Allt på grund av en människa den människan som tog mitt hjärta med storm första gången jag såg honom. Går jätte bra ihop med sonen o det är mest plus av allt. Inte bara med sonen även katterna älska honom. Dock inte lika mycket som jag älskar honom men ja ni fattar:)
Men sen är det klart det ska ju alltid finnas folk som ska försöka förstöra. Vuxna människor man trodde var äldre haha jag tycker det är så kul. Vem jag lever med är väl mitt val. Mitt beslut och ingen kommer någonsin kunna ändra det. Klart man blir lite irriterad men inte för att det stör utan för att folk tror dom kan komma med sina åsikter o tror man ska bry sig. Jag bryr mig inte ett jävla dugg mitt liv, mina val!
Så snälla lev i eran egna lilla värld så kan jag få leva i min det blir bäst så. :)

Likes

Comments

Varit mycket lycka dom sista dagarna. Idag åkte du hem jag hoppas du klarar dig från min jätte jobbiga förkylning och hostan. Men idag var det dags o komma tillbaka till verkligheten för dig. Ska med bege mig till jobbet imorgon men får se om jag får vara kvar. Har en fördjävligt hosta o lite blött i näsan fortfarande men ingen feber så vi får väl se hur de går. Blev inte så långt inlägg vi har inte gjort så mycket orken har ju inte riktigt funnits men det bästa som finns är när du är här. Idag träffa du Theo för första gången och det gick jätte bra. Han bjöd in dig i lek direkt. Kommer kännas jätte tomt sängen inatt men vi ses snart igen hoppas jag. Jag älskar dig om jag kunde förstå vad jag gjort för att förtjäna dig. Min lycka, mitt allt min största kärlek fick finaste smset idag. Det kommer jag sova gott på godnatt 😄😍

Likes

Comments

Ni vet en sån där lycka man alltid har önskat sig men ändå varit ganska säker på att det aldrig skulle hända en själv. En sådan lycka har jag just nu och kommer ha för resten av mitt liv hoppas jag :) Jag är så kär och så glad att jag hittade dig. Jag vill inte ens veta hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade träffat dig den där hösten för ganska exakt 10 år sedan. Men visst mycket har hänt där emellan men på något sätt kunde jag aldrig släppa min kärlek till dig. Vem vet kanske var det ödet som drog oss tillbaka till varandra elr så kanske det redan var menat sen dag 1. Men dom bästa dagarna jag haft var mellan 7-9Juli på pw. Kommer fortfarande ihåg den som det var igår. Redan då kände jag hur fort känslorna kom tillbaka även om dom legat undan gömda under tiden jag inte vart med dig. En sådan lycka du ger mig trodde jag inte någon skulle lyckas med. Du tog väl första steget elr hur man ska säga men tror inte den pussen var menad det bara blev så eller ja vad vet jag jag hoppas den var menad. Men på något sätt tror jag vi fann varandra igen. Men utan den pussen hade vi väl inte varit ett par idag.❤ Det känns så konstigt men ändå så jävla bra att erkänna för mig själv och även för dig hur starka känslor jag har för dig. Är dom inte äkta kärlek så vet jag inte hur man ska kunna beskriva äkta kärlek. Du är den jag vill spendera mitt liv med och kanske en dag bilda en egen familj med. Ibland så bara funderar jag på om du skulle kunna förstå hur mycket jag älskar dig. Vet själv inte om det ens skulle kunna gå att beskriva. Att se dig själv från mina ögon och samt förstå hur jag ser på dig. Världens snyggaste, sexigaste och kärleksfullaste mannen jag någonsin mött så du kan förstå hur lycklig jag är så länge jag har dig i mitt liv.Jag älskar dig till månen och tillbaka + ganska mycket mer. Du och Theo är det bästa jag har skulle aldrig vilja byta ut er mot något annat😍

  • 34 readers

Likes

Comments

Jag är så lycklig idag. Igår så överraskade min pojkvän mig med att komma till mig. ( har inte sett honom på ca 2 månader) Vi bor x antal mil ifrån varandra så vi ses inte så ofta. Men vi pratar i stort sätt varje dag.
Ja men i alle fall för han har varit hemlighetsfull hela veckan.  Men igår kom han. Har inte fyllt än men kan säga att den presenten kan inget paket slå. Tänk att det kan kännas så jävla rätt. Visst har en tendens av att gå för fort fram o få starka känslor men kom igen har haft känslor för honom i ca 10 år o det känns så rätt. Men tiden visar väl hur det är tänkt ❤
Jag är väl i o för sig alltid lycklig för jag har han i mitt liv men igår vart det extra lycka. Världens finaste människa om du bara visste hur mycket du betyder för mig. Hur lycklig jag är att du valde mig till slut.
Älskar dig till månen och tillbaka o kommer alltid göra 😍😍

  • 31 readers

Likes

Comments

Ber om ursäkt för jag inte vart så aktiv på ett tag. Vill inte säga för mkt men det har hänt lite saker vilket lett till många känslor.
Idag har nog varit den värsta dagen på länge tror jag. När Theo somnade så bara brast allt. Jag får inte slut på tårarna heller. Har gråtit i snart 2 timmar...

Men på tal om något annat så är bokningen till mitt födelsedags firande klart.
Är så taggad o det kommer bli så kul. Alla jag bjöd med ville/kunde inte men det ska inte stoppa mig. Dom som kunde följa med vi kommer ha det så kul ändå. Men det är ett tag kvar elr ja nästan 2 veckor.
Blir en kryssning som ska bli så kul. Har planerat den sen i början av året blir ju ändå 25, så ville att det skulle bli lite speciellt i år. Något roligt att minnas :)

Likes

Comments

Alltså ibland förstår jag mig inte på mänskligheten!
Det är inte min ensak egentligen men någon gång är det väl nog?
Samma jävla skit som vanligt men ledsen den här gången tänker jag inte ta skiten.
Vuxna människor som beter sig som omogna nyblivna tonåringar.
Men det värsta av allt är att se dem som står mig närmast ta emot den o inte kunna göra ett skit.
Att se på när dem faller för att sedan försöka plocka upp dom.
Kommer aldrig svika dom jag älskar men hur mycket kommer jag klara av att se dem falla?
Den där känslan av att man är helt maktlös fast man egentligen inte är det.
Men samtidigt är den enda makten du har bara makten över dig själv!!

Likes

Comments

Vilken kväll/natt. Blev ju inte riktigt som tänkt men vad gör det ett besök på akuten extra skadar aldrig?
Haft värsta smärtorna i magen ikväll så min barndomskompis sa vi skulle ringa o 1177 o se vad dom sa. Väl pratat med henne så sa hon vi skulle röra oss mot akuten för hon kunde inte komma på varför jag hade ont.
Så vart en tripp dit. Väl där så va väntetiden rätt så lång. Efter 1 timma så kom en sköterska som tog lite prover sen vart vi skickade till kirurgen. Där vart det lång väntetid. Smärta som heter duga men vad gör det så länge man inte är döende?
Efter ca 4 timmars väntetid så kom läkaren o kände lite inget sa han om provsvaren så dom var väl inte så farliga. Men dom kom fram till den som troligen var orsaken till smärtan. Så en annan läkaren ska ringa på måndag igen då vi va så trötta så läkaren skicka hem oss. Tack min kära vän för du gjorde mig sällskap gast du fick åka hem. Jag skulle göra detsamma för dig det vet du. Ledsen att inte kvällen blev som planerat men vi får göra ett nytt försök nästa helg kanske om tid finns.❤❤

Likes

Comments

Ni vet såna där dagar när saknaden är enorm. En sådan dag har jag idag:(
Jag kan inte förstå hur någon kunna tänka sig att han hade mer rätt och ta dom man älskar ifrån en. Speciellt dom man hade närmast hjärtat. Ja visst vi föds o vi dör så är livet men dom med sorgen och saknaden då? Vem var så dum att dom tänkte ja men sådant måste också finnas i våra kroppar?
Varför ska vi födas om vi ändå ska lämna dom som älskar oss? Varför ska vi dö om vi ändå föds en gång? Varför ska allt ha ett varför?
Mycket tankar utan svar. Fan jag hatar såna här dagar och varför ska man ha såna dagar? Vad vinner jag elr någon annan på det? Inte ett jävla skit helt jävla onödigt.
Men visst man går bort när det är redo när man lidit av smärta o kämpat för alla andras skull. Förhoppningsvis har ni det bättre där ni är idag. På en plats utan smärta och utan att försöka vara stark för alla andras skull.
Jag hoppas ni tar hand om varandra till vi ses igen. Jag älskar er och hoppas ni både ser o hör när jag pratar med er även om det är i tankarna elr vid minneslunden. ❤❤

Likes

Comments