Header
  • Bootyful?

    "Och där var helgen slut. Helt sjukt. Helgen går alldeles för fort. Men men! Min morgon startade med…"

  • L8

    "Hej på er, sent inlägg idag. Men har helt ärligt haft fullt upp och gjort annat idag. Morgonen star…"

  • Nocco Cassis es muy Loco

    "NO Carbs COmpany - they've Done it again. Nocco Cassis släpptes tidigare i veckan och har landat i …"

View tracker
Postad i: Träning

Och där var helgen slut. Helt sjukt. Helgen går alldeles för fort. Men men!
Min morgon startade med 7,5 km under fötterna. För att därefter följa upp det med 100 minuters benpass. Benen kommer jag köra tre gånger i veckan med ett pass för hammies, ett för quads och ett för hela benen. Jag vet att benen nämligen ligger efter i utvecklingen - alltså, jag har lättare för att bygga överkropp än underkropp. Då får man prioritera, jag älskar symmetri och har ingen önskan att ha enorma lats om mina ben är totalt ur form. Vill man så kan man, då ska man.
Mitt pass idag gick riktigt bra och jag var i princip själv på gymmet, det var så otroligt lugnt och fokuset fanns till 110%.
Mina övningar:
Omvänd Hacksquat
Hoist Benpress
Hacksquat
Benpress
Stiff deadlifts
Abductor in
Abductor ut
Leg curl, liggande
Leg curl, sittande
Leg extensions
Hipraises i smith

För de som har svårt att bygga rumpa/vill ha större rumpa rekommenderar jag tunga reps och många set av omvänd hacksquat tillsammans med Hipraises.
Såhär kör jag för bäst kontakt i rumpan:
Hipraises: Lägg dig till rätta vid smithen, lägg stången såpass över höfterna att du inte avlider av smärta. Börja i bottenläget och lyft höfterna hela vägen upp - squeeza rumpan hela vägen upp till toppläget, tryck till (spänn rumpan) i toppläget. Sänk därefter ner till bottenläget.
Alltså: squeeza rumpan hela vägen upp och extra högst upp. Sänk ner höfterna till bottenläget. Upprepa.
Omvänd hack: Ställ dig till rätta med maskinen vilande bekvämt på axlarna, gör en squat till strax under 90 grader och på vägen upp squeezar (spänner) du rumpan hela vägen och allra högst upp. Sedan slappnar du av och gör samma sak igen.
Alltså: gör en squat i denna maskin och från bottenläget och hela vägen upp spänner du rumpan. Upprepa.
Det här har funkat riktigt bra för mig och jag älskar känslan - den tar nämligen riktigt bra. För mig iallafall, så testa - det kanske funkar för er med!

Resten av dagen kommer spenderas med mamma och Molly. Tar tillvara på en ledig dag.

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Postad i: Olivia

Hej på er, sent inlägg idag. Men har helt ärligt haft fullt upp och gjort annat idag.
Morgonen startade 05:30 med 1,1 mils Powerwalk, därefter dryga timmen på gymmet för biceps.
Hem och åt frukost med familjen för att sedan gå till jobbet. Det märks att Januari är årets fattigaste månad - haha, var verkligen jättelugnt hela dagen.

Nu laddar jag iallafall för att göra prottepannkakor och mysa med mamsi och Molly framför Djungelboken. Det ska bli otroligt skönt.

Hoppas er dag var grym, så hörs vi imorgon.
Kram

Likes

Comments

Postad i: Mat, Olivia

NO Carbs COmpany - they've Done it again. Nocco Cassis släpptes tidigare i veckan och har landat i olika butiker och gym. Först ut på Ökk var jag och köpte en.
My friends, this is evolution. Cassis ska alltså vara svarta vinbär.

Nocco Cassis 330 ml. 3,4 gram protein/burk i form av aminosyror.
Smak:
smakar det den ska, frisk och något söt!
Utseende: drycken är rosa/lila och texten på burken likaså. Gillas starkt.
Doft: svarta vinbär så det bara skriker om det.
Innehåll: inga kolhydrater, inget fett, endast 3.4 gram protein som kommer från BCAA. I hela burken är det 14 kalorier = ingen mängd att tala om.
Koffein: 55 mg per 100 ml. Så totalt 165 mg. Vilket gör den höghaltig på koffein, så bör ej intas tätt inpå sömn - tänk också på att inte dricka för många per dag då koffein i stora mängder kan påverka hjärtat.

Betyg: 4.5 av 5 möjliga stjärnor. Jag är inget jättefan av kolsyra - förutom kolsyran ÄLSKAR jag den. Mums! Dessa kommer det köpas en del av.

Likes

Comments

Postad i: Allt om Politik

Nej. Anna Kinberg Batra gjorde inte fel. Jag har efter lite eftertanke och funderingar kommit framtill att jag inte anser att AKB gjorde fel. Hon säger själv att hon inte vill, eller öppnar upp för, ett samarbete med SD. Hon säger endast att hon vill samtala med dem.
Vi är en demokrati. Sverigedemokraterna är demokratiskt invalda i riksdagen. Såsom de andra sju stora partierna. Självklart ska samtalen föras även med dem. En stor del av Sveriges myndiga befolkning håller med dem och sympatiserar med dem.
Är det verkligen en demokrati om man väljer vems röst som ska höras eller betyda något? Nej. Jag sympatiserar inte med SD, har aldrig gjort och kommer säkerligen inte göra heller. Det handlar för mig om att man ska hålla debatten på en mogen nivå. Vi kan inte agera som småbarn och vägra prata med varandra.
Alla partier måste inkluderas.

Även om vi inte håller med dem så är alla invalda. Accepterandet är viktigt och vill vi göra förändring är det bara att engagera sig.

Likes

Comments

Postad i: Träning

Godmorgon på er! Fredag idag och jag har varit vaken sen 2:30 - Woho!
Det var faktiskt inte meningen att vakna så tidigt, men som vanligt ville min kropp inte som jag - så äsch, jag gick upp. Har sen hängt på gymmet sen 4:15. En tur på stepmaskinen, och därefter ett pass för bröst och framsida lår. Bra tryck och hela passet flöt på. Jag älskar att gymma när det är lugnt och relativt stilla på hela gymmet. Vi var fem på hela stället fram till typ 06. Helt underbart!

Tre lektioner att rulla igenom idag i skolan, sen blir det kanske en tur på cykeln - annars drar jag nog hem och bara är. Sa jag inte igår att jag tänkt att vila? Tror nog jag gjorde det, men sen när jag vaknar tidigt och är pigg vill jag inte "slösa bort" energin. Utan använda den istället.

Som rubriken lyder: interesting facts, eller mer - saker jag kommit på/reflekterat över.
- Om jag inte haft FunBeat hade jag verkligen haft noll koll på hur långt/länge jag går. Trodde idag att jag gick superfort - men jag var långsammare än igår. Snacka om noll uppfattning, haha.
- Det finns ingenting som får en att svettas så mycket som intervaller på stepmaskinen, galet hur äcklig man blir.
- Jag har inte bänkat på länge, som jag skrivit men gjorde det i tisdags och idag med. Jag har faktiskt "bara" tappat 10 kilo. Alltså, jag bänkar bara 10 kilo mindre - trots ett uppehåll på 3-4 veckor. Helt okej tapp ändå tycker jag.
- Jag tycker det blir tråkigare och tråkigare att träna ben. Ingen aning om varför, jag älskar det ju egentligen (??) men nej. Suget efter att köra ben har på senaste varit riktigt riktigt litet. Meeeeeen, de precis som alla andra muskler måste också träna. Så det är bara att ta sig i kragen!

Puss och Kram!

Ser ut som en riktig reklamskylt. Allt är från Panos Emporio - men deras kläder (!!) de är otroligt bekväma!

Likes

Comments

View tracker