Gröna fingrar? om ni frågar min pappa och hans fru så skulle de säga att jag är rädd att smutsa ner mig och att jag hellre sitter i solstolen än påtar i rabatten.

Vi har nu bott i huset lite drygt 4 år och nu känns det Som att jag måste bli vuxen och iallafall ta ansvar för den biten av intresse till barnen.

Så för några veckor sedan så sådde vi några frön eller ganska många frön rättare sagt hela påsen i samma kruka 😂😂 nu när allt börjar växa så ser jag att oj skulle nog delat lite på fröerna. Så till helgen får vi ta tag i det.  Men visst blir man glad? Inte kul Med bara några strån ser bättre ut med en hel bukett med dill tex . 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja nu äntligen finns det kanske tid til att börja blogga på riktigt.

Har funderat mycket på detta kanske rädslan för att kanske bli för personlig?! Eller bara hålla det vid allmänna tankar och vardagliga händelser. Man vill ju inte vara så personlig att det drabbar någon i familjen negativt eller att man blottat sig så att nära och kära tänker varför skriver hon allt detta öppet. Men nu kör vi! så ser vi på vägens gång.

Jag kanske ska berätta vad mitt bloggnamn säger om mig.?! Jag tänkte att i slutändan vill jag dela med mig av massa nyttiga peppande inlägg om hur man tar sig från soffan till gymmet hur man byter ut godisskålen mot fruktfatet och kanske den mörka chokladen med mest kakao procent i 😊.

Jag är själv en tjej som är något mitt emellan Jag tänker på vad jag äter men sen kan jag helt plötsligt byta ut min middag mot lite Gotte i skåpet. Det känns ju okej för stunden men hur mår egentligen kroppen efter ett sådant val?!.

Lite där är jag nu.

Gymkortet är införskaffat nu kör vi häng med på min resa i min ibland kaosartade vardag med barn i åldrarna 3 8 och 16 år.

VälkomnaLikes

Comments