Nu sitter A på ett flyg ner till Blekinge och jag ligger ensam i soffan framför keeping up with the kardashians (yes, det är mitt guilty pleasure). Jag slutade jobba kl15.00 och hann bara hem för att säga hej då en stund innan han åkte till flygplatsen. Som tur är kändes det inte lika jobbigt att skiljas åt denna gång, vi behöver ju bara ta oss igenom fyra dagar innan han är här igen.

Planerna för resten av veckan är att jobba tills fredag eftermiddag och sedan troligtvis åka ut till Skeppsvik med ett gäng kompisar för bastu och övernattning. Resten av helgen har jag inga planer, jag är riktigt förkyld dessutom så träning finns inte ens på kartan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det blir bara bättre och bättre, A stannar hos mig tills på onsdag men flyger upp igen redan måndagen därpå för att stanna ytterligare 13 dagar!

Idag har vi hunnit ta en runda på stan, ätit lunch med hans mamma och sedan fick jag skjuts till jobbet. Han passar på att träffa sin familj medan jag jobbar och sedan hämtar han mig när jag slutar 02.30. Han är alldeles för snäll.. imorgon är planen att ta sovmorgon och göra pannkakor till brunch, sedan åka ut till stugan och låta han träffa min familj för första gången!

Nu vill jag bara att de resterande timmarna ska gå fort så att jag kan åka hem till mitt hjärta igen, om ni bara visste hur bra jag mår nu när han är hemma igen.

Likes

Comments

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig, och ibland for the better. Som sagt var planen att A kommer hem den 23e, men eftersom han har ett ganska oförutsägbart jobb så fick han imorse veta att han blir ledig från och med idag istället. Med andra ord landar mitt hjärta i Umeå klockan 23.55 ikväll! Fick veta detta när jag var på jobbet så när jag kommer hem efter 22 måste jag skynda mig att renbädda sängen och städa undan lite. Detta var den bästa nyheten på länge, att jag ska få somna bredvid min favorit ikväll.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat ett jättekort pass mellan 09-15. Eller egentligen har jag inte jobbat, har snarare utbildat mig. För några dagar sedan bad min chef mig komma in på hennes kontor och när jag kom in och satt mig ner mitt emot henne så frågade hon mig ifall jag var intresserad att gå en internutbildning till att bli trafikledare och sa även att detta förmodligen innebär en heltidstjänst. Jag har egentligen bara 75% men har ändå kunnat skrapa ihop extrapass till en heltidstjänst, men detta skulle ju innebära att jag blir garanterad heltid vilket skulle kännas såå skönt. Att jobba som trafikledare är otroligt stressigt då man måste hålla koll på så många olika saker samtidigt och har enormt mycket ansvar, så det kommer ta sin lilla tid att bli varm i kläderna. Jag har vart fullständigt slut efter varje arbetsdag denna vecka då det är så mycket nytt att lära sig och matteplugget blir definitivt lidande, men förhoppningsvis går det bra ändå.

Igår hämtade mamma mig och vi åkte till ett köpcenter för att mamma behövde shoppa och jag skulle storhandla, sedan åkte vi till pappas företag och gjorde färdigt momsen åt honom då han är i Amsterdam. Köpte bland annat en jäkla massa frukt, det är nästan löjligt hur lycklig man blir av en full fruktskål.

Likes

Comments

Helgen behövdes verkligen. Har haft såå ont i magen sedan i fredags och jag hade nog inte klarat av en jobbhelg. Mamma och storebror misstänker att det kan vara en inflammation i blindtarmen så om det inte känns bättre imorgon ska jag uppsöka vård, har knappt kunnat sova om nätterna och nu har jag även fått feber.. verkar inte lovande, men jag ger det en natt till sedan ser vi hur det blir!

Helgen har med andra ord vart väldigt stilla, har mest legat i soffan och tittat på film med mina föräldrar. Måste erkänna att jag saknar A lite extra när jag mår så här dåligt och känner mig ynkligast på planeten, helst av allt vill jag ligga i hans famn under en filt och bli matad med vindruvor. Istället äter jag min kroppsvikt i choklad och dricker Cola, det funkar ju också.

Likes

Comments

Hejsan! De senaste två dagarna har jag jobbat kväll vilket har känts helt okej då jag har hunnit med lite matteplugg på förmiddagarna. Men nu har jag helg och ser fram emot att åka hem till mamma och pappa för att bli omhändertagen några dagar.

Ikväll har jag hunnit med att prata med A i telefonen en timma och jag saknar honom så mycket, hur är det möjligt att det bara har gått två dagar sedan vi skiljdes åt på flygplatsen?? Hela 17 dagar kvar tills jag får träffa honom igen. Mitt hjärta värker av saknad men tanken av att han stannar hos mig i två veckor nästa gång vi ses gör allt mycket lättare.

Nu ska jag försöka sova så att jag orkar kliva upp någorlunda tidigt imorgon och stöka undan lite här hemma innan bussen går. Godnatt och trevlig helg!

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Umeå efter några dagar med mitt hjärta. Jag har haft det så bra, för bra. Och det gjorde så ont att säga hejdå imorse på Ronneby flygplats. Vi har faktiskt inte gjort så mycket, mest myst i lägenheten och tagit vara på varje sekund tillsammans. Jag saknade honom typ när han klev upp för att hämta ett glas vatten. Sa någon nykär?

Annars har vi spankulerat i Karlskrona, hängt med hans kompisar, festat lite, ätit god mat och gått på bio. Ville verkligen inte flyga hem igen men jag hade inget annat val då mitt pass börjar 16.00 i eftermiddag.

Likes

Comments

Jag har hunnit med mer plugg än väntat idag och mer än halva inlämningen är gjord, vilket om jag har tur innebär att jag slipper plugga på Arlanda! Det går fruktansvärt trögt men med jämna mellanrum överträffar jag mig själv.

Imorgon är det minst lika hektiskt. Ska hinna göra klart uppgiften, packa, tvätta, ta disken och hämta ut paket innan jag börjar jobba klockan 16.00. Lät mer hektiskt i mitt huvud.. hur som helst så ska det bli så skönt att lämna Umeå några dagar och träffa min favorit, har längtat så himla mycket efter honom!

Likes

Comments

Livet förändrades ganska drastiskt nu då mitt plugg började, har suttit ungefär 7-8 timmar per dag nu och har redan gett upp på att försöka jonglera tyska och matte samtidigt, så jag kör all in på matte just nu. Just detta kapitel som ska vara färdigt innan onsdag blir lite extra hektiskt för mig som är bortrest från och med fredag. Jag måste alltså vara klar på fredag. Lite väl tufft måste jag säga men det som inte fastnar till 100% hinner jag nöta in en extra gång innan jag ska skriva nationella provet. Det är riktigt svårt, när jag kör fast och behöver fråga någon så finns det ingen att ta hjälp av vilket gör att allt tar sådan jäkla tid, men it is what it is. Idag ska jobba från och med klockan 16:30 och innan dess ska jag hinna plugga lite till och påbörja inlämningsuppgiften som jag måste vara klar med innan jag åker, köpa linjal och en ny skrivbok och städa. Även imorgon ska jag jonglera med plugg och jobb, men även en tvättid samt hinna packa allt innan jag åker tidigt på fredag morgon. Börjar kunna se ljuset i tunneln nu, snart sitter jag på planet till A och har gjort färdigt 1/3 av kursen!

Likes

Comments

Tänk att det har gått ett helt år sedan jag tog farväl av min lilla Harry, min fina lilla kille. Mitt hjärta skriker efter vovve varje dag, men helst av allt vill jag ha min Harry tillbaka.

Likes

Comments