View tracker

Hej hörrni! Vad ett tag sedan jag kikade in här, så kände väl att det var dags nu. Har haft väldigt fullspäckade dagar nu på senaste så har inte haft mycket tid över alls. På måndag drar skolan igång igen efter två praktikveckor och även en veckas höstlov. Ska bli skönt att komma tillbaka och roligt att träffa mina tjejer igen, har saknat dom sååå!

Idag har varit en lugn dag, och kvällen kommer att spenderas i Filips säng framför Grey´s Anatomy som jag är helt besatt av. Var till gymmet en sväng förut för att ha intervju med kristinehamns posten, om ni inte visste det så är jag en av de sju Luciakandidaterna i år, så de skulle intervjua mig från tidningen. Intervjun gick bra och tog inte ens en timme, vilket var skönt. Sedan dess har jag endast åkt en sväng till maxi, annars har jag bara legat i sängen. Har varit lite hängig i några dagar nu så ska bli skönt att inte göra något speciellt ikväll.

Hoppas allt är bra med er och att ni får en trevlig fredagkväll. Kramisar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

På bilderna ser ni min lilla Siri som redan har blivit 2 månader gammal. Hon är väl för söt?

Idag är jag hemma från skolan, för jag sov ingenting inatt knappt. Vet inte riktigt vad som gjorde att jag inte kunde somna, men hade en jätte obehaglig känsla för att somna. Tror att jag va lite rädd för att få sömnparalys igen, brukar ju få det ibland. Och igår hade jag även kollat på ett väldigt obehagligt avsnitt av Grey's Anatomy, så kanske var en blandning mellan dessa som spelade in. 

Åkte iallafall hem till mamma nyss och gosade lite med missarna, man får ju verkligen ta vara på tiden med Siri nu när hon är liten, hon växter ju så fort. Nu ska jag nog plugga lite och sedan slå på ett avsnitt av Grey's medans jag väntar på att Filip slutar jobbet. Ha det bra, kram!

Likes

Comments

View tracker

Just nu är jag på jakt efter nya tavlor till mitt rum hos både mamma och pappa. Men har så himla svårt för att hitta några som jag tycker passar in, och som kommer att passa med varandra. Desenio har dock några av mina favoriter och jag tror att jag kommer att klicka hem några posters därifrån nu när lönen kommer. Dessa är de jag fastnat för mest, vi får se vilka det blir som får pryda mina rum.

Likes

Comments

Välkomna till min nya blogg!

Nu när alla rutiner drar igång igen och hösten smyger sig på kände jag att jag blev lite sugen på det här med blogg igen. Har haft ett antal bloggar förut som bara runnit ut i sanden, oftast för att jag bara tappat stinget och inte haft någon motivation. Men hösten motiverar mig alltid till saker, så kände att när jag ändå har motivation kanske jag ändå ska ge det ett försök. Tycker det här med blogg är riktigt kul faktiskt, att dela med mig av min vardag och mina tankar, men även att dokumentera saker som jag senare kan kolla tillbaka på. Hoppas motivationen håller i sig denna gången och att jag inte ger upp allt för lätt om jag skulle få svackor.

Iallafall, varmt välkomna till min nya blogg här på Nouw, nu kör vi igång och peppar inför en grym höst!

Likes

Comments