​Igår hade jag och mina girls bokat bord på Pinchos! Vi hade verkligen en så himla trevlig kväll, är så glad över att jag har dessa underbara människor i mitt liv. Maten var även otroligt god, det var längesen jag hade sånt matkoma. 

Idag är det Filips födelsedag, så det är kalas lite här och var idag. Hjärtat, blir 18 år, känns ändå rätt sjukt! Nu ska jag ta och göra mig i ordning lite innan vi ska iväg! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Igår tog Tova och Alma med mig till Värmskog för att fira min födelsedag i efterskott. Har varit så himla mycket nu på senaste så vi har inte riktigt hunnit göra det än. Men igår äntligen. Och alltså kan verkligen rekommendera alla som gillar räkmackor att åka dit, de får verkligen 10/10 poäng, Caféet låg vid vattnet och det var hur mysigt som helst, tur med vädret hade vi också. Kommer verkligen åka tillbaka dit igen!

Likes

Comments

På bilderna ser ni min lilla Siri som redan har blivit 2 månader gammal. Hon är väl för söt?

Idag är jag hemma från skolan, för jag sov ingenting inatt knappt. Vet inte riktigt vad som gjorde att jag inte kunde somna, men hade en jätte obehaglig känsla för att somna. Tror att jag va lite rädd för att få sömnparalys igen, brukar ju få det ibland. Och igår hade jag även kollat på ett väldigt obehagligt avsnitt av Grey's Anatomy, så kanske var en blandning mellan dessa som spelade in. 

Åkte iallafall hem till mamma nyss och gosade lite med missarna, man får ju verkligen ta vara på tiden med Siri nu när hon är liten, hon växter ju så fort. Nu ska jag nog plugga lite och sedan slå på ett avsnitt av Grey's medans jag väntar på att Filip slutar jobbet. Ha det bra, kram!

Likes

Comments

Just nu är jag på jakt efter nya tavlor till mitt rum hos både mamma och pappa. Men har så himla svårt för att hitta några som jag tycker passar in, och som kommer att passa med varandra. Desenio har dock några av mina favoriter och jag tror att jag kommer att klicka hem några posters därifrån nu när lönen kommer. Dessa är de jag fastnat för mest, vi får se vilka det blir som får pryda mina rum.

Likes

Comments

Välkomna till min nya blogg!

Nu när alla rutiner drar igång igen och hösten smyger sig på kände jag att jag blev lite sugen på det här med blogg igen. Har haft ett antal bloggar förut som bara runnit ut i sanden, oftast för att jag bara tappat stinget och inte haft någon motivation. Men hösten motiverar mig alltid till saker, så kände att när jag ändå har motivation kanske jag ändå ska ge det ett försök. Tycker det här med blogg är riktigt kul faktiskt, att dela med mig av min vardag och mina tankar, men även att dokumentera saker som jag senare kan kolla tillbaka på. Hoppas motivationen håller i sig denna gången och att jag inte ger upp allt för lätt om jag skulle få svackor.

Iallafall, varmt välkomna till min nya blogg här på Nouw, nu kör vi igång och peppar inför en grym höst!

Likes

Comments