Ja, nu har ju jag inte uppdaterat mer än när jag kom in, så tänkte uppdatera med en video jag jobbat med under kvällen idag :)

//Sofie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var det första gången på Sabbaths rygg. Han var hur härlig som helst. Dock körde han lite med mig igenom att stanna och inte vilja gå men när han väl gick så var han hur snäll som helst. Körde barbacka så lär nog ha lite träningsverk imorgon haha. Jobbade honom lite i form och sedan bara i skritt. Jobbade lite på volter etc. Han var hur snäll som helst. Detta lär bli 3 bra år känns det som!!

//Sofie

Likes

Comments

Efter att han varit sjuk rätt länge så blev han idag frisk förklarad! Äntligen. Nu kan vi sätta igång honom lite lugnt :D

Likes

Comments

Ja, nu är det så att jag fick komma in på bloggen haha. Mitt namn är Sofie och bor i Gamleby, jag fick förra veckan träffa Sabbath för första gången och då vart det bestämt att jag är medryttare på sabbath :) Jag kommer också uppdatera lite vad som händer med Sabbath :)

Så var i stallet idag, tydligen ville halva klassen följa med nejmen typ haha, men det var väldigt mörkt och inte kollat om det finns en lampa eller något till paddocken x) Så vi borstade och pysslade lite med honom. Så imorgon får vi ta en promenad så han får röra på sig x)

//Sofie

Likes

Comments

Hej på er alla bloggare och läsare. som ni har märkt har jag inte varit så bra på att uppdatera här. Nyligen åkte min prins på ledinflammation i ett framben och ett backben. Det har antagligen kommit när han pressade sig själv genom att bocka ner i ett dike. Han har fått två sprutor och är nu under vila. står i en sjukhage med mera. så nu är det bara mys och promenader. nu är det en vecka kvar sedan kommer veterinären på återbesök. Och hoppas på att man får sätta igång honom snart igen. Det märks att han börjar bli mkt piggare. väldigt mkt energi just nu. Men jag håller tummarna för honom. kram på er :)

Likes

Comments

Den tuffa resan.
Har många gånger känt att man kanske ska ge upp, men just när man känner så. Visar ponnyn framsteg. Han har varit as jobbig. Många gånger jag har mumlat för mig själv (hästjävel). När jag väl har blivit förbannad, så är det bara att hålla humöret inom sig annars skulle han bli uppdträssad. Han har stegrat, bockat, rusat, sparkat bak ut. Sparkats, bitit efter en. Men vad fan det är sådant man får tåla om man vill ha en fin häst i framtiden! Han har gjort mig säker på mig själv! Idag bits han inte,stegrar inte,bockar inte, sparkar inte bakut. Idag är han jätte snäll! Och jag visste att det fanns något där inne som andra kanske inte riktigt såg. Har hört många som sagt den där ponnyn kommer aldrig bli bra. Han hör hemma på ett slakteri. Amen snälla lilla människa håll käften! Den som tyckte så kan ju bara komma och kolla nu vad snäll och fin han är! Min syster dotter som är 6 år gammal kan rida på honom själv! Ponnyn är grym! Tack för mig!

  • 116 Readers

Likes

Comments

Tjena på er alla bloggare och läsare ! Idag har det varit en toppen dag. Gick upp vid åtta åkte till stan. Köpte lite saker som tillexempel skorna , tröjan,löshår ,borste och byxorna som ni ser på bilden nedan. Kommer även komma upp en video på videofyme där jag har filmar under dagen ;) bara att checka in på: jannicalarsson
Hoppas alla ni har haft en toppen dag. Nu lägger jag mig i sängen med min älskling och ska kolla film. Sista dagen med mitt hjärta innan jag åker tillbaka till Västervik. Ha det gött
😄

  • 177 Readers

Likes

Comments