Tänk att det är första maj redan!!! Pirrar i kroppen av dagens härliga väder och har hunnit med några timmar i solen, vilket både känns och syns på mina kinder som blivit illröda. Har även hunnit med en sväng ut till stugan, vilket var så härligt då det knappt blåste någonting alls där ute. Nu är det dags att ladda om för ännu en skolvecka som kommer att bestå av mängder med plugg, supertråkigt egentligen men det är ju inte långt kvar till sommarlov nu. Det är bara att bita ihop och hålla ut den sista tiden nu, det kommer nog gå fortare än vad man tror!

Nu blir det nog att återgå till lite plugg som behöver bli färdigt, hoppas alla haft en fantastisk dag i solen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Mitt mysiga rum hemma hos mamma! Tavlan är från desenio.se och jag tycker verkligen om den! Är endast lite småpyssel kvar i rummet, bland annat en tavla som ska köpas in och sättas upp, sedan är rummet komplett!

Idag har det varit en dag som endast bestått av att mysa omkring hemma. Uppskattar verkligen att bara vara ibland. Har hunnit med väldigt mycket idag, jag har balnd annat gjort en ansiktsmask, rensat lite i lådorna, städat, lekt med Hugo och kollat på några av Jon Olssons vloggar. Är helt besatt och för tillfället är dom det enda jag tittar på.

Nu har mamma precis skjutsat mig hem till Filip där jag ska spendera natten. Antar att vi bara ska ta det lugnt och kolla på lite how i met your mother, blir även lite hockeytittande om jag orkar hålla mig vaken då matchen inte börjar förens sent inatt. Hoppas ni haft en bra dag ni också! Kram

Likes

Comments

Mitt första inlägg får bli en tillbakablick med hjälp av en blogglista på året som gått. Känns skönt med ett nytt år faktiskt. Har så mycket roligt att se fram emot i år, Filip och Almas student, en härlig sommar, min 18 årsdag, körkort och så mycket mer. Ska bli roligt att få dela med mig av allt det roliga här i bloggen.

1.Hur har 2016 varit? För mig har 2016 varit ett bra år med inslag av dåliga händelser. Ett mycket lärorikt år som har varit fyllt med en massa skratt och glädje men även mycket ångest och stress.

2. Tror du att 2017 kommer att bli bättre? Jag tror och hoppas givetvis på att 2017 kommer att bli bättre. Det här året har jag mycket roligt framför mig, inte minst att jag fyller 18 år i sommar!

3. Vilket datum från 2016 kommer du aldrig att glömma? 11-14 December. Under dessa dagar gick jag tillsammans med jordens härligaste tjejer ca 30 luciatåg. Det mäktigaste av dem var det i kyrkan. Så himla känslofyllt på så många vis.

4. Vad var din största framgång 2016? Att jag uppnådde i stort sett alla de mål jag satt upp under året. Allt från småsaker till stora saker och jag har bockat av näst in till allihopa. Det känns riktigt bra!

5. Vad spenderade du mest pengar på? Måste absolut vara mat eller träningskläder. Ångrar alltid att jag inte lägger mer pengar på fina blusar ://

6. Vad gjorde dig riktigt glad? Min familj, min pojkvän, mina katter och mina vänner. Alla är så fina och finns alltid där för mig. Finns inga som kan göra mig så glad som de kan. NI ÄGER!!!

7. Vilka sånger kommer du att minnas från 2016? One Dance med Drake har varit en stor favvis, men även Hjärtslag med Hov1, Cold Water med Major Lazer och Justin Bieber och även låten Panda med Desiigner har spelats mycket under detta år.

8. Vilka har du umgåtts mest med? Filip och min familj har jag spenderat stor del av året tillsammans med, men av mina vänner är det absolut Alma.

9. Bästa minnet från 2016? Måste vara från i somras när jag och Filip följde med min mormor till Danmark. Var så himla mysigt!!

10. Är det något du saknar från 2016 och vill ha 2017? Absolut minst en resa till värmen, förmågan att spara pengar och skaffa ett extrajobb.

11. Vad önskar du att du gjorde mer? Önskar absolut att jag inte lagt mer fokus på matten, då matte inte är min starka sida. Önskar även att jag gick på fler morgonpromenader och läste fler böcker.

12. Vad önskar du att du gjorde mindre? Hade ångest. Min ångest sabbar så mycket i min vardag och hindrar mig från att göra så mycket roliga saker som jag annars skulle kunna göra.

13. Årets favorit TV program? Wahlgrens värld har varit en stor favorit. Så himla öppen, ärlig och inspirerande.

14. Vad vill du säga till dig själv inför 2017? Att inte låta ångesten styra min vardag, lägga mer fokus på mig själv och unna mig själv mer (allt från en fin väska eller ett klädesplagg till mysiga spakvällar hemma i badet med en ansiktsmask, hårinpackning och Gossip Girl).

Likes

Comments